erken doğum nedenim olacak bu kadın sonunda

eşim attığım mesajı gördü annesinin espirileriymiş bunlar ben cok hassasmısım herseye takılı kalıyormusum hamile olduğum için böyleymişim öyle dedi aynı senin dediğin gibi yani bilmiyorum ama ya ben espiri özürlüyüm yada hamilelikten dolayı kadına asıl takan benim

Evet kV lerimiz normal degil ama bizde çok hassasiz biraz serin ol bu kadar değer verme kV ne o zaman daha az sinirlenirsin değer verdiğin onemsedigin için sinirleniyo sun yoksa onemsemedigin bi insana sinirlenmezsin bebeğine odaklan düşünme hamileliginin tadını çıkar bebeğin le konuş esinle huzurlu stres siz zamanlar geçir pozitif ol zaten kV normal degil senin yerinde olsam o konuştukça gulerim bende hep takıyordum hamileligimin ilk zamanları aglamaktan helak olmuştum ama düşündüm bebeğime bunu yapmaya hakkım yok daha doğmadan üzme ye zaten hayat kısa dua et eşin bebeğin hep iyi olsun bi arada olun yoksa bi bakmissin bugün varsın yarın yoksun sonsuza kadar kimseyi cekmeyecegiz dolu dolu yasa karnini sev bebeğin için bişeyler yap boşver kV amaaann :) eşini de bunaltma bu konularla oda annesi sonuçta atsa atamaz satsa satamaz boşver eşini uzaklaştırma kendinden inşaallah çok mutlu olursun sağlıkla gelsin miniklerimiz

amin canım inş ne güzel yazmışsın öyle hepimiz mutlu olalım eşimizle ve bebişlerimizle

Ay canım ben kendi annemi bu kadar sık aramıyorum,herkesin evi düzeni var,ne o öyle çocuk gibi alaka bekliyor her daim ,istediği kadar laf etsin ben olsam aramam sormam,keyfim gelirse ayda bir ,kendini zorunlu hissetme ,ayrıca hasta ve takımtılı insanları mutlu edemezsin hiçbir zaman ,yani dünyayı önüne sersen genede mutlu olamaz ,o yüzden hiç yorma kendini,hastaysa kendine hasta senide hasta etmesin dediğin gibi

amin canım inş ne güzel yazmışsın öyle hepimiz mutlu olalım eşimizle ve bebişlerimizle

Amin inşaallah sağlıkla kucağimiza almayi nasip etsin Rabbim dünyanın en güzel nimeti evlat pozitif düşün ve esine cephe alma adam napsin anasi dengesiz boşver eşini cookca sev o seni anladık tan saydiktan sonra hayat sana güzel :)

Sen sinirlendikçe salgıladığın hormonlar bebeğine zarar verir sinirlenmemeye çalış. Hem cevabını vermişsin yine cesaret ederse öyle bi şeye verirsin ağzının payını ama bebeğini düşün gerilme.

eşim attığım mesajı gördü annesinin espirileriymiş bunlar ben cok hassasmısım herseye takılı kalıyormusum hamile olduğum için böyleymişim öyle dedi artık allaha havale ettim bebeğimi üzmicem takmıcam

işte siz eşinize birşey söylemeyin artık bi işe yaradığı yok
tam dıyecektım sakın şu an bişi demeyin
biraz kv ye eşiniz yokken laf çakarsınız
sonra da baktınız olmuyor kv iyice coşarsa eşinizin olduğu bir ortamda patlatacaktınız
erkeklere göre onalr sınfı öğretmeni de siz iki anlaşamayan ilkokul öğrencisisiniz
geçiştiriyor işte espri vs diye

aynen bende bu saflığına kızıyorum ama biyandan da kızım napsın annesi sonucta onu kötüleyecek değil ya sana diyorum.. o da yıllarca bu kadının sorunlarını cekiyor herşeyiyle ilgileniyor ilaçlarını hangi saatte alacağını bile eşime sorar sanki onun kocası eşim.. bazen ağzına geleni sayar cıldırtır adamı busefer eşim başlar bağırmaya.. üzülüyorum ama bana yapmaya hakkı yok

