erken doğum nedenim olacak bu kadın sonunda

eşime cok zoruma gittiğini bu durumun dün geceden beri buyuzden uyuyamadığımı belirten mesaj attım inş anlar beni anlamazsa da inceldiği yerden kopar ben sinir krizi gecircem yoksa

Hayır o hastalık kozunu kullanıyorsa, siz de aynı koz üzerine oynayın.
Düzenli devam ettiği doktoru olmalı; gidin onunla konuşun, ona anlatın durumu.
Sonra da eşinizi alın götürün birlikte konuşun, çünkü oğlunun yaptığı davranış da zararlı annesine.
Kadın iyice "Ben bipolarlıyım, her türlü duygusal aşırılığa hakkım var, insanlara istediğim gibi davranırım, içimden geleni söylerim" diyecek, kendi kendini daha saçma psikolojiler içine gömecek. Bunu söyleyin eşinize mesela "Annen hastalığın ardına saklandıkça ve sen de buna çanak tuttukça, hem annen hem de yuvamız zarar görecek" deyin.
Hayır yani bipolar nedir bilmesek yiyeceğiz, aleni kullanıyor, aleni fesat.

eşim cok zöylüyor karsılık veriyor bagırıyor agzından cıkanı herkes duyacak diyor kimi zaman ama o kendini dört dörtlük hatasız haklı görüyor fayda etse etmiyor ki herkese üstten bakmaya alışmış

Maalesef erkekler için anneleri melek. Bizler hep yanlış anlıyoruz, şakadan anlamıyoruz ah gelinler ah. Kadının en güçlü silahları naz, gözyaşı ve hamilelik. Baştan anlaşalim çocuğumu kullanmak istemiyorum böyle birşey için deme. Sancim var ağrım var kendimi bile düşünemiyorum annenmi aklıma gelecekte arayacağım gideceğim de. Baktın gördün olmadı yalandan bir cinnet hali bak bakalim kocan bir daha anasindan yana oluyor mu

Siz haklısınız tabii de kaynananızın evinize gelmesiyle kanama olmasının ne bağlantısı var onu çözemedim. Tamam bir şey yapmamış olabilir de siz onlar geldi diye ekstra ne yaptınız ki zaten evinizi normalde de kendiniz temizleyip yemeği de kendiniz yapmıyor musunuz? onlar gelince de aynı şey sadece biraz fazla yapılır yemekler iki tabak fazla koymakla mı kanama başlıyor? bu bahane gibi geldi bana. Ayrıca o dedi diye beraber yaşayacak değilsiniz ki niye ciddiye alıyorsunuz. Eşiniz ne güne duruyor? takmayın böyle şeylere.

yok zaten canım 30 yıldır hasta ve ilaçları çok ağır ama bende hasta olcam zaten gecmişte depreyon gecirdim kafamda sürekli birileri konusur oldu sürekli kavga halindeyim onunla beynimde
Kafamda birileri konusuyo derken bisey sorabilirimiyim herzamanmi oluyo yoksa genelde tek oluncami

ben aramadıkca iyice kinleniyor eşimi arayıp karın telefonuma cevap vermedi diye şikayet ediyor.. eşimde yanımda telefonu sessizde görmemiştir vs susturuyor ama kadın hasta ve arsız
aynısını sende yap.
aradım annen açmadı de.
eşin yokken sen de takıl kv ye tatlı tatlı.
o sana nasıl yapıyorsa.
bazı insanlar iyilikten anlamazlar.
kadın senle kafayı bozmuş.
eşin katlanmak zorundaysa da seni mecbur tutamaz.

Bu kadar strese girme anlaşilan ne dediğini bilmeyen kvden var.
Ona göre kulak asma.
Herşeyi duymak ve cevap verme zorunluluğu hissedersen kendinde daha fazla yorulursun.
Kafanda kurar durursun.
Ariyorum ama ne diyecekte moralimi bozacak,gidiyorum ama kesin bişey yapacak.diye peşin hükümlü düşünme
Herşey herkesin istediği gibi olmuyor o istedi diye olacak diye de bişey yok.

