slm arkadaşlar ben de idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 33+5te doğum yaptım,ilk önce anlaşılmadı nedeni,30.haftada aniden suyum gelmeye başladı az az,haftasonu olduğu için acil doktoruna gittik birşey anlamadı,ultrasonda baktı bebeğin suyunda azalma yok,idrar kaçırıyorsun dedi ama ben emindim su olduğuna.pztesi doktoruma gittim tahlil yaptı,idrar yolu enfeksiyonu olmuşun dedi,bir kutu antibiyotik verdi,yine ultrasonda bakıldı bebeğin suyu değil dedi.1 hafta sonra tekrar gittim(ama o hafta boyunca günlük 6-7 ped değiştiriyordum su geliyordu sürekli)ultrasonda bir baktı doktor bebeğin suyu azalmaya başlamış dedi,enfeksiyn beeğin su kesesini delmiş dedi,akciğer geliştirici iğne verdi,kullandım.her hafta kontrole gittim,en son gittiğimde yani 33+5te bebeğin 1 cmlik suyu kalmış,gelişimi 2 hafta gerilemiş,anne karnında 300 gr vermiş yavrum,sadee kalbi atıyor dedi doktor bu bile mucize dedi..ultrasonda göründüğü kadarıyla sadece başı ve kolunun bir bölümü suyun içerisindeydi,diğer yerleeri susuzdu.hemen ameliyata alıoruz dedi,şok oldum.55 gün küvözde kaldı yavrum bağırsak yetmezliği nedeniyle.çok şükür şimdi iyi.ben doktorumu iyi seçemedim bulunduğum yerde doktor sıkıntım da vardı.size tavsiyem eğer kronik olarak idrar yolu enfeksiyonunuz felan varsa mutlaka ilk aydan itibaren tahlil yaptırın,bende kronik sistit vardı,doktora söylemiştim umursamadı hiç.bir daha ki hamileliğimde öncelikle doktorumu iyi seçeceğim ve tek doktorla yetinmeyeceğim.Allah hepimizin yardımcısı olsun