Erken doğum olmasın lütfen dua edin

zeyyyy11

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
401
222
18
25
Merhaba kızçeler
27 haftalık hamileyim dün ağrım olduğu için doktora gittim ve sancım çıktı ama ağrım abartılacak gibi değil sancımın sık olduğu söylenildi. Erken doğumdan korkuyorum böyle yaşayıp daha sonra sağlıklı doğum yapan var mı?

Ve progestan verdi günde 2 kez bunun sebebini sormayı unuttum. Açılmam yokmuş suyumda iyiymiş.

Canım bol bol yat. Gerekirse yemeğini suyunu eşin getirsin. Progestan erken doğumu engellemek için kullanılır. Saati saatine düzenli kullan. Stres yapma. Açılman yoksa korkutma kendini. Allah büyük. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Allah. 20.haftadan sonra yalancı sancılar görülebiliyor. Korkma dua et bol bol dinlen

Allah razı olsun umarım dediğiniz gibi olur haftaya tekrar gideceğim yatırma gibi bir durum olur mu ?

Allah razı olsun umarım dediğiniz gibi olur haftaya tekrar gideceğim yatırma gibi bir durum olur mu ?
Risk varsa yatırabilirler. Bu senin içinde bebek içinde en doğrusu olur risk görürse. Ama kendini buna koşullayıp stres bindirme. Biliyorum biz anneler biraz korkuyoruz, paranoyalar bile yapıyoruz. Anneyiz çünkü. Bir tanıdığımı bir kaç gün yatırıp sancı geçince bırakmışlardı. 37 de doğdu bebiş. 3 kiloydu. O yüzden yatış verseler de vermeseler de korkma. Allah’a güven. Onun izniyle sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Çok teşekkür ederim içi rahatlattınız umarım zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğar bebişim dün nstden sonra bebeği kontrol ettik ve gülüşünü gördüm ultrasonda öyle bana umut oldu ki anlatamam

Ah şu bebişler. Annelerine kalp krizi geçirtip eğleniyorlar sanki bende göğüs hassasiyetim azalınca korka korka gidip ultrasondaki minik kolları oynarken görünce ağlamıştım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Merhaba. Ben 22+2 haftalık hamileyim. Benim sancım yok ama serviks kısalığı var. Bu da erken doğum riskini taşıyor. Bence en önemli düşmanımız stres. Haftan bence çok güzel. Ben keşke o haftalara bir an önce gelebilsem diye dua ediyorum. İlaçlarla doktorlar sancını keserler. Zamanında gelir inşallah bebeğin. Hiç korkma.

Annelik çok zor iş imiş sizin ne kadarınız kaldı

Çok teşekkür ederim. Bende şuan 32 olduktan sonra rahatlarım diye düşünüyorum. Sizde bol bol dinlenin stres yapmayın eminim sizinde herşey çok güzel olcak .

Annelik çok zor iş imiş sizin ne kadarınız kaldı
Bizimki çok küçük daha 12 haftalık olacağız 2 gün sonra ben 10.haftada gördüm kolları eşim şimdi azıcık insana benziyor kolu bacağı çıkmış diye dalga geçiyordu

Bizimki çok küçük daha 12 haftalık olacağız 2 gün sonra ben 10.haftada gördüm kolları eşim şimdi azıcık insana benziyor kolu bacağı çıkmış diye dalga geçiyordu
O haftalarda bende sürekli bir bahane bulup gidiyordum bir keresinde gazım çok fazla diyip gitmiştim sırf bebeğimi görmek için benim eşim 18 haftadan sonra bir bebeğimizin olduğunu fark etti ultrasonda

O haftalarda bende sürekli bir bahane bulup gidiyordum bir keresinde gazım çok fazla diyip gitmiştim sırf bebeğimi görmek için benim eşim 18 haftadan sonra bir bebeğimizin olduğunu fark etti ultrasonda
3 kere gittim 5.haftadan beri haftaya ikili test için gideceğim sonrasında yüzüm yok 14/15 haftalarda cinsiyet için özelde başka birine giderim artık

Bol bol dinlen ve su alımını arttır, inşallah zor haftalari geçersiniz, stres yapıp kendini korkutma, yüz yüz sancılarla acilmayla 34ten itibaren bekledim 39+6da doğum yaptım, sancı herşey demek değil yeter ki tedbirli davran, vakti varsa bekleyecek, sen dinlenmene bak yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…