Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım benim bu acının tarifi yok.Bugün benim Zeynep'im gideli tam bir yıl oldu.Canım kızım.Onu çok özlüyorum.Oysa sadece iki kere gördüm.Ömrü 6 ay artı 3 gün imiş.Bugün Feyza'm yanımda çok şükür evimizdeyiz.Tam 9 gün oldu.Evimizi hayatımızı doldurdu.Ama Zeynep'im hep aklımda,yüreğimde...Onu hep özleyeceğim.Rabbim cennetinde buluştursun inşallah.Allah sana da Peygamber sabrı versin.

Amin canım allah feyzana ömür versin bizim zeyneplerimiz cennette aneciklerini bekliycekler rabbim amelimizi iyi ywzsibda bir an evvel kavusalim cennete kizlarimiza inş benim daha yeni dogum yapmam gerekir ken kizim cook uzaklara gitti ins hayirlisiyla rabbim tekrsr anne olmayi evlst sahibi olmayi nasip etsin insss

Premete cim ya devamli sana soruyorum ama erken dogum sebeplerimiz ayni simdi pıhtılaşma için yapılan testi bekliyorum senin ikinci gebelik sorunlu geçmedi degilmi simdi 1 sene bekliycez bakalım

Canım gözün aydın. Allah yavrunu senden bir daha hiç ayırmasın. Allah Zeynep'in ömrünü de Feyza'ya versin.

Premete cim ya devamli sana soruyorum ama erken dogum sebeplerimiz ayni simdi pıhtılaşma için yapılan testi bekliyorum senin ikinci gebelik sorunlu geçmedi degilmi simdi 1 sene bekliycez bakalım

Canım geç cevap yazdığım için kusura bakma, internete girmeye çok vakit bulamıyorum. Benim ikinci gebeliğim de uygulanan kan sulandırıcı tedaviye rağmen maalesef sorunlu geçti. Preeklemsi geçirdim, 1,5 ay hastanede yattım ve 34. haftada doğum yaptım. Çok şükür 2 kilo doğmasına rağmen oğlum küveze girmedi, yenidoğan sarılığı dışında hiçbir sağlık sorunu yaşamadı. Benim durumum senin moralini bozmasın, burada yeniden bebek sahibi olan kaç kişiyiz, çoğu da gebeliği boyunca kan sulandırıcı kullandı ve tekrar sorun yaşayan sadece 3-4 kişiyiz. İnşallah sen sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]Güney[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]05.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Defnoşum[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]Bahar[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]Eslem[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Mehmet Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]Feyza[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.06.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.12.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

Gözün aydın olsun. Çok sevindim canım. Ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin. Bende ikinci çocuk istiyorum ama cesaretim yok. Allahım bana da nasip etsin inşallah ikinci bebeği hayırlısıyla inşallah. Amin.

Bu mübarek ramazan ayının hürmetine Allahım bütün melek annelerinin yüzünü güldürsün, kucağını hayırlı evlatlar ile doldursun inşallah. İsteyen herkese gönlünün muradını versin inşallah. Amin

Bugun oglumun 2.dogum gunu.. 3 gunde olsa bana annelik duygusu yasattigin icin sukurler olsun YUCE RABBIM.. Seni cookk seviyorum ve cok ozluyorum melek oglum...

