erken başladı kayınvalıde

sende erken başlamışsın

aynen öle....
bukadar sert çıkmanın ne gibi sebebi olabilir bilmiyorum ama halasını sewdiğin için getirmek istemiştir bence sen kayınvalide adayına kızgınsın ve hıncını çıkaracak yer arıyorsun onlar halasını kendilerine yakın görüp düğün işini onun yanında konuşuyorlarsa bırak getirsinler sonuçta bu düğün konuları namahrem konular değilki....halaya ayıp olmuştur kendi halanı aynı kefeye koy ve sözlünün sana aynı tepkiyi vererek seninde halanı arayıp seni istemiyorlar gelme dediğini düşün en sonuncu olarakta halanın nasılda kendini dışlanmış bi insan olarak düşündüğünü düşün...sen yarın bunları unutucaksın ama büyüklerin kalbi daha hassas olabiliyor helede arada kaynayan suçsuz akrabaların....

Canım benim kuzenim evleneceği zaman,görümceleri gelmişti düğün için konuşmaya teyzemlere.Onların yanında kimse yoktu ama kuzenimin yanında benim annem,yani teyzesi vardı.Bunda büyütülecek bir şey yok.Teyzemin ayıp olur soramam diye düşündüğü şeyleri anneme sordurdu,ya da unuttuğu bir şeyi annem hatırlattı.Onlar da o düşünce içinde olabilirler.Neticede kaynanan direk soramayacağı şeyleri halasına sordurtabilir ya da unuttuklarını halası hatırlatır filan.Yani bu o kadar mesele edilecek bir şey değil.

Sen bence buyursun gelsinler,başımın üstünde yerleri var diye karşılasaydın nişanlın da mutlu olurdu.Hem emin ol öyle çok sık görüşmeler iyi olmuyor.Bu illa ki kaynana kötü ya da gelin kötü anlamında değil.Ama düğün telaşında,stresinde taraflar birbirlerini en olmadık şeylerde yanlış anlayabiliyor.Küçük meselelerden sorunlar çıkabiliyor.İçli dışlı olunca herkes birbirine karışma ve müdahale etme hakkını kendinde görüyor (kötü niyetli olsun ya da olmasın).O yüzden arada belli mesafe her zaman iyidir

belki çok alakasız olucak ama benimde sevgilim var bizde evlenmeyi düşünüyoruz bır sure sonra. sevgilim annesini kaybetti 4 yıl once ve onunla pek ılgılenmeyen bir babası var ve tek kardeş. annem onu çok sever annesi gb ilgilenmeye çalışır hep ablamsa onunda ablasıdır her zaman ama sevgilimin annesinin fotografını gordugunde bakışlarını değiştirebilmeyi çok isterdim. keşke senin sorunun benım sorunum olsaydıda annesiyle bize gelirken problemler yaşayabilseydim..

Aynen canım bu yaşadıklarını ben de yaşıyorum.Erkek arkadaşım annesini 11 sene önce kaybetti,babası 1 sene sonra davullu zurnalı evlendi ve hiç ilgili değil.Zaten evden ayrıldığında 17 yaşındaydı.Bir hafta önce de ölüm yıldönümüydü.3 gün sonra da benim annemin doğum günü.Yanındaydım erkek arkadaşımın annemin doğum gününde,babam da hediye almak için beni aramıştı fikir almak için.Ben anneme hiç hediye almadım,keşke benim de hediye alacak annem hayatta olsaydı dedi O telefonu açıp babamla konuştuğuma lanet ettim,ama arabadaydım mecburen açtım O an sarıldım ona ağlamamak için zor tuttum kendimi.

Yani canım inan ki böyle şeyler dert değil,hiç kafana takıp mutlu geçirmen gereken zamanları üzüntüyle geçirme.

aynenn canım belki biz yaşamadığımız için farklı bakıyoruz ama boyle bı dert varken o dertleri tercih ederdim. belkide kaynana diye değilde sizin evleneceğiniz adamı 9 ay karnında tasıyan yetıstıren buyuten ve sonunda sıze emanet eden bır anne olarak bakarsak daha olumlu ve anlayıslı olabılırız dıye dusunuyorum. o olmasaydı sozlunuzde olmazdı.o sana hayat arkadaşını verdı sende onu bıraz alttan almaya calış bence. en buyuk derdin bu olsun.. :)

benimde aynı şey oldu canım. nişan olcaktı soran eden yoktu. biz de nişanı kız yapar mantığıyla yer araştırdık ve söyledik. kayınpeder arıza çıkardı bizi takan yok bilmemne demiş. halbuki onları taktığım için sizin istediğiniz tarihte olsun demiştim. sonrada arkamızdan laf etmiş. kızlarını hemen evlendirmek istiyorlar postalıcaklar diye.
hemeni mi kalmış yaş oldu zaten 29. benimki daha kötü yaniii... daha neler nelerr olcakk bu daha başlangıç canım.

ben ben ben ben!.....
siz ne söylerseniz söyleyin konu sahibi burdaki yorumlara karşı da hep ben haklıyım modunda...
böyle biriyle iletişim kurmak zor,
arkadaşların bütün yazdıklarına katılıyorum,daha fazla okumaya tahammül edemedim.
Yüz göz olmaya müsait bi kişiliğiniz var bence.. Hızlı gidiyosunuz biraz vites küçültün..

