- Konu Sahibi Fuxsxyamanya
-
canım hiç duymadım..pek bi etkisi olucağınıda sanmıyorum..ben prapar diye bi hap kullanmıştım doğumu geciktirici..inşallah gününde doğum yaparsın tatlımda hiç erken doğan bebek zorluğuyla karşılaşmazsın...çoook zor prametüre annesi olmak..
Manda yoĞurduyla olacak bİrŞey olsa da yesek
ama bÖyle Şeylere hİÇ İnanmam
zor tabi canım bilmez miyim.. ben 10 günlük prematüre bebeğimi kaybettim... 30 haftaya kadar dayanmıştım nidilat ve tractocille.. gerçi ölüm nedeni bambaşka bişey çıktı.. kalp damarlarıyle ilgili.. ama o küvöz günleri bile başlı başına çok zordu...
başın saolsun canım erken doğumu bu ilaçlar durdurmadılar mı?bende prepar kullanıyorum ve 29+1 hafatlığım bu yüzden merak ettm rahim ağzında incelme varmış benimde krkyorum.
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm yaşadıklarınızaa(
Merhaba arkadaşlar,
Forumu dolaşırken bir yerde satır arasında "manda yoğurdu"nun erken doğumu önlediğini okumuştum.
Bende de servikal yetmezlik olduğu için şimdiden manda yoğurdunu nasıl bulurum diye araştırırken, günü geçenlere doğum yapsın diye yedirildiğini öğrendim ve kafam karıştı.
Bunu daha önce duyan var mı? ya da uygulayan var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkürler....
çok acı tecrübelerden sonra insan her şeyden medet umuyor canım...
vardır belki bir hikmeti diyorsun ve araştırıyorsun...
zor tabi canım bilmez miyim.. ben 10 günlük prematüre bebeğimi kaybettim... 30 haftaya kadar dayanmıştım nidilat ve tractocille.. gerçi ölüm nedeni bambaşka bişey çıktı.. kalp damarlarıyle ilgili.. ama o küvöz günleri bile başlı başına çok zordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?