Canım benim çok sağol... Aslında kan testi yaptırmakdan korkuyorum, bi kaç kere yaptırmıştım bişey çıkmayınca da moralim çok bozulmuştu.. Testler daha kolay geliyor galiba, sadece kendin olup olmadığını öğrendiğin için.. Olmazsa bugün o markadan alayım tekrar, sabah ilk idrarda deneyin yazıyordu testte, sabah bakarım.. Geç döllenme falan yazıyor nette, hatta biri 45. gün falan öğrenmiş, bende de olurmu acaba diyorum ama ümitlenip bişey olmayınca da canımı sıkıyorum( Buarada adım pınar canım
bende merak içinde senden haber bekliyordumCanım gebelik testi yaptım pazar günü negatif di, bugün doktora gittim usg de baktı, herşey normal görünüyor ama çift rahim lisin galiba dedi, aslında ilaçlı rahim filmi çektirmeni öneririm ama şuan ne kadar uygun bilmiyorum dedi.. Kan verdim gebelik ve hormonlarına bakalım dedi, sonucum öğleden sonra çıkacak, ama ben yarın giderim, offf bu çift rahim nerden çıktı ki, doğumda falan anlaşılmazmıydı(
kızlar mrb..Bende temmuz 15 de erken doğum yaptım ve bebeğim 3 gün yaşadıbenimde adet düzensizliğim vardı daha önceden...Kırkım bittikten sonra hastalandım..Ağustosun 26.ında oldum..GEçen hafta pazar günü yani 23 eylülde kandan gebelik baktırdım yani adet günüme 3 gün varken..Sonuç:negatifti.Termal otele gidecektim o yüzden gitmeden emin olmak istedim..Ama hala hastalanmadım...Acaba kanda yanılma olabilir mi 3 gün önceden yaptığım için...Birde akıntım çok süt gibi geliyo ama kaşıntım felan yok..Acaba termal otele gittiğim için gelebilirmi akıntım?
kızlar mrb..Bende temmuz 15 de erken doğum yaptım ve bebeğim 3 gün yaşadıbenimde adet düzensizliğim vardı daha önceden...Kırkım bittikten sonra hastalandım..Ağustosun 26.ında oldum..GEçen hafta pazar günü yani 23 eylülde kandan gebelik baktırdım yani adet günüme 3 gün varken..Sonuç:negatifti.Termal otele gidecektim o yüzden gitmeden emin olmak istedim..Ama hala hastalanmadım...Acaba kanda yanılma olabilir mi 3 gün önceden yaptığım için...Birde akıntım çok süt gibi geliyo ama kaşıntım felan yok..Acaba termal otele gittiğim için gelebilirmi akıntım?
bende merak içinde senden haber bekliyordum
hadi hayırlısı bakalım canım kan testinde ne çıkacak ilaçlı rahim filmi çektirmemen iyi olmuş canım kan testin çıksın eğer gebelik yoksa ondan sonra çektirirsin filmi
çift rahim ultrasonda belli oluyomuş canım doktor tam anlamadı galiba internetten baktım da doğumda da anlaşılamayabiliyormuş ama adetler ağrılı ve fazla oluyomuş çift rahimde senin adetin nasıldı
Canım şimdi doktordan geldim, gebelik yok.. doktor ne kadardır korunmuyorsun dedi, 9 aydır falan dedim öyle çıktı azımdan, 1 yılı geçsin öyle başlarız tedavıye dedi, bende bebeğimi kaybettiğim 1 yılı geçti dedim, olsun biz korunmama sürene bakıyoruz dedi..( Yaa çok sinirlerim bozuldu, sende hormon bozukluğu var ilaçlarla düzeltiyoruz ama ilaçı bırakınca tekrar ediyor dedi.. off eşim gelsin başka doktora gidelim dicem.. Ne gerekiyorsa bilmiyorum artık..
Hormon testim;
TSH 1.42
FSH 4,7
LH 10.9
PRL 11.90
TBhCHG2 1.20
iLAÇ yazdı kağıda R1ECN diye, ama anlamadım, sinirden arabayı nasıl sürdüm eve nasıl geldim bilmiyorum, gelincede bi daha eczaneye çıkmadım, eşim baksın napim.. Çift rahim konusunu sordum, onda da kesin tanı değil dedi, kesinleşmesi için rahim filmi gerek ama çok zahmetli şu aşamada önermem dedi...
Canım şimdi doktordan geldim, gebelik yok.. doktor ne kadardır korunmuyorsun dedi, 9 aydır falan dedim öyle çıktı azımdan, 1 yılı geçsin öyle başlarız tedavıye dedi, bende bebeğimi kaybettiğim 1 yılı geçti dedim, olsun biz korunmama sürene bakıyoruz dedi..( Yaa çok sinirlerim bozuldu, sende hormon bozukluğu var ilaçlarla düzeltiyoruz ama ilaçı bırakınca tekrar ediyor dedi.. off eşim gelsin başka doktora gidelim dicem.. Ne gerekiyorsa bilmiyorum artık..
Hormon testim;
TSH 1.42
FSH 4,7
LH 10.9
PRL 11.90
TBhCHG2 1.20
iLAÇ yazdı kağıda R1ECN diye, ama anlamadım, sinirden arabayı nasıl sürdüm eve nasıl geldim bilmiyorum, gelincede bi daha eczaneye çıkmadım, eşim baksın napim.. Çift rahim konusunu sordum, onda da kesin tanı değil dedi, kesinleşmesi için rahim filmi gerek ama çok zahmetli şu aşamada önermem dedi...
