Canım benim çok sağol... Aslında kan testi yaptırmakdan korkuyorum, bi kaç kere yaptırmıştım bişey çıkmayınca da moralim çok bozulmuştu.. Testler daha kolay geliyor galiba, sadece kendin olup olmadığını öğrendiğin için.. Olmazsa bugün o markadan alayım tekrar, sabah ilk idrarda deneyin yazıyordu testte, sabah bakarım.. Geç döllenme falan yazıyor nette, hatta biri 45. gün falan öğrenmiş, bende de olurmu acaba diyorum ama ümitlenip bişey olmayınca da canımı sıkıyorum( Buarada adım pınar canım
Selam canım
Benim son adet tarihim 5 Marttı 16 Nisan da gebelik testi yaptım o gün bile 2. çizgi çok silikti. Akşamı'na acile gittim ultrasondan 6 haftalık olmuş nerdeyse dedi doktor:)
canım benim ne güzel rüya görmüşsün bence hiç üzülme ben öyle bir rüya görmek için neler vermezdim ama nasip olmuyo...
Canım bu günler de geçecek sadece birazcık sabır. Bu süreçte insanlar geriliyor, eşler arasında problemler ortaya çıkabiliyor. Görev bilinciyle birlikte olmak gerçekten çok sıkıntılı bizler bebek sahibi olabilmek için bütün sıkıntıları tolere edebiliyoruz ama erkekler edemiyorlar. Sen strese giriyorsun, eşin strese giriyor hal böyle olunca da yumurtlama gününde ilişkiye girsen bile hamilelik oluşmuyor, vücut kabul etmiyor. Hep derler ya bebek fikrini aklımdan çıkardığım ay hamile kaldım diye işte bu yüzden oluyor çünkü stressiz ilişkiye giriyorsun. Şimdi ikiniz de çok hassassınız birbirinizi kırmayın canım. İmkanınız varsa küçük bir kaçamak yapın, birkaç gün biryerlere gidin, aşk tazeleyin.
Mayacaım bugün yapmadım testi, eşimin isteğiyle pazara kaldı, rica etti lütfen ogün yap diye.. Vardır bi hayır, peki dedim.. Akıntımda çok arttı, hatta dün kayınvalidemlerde sürekli wc ye gidip baktım hastamı oldum acaba diye, sürekli ıslaklık var.. Off ne olacaksa olsa artık, bişey yoksa da gelse keşke adetim(
Yaaa 11 gün geçtiği halde silik çizgiydi öylemi, benim 1 hafta oldu geçeli hayırlısı bakalım... RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... Darısı bizlere inşALLAH..
canım eşin öyle istediyse pazar günü yap testi hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım akıntın kokulu değil demi inşallah akıntın bi habercidir canım
Sağol canım Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Bendede acayip akıntı vardı o gün her WC ye gittiğimde kesin adet oldum diyordum. Eşimde arayıp soruyordu geldi mi geldi mi diye:) Deli gibi WC ye gidiyordum zaten. İşe başlayalı tam 20 gün olmuştu hamile olduğumu öğrendiğimde. İşten geliyordum direkt uyuyordum hep acaba hamilemiyim diyordum bi yandanda konduramıyordum kendime. Yok yok hamile değilimdir falan diyordum:)
iyi olmanıza sevindim canım aman yat dinlen sen paşamızın keyfi olsunda geleyim demesin
Amin canım sağol.. Yok kokulu değil, ya her defasında hıh diyorum kesin hasta oldum, gidiyorum bakıyorum yok... İnşALLAH canım, ben hatırlamıyorum pek, akıntımız çoğalıyordu dimi gebelikte :S
hastaneden geldim.
nidilatın dozunu ye düşürdü dr.
