Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

kızlar mrb..Bende temmuz 15 de erken doğum yaptım ve bebeğim 3 gün yaşadı benimde adet düzensizliğim vardı daha önceden...Kırkım bittikten sonra hastalandım..Ağustosun 26.ında oldum..GEçen hafta pazar günü yani 23 eylülde kandan gebelik baktırdım yani adet günüme 3 gün varken..Sonuç:negatifti.Termal otele gidecektim o yüzden gitmeden emin olmak istedim..Ama hala hastalanmadım...Acaba kanda yanılma olabilir mi 3 gün önceden yaptığım için...Birde akıntım çok süt gibi geliyo ama kaşıntım felan yok..Acaba termal otele gittiğim için gelebilirmi akıntım?

bende merak içinde senden haber bekliyordum
hadi hayırlısı bakalım canım kan testinde ne çıkacak ilaçlı rahim filmi çektirmemen iyi olmuş canım kan testin çıksın eğer gebelik yoksa ondan sonra çektirirsin filmi
çift rahim ultrasonda belli oluyomuş canım doktor tam anlamadı galiba internetten baktım da doğumda da anlaşılamayabiliyormuş ama adetler ağrılı ve fazla oluyomuş çift rahimde senin adetin nasıldı

Son düzenleme:

allahım sabırlar versin canım
doğumdan sonra adet düzensizliği olabiliyor benim doğum yaptıktan 6 ay sonra düzene girmişti adetim bi 25 günde bir oluyodum bi 50 günde bir oluyodum 6 ay sonra 25 günde bir olmaya başladım kanda yanılma olmaz canım gebelik varsa çıkar

Mrb canım hayırlısı olsun.Aynı gün doğum yapmıştık.Ben ayın 24'ünde regl oldum.Seninki bayağı geçmiş.İnşallah hayırlısı olur.Allah hayırlısı ise gönlüne göre versin.Ben inşallah aralık gibi istiyorum.Bana biraz erken gibi geliyor.Vücut kendini toplasın diye düşünüyorum.Ben bu ayın 19'unda ancak randevu alabildim.Fakülte hastanesi sanırım ondan çok geç verdiler.Sen ne yaptın?Sonuçların nasıl?Doktorun ne dedi?Umarım her şey yolunda gider.Hepimiz için dua ediyorum.

Canım şimdi doktordan geldim, gebelik yok.. doktor ne kadardır korunmuyorsun dedi, 9 aydır falan dedim öyle çıktı azımdan, 1 yılı geçsin öyle başlarız tedavıye dedi, bende bebeğimi kaybettiğim 1 yılı geçti dedim, olsun biz korunmama sürene bakıyoruz dedi.. ( Yaa çok sinirlerim bozuldu, sende hormon bozukluğu var ilaçlarla düzeltiyoruz ama ilaçı bırakınca tekrar ediyor dedi.. off eşim gelsin başka doktora gidelim dicem.. Ne gerekiyorsa bilmiyorum artık..

Hormon testim;

TSH 1.42
FSH 4,7
LH 10.9
PRL 11.90
TBhCHG2 1.20

iLAÇ yazdı kağıda R1ECN diye, ama anlamadım, sinirden arabayı nasıl sürdüm eve nasıl geldim bilmiyorum, gelincede bi daha eczaneye çıkmadım, eşim baksın napim.. Çift rahim konusunu sordum, onda da kesin tanı değil dedi, kesinleşmesi için rahim filmi gerek ama çok zahmetli şu aşamada önermem dedi...

Son düzenleme:

hayırlısı canım inşallah en yakın zamanda sen de hamile kalacaksın
daha önce ilaç kullanıyodun ya ilaçları veren doktor bumuydu yoksa değiştirdin mi bi doktora daha git değerlerde bi anormallik yok gibi

Son düzenleme:

Canım üzülme,sinirlenme.Allah hayırlısını versin.

Kızlar hepinizi öncelikle çok özledim. Bebekle fırsat bulup bir türlü giremedim. Dila ayın 5inde 4 aylık olacak. Eskiye göre düzeni oturttuk. Şimdilik kendim bakıyorum kızıma. Raporlarla idare etmeye çalışıyoruz. 6 aylık olunca ek gıda ile kolay bakılır diye düşünüyorum. Bakıcı ve anneler arasında gidip geliyoruz. Anneler memleket uzak olduğu için pek istekli değil. Yalnız şansıma okulumuz ikili öğretim oldu. Ben sabahçı olduğum için 7.30da ders başlayacak, 12.30 bitecek. Bütün öğleden sonrayı kızımla geçireceğim inşallah.

