- 5 Aralık 2023
- 241
- 42
- 18
- 31
- Konu Sahibi pcossendromu
-
Evdeyim yatıyorum doktor kontrolü haricş öyle kalkmıyorumDurumunuz nedir
Bende aynıyım canım.Evdeyim yatıyorum doktor kontrolü haricş öyle kalkmıyorum
Şükür dikişlerim şu an iyi 30+5 deyiz ameliyat olmasam belki bu haftaları bile göremeyecektim.Evdeyim dinleniyorum canım sende muayenelerini lütfen aksatma inşallah sağ Salim bebeğini kucağına alırsınmerhaba, bugün ben de tam 23+1 deyim kontrol sırasında 25 e düştüğünü söyledi doktor 2 hafta önce bir sorunum yoktu. Progesteron, magnezyum ve bakteri için fitil verdi. Siz nasılsınız kaçıncı haftaya geldiniz doktor bana bu dikişten bahsetmedi sadece 1 temmuza kadar dinlenmemi söyledi
Çok sevindim sizin adınıza inşallah ben de bu haftaları görürüm, hamişlerin duası kabul olurmuş teşekkür ederim duanız için. İnşallah siz de tam zamanında kavuşursunuz sağlıklaŞükür dikişlerim şu an iyi 30+5 deyiz ameliyat olmasam belki bu haftaları bile göremeyecektim.Evdeyim dinleniyorum canım sende muayenelerini lütfen aksatma inşallah sağ Salim bebeğini kucağına alırsın
Amin inşallahÇok sevindim sizin adınıza inşallah ben de bu haftaları görürüm, hamişlerin duası kabul olurmuş teşekkür ederim duanız için. İnşallah siz de tam zamanında kavuşursunuz sağlıkla
Merhaba sizin adınıza çok sevindim bende şuan dikiş atıldı 8 cm açılmam vardı hastanedeyim ve sizin yazdıklarınızı okuyunca umut oldunu umarım güzel geçiyordur sürecinizŞükür dikişlerim şu an iyi 30+5 deyiz ameliyat olmasam belki bu haftaları bile göremeyecektim.Evdeyim dinleniyorum canım sende muayenelerini lütfen aksatma inşallah sağ Salim bebeğini kucağına alırsın
Merhaba sizin adınıza çok sevindim bende şuan dikiş atıldı 8 cm açılmam vardı hastanedeyim ve sizin yazdıklarınızı okuyunca umut oldunu umarım güzel geçiyordur süreciniz
Merhaba sizin adınıza çok sevindim bende şuan dikiş atıldı 8 cm açılmam vardı hastanedeyim ve sizin yazdıklarınızı okuyunca umut oldunu umarım güzel geçiyordur sürecinizŞükğr
şğkğr canım 36*3 deyim pazartesi dikişlerim alınacak Allah’ın izniyleMerhaba sizin adınıza çok sevindim bende şuan dikiş atıldı 8 cm açılmam vardı hastanedeyim ve sizin yazdıklarınızı okuyunca umut oldunu umarım güzel geçiyordur süreciniz
Merhaba doğum yaptınız mı süreç nasıl ilerledi ? Bende 2 gün önce 28 mm olan rahim agzım 15 e düşmüş ve serklajlıyımİyi akşamlar arkadaşlar,22+2 gebeyim rahim ağzı kısa 10 a kadar düşmüş hastanede yatıyorum yarın dikiş atacaklar.Sizce dikiş tutar mı bebegim biraz daha geç gelir mi ? Bebeğim de bi sıkıntı yok sadece bende servikal yetmezlik var
Şükür dogumm yaptım stres yapma allahım kolaylık versin 39.haftamda doğum yaptımMerhaba doğum yaptınız mı süreç nasıl ilerledi ? Bende 2 gün önce 28 mm olan rahim agzım 15 e düşmüş ve serklajlıyım
Evet evde yattım ilaç olarak fitil kullandım kan inceltici iğne kullandım vitamin dışındaÇok sevindim peki yattınız mı hep ilaç olarak ne kullandınız ? Ben 2 gün sonra 30 olacagım 29+4
Merhaba benim de 21. Haftadayiz 2 hafta önce 34 mm ölçüldü suan 22 mm düşmüşMerhaba doğum yaptınız mı süreç nasıl ilerledi ? Bende 2 gün önce 28 mm olan rahim agzım 15 e düşmüş ve serklajlıyım
Bugun kontrole gittim 10 gündür yatıyordum bende bir gelişme olmamıs bu da karından 17 mm ölçtü alttan muhtemelen daha kısadır dedi baktırmak istemedim sadece yatıyorum sizde serklaj var mıydıMerhaba benim de 21. Haftadayiz 2 hafta önce 34 mm ölçüldü suan 22 mm düşmüş
Siz ne durumdasınız
Kaçıncı haftadasinz
Evet serklaj varBugun kontrole gittim 10 gündür yatıyordum bende bir gelişme olmamıs bu da karından 17 mm ölçtü alttan muhtemelen daha kısadır dedi baktırmak istemedim sadece yatıyorum sizde serklaj var mıydı
Yahu hem dikisliyiz hem rahim ağzımız kısalıyor Allahim nasil oluyor ayni sorun bende de var 34ten 22 mm dustu suan günün 22 saati yatmaya çalışıyorum siz nasil vakit geçiriyorsunuzMerhaba doğum yaptınız mı süreç nasıl ilerledi ? Bende 2 gün önce 28 mm olan rahim agzım 15 e düşmüş ve serklajlıyım
Ben de anlamadım merak ediyorum rahim ağzım sıfır oldugunda dogum mu başlayacak henüz kasılmam yok ama allah korusun bende 15 gündür yatıyorumYahu hem dikisliyiz hem rahim ağzımız kısalıyor Allahim nasil oluyor ayni sorun bende de var 34ten 22 mm dustu suan günün 22 saati yatmaya çalışıyorum siz nasil vakit geçiriyorsunuz
Ben de anlamadım merak ediyorum rahim ağzım sıfır oldugunda dogum mu başlayacak henüz kasılmam yok ama allah korusun bende 15 gündür yatıyorum gerçekten çok zor geliyor
keyifli yatmak ayrı mecburen yatmak başka zaman saat geçmiyor
Her yerim uyuşuyor kalçalarım sızlıyor resmen sürekli yatmaktan kimisi sürekli yatınca uzunluk uzuyor yükseliyor diyor ama inşallahBen de anlamadım merak ediyorum rahim ağzım sıfır oldugunda dogum mu başlayacak henüz kasılmam yok ama allah korusun bende 15 gündür yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?