Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Başın sağolsun,Allah sabır versin.Hepimizin yaşadıkları ayrı ayrı ama kaderimiz aynı; evlatlarımız cennette ( ve dediğin doğru en yakınlarımız bile bizi anlamıyor.Bende bebeklerimi yeni kaybettiğimde acım okadar büyüktü ki bir daha çocuk sahibi olmak istediğimden pek emin değildim,ama zaman geçtikçede acımızı ancak yeni bir evlat dindireceğine inandım.İnşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Amin canım imşallah buradan yeni doğacak olan bebeklerimizin hayırlı haberlerinide birlikte paylaşırız.sizden o kadar buyuk destek alıyorum kı bunu en yakınlarından alamıyorum su an

Heveslik eyledim yavru yitirdim yitirdim
O da hayal ile düsümüs meger
Yavrumu gözümden ayirmam derdim
Kurdugum hayeller bosumus meger

Bunu boyle yazan elbette haktir
Kerem et dünyanin buhrani çoktur
Yokladim yavrumu yarasi yoktur
Yürekte yarasi bes imis meger

Sitede konusup rahatlayacagım kımse yokmu

Kader arkadaslarım, hepinizin bayramı kutlu olsun!Allah bu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul etsin. Allah evlatlarımızı bagislasin, meleklerinin kardeşine henüz kavusmamislarin kucaklarını bir an önce doldursun insallah!hamilelerimize de sağlıkli, rahat, huzurlu hamilelikler versin.

Canım bu guzel duaların için cok tesekkurler ama vakıt gecmek bılmıyor. Hemen melegıme kavusmak istıyorum sabredemıyorum . Kumseyede anlatamıyorum

merhaba ,
bende miyom vardı buna rağmen ilk ayda hamile kalabildim ama maalesef bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. testlerim normal çıktı ve doktorum miyomunu da aldıralım dedi. geçen ay da miyomu aldırdım. inan ben de bıktım. 11 ay önce erken doğum, 3 ay önce düşük üzerine de histereskopi. bebek yapmak için ne kadar bekleyeceğim ben de bilmiyorum. bu ameliyattan sonra HSG dedi ama bu ay mı gelecek ay mı HGS yaparlar bilmiyorum. HSG den ne kadar sonra bebek yapılabilir bilmiyorum. Doktorum histereskopiden 2-3 ay sonra hamile kalabilirsin demişti. başka bir doktor da histereskopiden sonra 1 kere regl ol sonra korunmayı bırakabilirsin demişti. rahmin yapışık kaldıysa zaten hamile kalamazsın. rahminin tekrara yapışmaması için rahme bir parça yerleştiriliyormuş ve 1 ay sonra alınıyormuş. doktorun bu şekilde yapar belki. bilgin olsun diye söylüyorum. Allah yardımcın olsun umarım bu kadar problemden sonra sağlıklı, hayırlı bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.

çok değil bundan sadece 20 gun once bebegımı kaybettım malesef.. 26 haftalıkken dunyaya geldı.. ne bır sancım ne bır agrım vardı.. kanamam oldu ve doktora gttım.. suyum gelmemstı ancak patlamıyorduda. bebegımı hemen sezaryanla aldılar ve küveze koydular. ama sadece 36 saat yasayabıldı. dünya basımıza yıkıldı.. erken dogum ıcın sebep bıle yoktu. rahım agzı yetersızlıgı olsa soyle olur ama yok su olsa boyle olur ama o da yok tıbbın yetersız kaldıgı son noktaydı.. sımdı hayatım o kadar bos kı.. ben onunla konusuyordum butun gun.. babası eve gelınce oglum dedıgı anda hareketlerınde sınır tanımıyordu.. sımdı ıse hersey bombos sankı. biz onu çok özlüyoruz. allah bebegını kaybeden butun annelere ve babalara sabır versın. bebek sahıbı olan annelerımızde bızlere dua etsınler. allahım bızede saglıklı bır bebek nasıp etsın ve kucagımıza alalım .

Acını anlıyorum.7ay önce bebeğimi kaybettim.28haftalıktı.sırdan kontrole gitmiştik.heyecanla gittiğm doktordan dünyam yıkılmış olarak döndüm.kızımın benle olan kan akışı durmuş suyu nrdeyse bitmek üzereymiş ve gelişimi 3haf ta geri kalmış .ne olucak dedim.kalbi durucak ve ölü doğum yapacaksın dediler.hiçbirşey yapamazlarmış.farklı doktorlara gittik hepsi aynı şeyi söyledi.ölü doğum.oysa kızım o kadar hareketliydiki..nasıl ölücekti.be olmuştu da biz bu duruma gelmiştik.bir umut sürekli yedim su içtim.belki faydası olur diye olmadı.bir hafta hergün kalp atışlarını dinledik.ne zaman durucak diye.ve bi akşam kızım karnımda son kez çırpındı ve kendini bıraktı.öldüğünü anlamıştım.hiçbir şey yapamadım.normal doğumla dünyaya fetirdim.yüzünü bile göstermediler bana.oysa ben onu hergün hayal etmiştim...kaşını gözünü....tek hatırladığım hemşirenin kucağında sallanan ayakları...7ay oldu..acısı hala içimde..hastaneden eli boş çıkmanın acısı içimde...bebekleri kontrole gelen çocuk doktorunun yanımda yatan bebeği kontrol ettikren sonra sizinki netede dediğinde morkta diyişimin acısı içimde...unutulmuyor..olmuyor....sadece sabretmeye ve beklemeye çalışıyorum.....

