Premature Bebekler erken doğum riski olan arkadaşlar ciğer geliştirici iğneyi ne zaman oldunuz...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
moonacım ya kısmet işte bak okadar büyük bebek 2 gün yaşamış benim bebek 25 haftalıktı 900 gramdı 3 gün yaşadı...ama olmadı...neyse şükret rabbim tekrar nasip etmiş...darısı bana inşallah..

canım zaten sürekli kontrol altında olduğun için erken yapılması gerekirse dr un yaptıracaktır iğneyi.o yüzden bu konuda rahat ol derim.28'e kadar bol bol dinlen.ayaklarını yükseğe koyup yat.iğne konusunda dr unu dinle ve kontrollerini aksatma.

evet kesinlikle kısmet.o yüzden biliyorum zor ama kendine çok stres yapma.biliyorsun streste çok şeyi tetikliyor.olumlu düşün..meleğim bana cennetten kardeşini yolladı ...çok acı çektim.birde ilk doğumumdan sonra bebeğimi görmüştüm ben etkisinden uzun süre kurtulamadım hatta buraya yazdım doğum hikayemi.okumak istersen orada ayrıntılı şekilde yazıyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...im/375677-unutmadim-melegim.html#post14074441

sonrasında 2.hamilelikte zor geçti seni iyi anlıyorum.ya aynı şeyleri yaşarsam korkusu insanı yiyip bitiriyor.ama inan sağlıkla doğumunu yapınca hepsiini unutuyorsun.sonrada bebeğine iyi anne olma,ona iyi bakma telaşına düşüyorsun.eminim bu günler geçecek ve çok mutlu olcaksın bebişlerinle..

Son düzenleme:
sağol birtanem...maalesef ben de gördüm bebeğmi üzrine pembe bişey gidirmişlerdi kafasında da pembe bi bere vardı minicikti kızım..hatta hemişreye resimlerini bile çektirtmiştik...kaybedince ben görmeden sildiler tabi...şimdi rabbim iki kız daha verdi allah bunlara ömür versin...kontrolleri aksatmak ne kelime 2 haftada bir gidiyorum hatta en son 1 hafta arayla gittim.

ben de 3 ay kadar depresyondaydım...işe başlayınca düzeldim...bir de loğusa oluyosun göğsünden süt geliyo hala çokzor çok neyse boşver konuşmayalım artık...iyiyi çağıralım...

ya bir de benim hiç iştshım yok ya napıcam...iki bebek taşıdığım halde...onları besleyemeyeceğimden korkuyorum...resmen zorla tıkıyorum ağzıma...2 kaşıkta doyuyorum...süt de kesiyo olabilir iştahımı ama içmesem bu sefer kalsiyum azalacak..ara sıra bacaklarım sızlıyo zaten..

canım zaten hamilelikte çok çok yemek gerekmiyor.yediklerine ek olarak fazladan 1 porsiyon salata bile yeter.birde bol bol su içmek gerekiyor.süt kesiyorsa iştahını yemekten sonra içmeyi dene bence.yada akşam yatmadan iç...birde biliyorsundur belki ama hatırlatayım dedim sol tarafına doğru yatmaya çalış o şekilde daha çok oksijen gidiyor bebeklere.

inşallah allah bebeklerini kucağına almayı nasip eder.işallah29.haftayıda 40.haftayıda görürsün yüreğini ferah tut.bebeklerimiz allaha emanet.

sağol moonacım...

amin fatmacım yaaaaa işallah...cümlemiz....lekelenmen ne durumda senin...

sağol moonacım...

amin fatmacım yaaaaa işallah...cümlemiz....lekelenmen ne durumda senin...

hergün 3 kez iç çamasırı degıstırıyorum takıp ıcın hergun gelıyor leke 1 aydır devam ediyor.damla damla bakalım ne olcak allahın izniyle işallah bugünlerde geçicek.cuma günü doktora gitcem bakalım nedıcek.a.s

canım benim inşallah geçer..doktor ne dedi bebek rahmi zorladığı için mi oluyomuş...

ya işte kafa karıştırıcı acaba iğne bebeğin erken doğmasına etki mi etti..bebeğin geleceği mi vardı...bebiş iyidir inşalah iğne işe yaramış mıydı peki..

cnm benim ikizdi birine işe yaramış 900 gr olduğu halde şükür makineye bile girmedi diğerine ise yaramamış ciğerleri hiç gelişmedi 4 gün sonra vefat etti diğer kızım şükür 7 aylık şimdi cnm doğum geldiyse hiçbişey durduramaz ben 1 tane progesteron içtim doktor verdi 1 saat sonra kanamam başladı doğum geldiyse o hap hızlandırıyormuş

allah allah benm bildiğim progesteron bebeği daha çok tutmak için kullanılır...

bilmiyorum canım kafam karışık...bnde rahim boyu kısa çok korkuyorum...sürekli yatıyorum zaten

canım öncelikle geçmiş olsun bende 32 haftada yaptırdım iğneyı 2 cm açılmamda vardı şu an 34+5 günlüğüm yarın kontrole gidiceğim belki sezaryana girebılırım bu iğneyi ne kadar erken yaparsan senın için ve bebek için o kadar iyi canım 22 haftada bıle yaptıranı duydum ben haberlerını bekliyorum by

canım benim inşallah geçer..doktor ne dedi bebek rahmi zorladığı için mi oluyomuş...

inşallah gecer bünye yapıyomuş rahim zorlana biliyormuş bagzen bu durumlarla karslasabılıyorlarmış baska bi problem bulamadı doktor iki doktora gittim ikiside aynı şeyi dedi allah daha beterinden saklasın.

amin fatmacım...

ns72 allah sizin de yardımcınız olsun canım...demek öle...

nasılsınız arkadaslar özçeliksena nbr bugün dokora gittim doktor tekrar ciger geliştirici iğne yapıcaz dedı hastaneye yat dedi ben yatmasam olurmu dedım olur evde dıkkat et dedı bebek doğum pozısyonu almışda her ihtimale karsı önlem almak için dedi bu pozisyon değişebilir dedi.lekelenmelerim devam ediyo.herseyin hayırlısı inşallah.

kızlar bende 25*3 te kasılmalar bsşlayınca 2 tane 24 saat sonra da yani bugün 2 tane celestone yaptırdım.birazda strese girmiştin çünkü daha önce 26/3 te doğum yaptığım için o haftalar yaklaşınca çok korktum. doktor bunu fark ettiği için yaptırdı ama bana 30. haftata yani 1 ay sonra yenileyeceğimizi söyledi.Allahım 34. haft bir görsem kızım doğar doğmaz kurban keseceğim

bende sadece birkere olunuyo sanıyodum bu iğneyi ama 1 ayda bir de yapılabılınıyomuş çok gecmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekılde kucagına alırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…