Canım, moralini bozma. Sonuna kadar her şey yolunda gidecek inşallah. Doktorun önerirse doğum öncesini iznini öne alırsın. Ben de önce almayı düşünüyorum. Kızımla da ilgilendiğim için zorlanıyorum artık. Bebeklerimiz sağlıkla doğsunda , bebek doğduktan sonra çaresine bakarız artık...Ne zamandir yazamiyorum ama inanin hep takip ediyorum. Hamilelerden guzel haber aldikca seviniyorum. Ama az once buraya girmeden once baska bir forumda kotu bir haber okudum ve moralim sifir oldu( Ne zamandir rahattim, korkularim var her zaman ama azalmisti hersey yeniden depresti Cok sukur hersey yolunda gidiyor simdilik ve umarim hep boyle gider. Diken ustunde oldugumdan aklima takilan birsey olursa hastaneye gidiyoruz hemen. Allah'a bin sukur iyi simdilik ama yine de korkuyor insan. Hazirliklara basladik. Hicbir sey olmamis, ilk bebegini bekleyen ciftler kadar heyecanli degiliz malesef, ama yine de cok heyecanliyiz. Yasama sevincim oldu bebegim. O kotu haberi de okuduktan sonra iyice suclu hissetmeye basladim kendimi. Kendimi iyi hissediyorum diye ise gitmeye devam ediyorum, bir yandan isle ilgili sinavlara bile hazirlaniyorum. Kafami mesgul tutmaya calisiyorum ama acaba ne bileyim surekli yatmam mi lazim. Doktorum oyle birsey demiyor ama huzursuz oldum iste! Son bir haftadir yoruluyorum aslinda. Neyse, cuma gunu randevumuz var. Gerekirse dogum iznimi onceden baslatirim. Sonrasinda bebegimle mumkun oldugunca cok vakit gecireyim diye dogum iznimi gec baslatmak istiyorum ama gerekirse one alacagim artik. Allah izin verirse zaten en gec 20 Mart'ta izne ayriliyorum. Arada izinlerim de var. Birsey kalmadi ama sucluluk duyuyorum
Kizlar valla darmadaginik yazdim. Kafam karisik, kusura bakmayin. Benden boyle iste...Hepinizi opuyorum. Hersey gonlunuzce olsun!
Canım, kilo olayı kontrol edilemiyor. Bu hamileliğimde bunu öğrendim. Ama biliyoruz ki önemli olan bebişlerimiz. Lütfü Bey benim kiloma da hiç karışmamıştı. 56 ile hamile kalıp 69 ile bitirmiştim. Şu an ise 69 kiloyum. Nereye kadar gidecek kilolar bilemiyorum. Şeker yüklemem var haftaya. Şimdiki doktoruma çok kilo aldığımı söyledim. Çokta kilolu değilsin dedi. Önce şeker yüklemeni yapalım, ona göre diyetisyene yönlendirebilirim dedi.sana ve bebeğine de kocaman bir maşallah
hamilelik haberini verdiğin gün dün gibi
kilo konusunda ben de fenayım. ilk hamileliğimde 34 haftada 18 kilo almıştım. sonrasında hepsini verdim. eski kilomla hamile kaldım ama şimdi de 35+2'de 20 kilo oldu bile(
güya bu sefer az alacaktım ama olmadı. neyseki Lütfü hoca birşey demiyor kiloma. 51'le hamile kaldım 71 oldum. başlangıç kilom zayıf diye mi karışmıyor bilmiyorum ama umarım sağlık açısından tehlike yaratmıyordur. nekadar dikkat edeyim dediysem de olmadı. inan baklava börekten filan da olmadı, öyle şeyler yemiyorum ama galiba porsiyonlarım büyüdü, bir de sağlıklı olsun diye yok ceviz,meyve filan abartıyorum galiba.
36+2'de kilosu harikaymış Duru'nun, sanki 40 haftalık gibi :)
benim ilk kaybım 34 de olduğundan almak için çok erken dedi Lütfü hoca, o haftayı geçince de mutlaka 37'yi bekleyelim dedi. ama günler geçmek bilmiyor :)
Canım Durunun doğum kilosu beni de şaşırtmıştı :) Gerçekten haftasına göre oldukça iyi. Küvöze girer mi diye korkmuştum, çok şükür problem olmadı.