Öncelikle şunu söyleyeyim ki ne eşiniz ne de annesi asla tavırlarını değiştirmeyecek,ben de aynılarını yaşadım.

Beniim de kv bipolar hastası ve bonus olarak görümcem de bp bozukluk hastası.İlk evlendiğimizde kv'nin bizim eve gelmekten,bizimle birlikte yaşamaktan başka bir hayali yoktu.Günde 10 kere arar,ipe sapa gelmez şeyler anlatır boş boş.Kızıyla birbirlerinden nefret ederler,onu şikayet eder bana.Sitem eder aramıyorsun diye,Gelmiyorsunuz diye sitem eder.(10 saat mesafede başka bir şehirde yaşıyoruz biz.)10 kere de görümcem arar o da annesini bana şikayet eder,yaptıklarına bire bin katarak anlatır.İkisi de öyle saçma mesajlar atar ki mesajları sadece okumak 5 dakikanızı alır.

Kv,kp yanına ne zaman gitsek döneceğimiz gün valizler hazırlanır,bize gelme planları yaparlardı.Birlikte bizim şehre dönerdik,10 gün kalırlar,artık gitsinler diye surat ederdim toplanır giderler uğurlardık.Akşam kapı çalar uyduruk bi şey için geri döndüklerini söylerlerdi.Tarağımızı unutmuşuz,aklıma geldi siyah makara alacaktım onu alayım yarın gidelim,ev terliği almak istiyorum o aklıma geldi ondan döndük gibi saçma bahanelerle mutlaka ama mutlaka geri dönerlerdi.Daha uğurlayıp iyi yolculuklar deyip gönderip de geri gelmedikleri bir gidişleri olmadı.10 gün de ha bugün ha yarın bahanelerle gitmeyi sakız gibi uzatırlardı.En son artık sırtlarından ite ite gönderirdik.

Bu defa da ertesi gün nasılsınız diye ararlar,biz hala gitmedik aynı şehirde bir akrabamızdayız diye.Sinirden ateşler basardı.Nihayet evlerine döndüklerinde bu defa gelmiyorsunuz çok özledik diye tacizler başlardı.Arada 10 saat mesafe var 4 gün önce görüşmüşüz ne yapalım birlikte mi yaşayalım.Onların bu yaptığının birlikte yaşamaktan farkı yoktu zaten.

Geldiklerinde kv evde durmaz,komşum kına istemişti,akrabam misafir şekeri istemişti,kumaş alacağım gibi türlü manyaklıklarla sabah 07:30'da evden çıkar öğlen gelir,yemek sorar acıkmıştır çünkü.Akbilimi sormadan alır,(o zamanlar öğrenci akbili) akbilimi kaptırır şoföre,geri almak için dert anlatmaktan perişan olurum.

Onlara gittiğimizde eşimle yalnız markete bile gidemezdik,kv kp resmen eziyet ederdi biz de geleceğiz diye.Döneceğimiz gün dönüyoruz diye evde yas ilan ederler,arabaya binip yola çıkarız inanın 10 saatlik yolun 5 saatinde arkamızdan arabayla takip ederler,bagajda valizleri hazırlanmış olarak.Gelin dersek geri dönmek gerekmesin diye.Davet etmezsek onlar da bizim yaşadığımız şehre gelir akrabalarına gider bizi istemiyorlar diye şikayet ederler ağlarlar.

Bir bayram,bir kandil,bir anneler günü,babalar gününde aradığınıza pişman olursunuz.5 dakikalık konuşmanın 4 dakikası "gelelim mi,gelelim mi,gelelim mi,noooolur gelelim.."yalvarmalarıyla geçerdi.Anaokuluna bıraktığınız çocuk nasıl tepine tepine ağlar resmen bizden ayrılırken öyle ağlıyorlardı.

Daha da anlatmaya üşendiğim milyonlarca saçma ayrıntı..

