- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
canım görümcem herkesle küs ailesi dahil onlardan ses seda yok şimdilik.. hamilelik süprşiz oldu maalesef ama oldu hayırlısı sonucta bevlat benim evladım.. ev konusunu hiç açmıyorlar ben eşimin 4 katı maaş alıyorum oyuzden laf edemiyorlar .. artık gözüm karardı huzurum bozulursa ailem arkamda boşanırımİlk konularından beri biliyorum durumunu az çok ben senden hemen çocuk yapmanı beklemezdim açıkçası nişanlılıkta belliydi senin evliliğinin böyle olacağı ben şaşırmıyorum şuan ki durumuna, görümceni ne yaptın bu arada?
Bu evlilik sürmez gibime geliyor çünkü eşin tutturmuş annem hasta diyor başka bişi demiyor bence bu durumdan o sorumlu az yada çok. iyi ki bir ev verdiler resmen hayatınızı istiyorlar karşılığında...
canım cevresinde ne bir dostu ne akrabası var tek düşüncesi biz ve evimizin içibence iki haftada bir gidip bi haftasonuda kendiniz için bişeyler yapın, yani karı koca ilişkisini gezmesini tozmasını neden kv dırdır edecek diye bırakasınız ki, kızarsada kızsın yani, o da kendine bi hobi bulsun sizinle uğraşıp duracağına... gelinler ağaç kavundan gelmiş gibi sürekli beraber olamak istiyorlar, oğlumun karı koca ilişkisiydi, gelinin ailesiydi kimsenin umrunda değil
hasta diye mutlu olsun artık cok cekmiş deger görmemiş diye deger verdim ama sonra aileme sardı sonra bana ve önü gelmediHata sizde nisanliyken niye her gun ariyorsunuz . Bastan alistirmissiniz.
Soyledigi laflara gelince verin cevabini otursun. Her soyledigi lafi esinize anlatmayin siz halledin. Annen sunu soyledi annen bunu soykedi derseniz eee sen de soyletme falan der. Erkekler anlamaz o yuzden hic gerek yok soylemeye. Esiniz yokken sogutun icinizi.
canım cevresinde ne bir dostu ne akrabası var tek düşüncesi biz ve evimizin içi
bilmiyorum ama eşimle konuşmalı mıyım artık dayanamıyorum kafamda kuruyorum lütfen annenle konuş bana laf sokup durmasın diyevalla bi zahmet değişsin,gelişsin, komşu bulsun, hobi bulsun, cuma oturması gruplarına katılsın, bu şekilde boş boş sürekli size sarmak hem size hem ona zarar
yani eşime hiç söylemeyeyim mi konuşmayı düşünüyordum hasta olcam diye annenle konuş bana laf sokmasın diyecanım eşin yokken söylüyorsan sen de eşin yokken ona söylesnee,
onun söylediklerini gelip eşine neden söylüyorsun?
ayrıca arayıp aramamanı eşine mi şikayet ediyor tek sana mı söylüyor o kadın
böylelerininiderdi ne biliyormusun? aman rahat etmesin ler aman mutlu olmasınlar hiç bir dertleri yoksa dertleri ben olmalıyım illa bi dertleri olmalı mantığındalar
lohusa zamanı kesin karı koca gelir kalırlar evet dediğin gibi annemde kalmam en iyisi olacakbence senin önceliğin karnındaki o masum. gerisini boşver . zaten ne de güzel veriyormuşsun ağzının payını. eşine birşey deme bence. ama lohusa zamanları karşıdaki iyi birşey dese cidden batıyor. o durum çok farklı. yani ben de öyle olmuştu. şimdi hiç umursamayacağım şeyleri büyütüyordum. o yüzden o dönemleri kaynanasız geçirsen iyi olur senin ve bebeğin için. bence annen de kal o dönem hatta. belli kadın hasta illa ki birşey çıkarır.
