erken başladı kayınvalıde

sözünüzde neler yaşandı pekİ ? birde bence bi araştırın neden tek gelmek istemıyor, belkı sizden cekındiği konular vardır yada rahat edemıyordur.Yada sözde yaşanan olaylardan ötürü haksız olduğunu düşünüyorsa tek gelıp gıtmek ıstemıyordur.Yanı tahmın bunlar tabı bence bı sorun bakalım neden tek gelmek ıstemıyor.Bırde bence de uslubunuzu biraz daha yumulatmalısınız.tabı yerı geldiğinde hakkınızı arayacaksınız ama bu kadar keskin konuşmaya gerek yok

güç gösterisi dedim çünki öyle görünüyor ytabiki herkes yaşadığını bilir ama burda kk da yazılıan kayın valide gelin ilişkilerini okusan herhalde derdin aaa ben gerçekten abartmışım diye şimdiden sen bukadar diş gösterirsen sonrasını düşünemiyorum bile hayat öyle laylaylom değil nişanliyke toz pembe görünen şeyler evlendikten sonra bir bakmışsınki kapkaranlık o yüzden at gözlüklerini çıkar ve hayat daha objektif bak

konu sahibi burada sözde tartışma ytaşandı diyor ama,dier konusunda sözüm peri masalı gibiydi sorunsuz geçti diyor.:26:

erken başladı kayınvalide..........buraya herkes sorununu yazarken bile kayınvalidem ifadesini kullanır anladığım kadarı ile siz onu daha benimseyememişsiniz.. ve anladığım kadarıyla herkesi herşeyi yönetmeye kalkıyorsunuz..hep benim istediğim olur demişsiniz zaten..her istediğinizin olması için insanların ağzından girp burnundan çıkıyorsunuz galiba.. kaprisli olduğunuzu düşünüyorum.. nişanlına bile emrivaki yapabiliyorsun herkesin kimle geleceğine karışıyorsun asıl sen çok çok erken başlamışsın..sevglinizin ağzı laf yapamıyor diye sizinkinin daha fazla laf yapmasına gerek yok..

Valla nişanlınız annesiyle ilgili konuşma uslubunuza rağmen susmuşsa helal olsun diyorum.
Nasıl kelimeler kullanmışsınız öyle.

Belli ki halası onlar için önemli ve yanlarında olsun istiyorlar. Siz buna neden bu kadar öfkeleniyorsunuz anlayamadım.

Bu yaptıklarınıza böyle devam ederseniz evlendikten bir süre sonra evlendiğiniz adam şuan ki adam olmayacak Allah korusun.Sonra ne oldu da bu adam böyle değişti diyeceksiniz.

Evinize misafir geliyor, misafire açık olmalısınız ki yanında konuşamayacağınız kimse değilmiş.

Nişanlınızın yerinde olsam ''tamam arayayım halam gelmesin'' yerine '' tamam daveti hepten iptal ediyorum '' derdim

Sabırlıymış. Erken başlayan k.valideniz değil sizsiniz gibi geldi bana.

konu sahibi burada sözde tartışma ytaşandı diyor ama,dier konusunda sözüm peri masalı gibiydi sorunsuz geçti diyor.:26:

dıger konusuna bakmadım ama egem senın de dedıgın gıbı erken baslamıs.benden bır abla tavsıyesı erkeklerı boyle sımdıden aılesıne karsı doldurması cok yanlıs.hıc bır zaman kotulukle bırsey elde edılmez.benım kardesımın kayınvalıdesı de hep eltısıyle gelırdı bız hıc yanlıs anlamadık mesela.kendını daha rahat hısseder boyle olunca hem.hos muhabbet sohbet olur.kızlar kendılerıne sorun arıyorlar bence.

oğullarımızda da çok suç var.nişanlıyken kızları her şeyine boyun eğiyorlar,kızlarda evlenince aynen devam edecek zannediyor ama evlenince işler deişiyor

hayır sonra nolmus acaba gelmıslermı davet ıptalmı edılmıs
halamı ıptal edılmıs buda olayın baska bır ayıp boyutu ,

hayır sonra nolmus acaba gelmıslermı davet ıptalmı edılmıs
halamı ıptal edılmıs buda olayın baska bır ayıp boyutu ,

Halayı kabul etmeyen benim hiçbir ailemi kabul etmesin. Üstelik iyi biriymiş.

Anneme bu kadar uslupsuz konuşan kişi benide sevmesin.

Ayrıca yorumlara verilen cevaplarına bakılırsa konu sahibinin, işi zor nişanlısının.

İstediği yorumlar gelmeyince hemen sorunlu geçen sözünden söz etmeye başladı.Oysaki denildiği gibi yukarıda peri masalı gibi geçmiş.

