Melek oğlum, Yusuf oğlum bugün tam 4 yaşında olacaktı
Uzun ve özlemle dolu geçen 4 koca yıl bitti
Seni çook seviyorum güzel bebeğim...
merhaba arkadaşlar,
oğlum ve ben iyiyiz çok şükür. uslu bir bebek maşallah, bizi hiç yormuyor :)
ben de buraya defnoşumun doğum yaptığını haber vermek için geldim, ama premete yazmış :)
defnoşum ben doğum yaptığımda hastaneye ziyarete geldi, ben de bugün ona gittim. kızı minicik ve çooook güzel, çooook tatlı.. çok zor bir hamilelik geçirdi ama mükafatı çok güzel oldu :)
ben de daha uzun bir zaman bulduğumda doğumumu anlatacağım inşallah.
delicezeytin sıra sende artık, yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz..
hepinize kucak dolusu sevgiler
Merhaba Melek Anneleri
Bende meleğim oğlumu 28.02.2013 de tam 21 gün önce 21 haftafımızı bitirdiğimiz gün kaybettim.o günden beri bu topiğin en başından sonuna kadar her sayfasını okudum, kimi zaman sizlerle hüzünlendim kimi zaman ise umutlandım.okudukça beni anlayabilecek kişilerin sadece sizler olabileceğinize inandım ve size yazmaya karar verdim. Şuan öyle karışık duygular içindeyim ki oğlumun pıt pıt larını çok özledim, kendimi büyük bir boşlukta hissediyorum ve hem anne olmak istiyorum hem de çok korkuyorum, her şey o kadar yeni olmasına rağmen bana yıllar geçmiş gibi geliyor, bazen de sanki bunları başkası yaşamış ben bir pencereden izliyormuşum gibi...
Allah yardımcın olsun. İnşallah Allah sana ve bizim gibi olan her anneye bir daha böyle problemler yaşatmasın. olacak olan bebeğini sağlıklı olarak kucağına almayı, olan bebeklerimizin hayırlı bir evlat almasını nasip etsin ve acılarını yaşatmasın.
merhaba arkadaşlar,
oğlum ve ben iyiyiz çok şükür. uslu bir bebek maşallah, bizi hiç yormuyor :)
ben de buraya defnoşumun doğum yaptığını haber vermek için geldim, ama premete yazmış :)
defnoşum ben doğum yaptığımda hastaneye ziyarete geldi, ben de bugün ona gittim. kızı minicik ve çooook güzel, çooook tatlı.. çok zor bir hamilelik geçirdi ama mükafatı çok güzel oldu :)
ben de daha uzun bir zaman bulduğumda doğumumu anlatacağım inşallah.
delicezeytin sıra sende artık, yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz..
hepinize kucak dolusu sevgiler
Melek oğlum, Yusuf oğlum bugün tam 4 yaşında olacaktı
Uzun ve özlemle dolu geçen 4 koca yıl bitti
Seni çook seviyorum güzel bebeğim...
hayırlı olsun Horizon sana ve Defnoşuma
şenlendi yine buralar haberlerinizle
Allah bebeklerinize ve sizlere sağlık mutluluk versin
bazen düşünüyorum bu topik ne kadar devam edecek diye
bi gün biri arkadaşlar müjde torunum oldu diyecek mi acaba
ilk önce melek76 mı verir bu haberi yoksa birincilik bayrağını başkası mı devralır
yarış başlamıştır
Merhaba Melek Anneleri
Bende meleğim oğlumu 28.02.2013 de tam 21 gün önce 21 haftafımızı bitirdiğimiz gün kaybettim.o günden beri bu topiğin en başından sonuna kadar her sayfasını okudum, kimi zaman sizlerle hüzünlendim kimi zaman ise umutlandım.okudukça beni anlayabilecek kişilerin sadece sizler olabileceğinize inandım ve size yazmaya karar verdim. Şuan öyle karışık duygular içindeyim ki oğlumun pıt pıt larını çok özledim, kendimi büyük bir boşlukta hissediyorum ve hem anne olmak istiyorum hem de çok korkuyorum, her şey o kadar yeni olmasına rağmen bana yıllar geçmiş gibi geliyor, bazen de sanki bunları başkası yaşamış ben bir pencereden izliyormuşum gibi...
