Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Mrb canım..En son smear testi yaptık ..,Gizli enfeksiyon varmı diye bakalım dedi dr yaptık temiz çıktı şükür...Geçen ay 26.sında hastalandım bu ay gecikti gebelik felan yok tabii Yarın gel bakalım dedi dr..Bakalım yarın gidicem doktora ne dicek ? Sonuçlarını yazarım cnm...Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşallahh...Ben hemen olsun istiyorumm..Bilmiyorum bu psikolojiyi sanki öyle atlatırım gibi geliyo ..Birde benim tedaviyle aşılamayla olmuştu ..Yani çok zor gebe kalabiliyorum..7 seneme girdim evlenelii..Benden sonra evlenenlerin hepsi çocuklarını büyüttüler...Çok zor rabbim kimseye vermesinnnn (((((

Merhaba arkadaşlar. Listemizdeki hamilelerimiz için maşallah diyorum. Sağlıcakla gelecek bebekler inşallah.
spring85, canım inşallah sende en kısa zamanda hamile kalır , kavuşursun yavruna.
Ben hamile kalamıyorum arkadaşlar. Bu ayda olmadı.
Bir süre rafa kaldırıyorum hamilelik işini.
Biraz hamilelik fikrinden uzaklaşayım diyorum.
ocak ayından itibaren yeniden başlarım çalışmalara artık.
En az 4 kez gitmişimdir doktora.
Doktorlar yumurtlaman çok güzel, çatlama problemide yok, hamile kalmanda sakınca yok diyorlar. Ama...
Hormon testinede gerek görmediler. Ultrasondan her şey güzel diyorlar.
Hatta bir kaç ay 2 yumurtam oluştu, ona rağmen olmadı.
Heralde listede açılışı ben yaptım, kapanışıda ben yapacağım :)
Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın...

Son düzenleme:
geçen ay 22+6 haftalık bebeğimi erken doğum yaptım. minik bebeğim maalesef aynı gün vefat etti. Bebeğim ilk bebeğimdi ve herşey çok güzel giderken gece biraz sancım oldu ve sabah doktora gittiğimde biraz açılmanın olduğunu söyledi. Hep yatman gerekiyor dedi ve beni hastahaneye yatırdılar. kan değerlerim ölçüldüğünde maalesef enfeksiyon değerim çok yüksek olduğu için suni sancı ile bebeğimi doğurmak zorunda kaldım. o güne kadar hamileliğim çok güzel geçiyordu. bir günde insanın hayatı nasıl da bu şekilde değişebilir anlayamıyorum. hastaneye girerken 3 kişi girdik ve çıkarken 2 kişiydik. eve geldiğimde hamile kıyafetlerimi topladım. Bebeğim için internetten alışveriş yapmıştım ve onlar da maalesef doğumdan sonra geldi bir köşede bekliyor .görmeyim diye arkadaşıma kendi evine götürmesini söyledim. bu sıralarda bebeğimin odasını alacaktım ama olmadı. bu acı ne zaman azalır bilemiyorum. benim gibi bebeğini enfeksiyondan dolayı kaybeden var mı?

KıZlar dua edın hastanedeyım ;((kasılma çıktı lekelenmelerımde var .nidilat filan verıyorlsr.durdurmak için

Bugün okulda bir arkadaşın 8 haftalık hamile olduğunu öğrendim.Onun adına mutlu da oldum."Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Sağlıcakla kucağına al. "dememle muslukları açmam bir oldu.Hem herkes gördü hem de kızcağıza karşı çok ayıp oldu.Hiç olmadık yerlerde ağlama nöbetlerim tutuyor,sinir oluyorum kendime.Her seferinde kendime telkinlerde bulunuyorum ama sonuç değişmiyor.

KıZlar dua edın hastanedeyım ;((kasılma çıktı lekelenmelerımde var .nidilat filan verıyorlsr.durdurmak için

listemize kocaman bir maşallah öncelikle
bugün benimde kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda .başta bebişim adetle uyumlu değildi küçüktü ama sonradan gelişimi iyi olduğu için son adete göre doğum olur dedi doktorum yani aralığın ilk haftası nasipse doğum olur.şimdi 29h 5 gün olduk. .allah ım bebişlerimize vaktiyle gelmelerini nasip etsin...hamile kalmak isteyenlerinde bir an önce mucizelerini göbüşlerine koysun innnşalllaahhh...

Son düzenleme:

Canım hayırlısı olsun. Belki böylesi daha iyi olur büyük ihtimal hamile kalmalıyım stresinden dolayı hamile kalamıyorsun akışına bırakırsan belki nazlanmayı bırakır senin bebiş.

Allah sabır versin. Enfeksiyon nedeniyle bebeğini kaybeden arkadaşlarımız var onla mesajını görünce sana yazacaklardır.

Canım inşallah bunları atlatacaksınız. Hem artık bebeğin kendini kurtardı doğsa bile küveze bile girmesine gerek kalmadan kollarına verecekler onu. Hep böyle düşün olur mu. Dualarımız seninle.