Son düzenleme:
[/COLOR]

oğullarımızda da çok suç var.nişanlıyken kızları her şeyine boyun eğiyorlar,kızlarda evlenince aynen devam edecek zannediyor ama evlenince işler deişiyor

Hemde ne değişir.. Bir kadın olarak ben bile eşime evlendikten sonra değişirdim.

Aileleri kabul etmeyen, aile kelimesini bu kadar çok sık dile alan kişiler hep kaybeden kişiler oluyor.
Her ne kadar da başta kazanıyor sansada zamanla öyle olmadığını anlıyor.

Daha hiçbir kötülüğü olmamışken bu olmamalı.

bu nedenle nişanlısına acıdım zaten

Bir buçuk yıllık evliyim, 2 yıla yakın da nişanlılık dönemim oldu ancak ailem halen eşimin ailesinin evine giderken halamı da alır da gider, çünkü halam ailemizin büyüğüdür, mantıklı düşünür, 5 düşünür 1 söyler. Ayrıca bizimkiler öyle çok yüz göz olmayı sevmedikleri için halamsız daha hiç gitmediler. Karşı taraf adam yediği için değil, halam da bizim ailesinin bir ferdi sayıldığı için.

evet sözüm peri masalı gibiydi her istediğim oldu sevdığım yanımdaydı o ortamdada söz kararı esnasında yaşanılan şeylerı düşünüpte oturup ağlamıcaktım dımı ama bır defa yaşanılacak şey dedınız bende öyle yaptım takmadım

Kendimle ilgili birşey yazmıyorum ama havadan yazıyorum sanılıyor..

Oysa yaşamadığım hiçbirşeyi yazmıyorum..Bilmediklerimi de, yaşamadım bilmiyorum diyorum.

Benim baştan sona tüm ziyaretlerim (ailem ve ben başta istemediğimiz için çok zaman gelindi) 2 abi, 2 elti, çocukları, dayı, dayı hanımı, ablalarla, arada eniştelerle oldu..

Hatta aramızda espri konusu olmuştu kardeşlerimle '' yine tur düzenlemişler''' diye
Eğlenceliydi.. Kalabalık oluyordu, karar verilecek konularda fikir fırtınası yaşıyorduk.

Bir kızın en stresli zamanlarıydı oysa benim umrumda değildi.
Zaten deseydim, annem hemen sustururdu '' onlar misafir'' diye.İstememesine rağmen bu ziyareti.

Yenilip içiliyordu. Tanıyabiliyordum bu fırsatta ailesini.

Kararlar karşısında nasıl davranıyorlar, eşimle araları nasıl ? Eşimin sözü nasıl geçiyor ?

Birşey olduğunda nasıl müdahale ediyor..Bunları hepsini görmüş oldum bu sayede.

Son düzenleme:

o zaman sorun olmadıysa şimdi de olmamalı.ayrıca halanın gelmesinde ne gibi bir sakınca varda sabah sabah ortalığı ayağa kaldırıyorsun.bizde kaynanama giderken yalnız gitmedik,yanımızda mutlaka bir iki akraba vardı.onlarda yalnız gelmedi.herşeyide birlikte konuştuk,birlikte karar verdik.hiçte bir sorun yaşamadık düğün esnasında

Halasını istemedıme mı geldı konu ben 2 aile olsun sadece annelerımız babalarımız o kadar böyle bır yakınlık olsun iyi madem bende cağırayım abımı yengemı halamı teyzemı ben her zaman ailesını kabul ederım.güler yüzüm hizmetımı esırgemem annesıde halasını çok sevdığımden gelsın demıştır.ben sadece bız bıze olalım istiyorum hep kalabalıkla nır araya geldık ve bır kaynaşma olmadı hala anlatabıl mı sıkıntımı yoksa 2. Gelmeye tüm sülalesıyle gelsın.

Burada ki bir tek yorum bile bunun aksi değildi ki, herkes anlamış..

Halası varkende, üstelik sorunsuz bir hala yine kaynaşma sağlanabilir diyor herkes.

Nişanlınıza bunu anlatma uslubunuzun, baskınızın yanlış olduğunu da eklemek istiyorum yeniden.

Keşke bunu nişanlınıza "biz insan mı yiyoruz" diyerek anlatmasaydınız o zaman.

ya herkez diyor, ister kalabalık gelsin ister tek gelsinler, ne üzüyorsun kendini. kaç kişi geleceklerini söylemeden pat diye de gelebilirlerdi. çok fazla takılma. az öncede yazdığım gibi, diğer arkadaşların da dediği gibi halası varkende kaynaşılabilir.

eğer en ufak birşeyde sorun yaparsan. evlendiğin zaman müstakbel eşin, "sen bunları demiştin, böyle yapmıştın diye" önüne çıkartır. huzursuz olursunuz. şimdiki sözlün için, evlendikten sonra değişti dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…