Arkadaşlar merhaba,
Umarım herkez iyidir.
Benim yine size sormak istediğim birşey var
1-2 gün önce 6 ay oldu doğum yapalı,ama biz hala bebek çalışmalarına başlayamadık
Doğumdan 2 ay sonra rahimde plasentadan parça kaldığı için histeroskopi oldum ve sonrasında çok düzensiz adet olmaya başladım,ilaç kullandım işe yaramadı ve doktorum rahim filmi çekelim dedi ve maalesef yapışıklık oluşmuş ve şimdi tekrar histeroskopi olmam gerekiyormuş.Acaba aranızda bu tür sorun yaşayan oldu mu,oldu ise süreç nasıl geçti ve sonrasında nekadar korunmak gerekli,bilgisi olan beni bilgilendirirse çok sevineceğim. Çok canım sıkıldı,isyan etmek istemiyorum,ama sürekli olumsuz şeyler yaşamam beni çok demoralize ediyor,ben yeni bir hamilelik isterken tekrar histeroskopi olacak olmam,sonrasında yine bir süre belki korunmak zorunda olmam beni ürkütüyo ve yaşımda ilerliyor tabi Bazen okadar kafam bozuluyor ki hiç kimseyi dinlemeyip hiçbirşey yaptırmadan hamile kalabilsem diyorum,ama olabileceklerden korkup vazgeçiyorum.
Başına böyle birşey gelen varsa yazarsa memnun olurum.
Sevgiyle...

Herkese mrb.. Premetecim cok giremiyor galiba artik.. Biz sat a gore 22 usg ye gore 23+ 3 deyiz.. Ama esim doktorumla konusmus ayrintili usg yi gostermis doktorumsa riskli haftalara geldik pinar 1.5ay falan dinlensin cok yormasin kendini bebek bu haftalar bas asagiya doncek rahime daha cok yaklasacak geri yukari cikmasi 28.haftayi falan bulur daha erkende cikabilir ama yinede dikkatli olsun demis.. Birde bizde ekojenik odak gordu kalpte cok kucuk onenemli degil ama bir fetal ekg cektirelim aklinizda kalmasin dedi.. Ondan cok tedirginim insALLAH bisey cikmaz kizlar ne olurua edin.. Zaman durdu sanki bu 20li haftalarda kaldim hic gecmiyor.. RABBIM bu mubarek gunlerin yuzu hurmetine hepimize saglikli zamaninda gelen bebisler nasip etsin..

Canim benim RABBIM sabir versin.. Cok zor donemlerin biraz atlamis sanirim.. Ben melegimi 28.07.2011 de kaybetmistim tam 2 yil old bugun.. Dogumdan sonra her bunye farkli tepkiler veriuor aslinda senin dedigin konuyla alakali bilgim yok.. Bende dogumumdan 3 ay sonra bebek dusuncesine girecektim ki yaklasik 1 yil suren ilk once hormon bozuklugu daha sonra buna bagli yumurtalik kistlerinden tedavi oldum.. Hayta kistim icin 2 ay dogum kontrl hapi kullandim doktoruma gittim kistte kuculme olmamis bu ay birak bakalim dedi 1 ay ara verelim dedi sonraki ay regl im gecti offf dedim yine duzeni bozuldu doktoruma gittik bi baktikki hamileyim.. RABBIM nasip edince canim ne yaprsan yap zamani gelincee oluyor.. Okdar uzuluyordumki zaman gectikce.. Ama bu zamanda tedavimi yaptik ve ALLAH nasip etti.. Simdi de hamileyim be daha dogumuma cook var bunun icin zaman gecmiyor iNSALLAH bugunlerde gecer canim sen bolca dua et..

Âmin canm,Allah hepimize sabır versin.Evet zaman geçtikçe oğullarımın yokluğunu kabullendim,ama butür sorunlarla da karşılaşınca üzüntüm artıyor,yinede doktorum ne derse harfiyen uyguluyorum ki Allah'ın izniyle hamile kaldığımda sıkıntı yaşamayayım.
Sen ise içini ferah tut,doktorlar en ufak şeyi söylemeyi tercih ediyorlar ki bak gör Allah'ın izniyle fetal ekodan yüzün gülerek ve rahatlamış olarak çıkacaksın,bizdede bebeklerin bitanesinde öyle bir şüphe var demişti doktor,ama fetal ekoda hiç bir sorun çıkmadı.
Kendinize iyi bakın :))

Biliyorum canim ve inan sana ne desem teselli versemde uzulmeye devam edeceksin, ayni donemlerden gectik geciyoruzda.. Tekrar hamile kaldiginda bu sefer daha tedirgin daha korkar oluyoruz, ben inaiy(rumen yine hamile kalacaksn RABBIMIN %zinyle... Buarada fetal eko cektirdik cok sukur simdilik bisey yokmus ama 20hafta sonra tekrar baki8aklar... Bide pl&dentam dogum kanalina yakinmis yuzden dinlen dedi doktorumsurekliyatiyorum hay(rlisyla gecseydi zaman.. Dualarim seninle.9e tum me"ek anneleriyle bizi bizden badka kimse alayamsx canim..