Doğumun nerede olacak canım. Benim doktorum 38 i bekler diye korkuyorum ben de. Eğer 38 de ısrar ederse doğumumu Lütfü hocanın yapmasını isteyebilirim. 37. haftayı geçmesin istiyorum ben. Biliyorsun benim korkulu rüyam 37+5
Lütfü hocanın doğum ücreti ne kadar biliyor musun ? 7500 tl civarı idi o zamanlar.
Lütfü hoca doğum zamanına çok iyi karar veriyor. Hiç endişelenme , kendini Lütfü Hocanın ellerine bırak derim :) Bana son kontrolde ciğerler yeterince gelişmiş. 36. haftada alsak hiç problem olmaz, küvöze girmez demişti. Öyle de oldu. Hadi canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)
Canım evet zaman çabuk geçmiş gerçekten :) Dediğin gibi, kızımla uğraşmaktan pek odaklanamıyorum ama daha çabuk yoruluyorum :) Dinlenmeye fırsat yok hiç...EBURCU Yaşadığın bütün zorluklara rağmen oğluna kardeş düşünmeye başlamışsın. Allah gönlüne göre versin. Ben de bu düşünceye çok yakınım. Sürekli kızıma bir kardeş düşünüyorum. Tek korkum tekrar kaybetmek ama bu korkuya rağmen galiba ben de deneyeceğim zamanı gelince. Doktor çok önemli inşallah doğru kişiyi bulursun. Seni korkutmadan rahatlatan biri olur inşallah.
Melek 76 Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Maşallah büyümüşsünüz kızınla uğraşırken sana daha da çabuk geçiyordur sanırım. Hamileliğine odaklanmıyorsundur muhtemelen. Ben çalışmaya başladım resmen dağıldım. 6da kalkıp Dila'yı emziriyorum 7 gibi evden çıkıyoruz 1.30 da evdeyim. 30 saat derse giriyorum hiç boşluk yok fenayım. Bu arada hiç emziremiyorum süt kesilir diye çok korkuyorum sen kızın ne kadarlık çalışmaya başlamıştın? Sütte bir problem olmuş muydu? Göğüslerimde taşkınlık, akma falan olmuyor yaaaa kuzucuğum emiyor ama korkuyorum.
PREMETE Canım benim gerçekten de şu anda ağlamaklıyım. Hamilelik, korkular,doğum derken Tolga büyüdü bile. Allah'ımıza binlerce şükür bugünleri gördük. Eminim Tolga çok kolay başlamıştır. Sen ona özgüveni fazlasıyla verdğin için böyle problem yaşamıyor işte. Senin için eminim daha zor olacak. İki yılın ardından çalışmak nasıl olur bilmem ama 6 ayın ardından çalışmak kızımı bırakmak beni bitirdi. İki hafta çok kötüyydüm şimdi durumu kabullendim mecburum çalışacağım başka alternetifim yok diyorum. Bakalım sen neler hissedeceksin? Dila çok şükür iyi, bakıcıya alıştı. Tek problem iştahsızlığımız. Maalesef bir şeyler yedirmek daha doğrusu yedirmeye çalışmak kabus gibi. Bin hevesle çorbalar yapıyorum ağzını açmıyor bile. Sabah kahvaltı öğlen çorba ben okuldan gelince meme istiyor başka da bir şey veremiyoruz. Emzirmeyeyim diyorum yemeyince mecburen meme veriyorum sonra da yemiyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu sence?
Canım Duru 7 aylıkken başlamıştım ben. Ama 7.50 - 11.00 arası dersim vardı. Okulumda eve yakındı. Bir günüm de boştu. 16 saat dersim vardı çünkü. Ben ve kızım hiç etkilenmedik. Şanslıydım ben. 30 saat ders fazla gerçekten. 24 saatin üstünde dersi isteğe bağlı olarak almayabiliyorsun. Geriya kalan 6 saat için süt izni istesen. Vermiyorlar mı yoksa
Benim bu dönem okulum değişti
Canım bebeğini sık sık emzirirsen hiç bir şey olmaz diye düşünüyorum. Geceleri ve öğleden sonraları emzirmeye ağırlık verirsin. Sütün kesilmez, moralini yüksek tut canım. Allah idarecilere de insaf versin valla, ne diyeyim. Bu arada heyet raporu almayı denedin mi hiç ?