arkadaşlar bende de aynı sorun başladı çooook korkuyorum. desteğe ihtiyacım var. yarın 31 hafta olucam.
tüp bebek ve ikiz. birisi kız birisi erkek. şu anda bbirisi 1700 gr diğeri 1500 g.r civarında. rahimde incelme var daha önceleri 4.6 iken 2.8 e incelmiş. dün yani 30-5 ken kontrolum oldu.cihaza bağladılar 8 dk arayla kasılmalarım başlamış. hemen ciğer geliştirici iğne 12 saat arayla yapıldı ve geceyi hastanede geçirdim. bir de adalat diye günde 3 kere hap verdiler gecikme için. bu sabah tekrar cihaza bağladılar kasılmalarım 15 dk araya inmiş. evde yatıyorum. cmt tekrar kontrol edecekler. ben de evde saymayı öğrendim sayıyorum. hala ölçümlerde 15 dk. 3. doz hapı daha içmedim. ama bebeklerime bişi olacak diye ödüm kopuyor. zaten oğlumda yarık damak ve yarık dudak problemi cıktı 18. haftada. bu konu ile ilgili bilgisi olan anne varsa onunlada özel konuşmak isterim.
rahatlatıcı mesajlarınıza ihtiyacm var.
sena için de çok üzüldüm.
hepimize risksiz ve sağlıklı doğumlar.
not kasılmaların arası açılmazsa yarın artı olarak pre par diye bi ilaç daha eklenecek. bu arada vitaminlerime de devam ediyorum.