Merhaba arkadaşlar bende 15 gün önce 23 haftalık bebeğimi erken doğumla kaybettim,ilk bebeğimdi adet olur gibi akıntım başlamıştı acaba amniyon sıvısı olabilirmi endişesiyle gittim hastaneye ,doktorun pelvik muayenesinden iki saat sonra kanamalı akıntım başladı daha sonrasında öğrendim bana uyguladığı çatı muayenesiymiş hamileliğin son haftalarında yapılırmış erken doğuma sebebiyet verebilirmiş. Dünyam başıma yıkıldı. Bebeğim doğumhaneye girdiğimde bile yaşıyordu sağlıklıydı ama doğduktan sonra ancak iki üç dakika nefes alabildi.

Allah sabır versin,başınız sağ olsun.Ne desek boş,yalnız değilsin,burda hepimizin ayrı ayrı hikayesi var,ne diyebiliriz ki,belki doktor hatası,ama belki de değil,Allah'ın takdiri.
Bana buradaki arkadaşların çok desteği oldu,gerçekten bizi ancak biz anlayabiyoruz,çevremizdeki insanların tesellileri bizi bazen daha çok üzebiliyor,ama bu acıyı yaşayan bilir.Arkadaşlarımızla bile paylaşamadıklarımızı bence biz buraya yazalım,içimizi dökelim.
İnşallah meleklerimiz hayırlısıyla vakti gelince kardeşlerini gönderir.
Sevgiler...

İnşallah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim.Fetal Eko sonuçları iyi çıkmış,sevindim gözün aydın,inşallah bir daha bakıldığında herşey yolunda gidip, için dahada rahatlamış olsun.Dinlenmeye gelince; yok çare ne diyorlarsa uygulayacaz,elimizden geleni yapacağız,bol bol dua edeceğiz ve mutlu sona bizde Allah'ın izniyle ulaşacağız :)

saolasın nevser arkadaşım Allah hepimize büyük sabırlar versin şu an sadece sakinleştirici alarak durabiliyorum Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin

Hepinizin yazılarını okudum bende erken dogumla 3gun yasayabilen bebegımı kayvbettım gecen hafta ama gun gectıkce acımla beraber kafamdakı sorularda artıyor. Bebegın gelısememesınden dolayı 33 . Haftada almak zorundayız dedı dr. Pekı ama neden gelısemıyor nedeni ne ? Dr u tektar gorecek ona soracak kadar iyi hıssetmıyorum kendimi. Oglum dogdu ve ılk 3 gun kendı nefes alabıldı hıcbır makınaya baglamak gerekmedı 1300 gr dı ve cok saglıklıydı , ne olduysa 3. Gun oldu bı anda befes alamadıgı ıcın makınaya bagladılar ve cıgerlerınde kanama basladı dedıler. O kadar hazırlamıstıkkı kendımizi 15 gun sonra oglumuzu alıp evınıze gıdecektık. Dr aynen boyle demiştı ama olmadı dayanamadı oğlum

Su an seni cok iyi anlıyorum yazdıklarını okurken yasadıkların geldı yıne aklıma bende rutın muayeneme gıtmiştım o gun . Sonra ne olduysa hersey kabusa dondu. Su an hala o kabus devam edıyor bılıyorum gecmeyecekte. Artık kafam allak bullak hem tekrar bebek sahıbı olmayı cok istıyorum hem cok korkuyorum ya aynı seylerı yasarsam diye. Bırbırımıze guc verırız ınsallah bu surecte cunkı su an bızı en yakınlarımız bıle anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…