Arkadaslar, 20 haftalik hamileyim ve gunde 8-10 kere sertlesme oluyor karnimda. Doktorum ustunde durup da bir ilac vrmedi. Bu prepar vs kullananlar doktorlarina ne anlayiyorlar da ilac veriyor doktor gercekten cok merak ediyorum ne olmasi gerekiyor tedbir almak icin. Tecrubesi olan yardimci olabilir mi lutfen?
merhaba canım.benim de karnımın sağ tarafında özellikle sabahları ve sıkıştığım zaman sertleşme oluyor.bilmiyorum senin ki ne tarzda bi sertlik ama ben doktoruma sorduğumda sebebi idrar torban demişti.yumruk gibi bi sertlik oluyordu.tuvalete çıktığımda sertlik kayboluyordu.
Canım seni korkutmak amaçlı söylemiyorum ama iyice üsteleyip doktorunla konuşup sebebinin tam olarak ne oldgunu ögrenmen lazım çünkü bende ilk gebeligimin 21 haftasında kasılma şikayetiyle doktoruma gittigimde hiç oralı olmayıp bunlar normal demişti ama benm içim rahat etmedi başka bir doktora gittim ve bu kasılmalar yüzünden 1 cm açılmam olmuştu bu erken dogum sebebiydi ve ALLAH razı olsun ki bu gittigim doktorumdan hemen hastaneye yatırdı beni ve kasılmalarımı durdurup rahime dikiş atdı onun sayesinde 35 haftaya geldik.şuan oglum 2 yaşında çokda saglıklı ve ben bunu gerçekten alanında uzman olan doktoruma borçluyum.
Arkadaslar, 20 haftalik hamileyim ve gunde 8-10 kere sertlesme oluyor karnimda. Doktorum ustunde durup da bir ilac vrmedi. Bu prepar vs kullananlar doktorlarina ne anlayiyorlar da ilac veriyor doktor gercekten cok merak ediyorum ne olmasi gerekiyor tedbir almak icin. Tecrubesi olan yardimci olabilir mi lutfen?
cnm aynen dedğin gibi bendede sertleşmeelr oluyo göbek çevremde ben saymadım kaç kere ama çok sinir bozucu yaa(bende 26 haftalık hamileyim bikaç gündür var bendede acaba bebekmi yer değiştiriyo ondanmı acaba..ha bazende arkadaşın dedği gibi idrarım geldiğinde oluyo sertleşiyo geçiyo kasıklarımda sızlıyo idrarım geldiğinde ayrıca..birde benm karnım çok sert ya hani böle yemeği tıka basa yersin sonra gaz dolar patlıcak gibi olursun ya öylede olduğu oluyo napacamı bilemedim inşallah sorun yoktur yaa...