çok şükür elhamdülilllah bebeğim iyiymiş.
dayanırsa 37,38 e kadar bekliycez..
dr.36 da konuşuruz dedi..
dua eden herkestan allah binlerce kere razı olsun..
maşallah canım inşallah sabreder oğlun 38i görürsünüz canım
pazartesi günü benide korkuttu kızım sağlık ocağında kontrolüm vardı kalp atışlarını dinledik 180lerden aşağı düşmüyordu hemen hastaneye gittim nstye bağladılar 160lara düşmüştü kalp atışı çok şükür
dünde sağlık ocağında tekrar dinledik 140lardaydı
Canım dikkat et kendine , çok yorulma, senin kalp atışlarından da etkileniyordur prensesin, heyecan yapıyorsundur kesin nst de.. Buarada ben halen adet olmadım ve test e 2 gün kaldı, pazar sabah yaparım inşALLAH... Hayırlısı artık. Çok giremiyorum nete, kayınvalidemlerin son 2 günü, pazar gece gidiyorlar.. yorgunlukdan ölüyorum kaç gündür gece geliyoruz evimize.. Hayırlısıyla bir gönderelimde, sayılı gün çabuk biter..
Zeynep gideli 72 gün oldu.Çalıştığım yerde bir arkadaşım ile aynı dönemde hamile kalmıştık.Biraz önce facebookta resmini gördüm.Eşiyle çekildiği bir resim.Bebişi karnında.O resim beni o kadar etkiledi ki anlatamam.Ağlamaktan helak oldum.Yarım saattir ağlıyorum.Bu satırları yazarken de tabi.Çok kötüyüm.Eşim çok üzülüyor.Çalıştığım okul doğum yaptığım hastaneye çok yakın.Her Allahın günü ordan geçerken yaşadıklarım gözümün önünde çanlanıyor.Ağlayarak eve dönüyorum.Bebeğim zamanında doğsa idi gün sayıyor olacaktık.Nasıl atlatacağımı bilemiyorum.Hep dua ediyorum ve bu dünyanın sınav dünyası olduğunu aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum.:)
Allah yardımcın olsun canım. Allah peygamber sabrı versin. Dayanma gücü versin. Bir insanın bu dünyada yaşayabileceği en büyük acı ve en büyük sınav bu. Bu forumda bulunan bütün melek anneleri yaşadı bu acıyı. Anlatamadığımız içimize attığımız o kadar çok şey yaşadık, o kadar çok göz yaşı döktük ki. Burada hepimizin acıları aynı. Hepimiz aynı şeylere dayanamadık. Bizi en iyi biz anlarız.Tek caremiz zaman. Zaman acılarını içinde yaşamasını öğretiyor.
Kuzularımı 2009 yılının Kasım ayında doğum yaptım. Acım aynı onlar aklıma gelince yüreğim yanıyor. Burnumun direkleri sızlıyor. Belki takıtı oldu hep hamile kadınların karnına bakıyorum. Şükürler olsun kuzucuğuma kavuştum. Allah sanada yüreğinin yangınını hafifletecek yavrular versin. Bu acı zor günleri atlatıp, feraha ulaşmayı nasip etsin inaşşallah. Amin
Zeynep gideli 72 gün oldu.Çalıştığım yerde bir arkadaşım ile aynı dönemde hamile kalmıştık.Biraz önce facebookta resmini gördüm.Eşiyle çekildiği bir resim.Bebişi karnında.O resim beni o kadar etkiledi ki anlatamam.Ağlamaktan helak oldum.Yarım saattir ağlıyorum.Bu satırları yazarken de tabi.Çok kötüyüm.Eşim çok üzülüyor.Çalıştığım okul doğum yaptığım hastaneye çok yakın.Her Allahın günü ordan geçerken yaşadıklarım gözümün önünde çanlanıyor.Ağlayarak eve dönüyorum.Bebeğim zamanında doğsa idi gün sayıyor olacaktık.Nasıl atlatacağımı bilemiyorum.Hep dua ediyorum ve bu dünyanın sınav dünyası olduğunu aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum.:)
canım sağlık ocağına giderken karşıma köpek çıktı ondan kaçmak için biraz hızlı yürüdüm herhalde ondan oldu çünkü benimde kalp atışım hızlıydı şimdi çok şükür bi problem yok
sende fazla yorma kendini canım hamile olma ihtimalin var çünkü güle güle gidip gelsinler inşallah
az kaldı canım pazara merakla bekliyorum valla içime doğuyo bebişin seninle (inş.) adetin gecikti akıntın arttı daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?