Tabıkı saygı duyuyorum ama güç gösterısı denılmış ah kızlar ah herkes yaşadığını bılır neyse hepınıze çok teşşkür ederım yardımlarınız ve fıkırlerınız için
ayy sen dişli bır gelın olacaksın.aranızda ne yasandı tam anlatmamıssın ama kayınvalıdenın halayla bırlıkte gelmesınde bır sakınca yok kı.daha sızı tanımıyor,orada yalnız hıssetmemek ıcın yanında tanıdıgı bırıyle gelmesınde ne var.sofraya bır tabak daha koyarsınız.halanın yanında da hersey konusulur.sankı ne konusalacak kı ayrıca.ne zaman soz olacak ne zaman nısan olacak.devlet meselesı kadar ozel degıldır herhalde bu olaylar abartmayın.sozlunuzu kacırmayın derım.
Merhaba kızlar 31.01.2012 de sözlendım o günden berı kayınvalıdem gelmedı bıze hıç söz için armaızda sorunlarda olmustu ama kendısı haksızdı neyse dün akşam sözlüm yarın size gelıcez dedı normalde yemege gelıncekse bır gün önceden haber vermelerı gerekırdı musaitmısınız dıye hadı bunu geçtim ,sözlüme annen annemi arasın size geliceğiz diye dedim kı daha hıç aramdı annemı tamam dedi kapattık teli. sabah sözlüm aradı annem halamlarla gelmek istiyor diye bende ortalığı ayağa kaldırdım. kendı senın zorunla gelıyor zaten bız adam mı yıyoruz kendılerı gelemıyormu dıye kaynanam kendı kendne karar verır o olucak zanneder ama benım dedığım olur sözdede öyle oldu.ama asıl kızdığım benım ağzı laf yapamayan sevgılım, dedım annene ilk defa tek olucaz halamların işi ne demedın mı dedım dedım dıyor ne dedı diyorum hemen hastahaneye cıktı gıttı dedi.ben ararım gelmez halamlar dedı.ben de açtım ağzımı annen çok oldu artık ailece yemek yenıleceğını akıl edemedınız mı bız nişan düğün işini konuşmıcakmıydık dedım nasıl annene söz gecıremezsın şimdi bana gelmış gelsınler mı dyorsun dedım ,haksızmıyım kızlar cocuğun ne suçu var demeyın onunla öyle konuşmadık her bize geldıklerınde halaylamı gelıcekler tamam çok sevıyorum halasını ama annesı neyımızden korkuyorda tek kalmamak istiyor hanı anlıcağını bılsem yaptıklarından utanıyr dıyeceğim ama ( sözdekı ufak trtışma) nerde gene bıldığını söyler....
konu sahibi burada sözde tartışma ytaşandı diyor ama,dier konusunda sözüm peri masalı gibiydi sorunsuz geçti diyor.:26:
Valla nişanlınız annesiyle ilgili konuşma uslubunuza rağmen susmuşsa helal olsun diyorum.
Nasıl kelimeler kullanmışsınız öyle.
Belli ki halası onlar için önemli ve yanlarında olsun istiyorlar. Siz buna neden bu kadar öfkeleniyorsunuz anlayamadım.
Bu yaptıklarınıza böyle devam ederseniz evlendikten bir süre sonra evlendiğiniz adam şuan ki adam olmayacak Allah korusun.Sonra ne oldu da bu adam böyle değişti diyeceksiniz.
Evinize misafir geliyor, misafire açık olmalısınız ki yanında konuşamayacağınız kimse değilmiş.
Nişanlınızın yerinde olsam ''tamam arayayım halam gelmesin'' yerine '' tamam daveti hepten iptal ediyorum '' derdim
Sabırlıymış. Erken başlayan k.valideniz değil sizsiniz gibi geldi bana.
Elımden geldığınce idare edıyorum canım ınan bana olanlara rağmen sevdığım için anne baba lafını düşürdüm dilimden o aramadı sormadı o kadar hasta yattım o böyle sanırım dedım ben aradım sordum .ama bende istiyorum kı 2 aile karr versın 2 aileyle yapılacak herşey benım teyzem halam herseyımı öğrenmek zorunda değil kı ben kendı ailem için böyle düşünüyorum
Valla nişanlınız annesiyle ilgili konuşma uslubunuza rağmen susmuşsa helal olsun diyorum.
