Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

İnşallah çalışmak iyi gelir dediğin gibi.benim kanamalarımın nedenini Dr um plasentanının aşağıda olmasına bağlamıştı ve 28. Haftaya kadar yukarı çıkabilir demişti, ama maalesef o haftaları göremedik

Canım ilk günlerde insan acısını çok anlayamıyor sanki kötü bir rüya görüyormuşsun da uyanacakmışsın gibi hissediyorsun zaman geçtikçe, herşeyin gerçek olduğunu idrak edince işte o zaman gerçek acı gelip çörekleniyor yüreğine sonra da yerleştikçe yerleşiyor. Demek sen de plesanta previa vardı, plesantanın aşağıda olması bile başlı başına bir erken doğum sebebi zaten. İnşallah başka bir problem çıkmaz.
Sağol canım ben Tolga'yı büyüttüm. Ben de sizler gibi acaba yeniden anne olabilecek miyim diye çok düşündüm, çok üzüldüm ama çok şükür Allah bana bu günleri gösterdi. İnşallah sizlerin de en kısa zamanda kucağınızı doldurur, yüreğinizi ferahlatır Rabbim.

Fuzuli ve Nevser Allah size sabırlar versin. Unutmayın yalnız değilsiniz. Biz de yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadık, sizinle aynı yollardan geçtik size elimizden geldiğince destek olmaya hazırız. Topiğimizde ikiz bebek kaybeden çok arkadaşımız var çok şükür hepsi yeniden anne oldu hatta bir arkadaşımızın yeniden ikizleri oldu. İnşallah size de en kısa zamanda nasip olur.
Herkes yeniden bebeğin olduğunda yaşadığın herşeyin yok olup gideceğini, bütün acını unutacağını sanıyor. Hayır hiç de öyle olmuyor sonuçta hepsi bizim evladımız hangisini yok sayabiliriz, hangisini unutabiliriz ki. Acımız hiçbir zaman yok olmuyor sadece zamanla bu acıyla yaşamaya alışıyorsun. Hiçbir zaman eskisi gibi olamıyoruz, artık başka bir insana dönüşüyoruz ama bence artık daha insani niteliklere kavuşuyoruz, daha iyi, daha duyarlı insanlar oluyoruz çünkü biz artık melek annesiyiz, o meleklerin bu dünyadaki temsilcileriyiz. Yeniden anne olmak kaybettiğimiz hiçbir şeyi geri getimiyor ama artık vazgeçtiğimiz bu hayata yeniden bağlanmak, yaşamayı yeniden sevmek ve yeniden mutlu olmak için bize bir sebep veriyor.

Canım sana niye amniyosentez yapıldı, bir risk mi görmüştü doktorun. Amniyosentez sırasında da enfeksiyon kapmış olabilirsin bence.

Son düzenleme:
BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]Güney[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]05.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Defnoşum[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.03.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]17.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]08.08.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Delicezeytin, Mulberry doğum tarihleriniz belli oldu mu? İsimleri ne olacak güzel kızlarımızın?

premete

şimdilik normal doğum bekliyoruz inşallah bi aksilik çımazsa..
o yüzden tarih yok bakalım nezamn gelecek minik kızım....
isim konusu karışık sorma..daha netleştiremedik...
bi kaçgüne netleşşe iyi olcak kızım gelecek adı yokk

Desene hamileliğinin her gününü korkuyla geçirdin sende benim gibi inşallah bir sonraki hamileliklerimizi sokaklarda gezerek geçiririz :)

Bukadar mı güzel ifade edilir yaşadıklarımız,kesinlikle hiçbir zaman eskisi gibi olamayız.
Normal şartlarda amniosentez için hiçbir sebep yoktu,2li testim iyi çıktı,ölçümlerimiz çok normaldi ama yaşım 39 olduğu için kafamda soru işareti kalsın istemedim ve doktorumda yaşın sebebiyle risk taşıyorsun deyince amniosenteze karar verdik.Amniosentez sırasında bebeklerden biri çok zorladı,çok hareketli olduğu için biraz uzun sürdü,ama sonrasında herşey yolundaydı,tedbir amaçlı antibiyotik kullandım,hastanede olduğum için sürekli kontrol altındaydım ve nerdeyse hergün tahlillerim yapılıyordu şükür enfeksiyon v.s kapmadım derken kesilmeyen kanamalar başladı ve amniosentezden 2 ay sonra doğum sancılarım başladı,özel bir ilaca başladık ve sancılarımı durdurabildiler diye sevinirken antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyon kapmayı başardım ve öyle hızlı oldu ki ilacı durduracaz dediler,ilacı keser kesmez tekrar doğum sancılarım başladı ve sabahına doğdu bebeklerim,hemen kuvöze alındılar,öncesinde çiğer geliştirici iğneler yapılmıştı acaba mucize olup yaşama tutunabilirler mi diye çok dua ettim,ama ne yazıkki çok küçük doğdukları için biri 12 diğeri 24 saat yaşayabildi (

