- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
eşim attığım mesajı gördü annesinin espirileriymiş bunlar ben cok hassasmısım herseye takılı kalıyormusum hamile olduğum için böyleymişim öyle dedi aynı senin dediğin gibi yani bilmiyorum ama ya ben espiri özürlüyüm yada hamilelikten dolayı kadına asıl takan benimHamile olduğun için hassas olabilirsin bende öyleyim hiç takılmamam gereken şeyleri bile takar oldum kafama ama zaten kadın normal degil evin ayrı eşin iyi bi insan tabi diğer yorumları okumadım ilk yazdığına göre yazıyorum iki üç güne bi arama gerek yok haftada bir ara kısaca hal hatır sor ve kapat uzun uza konuşma bide hastalığına ver eşin seni anlıyorsa çok yüz göz olup evliliğini bitiricek bişeyin yok sakin düşünmeye çalış duygusal bi dönem ve bebeğine odaklan onun sağlığı önemli suan
eşim attığım mesajı gördü annesinin espirileriymiş bunlar ben cok hassasmısım herseye takılı kalıyormusum hamile olduğum için böyleymişim öyle dedi aynı senin dediğin gibi yani bilmiyorum ama ya ben espiri özürlüyüm yada hamilelikten dolayı kadına asıl takan benim
amin canım inş ne güzel yazmışsın öyle hepimiz mutlu olalım eşimizle ve bebişlerimizleEvet kV lerimiz normal degil ama bizde çok hassasiz biraz serin ol bu kadar değer verme kV ne o zaman daha az sinirlenirsin değer verdiğin onemsedigin için sinirleniyo sun yoksa onemsemedigin bi insana sinirlenmezsin bebeğine odaklan düşünme hamileliginin tadını çıkar bebeğin le konuş esinle huzurlu stres siz zamanlar geçir pozitif ol zaten kV normal degil senin yerinde olsam o konuştukça gulerim bende hep takıyordum hamileligimin ilk zamanları aglamaktan helak olmuştum ama düşündüm bebeğime bunu yapmaya hakkım yok daha doğmadan üzme ye zaten hayat kısa dua et eşin bebeğin hep iyi olsun bi arada olun yoksa bi bakmissin bugün varsın yarın yoksun sonsuza kadar kimseyi cekmeyecegiz dolu dolu yasa karnini sev bebeğin için bişeyler yap boşver kV amaaann :) eşini de bunaltma bu konularla oda annesi sonuçta atsa atamaz satsa satamaz boşver eşini uzaklaştırma kendinden inşaallah çok mutlu olursun sağlıkla gelsin miniklerimiz
amin canım inş ne güzel yazmışsın öyle hepimiz mutlu olalım eşimizle ve bebişlerimizle
aynen bende bu saflığına kızıyorum ama biyandan da kızım napsın annesi sonucta onu kötüleyecek değil ya sana diyorum.. o da yıllarca bu kadının sorunlarını cekiyor herşeyiyle ilgileniyor ilaçlarını hangi saatte alacağını bile eşime sorar sanki onun kocası eşim.. bazen ağzına geleni sayar cıldırtır adamı busefer eşim başlar bağırmaya.. üzülüyorum ama bana yapmaya hakkı yokişte siz eşinize birşey söylemeyin artık bi işe yaradığı yok
tam dıyecektım sakın şu an bişi demeyin
biraz kv ye eşiniz yokken laf çakarsınız
sonra da baktınız olmuyor kv iyice coşarsa eşinizin olduğu bir ortamda patlatacaktınız
erkeklere göre onalr sınfı öğretmeni de siz iki anlaşamayan ilkokul öğrencisisiniz
geçiştiriyor işte espri vs diye
evet haftada bir kez cumaları ararım diye düşünüyorum yada eşimin yanında ararım ararsam diye düşünüyorum laf sokarsa da neden aramıyorsun hayırdır sen böyle değildin yada aklına geldim sonuçta falan diye oğlundan öğreniyorum iyi olduğunu derimBu kararli tavrini sürdür yeter şimdilik ve de 2 3 günde bir arama bence. o ne ya ben okadar kendi annemi aramıyorum.
aynen öyle yapıcam canım kendisi uğraşsın anasıyla ben değil şikayet ederse de etsin benim canım burnumda zaten cocuk olduktan sonra da vakit bulamıyorum aramaya derim inş evime çöreklenmez cocuk oldu diye ama lohusalık zamanımda annem olacak evimde kırk gün falan yatacak yer yok sadece iki koltuk var kalamaz herhalde diye düşünüyorum.. annem zaten ben ve bebeğimle ilgilenir bir de onlara hizmet edemezSevgiliyken de nişanlıyken de şuan da kv hep mesafeliydim. Aramadım sormadım arada o arıyor. Kocamı kırmadan istediği zamanlarda oturmaya gideriz. Bence böyle mesafe olmalı hep. Yoksa evlenince koca da ailesine daha düşkün oluyor ailesi de kocaya...
hem bana sen değiştin de diyemiyor. Çünkü hep mesafeliydim.
Sende kocanın kalbini kırmadan arada çıtlat yaptıklarını. Sürekli söylersen de ' sende anama taktın ' olur...
aynen öyle yapıcam canım kendisi uğraşsın anasıyla ben değil şikayet ederse de etsin benim canım burnumda zaten cocuk olduktan sonra da vakit bulamıyorum aramaya derim inş evime çöreklenmez cocuk oldu diye ama lohusalık zamanımda annem olacak evimde kırk gün falan yatacak yer yok sadece iki koltuk var kalamaz herhalde diye düşünüyorum.. annem zaten ben ve bebeğimle ilgilenir bir de onlara hizmet edemez
evet haftada bir kez cumaları ararım diye düşünüyorum yada eşimin yanında ararım ararsam diye düşünüyorum laf sokarsa da neden aramıyorsun hayırdır sen böyle değildin yada aklına geldim sonuçta falan diye oğlundan öğreniyorum iyi olduğunu derim
ayyy canım bir sürü doktora götürmüşler suan doktoru profesör ve en iyisi diyorlar ben cok iyi bilemem tabi.. onlara göre suan cok iyi cünkü suan iyi görünüyor cok daha kötü halleri oldu saldırgan telefonu bir dakika arayla arayıp sayıp sayıp kapattığı cıldırdığı anneme ve bana hakeret ettiği zamanları oldu.. suan hersey normalmiş güyabence artık tavır değiştirin
biraz bende anne olacağım artık annenin yaptıklarına sinirlenmekten çok üzülüyorum
bence düzgün bir doktor bulup tedavi ettirelim sadece ilaçla olacak iş değil bizim bunları düşünmemiz gerekli
o hastalıktan küçük dünya kurmuş herkesi kendince kodlamış ne yaparsak yapalım hep biz suçlu olacağız
ama doğru doktorla tedavi olsa ileride de torunu ile de düzgün iletişimi olur vs konuşun bence
eşiniz varken aradı ya hastasın unuttun vs gibi bi tavır takının
eşiniz yokken de cevabınızı verirsiniz
birde bu kadar tedavisinde yol alınmamış bir kadın torununa da takar diye düşünüyorum
o yüzden siz meşgul aklı başında anne adayını oynayın biraz
şikayet etmeyin eşinize
eşiniz bir kez bile aman ikisi de birbirinden beter diye düşünmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?