- Konu Sahibi Fuxsxyamanya
-
merhaba arkadaşım prepar kullanınca erken dogum geciktimi bende prepar kullanıyorum oyüzden sordum kaç haftalık dogum yaptın
zor tabi canım bilmez miyim.. ben 10 günlük prematüre bebeğimi kaybettim... 30 haftaya kadar dayanmıştım nidilat ve tractocille.. gerçi ölüm nedeni bambaşka bişey çıktı.. kalp damarlarıyle ilgili.. ama o küvöz günleri bile başlı başına çok zordu...
cnm işe yarayacak olsa da yesek ama bilemiyorum
ben rahim ağzı yetmezliğine bağlı olarak 6 tane bebeğimi kaybettim
acısını çok iyi bilirim sorunu çözecek olsa neden yemeyelim ama inanmıyorum
ibrahim saraçoğluna mail yolladım ve durumumu anlattım oda bana geri döndü ve henüz
size önereileceğim bir kür yok diye mail yolladı onun için inanmıyorum böyle şeylere
RABBİM İNŞ derdimize çarelerde verir hepimize aminnnnnnnnnn
canım yaa..çok üzüldüm..Allah bi daha yaşatmasın inşallah:teselli:
olabilir aslında onu eski köy kadınlarına sormak gerek.bilse bilse onlar bilir.ananeme sorsam bilir mi acaba
pirapcarı kaçsat araile içtin doktorun ciger geliştirici ineyi yaptımı allah kızına uzun ömür versinmerhaba canım..ben 23 haftalıkken başladım kyullanmaya..ama doğaca olanı engelliyemiyosun..doğum sancısını kesti ama 28 haftalıkken suyum geldi maalesef doğum yaptım..kızım şu an 10 aylık teyzesi çok şükür sağlıklı ve çok cadı maşallah..inşallh senin ki aceleci davranmaz..gününde doğum dilerim canım..:CüvCüv::ecrin_bebek:
valla çok ilginç kızlar ...hiç duymamıştım..ama iyice araştırmadan yapmamak gerek....
bebeğini kaybedenlere allahım sabır versin...
bende 2 ay önce kaybettim...
fuşyamanya canım sen ne zaman doğum yaptın bi de normal doğum mu??ne kadar ara vermeni söledi dr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?