Premature Bebekler erken doğum riski olan arkadaşlar ciğer geliştirici iğneyi ne zaman oldunuz...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım prepar ve magnezyumu serum olarak vermişlerdi bana..öyle gün kazanmıştık..kızım ve oğlumu 32+4 haftalıkken dünyaya getirdim spinal sezaryanla...

tsk ederim moral için bişi sorucam. senin bıcırlar kaç gr doğdu.bi de preparla başka ilaç da aldın mı. çocuklar vkaç gün kuvezde kaldı.

merhaba çok geçmiş olsun ben 26 haftalıkta muayenede rahim ağzında açılma vardı bir gün hastanede yatdım.kasılmalarım çok oluyodu lekelenmelerim oluyodu ozaman okadar zor geçtiki günler eve geldiğimde doktor magnezyum nidilat verdi 32.haftaya kadar nidilatı kullandım 30.haftada tekrar ciğeri için iğne olmuştum.şuan 34.haftadayım çok şükür moralini yüksek tut gerçekten bebeklerde etkileniyo merak etme allahın izniyle 34.haftayı deviriceksin.hep tetikde ol ben 2 gunde bir arayıp biligi veriyodum doktora ancak öle içim rahat ediyodu.şu mübarek ayda dualarım sizinle.bende şuan 35i devirmeyi bekliyorum.

öncelikle geçmiş olsun.rahim agz kısalmasından bende erken dogum yaptım
hiç bir iş yapmadan dinlen.
magnezyum-nidilat ne gerekiyorsa al.sadece vitaminlerle kalma.kasılmaları önleyici ilaçlarınıda al.
yazmıyorsa bu dr başka bi drdan mutlaka fikir ve ilaç için destek al derim.
saglıkla kucagına alırsın umarım.

Kizlar bu erken doum riski yuzundn celestone igneyi sadece 1 kez (2ml.halinde ) vurulan var mi bnm dr 1 kere yeterli dedi ama herkes 2 kere oluyo toplam 4 ml. Olacak sekilde ???var mi bi kez vurulup yeterli olan ?

Kizlar bu erken doum riski yuzundn celestone igneyi sadece 1 kez (2ml.halinde ) vurulan var mi bnm dr 1 kere yeterli dedi ama herkes 2 kere oluyo toplam 4 ml. Olacak sekilde ???var mi bi kez vurulup yeterli olan ?

Canim toplammi bi kere haftada bi yapiliyo sanirim bende ayni durumdayim bi tane yaptı kontrole cagirdi,sana ciğer geliştirici de yapildimi

24,26,34te 2ser doz oldum celestone u. 24. Haftada dogum baslayip kan gelmisti. 35teyim. Nidilar ve progestan fitil ile bugunleri gorduk. 36 da nidilat kesilecek. Kismet. )) sakin olmak ve yasamak. Ve mumkun oldugunca is yapmamak.ben yatmadim surekli ama hiiic is yapmadim oturup kalkmadim cekmece bile acmadim. Sabir gerekiyor. )) Allah herkesin hakkinda hayirlisini versin. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…