Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Başın sağolsun,zor günler bu günler. Ama zaman herşeyin ilacı,acı geçmese de zamanla onunla yaşamayı öğreniyorsun.inşallah bir an önce toparlanırsın,Allah sabır versin.

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar.

Sercaf başın sağolsun arkadaşım.Allah sabır versin.Dayanma gücü versin.Zor bir acı.Sözler kifayetsiz.Boğazım düğüm düğüm.Seni en iyi biz melek anneleri anlarız.Dualarım seninle.

Ben 32+4 günlük iken acil sezeyan ile doğum yaptım.Hayati tehlikemiz varmış.Doğum sırasında solunum sorunu öncesinde pıhtılaşma sorunum olmuş.Rahim dikişi rahim ağzını zorlamaya başlamış.Neyse 18 haziran sabah 05.40'ta kızım 1640 gr 41 cm dünyaya geldi.Ciğer geliştirici yapılmıştı.Onun çok faydası oldu.Kızım solunum desteği almadı.Çok şükür sağlık sorunumuz yok.Kilo alması için küvezde tutuyorlar.Hergün bir saat emzirme denemelerimiz var.Hergün daha iyi tutuyor.Her iki saatte bir kalorisi arttırılmış 25-30 ml anne sütü ile besleniyor.10 gün oldu ne zaman verirler bilmiyorum.2 kilo olunca vereceklermişua ile,sabır ile bekliyorum.Kızım için dualarınızı esirgemeyin.Allah'a emanet olun.Rabbim hayırlısı ile gönlünüzün muradını versin.

Hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun,Allah bağışlasın.Yaşadıkların elbette çok korkutmuştur,ama Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak.Kendinize iyi bakın...Dualarım sizinle...

Cok sukur, tehlike onceden farkedilmis ve dogum yapmissin. Insallah en kisa zamanda bebegin toparlar kendini, kuvozden cikar da yuvasina gelir. Kizinin eve geldigi mujdesini dort gozle bekliyorum. Dualarim seninle.

Canım hem geçmiş olsun hem de gözün aydın diyeyim sana. Sıkıntılı bir doğum olmuş ama çok şükür şu an bir sıkıntı yok. Kilosu da haftasına göre çok iyiymiş, 2 kilo olunca küvezden çıkarırlar kızını. Solunum desteği almaması, emme refleksinin olması süper haberler. İnşallah en kısa zamanda yavrunu eve götürürsün ve bir daha hiç ayrılmazsınız. Dualarım sizinle.

Canım hem geçmiş olsun hem de gözün aydın diyeyim sana. Sıkıntılı bir doğum olmuş ama çok şükür şu an bir sıkıntı yok. Kilosu da haftasına göre çok iyiymiş, 2 kilo olunca küvezden çıkarırlar kızını. Solunum desteği almaması, emme refleksinin olması süper haberler. İnşallah en kısa zamanda yavrunu eve götürürsün ve bir daha hiç ayrılmazsınız. Dualarım sizinle.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]Güney[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]05.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Defnoşum[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]Bahar[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]Eslem[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Mehmet Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.06.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Tşk ederiz teyzeleri.Hergün daha iyiye gidiyoruz.İnşallah eve geldiği günü de buradan yazarım.Kızımın adı Feyza :)

Ca
Nim cok girremiyorum nete.. cok suukur simdilik bi skntmz yok.. cinsiyeti erkekmis hayirlisiyla alayimda kucagima.. ins.. beklenen dogum. 01.12.2013.. ama doktor kasimda olabilir duruma gore bakariz dedi.. hayiirlisi ins.. ctres cogaliyor 26. Hafta yakkastikca.. ne okur dua edin.. herkesesi cok opuyorum.. ALLAH a emanet olun..

başın sağolsun
geçecektir elbet bugünler de
kardeşleriyle bu acı bir nebze olsun dinecektir
Rabbim gönüllerinize ferahlık versin

kendime arkadaş arıyorum
çok şükür 6+4 haftalık hamileyim
bugün kalp atışlarını duyduk
kendimi o kadar tecrübeli hissettim ki, ilk hamilelik mi diye soruyorlar, yok 3. hamilelik diyorum, kendim bile şaşırıyorum, büyük sürpriz oldu, bu arada tayinimiz çıktı konyaya taşındık filan hepsi üstüste oldu. o yüzden midir bilmiyorum öncekilere göre baya zorluyor bu hamilelik, çok fazla baş dönmem oluyor.
o kadar sürpriz oldu ki adetimin geciktiği ilk günler hamile değilimdir diye test bile almadım, hatta eşime bile söylemedim, 10 gün sonra test yapınca hemen koyu bir çizgi belrdi, ilk iki hamileleğimde adetim geciktiktikten bir iki gün sonra test yapınca çok silik çıkmıştı.
inşallah buradaki tüm melek anneleri de en kısa zamanda hayırlısıyla böyle sürprizler yaşar
bekliyorum

Çok güzel haber bu,hayırlı olsun...inşallah darısı başımıza...

Tebrik ederim bu çok güzel haber,Allah hayırlısıyla günleri su gibi geçirip sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin ve bize de versin

Melek18 ne guxel masallah lns bebeginl saglikla evine getirirsin seninde bundan once bir melegin vsrdi galiba
premete scini desmek istemem ama mete neden 70 gun dayandiktan sonra vefat etti

Canım çok tebrik ederim, hamileliğin hayırlı olsun. Allah çok güzel, sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel melek annelerimiz meleklerinin kardeşlerine kavuştu, şimdi de kardeşlerinin kardeşleri geliyor. Allah isteyen herkese nasip etsin, şu mübarek günlerin hürmetine hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Melek18 ne guxel masallah lns bebeginl saglikla evine getirirsin seninde bundan once bir melegin vsrdi galiba
premete scini desmek istemem ama mete neden 70 gun dayandiktan sonra vefat etti

Canım Mete'nin durumu çok iyi giderken, hatta yakında taburcu olmasını beklerken birden karnında sıvı birikmeye başladı,doktorlar bağırsağının delindiğinden şüphelenip acil ameliyata aldılar ama bağırsağında bir problem çıkmadı . O ameliyat onu iyice güçsüz bıraktı, doktorlar da durumuna bir teşhis koyamadı, sonra böbrekleri çalışmadı periton diyalize bağlandı, bütün bu girişimsel müdahalelere daha fazla dayanamadı 10 gün içinde melek oldu yavrum. Öldükten sonra anlaşıldı ki meğerse karaciğer yetmezliğine girmiş yavrum. Erken doğan bebeklerde zaten organlar tam olarak gelişmediği için uzun süre anne sütüne geçemeyip TPN'yle beslenince ve aldıkları ilaçlar yüzünden karaciğer yetmezliği gelişebiliyormuş. Yaşasaydı da karaciğer nakli olması gerekecekti, daha kim bilir ne acılar bekliyordu oğlumu. İnşallah şimdi Cennette tüm acılardan uzakta mutluluk içinde kavuşacağımız günü bekliyordur.

Canim bizde tam iyiye gidiyoduk1200 gr çıkmıştık birden devamli hortumla beslenmekten mantar sepsisi olmus kalbi durmus aniden sonrada ventilatore baglandi idrarini yapamadigi icin sismeye basladi dunde tam 1 ay oldu gideli bazen hic olmamis gibi bazen de sanki hala hastanede gibi ama rabbim sabrinida veriyomus hala vldeolarina bakip avunuyorun o kadar ozledimki zeynebimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…