merhabalar bende cuma akşamı kızımı cennete ugurladım 13hazıranda 30 haftalık hamıleyken 925 gr doğdu kızım ama gelısım gerılıgmz vardı damarda centık ve akım bozukluğu tam 33gun dayandı ama küvözde enfeksıyon kaptı ve gitti bende nasıl atlatırım bılemyorum bır suru sütüm var dolapta ne yapmalıyım onları
Mrb arkadaşlar.
Sercaf başın sağolsun arkadaşım.Allah sabır versin.Dayanma gücü versin.Zor bir acı.Sözler kifayetsiz.Boğazım düğüm düğüm.Seni en iyi biz melek anneleri anlarız.Dualarım seninle.
Ben 32+4 günlük iken acil sezeyan ile doğum yaptım.Hayati tehlikemiz varmış.Doğum sırasında solunum sorunu öncesinde pıhtılaşma sorunum olmuş.Rahim dikişi rahim ağzını zorlamaya başlamış.Neyse 18 haziran sabah 05.40'ta kızım 1640 gr 41 cm dünyaya geldi.Ciğer geliştirici yapılmıştı.Onun çok faydası oldu.Kızım solunum desteği almadı.Çok şükür sağlık sorunumuz yok.Kilo alması için küvezde tutuyorlar.Hergün bir saat emzirme denemelerimiz var.Hergün daha iyi tutuyor.Her iki saatte bir kalorisi arttırılmış 25-30 ml anne sütü ile besleniyor.10 gün oldu ne zaman verirler bilmiyorum.2 kilo olunca vereceklermişua ile,sabır ile bekliyorum.Kızım için dualarınızı esirgemeyin.Allah'a emanet olun.Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versin.
Mrb arkadaşlar.
Sercaf başın sağolsun arkadaşım.Allah sabır versin.Dayanma gücü versin.Zor bir acı.Sözler kifayetsiz.Boğazım düğüm düğüm.Seni en iyi biz melek anneleri anlarız.Dualarım seninle.
Ben 32+4 günlük iken acil sezeyan ile doğum yaptım.Hayati tehlikemiz varmış.Doğum sırasında solunum sorunu öncesinde pıhtılaşma sorunum olmuş.Rahim dikişi rahim ağzını zorlamaya başlamış.Neyse 18 haziran sabah 05.40'ta kızım 1640 gr 41 cm dünyaya geldi.Ciğer geliştirici yapılmıştı.Onun çok faydası oldu.Kızım solunum desteği almadı.Çok şükür sağlık sorunumuz yok.Kilo alması için küvezde tutuyorlar.Hergün bir saat emzirme denemelerimiz var.Hergün daha iyi tutuyor.Her iki saatte bir kalorisi arttırılmış 25-30 ml anne sütü ile besleniyor.10 gün oldu ne zaman verirler bilmiyorum.2 kilo olunca vereceklermişua ile,sabır ile bekliyorum.Kızım için dualarınızı esirgemeyin.Allah'a emanet olun.Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versin.
Mrb arkadaşlar.
Mrb arkadaşlar.
CaBEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]Güney[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]05.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Defnoşum[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]Bahar[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]Eslem[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Mehmet Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.06.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAMİLELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Tşk ederiz teyzeleri.Hergün daha iyiye gidiyoruz.İnşallah eve geldiği günü de buradan yazarım.Kızımın adı Feyza :)
bugün ilk defa kızımun mezarına harici dışarı çıktım eşim kafamız dağılsın dedi ama ne mümkün sanki hastaneye zeynep nurumu görmeye gidiyorum gibi hissettim taksiciye hastaneye gidelim demek istedim ama diyemedim yarın 40mız dolcaktı ne hayallerim vardı kıyafet getircektim kızına resim çekilcektik kucağıma alcaktım onu amatam bir hafta kala gitti kuzum beni bırakıp o kadar iyiydikki ventilatör denen alette bile sadece doğduğunda yarım gün bağlı kaldı hareketliydi hiç durmuyodu ama çar akşamı hiç bişeyi olmayan yawrumun per sabahı aniden kalbi durmuş geri gelmiş ama nefesi makinetle almaya başlamış alıştıra alıştıra gitti kızım beni kucağıma dota doya alamadan bir kerecik alabildim sütümü doya doya içemeden sütlerinden birazını mezarının üstüne döktüm kalanıda toprağa döktüler doyamadı benim sarı papatyam bütün bebekler kara saçlıken biz sarı sarıydık o kadar güzeldiki hala videolarına resimlerine baktıkça inanamıyorum bazende sanki hiçolmamış gibi cmt dr kontrolüm var bakalım ne kadar bekle diycek
kendime arkadaş arıyorum
çok şükür 6+4 haftalık hamileyim
bugün kalp atışlarını duyduk
kendimi o kadar tecrübeli hissettim ki, ilk hamilelik mi diye soruyorlar, yok 3. hamilelik diyorum, kendim bile şaşırıyorum, büyük sürpriz oldu, bu arada tayinimiz çıktı konyaya taşındık filan hepsi üstüste oldu. o yüzden midir bilmiyorum öncekilere göre baya zorluyor bu hamilelik, çok fazla baş dönmem oluyor.
o kadar sürpriz oldu ki adetimin geciktiği ilk günler hamile değilimdir diye test bile almadım, hatta eşime bile söylemedim, 10 gün sonra test yapınca hemen koyu bir çizgi belrdi, ilk iki hamileleğimde adetim geciktiktikten bir iki gün sonra test yapınca çok silik çıkmıştı.
inşallah buradaki tüm melek anneleri de en kısa zamanda hayırlısıyla böyle sürprizler yaşar
bekliyorum
kendime arkadaş arıyorum
kendimi o kadar tecrübeli hissettim ki, ilk hamilelik mi diye soruyorlar, yok 3. hamilelik diyorum, kendim bile şaşırıyorum, büyük sürpriz oldu, bu arada tayinimiz çıktı konyaya taşındık filan hepsi üstüste oldu. o yüzden midir bilmiyorum öncekilere göre baya zorluyor bu hamilelik, çok fazla baş dönmem oluyor.
o kadar sürpriz oldu ki adetimin geciktiği ilk günler hamile değilimdir diye test bile almadım, hatta eşime bile söylemedim, 10 gün sonra test yapınca hemen koyu bir çizgi belrdi, ilk iki hamileleğimde adetim geciktiktikten bir iki gün sonra test yapınca çok silik çıkmıştı.
inşallah buradaki tüm melek anneleri de en kısa zamanda hayırlısıyla böyle sürprizler yaşar
bekliyorum
Tşk ederiz teyzeleri.Hergün daha iyiye gidiyoruz.İnşallah eve geldiği günü de buradan yazarım.Kızımın adı Feyza :)
kendime arkadaş arıyorum
bekliyorum
Melek18 ne guxel masallah lns bebeginl saglikla evine getirirsin seninde bundan once bir melegin vsrdi galiba
premete scini desmek istemem ama mete neden 70 gun dayandiktan sonra vefat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?