Pericim oğlun için Allah sabırlar versin henüz kaybın çok yeni kabullenebilmen ve bu acıya alışabilmen için önünde uzun bir süreç var. Gerçekten buraya yazmakta iyi etmişsin çünkü dediğin gibi yaşadıklarımız bu acıyı yaşamayan birilerinin anlaması imkansız, onları teseli sözleri bizleri daha çok yaralamaktan öteye geçemiyor. İçine atmaktansa hisssettiklerini, yaşadıklarını bizimle paylaş. Hemen yeniden anne olmak istemen ve bundan ölesiye korkman çok doğal. Bizler için bebeklerimizi kaybettikten sonra yaşamın tek amacı yeniden anne olabilmek oluyor ama yeniden hamile kalmadan önce muhakkak bir riskli gebelik uzmanıyla görüşerek erken doğum nedenini öğren ve tekrarlamaması için grekeli önlemleri alarak yeniden yola koyul. Benim oğlumu kaybedeli neredeyse 4 yıl bitecek ben bile hala zaman zaman sanki yaşadıklarımı başkası yaşamış da ben bütün olan bitenleri dışarıdan, bir sinema perdesinden izliyormuşum gibi hissediyorum. Herhalde bunu nedeni aklımızın bir insanın bu kadar büyük bir acı yaşayıp hala yaşamaya devam edebilmesini idrak edememesi diye düşünüyorum.
Premetecim çok teşekkür ederim, bugünlerde ilk günlerden daha da kötüyüm, sanki içimdeki boşluk günden güne büyüyor..size yazmak bir nebze rahatlatıyor beni çünkü herbirinizin hikayenizi ve umutla bebeklerinizi kucağınıza alışınızı okuyarak umutlandım.bu umudumun gerçek olabilmesi için erken doğum nedenimi öğrenmem gerektiği konusunda ise haklısın. Doğumdan sonra bir kez gittim doktoruma genel bir muayene yaptı, erken doğum nedenini anlayabilmek için bir kaç test isteyeceğim senden ama henüz kan değerlerin doğum sebebiyle normale dönmedi dedi ve bana Nisan ayına tekrar randevu verdi.hangi testleri isteyecek bilmiyorum ama kan pıhtılaşması ve bir kaç test daha dedi ve sizin yazdıklarınızdan okuduklarıma dayanarak bir kaç soru sordum Dr uma, rahim ağzı yetmezliği yokmuş bende, şimdilik bildiğim sadece bu.Ama benim hamileliğim 8. Haftadan beri sıkıntılıydı zaten o haftadan doğumuma kadar sürekli kanamam vardı, plasenta aşağıda olduğu için demiş ti Dr um.. Ama kanamalarda birlikte sancılarda başlayınca son bir kaç günde doğum kaçınılmaz oldu ve oğlum ellerimden kayıp gittiİnşallah Allahım bu acıları bizlere bir daha yaşatmaz..
peri84 hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Bende 17 mart ta 24 haftalık ikizlerimi kaybettim. Benim sorunum rahim ağzı gevşekliği imiş. Bütün hamileliğimi elim kalbimde, korkuyla geçirdim. Sonunda korktuğum başıma geldi. sanki günler hiç bitmiyor. Her yeni gün daha çok acı çekiyorum. Sanki bir rüya gördüm ve uyandım. Hiç hamile kalmamışım gibi geliyor. Bizi bizden başkası anlayamaz. Annem bile anlamıyor; yeniden olur diyor. Ama onlar hep yüreğimde kalacak; hep 2 evlat kaybetmiş olarak kalacağım. Allah bizlere merhamet etsin. Bir an önce sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
peri84 hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Bende 17 mart ta 24 haftalık ikizlerimi kaybettim. Benim sorunum rahim ağzı gevşekliği imiş. Bütün hamileliğimi elim kalbimde, korkuyla geçirdim. Sonunda korktuğum başıma geldi. sanki günler hiç bitmiyor. Her yeni gün daha çok acı çekiyorum. Sanki bir rüya gördüm ve uyandım. Hiç hamile kalmamışım gibi geliyor. Bizi bizden başkası anlayamaz. Annem bile anlamıyor; yeniden olur diyor. Ama onlar hep yüreğimde kalacak; hep 2 evlat kaybetmiş olarak kalacağım. Allah bizlere merhamet etsin. Bir an önce sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır sizi takip ediyorum,ama yazmak için ancak bugün cesaretimi topladım.Ne yazık ki bende 26.12.2012 ikiz oğullarımı 24 haftalıkken dünyaya getirdim ve bir gün sonrada cennete yolladım.Hala çok kötüyüm,hala ağlıyorum ve ne yazıkki bu acım dinecek gibi değil.Hamileliğimin başlangıcından doğuma kadar hep korkuyla yaşadım,tekrarlayan ve sebebi bulanamayan kanamalarım nedeniyle 3 ay hastanede kaldım,çok sabrettim,hiç isyan etmedim yeterki oğullarım iyi olsun dedim,ama maalesef olmadı ve 24.haftamda normal doğumla oğullarım doğdu.İlk günlerde herhalde tekrar hamile kalmaya cesaret edemem derken sizlerin yaşadıklarını okumaya başlayınca ufak ufak düşünmeye başladım.Bizim yaşadıklarımızı gerçekten çoğu insan anlayamıyor ve o yüzdende sizin aranıza katılmaya karar verdim.Çok yoğun bir tempoyla çalıştığım için ne sıklıkla yazabilirim bilmiyorum,ama birbirimize destek olmak adına zaman bulmaya çalışacağım.