nesi hasta bunun gayet planlı konusuyor, takmamaya çalışmaktan çare yokgünaydın kızlar 5,5 aylık hamileyim.. kv'i nişanlıyken hergün arardım kendisi bipolar hastası.. ama aileme ve bana ettiği dengesiz sözler hakaretler yüzünden artık onu sevmiyorum ve daha az arıyorum daha az dediğimde iki günde üç günde bir... buaralar yine bana sarmıs durumda... öncelikle onlar ilçede oturuyorlar yarım saat uzaklıkta.. bana geldiklerinde ben cok yoruldum hizmet etmekten geldiler kaldılar bir şeye elini sürmedi ve sonunda hafif kanamam oldu.. o günden beri evinize gelmeye korkuyoruz diye laf sokmaya basladı.. cumartesi aradı pazar onlara gidecektik.. konu acıldı gel burda uzancaksan uzan yatak odasına gec falan dedi rahat et orası burası farketmez zaten biz seninle birlikte oturmayı planlıyorduk vs dedi.. bende pardon anlamadım dedim.. oturmaz mıydın dedi. bende ev ev üstüne olmaz herkesin düzeni ayrı oturmazdım evet dedim.. neyse dün onlara gittik bebeğimin ultrason resmini gösterdim aferin iyi büyütmüşsün seni şımarttığımıza değmiş dedi ben de ben zaten şımarıktım dedim.. ve bu lafları oğlu yanımızda yokken söylüyor ama ben artık karsılık veriyorum cıldırıyor.. şimdi takmış kafaya benim onu aramamama arasam sinirlerimi dengemi bozuyor.. bütün gece kafamda kurmaktan uyuyamadım..cok mutsuzum eşime söyledim kötü niyetle söylememiştir diyor.. ben mi hassasım napsam bilmiyorum
ama allah şahidim eger ki evime doğumdan sonra veya ileriki zamanda çöreklenirlerse kesinlikle kavga cıkartır eşimi boşarım cok kararlıyım.. kendisi hasta beni de delirtecek.. tahammül edemiyorum bu kadına zaten hassasım bu dönemde.. eşime söylesem anneme taktın diyecek yada o kötü niyetle dememiştir hasta su bu diyecek anlamayacak.. eşimle aramız cok iyi ama bu kadın beni delirttikçe içten içe kurmaya başlıyorum
kimsenin evine almadıını kapısını açmadığını sen mi sırtlanacaksın asla yüz vermecanım cevresinde ne bir dostu ne akrabası var tek düşüncesi biz ve evimizin içi
walla eşler annelrini melek görüyorlar maalesef, ya da onlar alıştıklaır için umursamıyoırlar durumu bizi de hoş gör boşver vs ile geçiştiriyorşar,yani eşime hiç söylemeyeyim mi konuşmayı düşünüyordum hasta olcam diye annenle konuş bana laf sokmasın diye
ahhh ahhh vermesine veriyorum ama kendisini oğluna ve kocasına melek gösteriyor.. bukez değişen onu aramayan eskisi gibi olmayan ben oluyorum.. ama oğluna dedim dün söylediklerini ve verdiğim karşılıkları.. benim kocam annesinden cok cekiyor.. kadın telefında cıldırtıyor adamı resmen ama bazen bagırıyor eşim bazen alttan alıyor.. cünkü kadın hastanede yatmış bir dönem o hallerini görünce eşim hep alttan alan olmuş.. ben dün ben zeten hep şımarıktım dedim lafına karşı ama hırsımı alamadım alamıyorum sinirim geçmiyorwalla eşler annelrini melek görüyorlar maalesef, ya da onlar alıştıklaır için umursamıyoırlar durumu bizi de hoş gör boşver vs ile geçiştiriyorşar,
kv ye sen de sok lafı,
olmuyorsa bi cinnetle çöz, kv nde de görsün o cinneti eşin de, eşine onun haricinde şikayetlernme bence, kv yi de arama sorma, uşak mıısn sen onu mutlu etmek senini görevin değil,
ben de yeni evlendiğimde kv min annesi beni kenara çekip;kızımı bundan sonra sen mutlu edeceksin benm kızım hiç mutlu olmadı ,eşimn teyzeleri aynı baskı ile davrandı ve hepsinden tiksndim iğrendim ,şi,mdiki aklım olsa vereceğim cevaplar var ama o zmanalar sadece şokla izledim ve dinlemd ağzımı açıp tek kelime edemedim,
ben de eşimle zaten anlaşamazken o günlerde herkesin üstüme üstüme gelmelerini hiç unutamıyorum, bir de düşük yaptım.............
