Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım yazın beni kaç gündür mutsuz etti.senin neler yaşadıgını kaybeden anneler anlar ben kaybedeli 4 ay oldu her gece gündüz aklımda unutulmuyor unutulmaz kendinden bir can keybetmek çok zor bir acı.allah hepimize sabır versin.benim melegimde orda...

Canım çok geçmiş olsun, İnşallah bundan sonra her şey yolunda gider ve sağlıkla bebeğine kavuşursun.Benim mthfr 677t hetorozigot mutasyonum var.
Benim hiç düşüğüm yok. İlk bebeğimi 38 haftalık karnımda kaybetmiştim. Son haftalarda olduğu için kaybım, pıhtılaşmaya bağlayamadılar. Zaten toplumun yarısında mthfr hetorozigot vardır diyor doktorlar.
2. bebeğimde asprin ve iğne kullandım, takibimi Lütfü bey yaptı. 36+2 de bebeğimi aldı, erken almak istedi , riske atmak istemedi, bir problemde çıkmadı.
Şimdi takibimi hacettepede riskli gebelik bölümünde yaptırıyorum, iğneye gerek görmediler, Fakat Lütfü bey yine önlem amaçlı kullanmamı öneriyor. İğnenin zararı olmadığını söylüyor.
Lütfü Hocayı kesinlikle öneririm. Ben bu gebeliğimde gitmiyorum çünkü hacettepeden ayrıldı, ben doğumu hacettepede yapmayı düşündüğüm için takibimi orada yaptırıyorum.

Çok teşekkür ederim canım, bir şeylerin netleşmesi beni rahatlattı gerçekten.
Canım, iğneyi doğumdan 2 gün önce, asprinide 1 hafta önce bıraktırmıştı Lütfü Bey.
Ben de sertleşmeler hissettim fakat daha ileri haftalarda diye hatırlıyorum, yani 33, 34. haftadan sonra idi.
Belki daha önceden sertleşme yaşayanlar da vardır. Lütfü Hocanın hemşiresi telofonda yardımcı oluyor, Ona bir danış istersen. Ben ne zaman arasam, Lütfü hocaya danışarak bana dönüyordu mutlaka.

Son düzenleme:

Allah sabır versin. Biz melek annelerii tek kanadı kırık kuş gibiyiz hiç bir zaman iki kandımızı çırparak uçamıyoruz. Allah yavrularımıza uzun versin. Ama meleklerimizin acısı hep içimizde.

Bugün telefon edip sordum. Normal olduğunu söyledi.. Rahatladım :) kontrolüme 2 hafta var daha. Of zaman çok yavaş ilerliyor. 1 ay boyunca kontrolü bekliyorum, o gün de hop diye geçiyor sonra bekle yine 1 ay :)

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]17.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]08.08.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]05.01.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

maşallah Tolga iki yaşına yaklaşmış
benim kızım da erkek gibi, koltuk tepelerinden, sandalyelerden inmiyor,komidine çıkıyor oradan bizim yatağa, hop hop diyor, sandalyeyi çekiyor musluğu açıyor su oynuyor, bulaşık yıkıyor, dün akşam babasının çayı bitmiş, aldı geldi bardağı sandalyeye çıktı, termostan babasına çay doldurmaya çalışıyor
papatya da doğum yapmıştır herhalde hiç yazmadı, çok merak ediyorum, çok mücadele ette

27 Aralık 2009 11:50
insan nasıl tarif edebilir ki bu acıyı, özlemi, sevgiyi, aşkı, hayranlığı
hayranım meleğime tertemiz gitti oralara
üç yıl önce bu vakitler son anlarını yaşıyordu
biz de herşeyden habersiz evdeydik, o sabah ümitlenmiştim belki demiştim içimden bugüm oğlumu kucağıma verirler emzirmem için
ahhh ahhh oğlumun cansız bedenini verdiler kucağıma
o gün hastane çıkışı beşik bakalım diye düşünmüştük eşimle
birgün sonra kara toprağa yatırdık oğlumu
isyan değil hiçbirisi haşa
çok özledim oğlumu sadece bu
geçen yıl kardeşim arkadaşlarıyla kafeye gidiyorlar, arkadaşının arkadaşı da gelmiş ve kardeşim o kişiyi görmemiş öncesinde, herkes muhabbet ederken kardeşime doğru eğilmiş, bişey sorabilir miyim, sizin ailede bebek kaybı oldu mu demiş, kardeşim şok olmuş, evet demiş, çok üzülmüşsünüz demiş, kardeşim de tabi çok üzüldük ilk göz ağrımızdı demiş, ama yaşasaydı sizi daha çok üzecekti demiş, şaşırmış kalmış kardeşim, ve bir daha görmedim o kızı diyor
evet ben de düşünüyorum bazen, konduramıyorum meleğim kötü biri olacağını, ama diyorum Rabbim almışsa vardır bir bildiği
imtihan dünyası, kimi bebeği olmadığı için, kimi bebeği hasta olduğu için, kimi evladı hayırsız olduğu için ve kimi de evladına iyi bakamadığı için imtihan oluyor, doğurmaktan daha önemlisi iyi yetiştirmek, büyüyüp gidecek bir şekilde ama acaba iyi yetiştirebilecek miyiz, evladını iyi yetiştirmeyenler de sorumlu
neyse, ben çok hisliyim bugün, acımı anlamayanların yüzüne bazen sorasım gelirdi, sen hiç hastaneden taburcu nedeni vefat yazılı bir kağıt aldın mı, bebek ex oldu yazılı bir rapor aldın mı diye
tekrardar hepimizin başı sağolsun, Rabbim bizlere bir daha bu acıyı yaşatmasın, meleklerimizin kardeşlerine hayırlı uzun ömür versin
:2::2::2::2::2:

Bende acılar içindeyim gözüm yaşlı, ben de 19 Kasım 2009'da ikizlerimi doğum yaptım oğluşum Erdem doğum yaparken vefat etti yüreğim yandı tutuştu, ama en büyük acıları yaşayan oğlum Egemenin ne acılar çektiğini görerek yaşadım. Hayatta en büyük sınavlardan biride evladının acısına görüp, elinden bir şey gelmemesi heralde

Oğluşum pamuğum yaşıyor diye sevinirken kuvezde acılarla boğuştu, yavrumun ellerini kollarını, bacaklarını ayaklarını delik deşik ettiler, doktorlarada kızamıyorum yaşatmak için ellerinden geleni yaptılar ama ben kıyamıyordum kuzuma hergün ağlamaktan mahvoldum ama çağresi yok, yavrumun ciğerleri bir türlü düzelmedi. Ciğerleri düzelmedikçe bütün organları tek tek iflas etmeye başladı. Hergün oğluşumu ziyarete hastaneye gittim oğlumun eline dokunayım onu öpeyim diye. Hiç ameliyatlıyım demedim dolmuşta, otobüsteydim. 40 gün gittim bir umut iyi haberler alırmıyım diye. Yoğun bakımın önünüde oğluşumu görmek için beklerden acil durumda bir bebek var dediler bizi içeri almadılar yüreğime ateş düştü, gerçekten öğleymiş yavrumun ciğerleri kanamış fazla yaşamaz dediler, artık ağlamaktan kendimi kaybettim eve nasıl gittiğimi hatırlamıyorum. O kadar çok ağlıyordum ki artık bir gün hastanede ağlama artık dedi bir hemşire bizimde pisikolojimizi bozuyorsun. O kadar çok bozuldum ki evladının gözlerinin önünde yok olduğunu gören bir anneye bir insan oğlu nasıl ağlama derdi. Bir dün asistan doktor geldi yanıma, gülerek ne soracaksan bana sor senin oğlunu ben kurtardım biliyomusun kalp masajını ben yaptım diyordu. Gülmesine gıcık oldum parçalayacaktım ama oğlum ellerinde onlara emanetti. Yavrumun artık göğsü kalp masajı yapmaktan mos mor olmuş, geçirdiği ekfeksiyonlardan ağzı burnu akıyordu. Birde üstüne üstük vücudu ödem yapmış ve şişmişti kuzum. Bir gün oğumu ziyarete gitttiğimde küvezinin başına gittim, oğlumun yeri değişti sandım, oradaki oğlum değildi. Bütün küvezlere baktım oğlum yok, hemşireye sordum -oğlum nerede. Yerinde dedi -hayır dedim. -Bu Egemen değil. -Evet o dedi. -Hayır dedim ben oğlumu tanımaz mıyım bu o değil dedim. Oğlum bir gecede tanınmaz hale gelmişti. Kendime kızdım nasıl oğlumu tanımadım diye ama oğluşum artık çok zor durumdaydı. Artık ne ellerini nede ayaklarını sevdirmiyordu, delinmeyen yeri kalmamıştı kuzumun. Başına insan gelmesini istemiyordu. En son rop muayenesini yaptırdığımda doktor bana yaşasa da gözleri görmeyebilir dediğinde heralde bir kez daha dünyam karardı. Artık ağlamaktan başka yaptığım bir şey yoktu.

Bir gece Egemeni gördüm rüyamda bana sarılmış kucağımdaydı, başını omzuma koymuştu onu kucağımda taşıyordum ama koskocaman bir oğlan kollarım onu taşımıyordu ağırlığını hissediyordum. Kulağıma anne ben niye böyleyim dedi. İçim parçalandı, insan evladına hiç kötü birşey yakıştıramıyor, iyi sağlıklı, mutlu olsun istiyorsun. İçimin sızısını tarif edemem. Uyandım Allahım rüyaymış dedim, artık ağlamıyacağım dedim. Tabi ağladım ama artık içimi ferah tutmaya çalıştım. Zaten hep dularımda hayırlısını isterdim, hep istedim, herzaman hayırlısı için dua ediyorum. Ama ağlayarak Allaha isyan ediyomuşum gibi hissetim. Ama ben oğluma üzülüyordum aslında.