Sevgiliyken de nişanlıyken de şuan da kv hep mesafeliydim. Aramadım sormadım arada o arıyor. Kocamı kırmadan istediği zamanlarda oturmaya gideriz. Bence böyle mesafe olmalı hep. Yoksa evlenince koca da ailesine daha düşkün oluyor ailesi de kocaya...
hem bana sen değiştin de diyemiyor. Çünkü hep mesafeliydim.
Sende kocanın kalbini kırmadan arada çıtlat yaptıklarını. Sürekli söylersen de ' sende anama taktın ' olur...

Bu kararli tavrini sürdür yeter şimdilik ve de 2 3 günde bir arama bence. o ne ya ben okadar kendi annemi aramıyorum.
evet haftada bir kez cumaları ararım diye düşünüyorum yada eşimin yanında ararım ararsam diye düşünüyorum laf sokarsa da neden aramıyorsun hayırdır sen böyle değildin yada aklına geldim sonuçta falan diye oğlundan öğreniyorum iyi olduğunu derim

aynen öyle yapıcam canım kendisi uğraşsın anasıyla ben değil şikayet ederse de etsin benim canım burnumda zaten cocuk olduktan sonra da vakit bulamıyorum aramaya derim inş evime çöreklenmez cocuk oldu diye ama lohusalık zamanımda annem olacak evimde kırk gün falan yatacak yer yok sadece iki koltuk var kalamaz herhalde diye düşünüyorum.. annem zaten ben ve bebeğimle ilgilenir bir de onlara hizmet edemez

bence artık tavır değiştirin
biraz bende anne olacağım artık annenin yaptıklarına sinirlenmekten çok üzülüyorum
bence düzgün bir doktor bulup tedavi ettirelim sadece ilaçla olacak iş değil bizim bunları düşünmemiz gerekli
o hastalıktan küçük dünya kurmuş herkesi kendince kodlamış ne yaparsak yapalım hep biz suçlu olacağız
ama doğru doktorla tedavi olsa ileride de torunu ile de düzgün iletişimi olur vs konuşun bence

eşiniz varken aradı ya hastasın unuttun vs gibi bi tavır takının
eşiniz yokken de cevabınızı verirsiniz

birde bu kadar tedavisinde yol alınmamış bir kadın torununa da takar diye düşünüyorum
o yüzden siz meşgul aklı başında anne adayını oynayın biraz
şikayet etmeyin eşinize
eşiniz bir kez bile aman ikisi de birbirinden beter diye düşünmesin

Şimdiden sinyalleri ver annenin geleceğiyle ilgili. Herkes annesinin yanında daha rahat eder sonuçta. Ben öyle yapıyorum :) annem gelecek 40 gün kalacak benle Bebek tek yapamayız vs. Kv yanında da kocamın yanında da sürekli diyorum. Sende dene işe yarayacak :)

Bak bu cok mantikli eşinin yaninda ara ki eşine beni aramıyor derse y as nimda ariyor goruyorum der. haftadanir kereyede aramıyor demesin bi zahmet

ayyy canım bir sürü doktora götürmüşler suan doktoru profesör ve en iyisi diyorlar ben cok iyi bilemem tabi.. onlara göre suan cok iyi cünkü suan iyi görünüyor cok daha kötü halleri oldu saldırgan telefonu bir dakika arayla arayıp sayıp sayıp kapattığı cıldırdığı anneme ve bana hakeret ettiği zamanları oldu.. suan hersey normalmiş güya

büyük konuşmayayım da hatta günah da almayayım ama
bu kadın hastalık maskesi altına saklanıp yapıyor sanki
sizde hamilelik ve lohusa maskesi altına saklanıp çözeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…