yani demem o ki canım bu yaşadıkların içinden hiç çıkmaz, ezdrme kendini, ver cevabını kessin sesini
esin annesinin hasta oldugunu biliyor madem seni niye muhatab ediyor.günaydın kızlar 5,5 aylık hamileyim.. kv'i nişanlıyken hergün arardım kendisi bipolar hastası.. ama aileme ve bana ettiği dengesiz sözler hakaretler yüzünden artık onu sevmiyorum ve daha az arıyorum daha az dediğimde iki günde üç günde bir... buaralar yine bana sarmıs durumda... öncelikle onlar ilçede oturuyorlar yarım saat uzaklıkta.. bana geldiklerinde ben cok yoruldum hizmet etmekten geldiler kaldılar bir şeye elini sürmedi ve sonunda hafif kanamam oldu.. o günden beri evinize gelmeye korkuyoruz diye laf sokmaya basladı.. cumartesi aradı pazar onlara gidecektik.. konu acıldı gel burda uzancaksan uzan yatak odasına gec falan dedi rahat et orası burası farketmez zaten biz seninle birlikte oturmayı planlıyorduk vs dedi.. bende pardon anlamadım dedim.. oturmaz mıydın dedi. bende ev ev üstüne olmaz herkesin düzeni ayrı oturmazdım evet dedim.. neyse dün onlara gittik bebeğimin ultrason resmini gösterdim aferin iyi büyütmüşsün seni şımarttığımıza değmiş dedi ben de ben zaten şımarıktım dedim.. ve bu lafları oğlu yanımızda yokken söylüyor ama ben artık karsılık veriyorum cıldırıyor.. şimdi takmış kafaya benim onu aramamama arasam sinirlerimi dengemi bozuyor.. bütün gece kafamda kurmaktan uyuyamadım..cok mutsuzum eşime söyledim kötü niyetle söylememiştir diyor.. ben mi hassasım napsam bilmiyorum
ama allah şahidim eger ki evime doğumdan sonra veya ileriki zamanda çöreklenirlerse kesinlikle kavga cıkartır eşimi boşarım cok kararlıyım.. kendisi hasta beni de delirtecek.. tahammül edemiyorum bu kadına zaten hassasım bu dönemde.. eşime söylesem anneme taktın diyecek yada o kötü niyetle dememiştir hasta su bu diyecek anlamayacak.. eşimle aramız cok iyi ama bu kadın beni delirttikçe içten içe kurmaya başlıyorum
yok zaten canım 30 yıldır hasta ve ilaçları çok ağır ama bende hasta olcam zaten gecmişte depreyon gecirdim kafamda sürekli birileri konusur oldu sürekli kavga halindeyim onunla beynimdeiyi kötü niyeti bırak başkalarından alındığın lafları da ortaya koy hasasım annen dahil hiç kimseyi kaldıramıyorum de. bende bipolar hastasıyım.ama o kvalden olcak kadın da pek tedavisi var gibi durmuyo.tedavide olsa dünya yansa kalkıp camdan bakmaz.bipolar hastaları şeker hastalarının sinir ve dengesizliklerini birebir yaşarlar.bebeğinin sağlığı için uzak tutsun ya.ana ana da nereye kadar.
evet biliyor tedavi oluyor hastanede de yatmışesin annesinin hasta oldugunu biliyormu
eşime cok zoruma gittiğini bu durumun dün geceden beri buyuzden uyuyamadığımı belirten mesaj attım inş anlar beni anlamazsa da inceldiği yerden kopar ben sinir krizi gecircem yoksaHastalığının ardına sığınmasın, bipolarlar dengesiz filan da değillerdir. Gerekli kontrolleri tedavileri devam eder, bir düzen oturturlar ve pekala da her normal insan gibi normal duygusal ilişkiler kurabilir, çok şahane de sosyal hayatın içinde var olabilirler. Eşinize söyleyin o kadar kolay değil "O hasta, her şeye hakkı var" düşüncesiyle hareket etmek, zannediyor mu ki bu düşünce annesine fayda sağlıyor? Sizin ailenin şımarığı kendi anası olmuş da haberi yok. Ben de bipolar hastasıyım, neyin ne olduğunu biliyorum bu rahatsızlığa dair. Sizin kv bipolar olduğundan değil, bildiğin fesat olduğundan size sarmış durumda.
Gerekirse doktoruyla konuşun, davranışlarını, sözlerini bir bir söyleyin, böyle iken böyle oldu deyin. Düzenli devam eden bir doktoru vardır muhtemelen. O size neyin bipolar neyin karakter olduğunu açıklayıversin de eşiniz de anlasın annesinin iyi niyetlerinizi nasıl suistimal ettiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?