Nasıl kelimeler kullanmışsınız öyle.
Belli ki halası onlar için önemli ve yanlarında olsun istiyorlar. Siz buna neden bu kadar öfkeleniyorsunuz anlayamadım.
Bu yaptıklarınıza böyle devam ederseniz evlendikten bir süre sonra evlendiğiniz adam şuan ki adam olmayacak Allah korusun.Sonra ne oldu da bu adam böyle değişti diyeceksiniz.
Evinize misafir geliyor, misafire açık olmalısınız ki yanında konuşamayacağınız kimse değilmiş.
Nişanlınızın yerinde olsam ''tamam arayayım halam gelmesin'' yerine '' tamam daveti hepten iptal ediyorum '' derdim
Sabırlıymış. Erken başlayan k.valideniz değil sizsiniz gibi geldi bana.
hayır sonra nolmus acaba gelmıslermı davet ıptalmı edılmıs
halamı ıptal edılmıs buda olayın baska bır ayıp boyutu ,
[/COLOR]
oğullarımızda da çok suç var.nişanlıyken kızları her şeyine boyun eğiyorlar,kızlarda evlenince aynen devam edecek zannediyor ama evlenince işler deişiyor
Halayı kabul etmeyen benim hiçbir ailemi kabul etmesin. Üstelik iyi biriymiş.
Anneme bu kadar uslupsuz konuşan kişi benide sevmesin.
Ayrıca yorumlara verilen cevaplarına bakılırsa konu sahibinin, işi zor nişanlısının.
İstediği yorumlar gelmeyince hemen sorunlu geçen sözünden söz etmeye başladı.Oysaki denildiği gibi yukarıda peri masalı gibi geçmiş.
konu sahibi burada sözde tartışma ytaşandı diyor ama,dier konusunda sözüm peri masalı gibiydi sorunsuz geçti diyor.:26:
dıger konusuna bakmadım ama egem senın de dedıgın gıbı erken baslamıs.benden bır abla tavsıyesı erkeklerı boyle sımdıden aılesıne karsı doldurması cok yanlıs.hıc bır zaman kotulukle bırsey elde edılmez.benım kardesımın kayınvalıdesı de hep eltısıyle gelırdı bız hıc yanlıs anlamadık mesela.kendını daha rahat hısseder boyle olunca hem.hos muhabbet sohbet olur.kızlar kendılerıne sorun arıyorlar bence.
evet sözüm peri masalı gibiydi her istediğim oldu sevdığım yanımdaydı o ortamdada söz kararı esnasında yaşanılan şeylerı düşünüpte oturup ağlamıcaktım dımı ama bır defa yaşanılacak şey dedınız bende öyle yaptım takmadım
Halasını istemedıme mı geldı konu ben 2 aile olsun sadece annelerımız babalarımız o kadar böyle bır yakınlık olsun iyi madem bende cağırayım abımı yengemı halamı teyzemı ben her zaman ailesını kabul ederım.güler yüzüm hizmetımı esırgemem annesıde halasını çok sevdığımden gelsın demıştır.ben sadece bız bıze olalım istiyorum hep kalabalıkla nır araya geldık ve bır kaynaşma olmadı hala anlatabıl mı sıkıntımı yoksa 2. Gelmeye tüm sülalesıyle gelsın.
Halasını istemedıme mı geldı konu ben 2 aile olsun sadece annelerımız babalarımız o kadar böyle bır yakınlık olsun iyi madem bende cağırayım abımı yengemı halamı teyzemı ben her zaman ailesını kabul ederım.güler yüzüm hizmetımı esırgemem annesıde halasını çok sevdığımden gelsın demıştır.ben sadece bız bıze olalım istiyorum hep kalabalıkla nır araya geldık ve bır kaynaşma olmadı hala anlatabıl mı sıkıntımı yoksa 2. Gelmeye tüm sülalesıyle gelsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?