Canım bunlar çok normal şeyler eminim o arkadaş da durumunu anlamıştır, herkesin görmesini de boşver yarın başka birşey olur bu mevzu unutulur gider. Hepimiz benzer şeyler yaşadık. Ben de eşimin yengesi doğum yaptığında bebek görmeye gittim ve daha bebeğin odasına adım atar atmaz onca insanın arasında katıla katıla ağlamaya başladım. Kaç yıl geçti hala bir filmin sahnesinde, dışarıda gördüğüm bir olayda vs. ansızın katılarak sarsılarak ağlıyorum. Bence bunlar küçük depremler gibi içimizdeki acıyı zaman zaman dışarı çıkararak daha sonra yıkıcı bir hasar verecek bir patlamadan koruyor bizi.

Canım gözün aydın. Doğuma az kaldı küçük abla ne durumda kardeşe hazır mı?

Canım beniimm ALLAH sabır versin... Keşke elimizden gelen bişey olsa, ama inan onun burukluğu hep oluyor.. Benim 1 yılı geçti halen hamile birini duyunca görünce kanım çekiliyor başımdan aşağı kaynar su dökülüyor herşey herşey yaşıyoruz... İnşALLAH şefaatçimiz olurlar, biz burda arkadaşlık kuruyoruz kuzularımızda cennette, Efendimiz (SAV) ellerinden tutup getirecekmiş bizlere kuzularımızı ahirette.. Kimsenin yavrusu olmayacak orada bizim yavrularımız bizm kucağımıza verilecekler.. Acımız kaybettiğimizden değil ÖZLEMİMİZDEN... RABBİM kucaklarımızı boş bırakmasın inşALLAH.. Mübarek CUMA günü, dualarımız kabul olsun inşALLAH, kardeşleri gelsin kucaklarımıza... AMİNN...

Canım İnşALLAH meleğin seninledir..

Canım şimdi netten araştırıyorum bakayım o doktora başlarım, İnşALLAH diğer melek anneleri gibi bende memnun kalırım...

Amin canım inşALLAH hakkımızda hayırlısı olur... ASlında hep psikolojik diyorlar, keşke kafamızdan atabilsek ama olmuyorki İnşALLAH sende kavuşursun yavruna en kısa zamanda...

hayırlı cumalar kızlar
allahım inşallah bu mübarek günde bütün dualarımızı kabul eder

dün gece rüyamda kızımı gördüm yeni doğmuş daha emziriyordum emmeyi bırakıp bana gülücükler atıyordu çok tatlıydı

neden ilaca devam etmedin o zaman canım...
kafana takma canım herşeyi zamana bırak en yakın zamanda alıcaz güzel haberlerini inşallah
biz iyiyiz nasıl olalım erken doğum korkusundan bi yere çıkmıyorum kendimi yormuyorum neredeyse hep yatıyorum

inşallah canım bende buradaki herkes için dua ediyorum her sabah ezanında inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
canımm inşallah sancıların durur bebeğin 2 - 3 hafta daha sabreder dualarım sizinle

Eşimin yüzünden canım,3 ay kullandım gebelik olmayınca, ilacı bırakmanı istiyorum bu ay, birdaha aynı şeyleri yaşarsan söz karışmıcam dedi ve bu ay içirmedi... Şimdi neden korkuyorum biliyormusun, umarım başa dönmemişimdir ve 3 ay kullandığım duphaston boşa gitmemiştir...
Sağol canım dua et bolca olurmu, senin duaların kabul olur şimdi inşALLAH Bende 2 hafta önce oğlumu görmüştüm canım, emziriyodum hemde... İnşALLAH hayıra çıkar.. Dikkat et kendine ne olur, artık paranoyamı dersin ne dersin bilmiyorum, hamile gördüğüm herkese ne olur dikkat edin fazla yormayın kendinizi diyorum sürekli.. Ben hamile kalsam hayırlısıyla acaba nasıl bir 9 ay geçer

Son düzenleme:

neden böyle bişey istedi eşin yaa inşallah boşa gitmez 3 ay
ediyorum canım bol bol inşallah rabbim dualarımızı kabul eder
paranoyamı bende bilmiyorum canım o bende de var hamile gördüm mü aman dikkat et aman yorma kendini diyorum hemen
eminim çok güzel geçer canım elini karnından çekemezsin sürekli bebeğini düşünürsün sende benim gibi hareket etti mi dünyalar senin olur inşallah bunlar çok yakın zamanda olacak allahın izniyle

Off sorma canım, hayırlısı artık vardır bunda da bişey... yok canım biz sadece kıymetini anlayıp daha dikkat ettiğimiz için paranoyaklık oldu :)) İnşALLAH canım benm, tek dileğim o, ilk gebeliğimde sadece 26 hafta yaşayabilmiştim bu duyguyu, kıymetini bilemeden, şimdi hayalini bile kuruyorum... RABBİM nasip etsin keşke...

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Pre par nidilat ciğer geliştirici derken ağrılar lekelenmeler kesildi şimdi geldim eve.umarım tekrar etmezzzz...
Sudem 34 sende sıkıntılı günler geçirmişin ama şükür yllundaymış herşey Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...sen nidilata devam ediomusun??
Arkadaslar birde bi arkadaş hamile 6 haftalık ... Dr U kesinlikle clexan kullanma demiş güya bebekte böbrek yetmezliği annede kalp krizi yapıyormuş.. Kafam takılmadı diil hani... Birde dün ben preparı kaldıramadım felaket titredim aceba bu ilaçlar bebişlere zarar verirmi??? Tabiki Dr kesinlikle hayır dedi ama ben herşeyi takar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…