Şuan nasılsınız canım bebeğinleben varimmm canimmm 35 haftalik dgoum yaptimmmm...1 hafta daha kalsaydi cigerleri gelismis olacakti doktorum dogum yapacagimi tahmin edemedi sanirimmmmm 8 gun kuvezde kaldi malesef
35 haftalık ikizlerim 2 şer kg doğdular.Bebeğimin gelişimi durduğu için sezeryanla bu cumartesi bebeğime kavuşucam. Tam 36 haftalıkken alınmış olucak yani. Sizde erken doğum yaptıysanız paylaşır mısınız acaba ? Kilosunu boyunu küveze girip girmediğini daha sonradan sıkıntı yaşayıp yaşamadığını böylece erken doğum riski olanların da içine su serpilir belki
ben varım canım 34 haftalık dogum yaptım doktorum erken dogucagını söylemıstı 3-4 hafta önce akçiğer geliştiric iğne yaptırmıstım.kızım doğdu ve küvöze girmedi 1950gr 41 cm dogdu..hayırlısıyla alırsın kucagına inşallahBebeğimin gelişimi durduğu için sezeryanla bu cumartesi bebeğime kavuşucam. Tam 36 haftalıkken alınmış olucak yani. Sizde erken doğum yaptıysanız paylaşır mısınız acaba ? Kilosunu boyunu küveze girip girmediğini daha sonradan sıkıntı yaşayıp yaşamadığını böylece erken doğum riski olanların da içine su serpilir belki
benım kızım şlk evde mama yediğinde morarmıstı yavas yavas besleyın amannemzirirkende biberon verirkende bebeği oturmaya yakın bi dik pozisyonda tutmak gerekiyor yoksa Allah korusun yutma esnasında çok tehlikelerle karşılaşılabiliyor
Çok sağol canım bugün kontrolüm var bakalım bir ümit hala kilo almıştır diyeIstedigin soruyu sorabilirsin her skeilde yardimci.oluru zzz sana
Canım 37 altı bebekler premature sayılıyormuş doktorum öyle söylediprematüre sayılmıyor ki senin ki. Benimki 32 haftalık doğdu. Küveze girmedi. 2.100 doğdu. 40 cm.
Canım 37 altı bebekler premature sayılıyormuş doktorum öyle söyledi
Bende doktorumun yalancısıyım canım 36 bitince prematüredan çıkılıyor demişti o yüzden 1 hafta daha beklemek istedim ama gelişimine dışardan devam etmesi lazımmış bir an önceBenim bildiğim 36 altı prematüre.
Aynen canım yengem de öyle söyledi bana onun ki ilk emzirdiğin de mosmor kesilmişemzirirkende biberon verirkende bebeği oturmaya yakın bi dik pozisyonda tutmak gerekiyor yoksa Allah korusun yutma esnasında çok tehlikelerle karşılaşılabiliyor
Bugün kontrole gittim boyu uzamış bebişimin 49 cm olmuşben varım canım 34 haftalık dogum yaptım doktorum erken dogucagını söylemıstı 3-4 hafta önce akçiğer geliştiric iğne yaptırmıstım.kızım doğdu ve küvöze girmedi 1950gr 41 cm dogdu..hayırlısıyla alırsın kucagına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?