- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
fatmacım ne durumdasın canım...
merhaba arkadaşlar.ben preeklemsi nedeni ile 34 haftalık doğum yaptım.tansiyondan gittim hemen ciğer geliştirici iğne yaptılar.sonrada sancım geldi.iğne vurulduktan 6 saat sonra doğum yaptım.çok şükür ki kilosuda düşük olmasına rağmen solunum problemi yaşamadım.küveze bile gerek görmedi doktor elime avucum kadar bebek verdiler:):):)inşallah sende sağsalim kucağında görürsün hayırlısı ile....
kaç kilo doğdu bebeğin allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın bugün bende doktora gittim sancı çıktı ama çok şükürki açılma yokmuş ne güzel inşallah hayırlısıyla bende kucağıma alırım.
canım.kızım.2.160 gr doğdu.2.130 a düştü.sarılıkta oldu 2 kilo ya düştü.benim doğumdan 2 gün önce sancım başladı açılmada 2 cantim olmuştu.dil altı ile durdurdular ama benim kızım gelicem diye tutturdu:)şuanda 10 aylık olduşükür ki herşeyi yolunda.hiç kendini sıkıntıya sokma dularım seninle ve hepinizle.gör bak doğduğu zaman o gözlerle sana bakınca her sıkıntıyı unutuyorsun..hayırlı haberlerini bekliyorum....
kızlar sena erken dogumn yapmıs kaybetmıs maleseff maleseffffff cok uzgunum cokkkkkkkk
kızlar sena erken dogumn yapmıs kaybetmıs maleseff maleseffffff cok uzgunum cokkkkkkkk
fatmacım.30.u doldurdun MAŞALLAH.allah ım inşallah şöle bi 36 ya getirsinnnn.AMİNNNNNNN.
meraba akadaşlar benim 3 aylık ken kanamam oldu.4 aylk ken suyum geldi ve hastanede yattım doktorlar düşük yapıcağımı söyledi fakat bebeğim mücadele verdi ve suyunu toparladı.5.aylıkken tekrarr suyum azaldı 27haalıkken doğum yaptım bebeğim 1 gün yaşadı ve bebeğimi kaybettim.şimdi 4 ay geçi tekrar düşünüyorum ama tekrar aynı sorunları yaşarmıyım diyede endişeleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?