çok teşekkür ederim bıtanem gercekten ne güler yüzümü esırgerım ne de burda bana ahkam kesıp ben kaynana istemem ona sunu yapamam bunu yapamam dıyen bırıyım kayınvalıdemle 5 yıldır tanısıyoruz ve gelır gıder bıze neyse tavsıyelerın hep aklımda olucak bıtanem

bizler sonuçta 3. gözle baktıgımızdan dolayı olayları daha iyi analiz edebiliyoruz, demişşinya ilk defa sözleniyoruz bazı seyleri bilmiyoruz diye, orda kesinlikle haklısın, evlenincede bazı seyleri ilk defa yaşayacaksın bazen afallayıp kalacaksın, ne yapman konusunda kararsız kalacaksın, ama tecrubeler insanları olgunlastırıyor, burda yapılan yorumların %99 u olumsuzdu, ve siz bu forumda yapılan olumsuz yorumlar karsısında konu sahibi bazı kimseler gibi kimseye saldırmadınız, sabırlı ve hoşgörülü biri oldugunuzu düşünüyorum, ama bu nişan söz aşamalarındada fevri hareketler yinede ne kadar strese girerseniz girin ama yapmayın, sonra siz kendinize cok kızarsınız en güzel günlerimi neden berbat ettim diye,
velhasıl kelam bence akşam yaptıgınız seyle nişalınızın gönlünü cok iyi almıssınızdır, unutmayınki eşinizi strese soktukça sizide etkileyecek bu durum, yani o streslendikçe sizi de strese sokacak,onun için olaylara biraz daha sakin ve hoşgörülü bakın,mutluluklar dilerimm

teşekkür ederım evet bazı arkadaslar atıp tuttu ama eleştirileceğimi bılmeme rağmen yanlışmıyım acaba dıye actım konuyu her cevabada saygım vardı.konuyu acarken sınırlıydım ama ben sevdıgıme her seyı tane tane hoşgörü ile anlattım kızmadı eleştırmede.haklısın hayatım hep bırılerıyle gelıyoruz başbaşa kalamıyoruz dedı.inanın kı ben ne saygısılık yaptım ne de aa halanın işine ne dedım öyle yanı çok teşekkür ederım sanada

nısanlınız adına uzuldum cok arada kalmıstır emınım..
canım samımıet dedıgın sey hemen kurulmaz.Belkı ne konsuurum dye dusunup halasınıda cagırmıstır.
hem samımı olmak ıstıyosn hem bırgun onceden haber versın dıyorsun ısın kotu yanı bu karmasıklıgı karsı tarafada yansıtıyosun.ya aklın karısık yada senı gaza getıren bırı var.Neolur azcık anlayıslı davran
nısanlınıda uzme
mutluluklar..

yukarıda,halayla gelecek diye ortalığı ayağa kaldırdığını anlatan sensin,annen çok oldu diye nişanlına bağıran sensin,daha nasıl saygısızlık yapacaktın.ama emin ol ileride nişanlın bunları hep karşına çıkaracak

nişanlı degilim ama Allah nasip ederse o yolda ilerliyoruz .ve şuan kendimi nişanlının yerine koydum o çok sevdiğim sevgilim bana annende çok oldu artık dese heleki daha bu aşamada ilerki aşamalardan gözüm korkarak o yüzüğü taktığım gibi çıkarıp avucuna koyardım .yine ses çıkarmamış .bence çok fevrisiniz .nişanlınızı şimdiden siz ve ailesinin arasında bırakıyorsunuzki emin olun bu davranışlarınız onu çok yorar zamanla .şimdi heyecanlı mutlu çok fazla üstünde durmuyor ama hersey rutine bindikten sonra siz hala böyle davranırsanız kaybeden taraf olursunuz . ayrıca cevap vermek istemiyor olabilirsiniz ama bişeyi merak ettim kayınvalideniz sizi oğluna eş olarak gerçekten istedimi başlarda böyle kabullenme sorunları yaşadınızmı gelmek istemiyor falan dediğin için aklıma takıldı .bence alttan al keskin sirke küpüne zarar derler unutma

tabıkıde hayır oğlundan daha çok istiyor kı oğluyla bu yola gırmemız için sevgılımın ailesı ön ayak oldu.nişanlanın sözlenın tekrar görüşelım sizinle bende bu yola gırmeden once dünya yıkılsa umrumda olmazdı aman annen sunu yaptı bunu yaptı işte ozaman ne demek istediğimi anlıcaksınız...neyse ortada sorun denılen bişey kalmadı hem niçin cevap vermıyeyım vaktınızı ayırıp benı eleştirip sunu yapardım bunu yapardım diye akıl verıceksınız olur mu öyle şey cevap vermemek..

Valla 2 yıllık evlilik öncesinde 3 yıllık flört dönemi.Toplam 5 yılda bir gün bile eşimin ailesi hele de annesi hakkında senin gibi konuşmadım.Ki annesiyle de aramızda problemler var.O ne demek yahu annen de çok oluyor?

Kadın senden korkmuştur.. Lafa bak.. annenin ağzının payını veremedin mi?? Daha şimdiden eşinize ve kayınvalidenize acıdım...:))

Belliki oda senden adım bekliyo.
Güzel olan güzellik görür bunu unutma
Saygılı olmalısın biraz daha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…