Hamile listemiz epey kabarmış, Allah herkesi tamamına erdirsin. Bekleyenlerin de göbüşlerine bebişleri kondursun.

maşallah canım büyütmüşsün kızını allahım bizede o günleri görmek nasip eder inşallah
okulun yarım gün olması iyi olmuş kızınla daha çok vakit geçirireceksin ne güzel

Yok canım benim doktorum hacca gitti görevli olarak, keşke gitmeden bi görünseydim diyorum şimdi, kimbilir ne zaman gelecek ( Eşimle konuştum başka doktor bakalım tamam sen nasıl istiyorsan dedi.. Hayor o değil, artık kodlu sisteme geçmişler ben bilmiyordum eşime kodu söyledi o eczacıya söylemiş, bana yazdığı ilaç duphaston 10 mg lık, zaten bunu kullanıyordum bu tekrar aynısına başlamış...

keşke gitseydin canım 1 ay sonra döner herhalde ama sonuçları başka bi doktora da göstermeyi ihmal etme canım doktorun gelince tekrar onunla devam edersin neredesin canım sen araştır bakim bulunduğun ilin en iyi doktorları kimlermiş

Canım üzülme,sinirlenme.Allah hayırlısını versin.

Sağol tatlım ama elde değil ki, inan doktora ben senden daha çok şey biliyorum diyip koltuğundan kaldırasım geldi.. Off hayırlısı canım aminnn...

Off keşke canım, şimdi başımı vuruyorum ama napim ( Ankara dayım ben canım, hacettepe de iyi doktorlar varmış diyorlar ama, ankara nın en iyisiymiş falan dedi bi akrabamız, kendiside orda çalışıyor zaten.. Bakalım canım ama şimdi kafam çok karışık acaba duphaston a başlasammı diyordum, 3 ay kullanmıştım bırakmıştım... Acaba doktora gidip öylemi başlasam bilmiyorum??

olsun canım geç olsunda güç olmasın doktora gittikten sonra başla canım bence belki doktor gerek duymayacak o ilacı kullanmana

Kızlar bir şey soracağım.Adet bitiminden sonra hemen gebe kalınır mı?İki gündür garip bir şekilde midem bulanıyor hafif hafif.İhtimal vermemiştim ama internetten baktım olabileceği yazılmış.Garip bir heyecan hissettim şimdi:))

düşük de olsa hamile kalma şansı var canım

olsun canım geç olsunda güç olmasın doktora gittikten sonra başla canım bence belki doktor gerek duymayacak o ilacı kullanmana

Aslında önceki doktorumda bu ilacı ( duphaston) sürekli kullan, bunu kullanırken de bebek düşün eğerki hamile kalırsan devam etcez 20. haftana kadar belki de doğuma kadar demişti canım, içmeye başladım.. Artık bunu bırakayım adet olunca 3. gün testlerimi ne oluyormuş onu yaptırmak için giderim hemde başka doktora başlamış olurum.. Bundan sonrada kafama takmayayım diyorum.. Bilmiyorum canım artık hayırlısı.. Sen nasılsın? Prenses nasıl

maşallah canım büyütmüşsün kızını allahım bizede o günleri görmek nasip eder inşallah
okulun yarım gün olması iyi olmuş kızınla daha çok vakit geçirireceksin ne güzel

Sağolasın canım dualarım sizlerle. Kızımı her emzirdiğimde tekrar tekrar dua ediyorum. Senin de çok az kalmış. Bundan sonra hazırlık safhası hızlandığı için çok çabuk geçiyor. Bir bakacaksın kızın kucağında.

Canım inşallah herşey yolunda gidecek. Şimdi nasılsınız bir problem yok değil mi?

Daha acın çok yeni, daha kızının gidişini bile kabullenememişsindir. İlk zamanlar daha çok can yakacak, daha çok acı çekeceksin. İlk özel günler, ilk kez başka bir bebekle aynı ortama girmen vs. Zaman geçtikçe acın yok olmasa bile o acıyı taşıman daha kolaylaşacak. Allah sabrını veriyor gerçekten yoksa yaşayamazdık, hiçbirimiz akıl sağlığımızı koruyamazdık.

Sana da Allah sabırlar versin.

Geç döllenme olduysa 3 öncesinden kanda çıkmaz hatta adetin gecikse bile çıkmayabilir.

Canım derdinin kesin çözümü olacaksa rahim filmini çektir bence evet zahmetli bir işlem ama anestezi altında yapan yerler var hem biz ne acılara katlandık onun acısı ne ki? Madem Ankara'dasın Prof. Dr. Lütfi Önderoğlu'na bir gitsene Anakara'daki pek çok melek annesi arkadaşımız ona gitmişti ve çok memnunlardı.

Şu yarım gün işi ne iyi olmuş. Kızın annesine fazla hasret çekmeyecek. Allah yardım ediyor işte.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]21.09.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]15.10.2012[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…