Şimdi ne mi oldu?evliliğimin ilk 1,5 yılı böyle geçti.Sonra "başlarım böyle aşkın ızdırabına" dedim,eşime rest çektim.Telefonlarını asla açmam,evime asla sokmam,her yerden engellidirler.Torunlarını 2 kere görebildiler.Görüyorum,kıro ergenler gibi bizim evin etrafından arabayla geçiyorlar güzde 20 kere.Anlatılmaz yaşanır bir psikolojik ve duygusal taciz.Eşime göre "ne yaptılar ki..bizi seviyorlar,özlüyorlar"

Eşin annesine hiçbir zaman toz kondurmayacak,hatta sonu savunmaları gittikçe artacak.Hastalığı bahane olacak hep.Senin haklı şikayetlerin "ama o hasta,biliyorsun"diye kesilecek."Ana hakkı,baba hakkı,yarın sen de anne olunca,bu işin ahiteri var,münkir nekir.." diyerek vicdan azabına bağlanacak.

Acıma arkadaşım.Acıma. A-cı-ma!

Arama sorma kudursun dursun.

evet canım ben evde yemek cok nadir yapıyorum onlar geldiğinde elini hiçbirşeye sürmez öylece hizmet bekler elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama doktora gittim zaten aynı lafları söyliceğini bildiğim için doktor cok ayakta kalmaktan yorgunluktan olmuş dedi uydurmuyorum yani yoksa iki tabak koymakla kimse ölmez

İyi de kadın raporlu hasta ise siz ona neden normal muamelesi yapıp kayle alıyorsunuz ki

He deyin geçin yani o birlikte oturmayı planlamış ama oturmuyorsunuz bunun için bu aşamada tartışmaya ne gerek var

Aramayın ayrıca bir düşer bayılır ikincide susar

Onun çocuğu eşiniz o arayacaksa arasın gerekirse 2 kere arasın siz istemiyorsanız aramayın

Biz birbirimizin anne babasını aramayız mesela ne gerek var kimse de küsmedi 10 yıldır ha küserse de kendileri bilir

Benim ailem bir şey derse bizi aramıyor diye ben veririm cevaplarını neden sizi arasın ki diye

Bipolar hastası birinin çok sağlıklı düşünemeyeceğini ve sağlıklı fikirlerinin olmayacağının farkında olmanız gerek... Psikologlar genelde bize asıl hastalar gelmiyor.Onların hasta ettikleri geliyor derken haklıymış nitekim..

yok zaten canım 30 yıldır hasta ve ilaçları çok ağır ama bende hasta olcam zaten gecmişte depreyon gecirdim kafamda sürekli birileri konusur oldu sürekli kavga halindeyim onunla beynimde
seni öyle iyi anlıyorum ki...
benim eşimin annesi ile de ben sürekli kavga ediyorum kendi kendime uykulaırmda vs. hastalıklı mahluk!!!
ama sen kendine şifa olacaksın hasta de ne dese de atkma ama cevap da ver, eşin de ikinizin ilişkisine karışmasın

iyi aklinizi kacirmamisiniz ben kacirirdim valla. ne diyeyim allah sabir versin esiniz hic sikilmiyormu bu durumdan.

iyi aklinizi kacirmamisiniz ben kacirirdim valla. ne diyeyim allah sabir versin esiniz hic sikilmiyormu bu durumdan.
sıkılsa da değişmez canım yapısı böyle hem hasta hem de kibirli bir kadın..evet kacırmadım ama cok az kaldı sanırım eşime mesaj attım şimdi üzüldüğümü aynı şeyleri benim annemden duysa ne hiisedeceğini sordum.. hala görmedi.. umarım yine ben kötü olmam eşim benim üstüme gelmez

Hamile olduğun için hassas olabilirsin bende öyleyim hiç takılmamam gereken şeyleri bile takar oldum kafama ama zaten kadın normal degil evin ayrı eşin iyi bi insan tabi diğer yorumları okumadım ilk yazdığına göre yazıyorum iki üç güne bi arama gerek yok haftada bir ara kısaca hal hatır sor ve kapat uzun uza konuşma bide hastalığına ver eşin seni anlıyorsa çok yüz göz olup evliliğini bitiricek bişeyin yok sakin düşünmeye çalış duygusal bi dönem ve bebeğine odaklan onun sağlığı önemli suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…