Kızlar hepinizi öncelikle çok özledim. Bebekle fırsat bulup bir türlü giremedim. Dila ayın 5inde 4 aylık olacak. Eskiye göre düzeni oturttuk. Şimdilik kendim bakıyorum kızıma. Raporlarla idare etmeye çalışıyoruz. 6 aylık olunca ek gıda ile kolay bakılır diye düşünüyorum. Bakıcı ve anneler arasında gidip geliyoruz. Anneler memleket uzak olduğu için pek istekli değil. Yalnız şansıma okulumuz ikili öğretim oldu. Ben sabahçı olduğum için 7.30da ders başlayacak, 12.30 bitecek. Bütün öğleden sonrayı kızımla geçireceğim inşallah.
Hamile listemiz epey kabarmış, Allah herkesi tamamına erdirsin. Bekleyenlerin de göbüşlerine bebişleri kondursun.
hayırlısı canım inşallah en yakın zamanda sen de hamile kalacaksın
daha önce ilaç kullanıyodun ya ilaçları veren doktor bumuydu yoksa değiştirdin mi bi doktora daha git değerlerde bi anormallik yok gibi
Yok canım benim doktorum hacca gitti görevli olarak, keşke gitmeden bi görünseydim diyorum şimdi, kimbilir ne zaman gelecek( Eşimle konuştum başka doktor bakalım tamam sen nasıl istiyorsan dedi.. Hayor o değil, artık kodlu sisteme geçmişler ben bilmiyordum eşime kodu söyledi o eczacıya söylemiş, bana yazdığı ilaç duphaston 10 mg lık, zaten bunu kullanıyordum bu tekrar aynısına başlamış...
Canım üzülme,sinirlenme.Allah hayırlısını versin.
keşke gitseydin canım 1 ay sonra döner herhalde ama sonuçları başka bi doktora da göstermeyi ihmal etme canım doktorun gelince tekrar onunla devam edersin neredesin canım sen araştır bakim bulunduğun ilin en iyi doktorları kimlermiş
Off keşke canım, şimdi başımı vuruyorum ama napim( Ankara dayım ben canım, hacettepe de iyi doktorlar varmış diyorlar ama, ankara nın en iyisiymiş falan dedi bi akrabamız, kendiside orda çalışıyor zaten.. Bakalım canım ama şimdi kafam çok karışık acaba duphaston a başlasammı diyordum, 3 ay kullanmıştım bırakmıştım... Acaba doktora gidip öylemi başlasam bilmiyorum??
Kızlar bir şey soracağım.Adet bitiminden sonra hemen gebe kalınır mı?İki gündür garip bir şekilde midem bulanıyor hafif hafif.İhtimal vermemiştim ama internetten baktım olabileceği yazılmış.Garip bir heyecan hissettim şimdi:))
olsun canım geç olsunda güç olmasın doktora gittikten sonra başla canım bence belki doktor gerek duymayacak o ilacı kullanmana
maşallah canım büyütmüşsün kızını allahım bizede o günleri görmek nasip eder inşallah
okulun yarım gün olması iyi olmuş kızınla daha çok vakit geçirireceksin ne güzel
hastaneden geldim.
nidilatın dozunu ye düşürdü dr.
çok şükür elhamdülilllah bebeğim iyiymiş.
dayanırsa 37,38 e kadar bekliycez..
dr.36 da konuşuruz dedi..
dua eden herkestan allah binlerce kere razı olsun..
Zeynep gideli 72 gün oldu.Çalıştığım yerde bir arkadaşım ile aynı dönemde hamile kalmıştık.Biraz önce facebookta resmini gördüm.Eşiyle çekildiği bir resim.Bebişi karnında.O resim beni o kadar etkiledi ki anlatamam.Ağlamaktan helak oldum.Yarım saattir ağlıyorum.Bu satırları yazarken de tabi.Çok kötüyüm.Eşim çok üzülüyor.Çalıştığım okul doğum yaptığım hastaneye çok yakın.Her Allahın günü ordan geçerken yaşadıklarım gözümün önünde çanlanıyor.Ağlayarak eve dönüyorum.Bebeğim zamanında doğsa idi gün sayıyor olacaktık.Nasıl atlatacağımı bilemiyorum.Hep dua ediyorum ve bu dünyanın sınav dünyası olduğunu aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum.:)
Allah Rahmet eylesin. Ben de bebeğimi 22 gün önce kaybettim. Acım çok taze. Bu acı çok zor. İnsanlar anlamıyorlar. Bu acıyı ancak yaşayan anlar Allah hepimize yardım etsin. Bu bir kader deyip kabullenmeliyiz. Allah daha büyük acı yaşatmasın. Allah bir daha bebek nasip ederse onların acısını göstermesin. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin. Allah hepimize bu acıyı atlatmamız için yardım etsin.
Hormon testim;
TSH 1.42
FSH 4,7
LH 10.9
PRL 11.90
TBhCHG2 1.20
Kızlar hepinizi öncelikle çok özledim. Bebekle fırsat bulup bir türlü giremedim. Dila ayın 5inde 4 aylık olacak. Eskiye göre düzeni oturttuk. Şimdilik kendim bakıyorum kızıma. Raporlarla idare etmeye çalışıyoruz. 6 aylık olunca ek gıda ile kolay bakılır diye düşünüyorum. Bakıcı ve anneler arasında gidip geliyoruz. Anneler memleket uzak olduğu için pek istekli değil. Yalnız şansıma okulumuz ikili öğretim oldu. Ben sabahçı olduğum için 7.30da ders başlayacak, 12.30 bitecek. Bütün öğleden sonrayı kızımla geçireceğim inşallah.
Hamile listemiz epey kabarmış, Allah herkesi tamamına erdirsin. Bekleyenlerin de göbüşlerine bebişleri kondursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?