- Konu Sahibi pcossendromu
-
Kan sulandırıcı verdi mi doktorunuz progestan iğne falanHer yerim uyuşuyor kalçalarım sızlıyor resmen sürekli yatmaktan kimisi sürekli yatınca uzunluk uzuyor yükseliyor diyor ama inşallah
Magnezyum da kullanıyorum bi ise yaramıyor Allahim vakitlice kucagimiza almak nasip etsin
Daha önce kanamam oldugu icin kan sulandiriciyi kestik. Progestan fitil olarak kullanıyorum gunde 2 kereKan sulandırıcı verdi mi doktorunuz progestan iğne falan
Ben de öyle rabbim sabırlar versin ve sağlıcakla kavustursun bizleriDaha önce kanamam oldugu icin kan sulandiriciyi kestik. Progestan fitil olarak kullanıyorum gunde 2 kere
Bir de vitamin ilaçları
Amin inşallah siz kan sulandirici kullanıyor musunzBen de öyle rabbim sabırlar versin ve sağlıcakla kavustursun bizleri
Evet her gün koldan iğne oluyorum doktorum hareket etmiyorum diye verdi birde benim kaybım oldugu icin önlem amaçlı serklajla beraber hergün progestan içtim 2 tane en başından beriAmin inşallah siz kan sulandirici kullanıyor musunz
Bir dahaki muayenede tekrar soracağımEvet her gün koldan iğne oluyorum doktorum hareket etmiyorum diye verdi birde benim kaybım oldugu icin önlem amaçlı serklajla beraber hergün progestan içtim 2 tane en başından beri
Merhaba suan ne durumdasınız merak ettim bir daha ölçüm yapıldı miMerhaba doğum yaptınız mı süreç nasıl ilerledi ? Bende 2 gün önce 28 mm olan rahim agzım 15 e düşmüş ve serklajlıyım
Yok alttan ölçüm yaptırmadılar bunu söyleyen perinatologdu… kendi doktorum sadece rahim ağzı baya incelmiş dedi bende sormadım moralimi bozmamak içinMerhaba suan ne durumdasınız merak ettim bir daha ölçüm yapıldı mi
Suan aynı durumdayım 25 haftalık hastanede nasıl ilerlediniz?Aminn endişe etme, en azından önlem alıyorlar. Bende şu an onu da yapmıyorlar çok geriliyorum
Sizde bana umut olun ne yaptınız bende dikiş atılmayanlardanımMerhaba sizin adınıza çok sevindim bende şuan dikiş atıldı 8 cm açılmam vardı hastanedeyim ve sizin yazdıklarınızı okuyunca umut oldunu umarım güzel geçiyordur süreciniz
Ben hastanede en son 32.haftadan 36.haftaya kadar yattım 36+2 de taburcu oldum. Ondan önce 30.haftada ciğer geliştirici yapılmıştı uzun süre yatışımda da tekrar dozu yapıldı. Hastanede hiçbir şey yapılmadı aslında sadece kontrol altında tutuldu açıklığım 4cm di. Bebeğim de 38+6 da doğdu.Suan aynı durumdayım 25 haftalık hastanede nasıl ilerlediniz?
Ben bol bol dinlendim her ilacımı saati saatine kullandım. Progestan kullandım ve mutlaka magnezyum kullanıyordum alarm kurmuştum ilaçlarım için asla saatini bile geçirmedim. Ben 12.haftadan sonra evde su bardağı bile kaldırmadan yattım aslında. Bana başkaları baktı bu süreçte. Bol su içtim ve hep dua ettim. Merdiven inip çıkmadım, oturarak duş aldım. Genelde evde hep uzanır vaziyetteyim. Tuvalet ve yemek dışında ayağa kalkmadım. Böyle böyle geçti bu süreç çok zor biliyorum. Ama sadece içini ferah tut. Benim de dikişim yoktu süründüm resmen ama olsun sonunda asla hiç ulaşamam dediğim haftaya geldimSuan aynı durumdayım 25 haftalık hastanede nasıl ilerlediniz?
Maşallah berakallah sizin kaçtı ölçünüz şuan kaç oldunuz ? Bende evime gitmek istiyorum ama eşim kızıyor tehlikelisin diyor bebek küçük bi 28 olsaydıBen bol bol dinlendim her ilacımı saati saatine kullandım. Progestan kullandım ve mutlaka magnezyum kullanıyordum alarm kurmuştum ilaçlarım için asla saatini bile geçirmedim. Ben 12.haftadan sonra evde su bardağı bile kaldırmadan yattım aslında. Bana başkaları baktı bu süreçte. Bol su içtim ve hep dua ettim. Merdiven inip çıkmadım, oturarak duş aldım. Genelde evde hep uzanır vaziyetteyim. Tuvalet ve yemek dışında ayağa kalkmadım. Böyle böyle geçti bu süreç çok zor biliyorum. Ama sadece içini ferah tut. Benim de dikişim yoktu süründüm resmen ama olsun sonunda asla hiç ulaşamam dediğim haftaya geldim
Valla beynim silmiş gibi bütün her şeyiMaşallah berakallah sizin kaçtı ölçünüz şuan kaç oldunuz ? Bende evime gitmek istiyorum ama eşim kızıyor tehlikelisin diyor bebek küçük bi 28 olsaydı
Ay sonra dur 30 da ya da 31 de 12mm di sonra 9mm ile 32den 38+6ya kadar dayandı ve 4cm açıklık vardıMaşallah berakallah sizin kaçtı ölçünüz şuan kaç oldunuz ? Bende evime gitmek istiyorum ama eşim kızıyor tehlikelisin diyor bebek küçük bi 28 olsaydı
42 gün alttan baktılar mı beklerim sağlık olsun ama canım çok acıyorValla beynim silmiş gibi bütün her şeyiama en başında daha 12.haftada 26mm di. Sonra 22-20 derken 28-30.haftada 18mm e düşmüştü. Bekle en güzeli hastanede kalmak ben de çok istedim evime dönmek ama toplam 42 gün yattım. Bebekler doğar doğmaz unutuyorsun inan bana
Evet o sürede baktılar zaten benim bütün kontrollerim 12. Haftadan beri vajinal ultrason falandı42 gün alttan baktılar mı beklerim sağlık olsun ama canım çok acıyor
Allahım sabır vermiş maşallah dua beklerim lütfenEvet o sürede baktılar zaten benim bütün kontrollerim 12. Haftadan beri vajinal ultrason falandı
İnşallah sen de sağ salim kavuşursun yavruna canm sabret sadeceAllahım sabır vermiş maşallah dua beklerim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?