Magnezyum kullan kasılmalara iyi geliyor. Bol istirahat yat dinlen inşallah bişiy olmazVe progestan verdi günde 2 kez bunun sebebini sormayı unuttum. Açılmam yokmuş suyumda iyiymiş.
Bacak kramplarımdan kaynaklı günde iki kez içiyorumMagnezyum kullan kasılmalara iyi geliyor. Bol istirahat yat dinlen inşallah bişiy olmaz
Allah razı olsun umarım dediğiniz gibi olurCanım bol bol yat. Gerekirse yemeğini suyunu eşin getirsin. Progestan erken doğumu engellemek için kullanılır. Saati saatine düzenli kullan. Stres yapma. Açılman yoksa korkutma kendini. Allah büyük. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Allah. 20.haftadan sonra yalancı sancılar görülebiliyor. Korkma dua et bol bol dinlen
Risk varsa yatırabilirler. Bu senin içinde bebek içinde en doğrusu olur risk görürse. Ama kendini buna koşullayıp stres bindirme. Biliyorum biz anneler biraz korkuyoruz, paranoyalar bile yapıyoruz. Anneyiz çünkü. Bir tanıdığımı bir kaç gün yatırıp sancı geçince bırakmışlardı. 37 de doğdu bebiş. 3 kiloydu. O yüzden yatış verseler de vermeseler de korkma. Allah’a güven. Onun izniyle sağlıkla alırsın inşallah kucağınaAllah razı olsun umarım dediğiniz gibi olurhaftaya tekrar gideceğim yatırma gibi bir durum olur mu ?
Çok teşekkür ederim içi rahatlattınız umarım zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğar bebişimRisk varsa yatırabilirler. Bu senin içinde bebek içinde en doğrusu olur risk görürse. Ama kendini buna koşullayıp stres bindirme. Biliyorum biz anneler biraz korkuyoruz, paranoyalar bile yapıyoruz. Anneyiz çünkü. Bir tanıdığımı bir kaç gün yatırıp sancı geçince bırakmışlardı. 37 de doğdu bebiş. 3 kiloydu. O yüzden yatış verseler de vermeseler de korkma. Allah’a güven. Onun izniyle sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Ah şu bebişler. Annelerine kalp krizi geçirtip eğleniyorlar sankiÇok teşekkür ederim içi rahatlattınız umarım zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğar bebişimdün nstden sonra bebeği kontrol ettik ve gülüşünü gördüm ultrasonda öyle bana umut oldu ki anlatamam
Merhaba. Ben 22+2 haftalık hamileyim. Benim sancım yok ama serviks kısalığı var. Bu da erken doğum riskini taşıyor. Bence en önemli düşmanımız stres. Haftan bence çok güzel. Ben keşke o haftalara bir an önce gelebilsem diye dua ediyorum. İlaçlarla doktorlar sancını keserler. Zamanında gelir inşallah bebeğin. Hiç korkma.Merhaba kızçeler
27 haftalık hamileyim dün ağrım olduğu için doktora gittim ve sancım çıktı ama ağrım abartılacak gibi değil sancımın sık olduğu söylenildi. Erken doğumdan korkuyorum böyle yaşayıp daha sonra sağlıklı doğum yapan var mı?
Annelik çok zor iş imişAh şu bebişler. Annelerine kalp krizi geçirtip eğleniyorlar sankibende göğüs hassasiyetim azalınca korka korka gidip ultrasondaki minik kolları oynarken görünce ağlamıştım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Çok teşekkür ederim. Bende şuan 32 olduktan sonra rahatlarım diye düşünüyorum. Sizde bol bol dinlenin stres yapmayın eminim sizinde herşey çok güzel olcak .Merhaba. Ben 22+2 haftalık hamileyim. Benim sancım yok ama serviks kısalığı var. Bu da erken doğum riskini taşıyor. Bence en önemli düşmanımız stres. Haftan bence çok güzel. Ben keşke o haftalara bir an önce gelebilsem diye dua ediyorum. İlaçlarla doktorlar sancını keserler. Zamanında gelir inşallah bebeğin. Hiç korkma.
Bizimki çok küçük daha 12 haftalık olacağız 2 gün sonraAnnelik çok zor iş imişsizin ne kadarınız kaldı
O haftalarda bende sürekli bir bahane bulup gidiyordumBizimki çok küçük daha 12 haftalık olacağız 2 gün sonraben 10.haftada gördüm kolları eşim şimdi azıcık insana benziyor kolu bacağı çıkmış diye dalga geçiyordu
Allah razı olsun27 haftalık ikizler vardı konusu :)
Stres yapmayın Allah ın izniyle dinlenın bol bol ayakta kalmayın
3 kere gittim 5.haftadan beriO haftalarda bende sürekli bir bahane bulup gidiyordumbir keresinde gazım çok fazla diyip gitmiştim sırf bebeğimi görmek için benim eşim 18 haftadan sonra bir bebeğimizin olduğunu fark etti ultrasonda
Hadi bakalım sağlıkla gelsin3 kere gittim 5.haftadan berihaftaya ikili test için gideceğim sonrasında yüzüm yok 14/15 haftalarda cinsiyet için özelde başka birine giderim artık
Bakalım benim bebi neHadi bakalım sağlıkla gelsinbenimkisi erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?