Sevgiler...
meleklerimizin doğdukları ve cennete uçtukları tarihler...
hiç silinmeyecek zihnimizden gönlümüzden
acıtacak o tarihler
teyzemin 37 yıl önce kaybettiği kızından bahsederken ağladığını görünce
demek ki hiiç bitmeyecek bu acı dedim
ama inşallah kavuşmamız dindirecek acılarımızı
merak etme Yusuf cennette kimbilir hangi pastaları yemiştir; frambuazlı, muzlu, çilekli.....
ne isterse anında geliyordur önüne
benim oğlum ve diğer meleklerimizde hep bir ağızdan: iyi ki cennete geldin Yusuf diye ritim tutuyorlardır
Rabbim meleklerimizin kardeşlerine hayırlı uzun ömür versin, acılarını göstermesin
melek annesi olmak acı olsa da aynı zamanda büyük bir gurur kaynağı
Valla hiç belli olmaz, bakarsın ilk haber seden gelir :)hayırlı olsun Horizon sana ve Defnoşuma
şenlendi yine buralar haberlerinizle
Allah bebeklerinize ve sizlere sağlık mutluluk versin
bazen düşünüyorum bu topik ne kadar devam edecek diye
bi gün biri arkadaşlar müjde torunum oldu diyecek mi acaba
ilk önce melek76 mı verir bu haberi yoksa birincilik bayrağını başkası mı devralır
yarış başlamıştır
Ahh ah yıllar geçiyor, meleklerimizin acısı hiç geçmiyor, özlemse gitgide çoğalıyor.eçmeyecek bir acı... Doğum günün kutlu olsun melek Yusuf, Allah senin ömrünü kardeşlerine versin.
canım, 15 günlük mail müddeti güzel olmuş gerçekten :) Tolga ile 1 günlük ayrılığınızın acısını 15 günde çıkarırsınız artık.Merhaba kızlar, bir süredir buraya yazamadım koşuşturmacalı günler geçirdim. Nihayet ücretsiz iznim bitti cuma günü işbaşı yaptım ama hala kadrom İzmir'de olduğu için göreve orada başlamam gerekti. 1 günlüğüne uçakla İzmir'e gittim geldim çok yorucu oldu.Üstelik Tolga da gece uyanıp beni evde göremeyince çok huysuzlanmış, biraz da hastaydı bütün gün boyunca babasına çok eziyet etmiş. Bütün gün boyunca ağlamış, hiç yemek yememiş vs. neyse geldik kavuştuk, herşey yoluna girdi şükür. Şimdi başka bir ilden tayin olduğum için 15 gün meyil müddetimi kullanıyorum anlayacağınız son saltanat günlerim sonra tam gaz çalışmaya devam. Geçen hafta listetyi yayınlamaya fıstatım olmadı bu hafta iki haftalık güncelleyip yayınlarım, borcum olsun. Hepinizi öpüyorum.
Merhaba Melek Anneleri
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır sizi takip ediyorum,ama yazmak için ancak bugün cesaretimi topladım.Ne yazık ki bende 26.12.2012 ikiz oğullarımı 24 haftalıkken dünyaya getirdim ve bir gün sonrada cennete yolladım.Hala çok kötüyüm,hala ağlıyorum ve ne yazıkki bu acım dinecek gibi değil.Hamileliğimin başlangıcından doğuma kadar hep korkuyla yaşadım,tekrarlayan ve sebebi bulanamayan kanamalarım nedeniyle 3 ay hastanede kaldım,çok sabrettim,hiç isyan etmedim yeterki oğullarım iyi olsun dedim,ama maalesef olmadı ve 24.haftamda normal doğumla oğullarım doğdu.İlk günlerde herhalde tekrar hamile kalmaya cesaret edemem derken sizlerin yaşadıklarını okumaya başlayınca ufak ufak düşünmeye başladım.Bizim yaşadıklarımızı gerçekten çoğu insan anlayamıyor ve o yüzdende sizin aranıza katılmaya karar verdim.Çok yoğun bir tempoyla çalıştığım için ne sıklıkla yazabilirim bilmiyorum,ama birbirimize destek olmak adına zaman bulmaya çalışacağım.
Sevgiler...
Teşekkürler melek76 inşallah Allah bize de sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder.
NevSer çok zor günler geçirdiğin belli, inşallah kısa zamanda hepsi geride kalır ve bizlerinde en azından bundan sonraki yaşamımıza anlam katacak bebekleri olur. İşe dönüşün hakikaten oldukça yıpratıcı Olmuş, herkese dert anlatıp aynı şeyleri tekrar yaşamak çok kötü.. önümüzdeki hafta bende işe başlayacağım ama Allah'tan aynı işyerinde değil, tabi her ne kadar iş yeri aynı olmasa da yaptığım iş dolayısıyla tanıdıkları sürekli göreceğim, yani iş yeri değiştirmemin çok çok bir yararı olmayacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?