Arkadaslar mrb.. Uzunca bi suredir giremedim.. Telden girdigim icinde bulamiyordum forumu sonunda buldum
premetecim daha bebisi goremedim ama 2 gun once test yaptirdim, betahcg: 65 cikti, progesteron; 17,2.. Cok saskinim sonucuma netten baktim doktora gitmedim daha.. Hayirlisi ne olur dua edin bana.. Artik girerim buldum ya topic i

merhaba arkadaşlar,

delicezeytin ve melburry, çok az kaldı kızlarımızın gelmesine :) son zamanlarınız inşallah güzel ve huzurlu geçiyordur :)

aramıza katılmak zorunda kalan yeni arkadaşlar var malesef. hepinize sabırlar diliyorum. inşallah en yakın zamanda meleklerinizin kardeşlerini kucaklarınıza alısınız. umudunuzu hiç kaybetmeyin ve istediğiniz şeyi denemekten korkmayın. her gecenin bir sabahı olduğunu unutmayın nolur.

spring85, okadar sevindim ki canım, inşallah bu sefer sağlıkla kavuşacaksın yavruna :)

premete ve melek76 sizlere de öpücüklerrrr bayanlar :)

Sagoll canim insALLAH.. Doktora gitmedim daha ama dun yine test yaptim dayanamadim iyice koyulasmis .. Hayirlisiyla birde gorseydiim..

spring 85 dün aklıma geldin..dedim yazmıyoda ne oldu acaba...

müzjdeli haberi alacağımız içinmiş sanırım...

gözün aydın..inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer Allahın izniyleee
çok sevindim

Canimm coookk sagooll.. Giremedim canim, netimizi kapattirdik tellerimize paket aldik ama teldende bulamadim hic.. Sonunda yardimla girebildim..

Hayirlisiyla gorseydim daha usg ye gitmedim, doktora bile gitmedim ilk gebeligimde gorememislerdi 3 hafta eziyet gibi gecmisti.. Simdi bekleyim dedim, cunku benim hesabimla daha 4+5 falann canim.. Hayirlisi bakalim, RABBİM kucagima almayi da nasip eder inşALLAH.. Öyle heycanliyimki, hem korku var hem sevinc.. Kimseyle gonlumca paylasamiyorum bile.. Dua edin canim olurmu.. Artik bakalim nasil gececek zaman, inadina yavas ilerlesede..

Oh ya nihayet senin de müjdeli haberin geldi çok sevindim canım. Allah sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik sürdürüp bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Dayanabilirsen 6. haftaya kadar bekle doktora gitme zaten ondan önce kese falan görünmüyor. Gelişmelerden haberdar et bizi öpüyorum canım.

Cok sagol canim, inanamiyorum halen.. Cok saskinim, 3 aydir kistle bilmem neyle ugrastim dogum kontrol hapi kullandim aylardir hormon hormon cok bunaldim anlatamam premete, bu ay kullanmadim hapi kismet.. Ogluma hamile kaldigimda ilk testimde progesteronum dusuktu 8 lerde cikmisti hatta dogumdan sonra belki erken dogumunuzun sebebi budur bile demislerdi.. Bu kez ilk tahlilde 17 lerde cikti canim.. İnşALLAH bi sorun olmaz, hayirlisiyla alirim kuagima.. Korkularim basladi canim nasil gececek zaman hiicc bilmiyorum..

Neysee artiikk listeye girebilirmiyim ki

Canim bugun baktirdim yine kandan 1379.75 cikmis.. Normalmi sence??

Canim bugun baktirdim yine kandan 1379.75 cikmis.. Normalmi sence??
...

dualarımdasın canım..değerinde çok iyi benim 5 gün geçikmeyle 1000 çıkmıştı kaybettiğim bebeğimde..gayet iyi maşallahhh diyeyim

sen yinede şimdilik bişi deme kimseye..dayanabilirsen doktora 6 haftalık falan git..kese kesin görünür boşunada stres olmamış olursun...

inşallah sağlıklı bir hamilelelik geçirip sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim....

Sagol canim insALLAH keseyide gorurumde hayirlisiyla.. Bakalim artik.. Cok tesekkurler canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…