Doğumda ölen oğlum Erdem için kırk mevlüdü yapacaktım, mevlüt günü Egemenin yanına gidemiyeceğim diye canım çok sıkkındı 40. gün sabah eşim işten öğle saati eve geldi onu karşımda görünce anladım. Yavrum yanına gidemiyeceğim diye üzülürken o melek olup, cennete uçmuştu. Yavrumun çektiği acılar son buldu. Meleğim, oğlum, egemenim, kuzum, pamuğum. Kavuşacağız yavrularım elbet bir gün ahirette hep beraber bütün aile birlikte olacağız.

Yüreğim yaralı, gözüm yaşlı, herşey hep biraz eksik. Hep ikizlerim olsun istemiştim cennete ikizlerim var. Şimdi gördüşüm her ikiz oğlan oğluşlarımı hayırlatıyor bana.

Çok uzun yazdım galiba. Acımı palaşabildiğim beni anlayan melek annelerine Allahtan sabır diliyorum. Allah hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşallah. Amin.

bu acılar içimizde hep kalacak, benim oğlumun 6 gün boyunca sadece bir elinin üstünde iğne girişi vardı, ben ona bile o kadar çok üzülmüştüm ki :2::2: gerçekten senin yaşadıkların çoook zormuş ve insanın daha da zoruna giden hemşirenin doktorun insanlık dışı tavrı, bizim doktor da demişti ki ben ve hemşireler de çok etkilendik, abondone olduk 2 gün çalışamadık diye, o acılı günlerimizde eşimle birbirimize bakıp, ne olmuşlar abondone olmuşlar deyip gülüyorduk, ben hala doktorun kusuru olduğu kanaatindeyim, neylersin ki bebeğimize kıyamadığımız için üstüne gitmedik, çünkü bize ilk günden itibaren bebeğiniz çok iyi demişlerdi, 5.gün gittiğimizde 3 saaattir kendi başına nefes alıyor, cihaza bağlı değil demişlerdi, artık o gün ne kadar süre böyle devam etti bilmiyoruz ama o gece ilk defa kalbi durmuş tekrar masajla vs çalıştırmışlar ve ertesi gün vefat etti meleğim, bize hep iyi şeyler söyledikleri için aklımıza hiç kötü birşey getirmemiştik, tek derdimiz bebeğimizin ne zaman hastaneden çıkacağıydı....
ONU ÇOOOOK ÖZLEDİM:2::2::2:

merhaba arkadaşlar
tarihte bir değişiklik oldu ve ben 8 aralıkta oğlumu kucağıma aldım sarılık olmuştu ama şimdi atlattık ismi yağız kaan allahım herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın

gözün aydın canım allah ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Bugün telefon edip sordum. Normal olduğunu söyledi.. Rahatladım :) kontrolüme 2 hafta var daha. Of zaman çok yavaş ilerliyor. 1 ay boyunca kontrolü bekliyorum, o gün de hop diye geçiyor sonra bekle yine 1 ay :)

Çok sevindim her şeyin normal olmasına. kontrol zamanı gelmek bilmiyor gerçekten. Benimde kontrolüm 7 ocakta. Sen 20 li haftaların sonuna gelmişsin, az kalmış, bundan sonra zaman daha çabuk geçer :)

Gözünüz aydın olsun...Çok şükür bir melek annesinin daha yüzü güldü...

Bizi bizden başka kimse anlayamaz gerçekten. Başkalarına göre bir bebeğimiz daha olur ve her şey unutulur.
Ama unutmak mümkün mü? Yavrularımız biz yaşadıkça kalbimizde yaşayacak.
Beni rahatlatan tek şey, yavrularımıza sonra da olsa kavuşacak olmamız. O zaman işte bizden mutlusu olmayacak.

Allahım sabır versin. Dayanma gücü versin hepimize. Özlem hem içimizde kalacak. Ahirette kavuşana kadar.

[SUB][/SUB]
Evet haklısın. Çok sağol.

Bütün melek annelerinin Yeni Yılını Kutlar, yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk, huzur, bol hayırlı kazanç getirmesini dilerim. En önemlisi bebek özlemi ile yanan melek anneleri için sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı çocuklara kavuşacağı bir yıl olmasını diliyorum. Melek annelerinin kucakları hayırlı evlatlarla, gönülleri huzurla dolsun. Amin.

Son düzenleme:
Alicim ve Eburcu siz yazalı baya oldu ama ben anca yazmaya vakit bulamıyorum. İkinize de Allah'tan sabır diliyorum. Allah ebedi hayatta kavuşmayı nasip etsin.

Çok şükür canım çocukları büyüttük sayılır. Maşallah senin kız da çok afacanmış ama yine de kız çocuk farklı baksana babasına çay koyuyormuş. Yakında sana yardım etmeye başlar, artık sırtın yere gelmez. Benimki ancak dağıtmayı, kırıp dökmeyi biliyor.

Çok şükür canım Allah adıyla yaşatsın, sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin.

BEBEKLERİMİZ
[TR]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]17.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]17[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]08.08.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]05.01.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…