ALLAHım sen melek annelerine sabır ver... Bu acının tarifi bile imkansız

Hakikaten öyle..rabbimden bütün melek anneleri için bol sabir ve sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum..dua ediyorum.inşaallah birgün kucağımızda sağlıklı yavrularmızla hastaneden mutlu çıkacağımız günler gelecek...sabır ve dua ile....

Nevser'cim seninle yakın zamanlarda bebeklerimizi kaybetmiştik sanırım benimde doğumdan sonra 1.5-2 ay kadar kanamam kesilmeyince Dr.uma gittim parça kalmış dedi,kürtaj oldum histeroskopi ile aynı şey mi bilemiyorum adına kürtaj dedi,fakat kürtajdan sonra kanamam yine kesilmedi ve tekrar kürtaj oldum şimdi adet düzensizliği yaşamıyorum çok şükür ama yapışıklık filan oldu mu onu da bilmiyorum,Dr bana hamile kalabilirsin artık dedi.ama ben erken doğum sebebiyle ilgili testler sonuçlanmadan cesaret edemedim,sonuçlarım yeni çıktı henüz Dr A göstermedim ama benim anladığım kadarı ile bir sorun yok. Sende canını sıkma, hepimizin başına geliyor maalesef bebeklerimizi kaybetmek yetmezmiş gibi aksilik aksilik üstüne,insanda tekrar cesaret edecek yürek kalmıyor ama mecbur yapılacak olanları yaptırıp bekleyeceğiz Allah bize yeniden sağlıklı bebekler versin diye...

Ebbru01, abuksabuk,tuğba_88,btlrana hepinizin başı sağolun,Allah sabır versin, hergeçen gün yeni birilerinin aramıza katılıyor olması maalesef çok acı

ALLAHım sen melek annelerine sabır ver... Bu acının tarifi bile imkansız
Aminnnnn. Çok doğruuu tarifsiz bu acı..allahım tekrarını vermesin.

Teşekkür ederim peri.sabretmekten başka çaremiz yok.inşaallah kısa zamanda sağlıklı hamileliliklerimiz ve yavrularımız olur.yaşadığımız şey gerçekten çok zor ve bizde derin izlere neden oldu.bu yüzden her şeyden korkar olduk.1buçuk yıldır evliyim.kızıma hemen hamile kalmıştım ama şimdi 4aydır denememe rağmen olmuyor.rabbim zamanını biliyor.hayırlısı artık...

Canım merhaba.ben rutin kontrole gitmiştim.doktor uzun bir incelemeden sonra bu çocuk çok hasta 2güne kadar ölür dedi.şok olmuştum.beni riskli gebelikuzmanı bir profa yolladı.suyum çok azalmış.rahme giden damarlarda tıkanıklık oluşmuş plessnta besleyemiyormuş.bu yüzden kızımın gelişimi durmuş.böbreklerinde nerdeyse kan yokmuş.doğarsa çok yaşamaz daha çok acı çekersin.en doğrusu kalbinin durmasını bekleyelim sonra da normal yolla doğum yap dedi.neden olmuş dedim benim tansiyonum normaldi.bebekte kromozom anomalisi olabilir dedi kordosentez yaptı.kızımın kordonundan kan aldılar ama bişey çıkmadı.doğduktan sonra da vücüdunda herhangi bir bozukluk yokmuş.bize her ihtimale karşı gen testi yaptırdı.eşimle birlikte kan verdik.bir şey çıkıcağını zannetmem dedi.gebelik içinde 6ay bekle.hamile kalınca coraspirin kullanacakmışım.gerekirse kan sulandırıcı kullanırız dedi.ben çok korktuğumu aynı şeyi yaşamak istemediğimi söyleyince korkma senin durumunda olan hastalarım ikinci çocuklarını sağlıklı dünyaya getirdiler dedi.tabi ben korkuyorum.neden akım durdu beslenemedi anlayamıyorum.gen testim eylülde çıkacak.bekliyorum.malesef biz önce tekrar hamile kalırmıyız diye korkucaz sonrada sağlıklı doğacakmı diye.dua edicez her şey rabbimin elinde.unutmaki rabbim bir kulunun elinden çok sevdiği bir şeyibalırsa mutlaka daha iyisini verirmiş.uzun oldu kusura bakma.sonuçlarım çıkınca haberdar ederim aeo canım dua ile..

Canım merhaba.ben rutin kontrole gitmiştim.doktor uzun bir incelemeden sonra bu çocuk çok hasta 2güne kadar ölür dedi.şok olmuştum.beni riskli gebelikuzmanı bir profa yolladı.suyum çok azalmış.rahme giden damarlarda tıkanıklık oluşmuş plessnta besleyemiyormuş.bu yüzden kızımın gelişimi durmuş.böbreklerinde nerdeyse kan yokmuş.doğarsa çok yaşamaz daha çok acı çekersin.en doğrusu kalbinin durmasını bekleyelim sonra da normal yolla doğum yap dedi.neden olmuş dedim benim tansiyonum normaldi.bebekte kromozom anomalisi olabilir dedi kordosentez yaptı.kızımın kordonundan kan aldılar ama bişey çıkmadı.doğduktan sonra da vücüdunda herhangi bir bozukluk yokmuş.bize her ihtimale karşı gen testi yaptırdı.eşimle birlikte kan verdik.bir şey çıkıcağını zannetmem dedi.gebelik içinde 6ay bekle.hamile kalınca coraspirin kullanacakmışım.gerekirse kan sulandırıcı kullanırız dedi.ben çok korktuğumu aynı şeyi yaşamak istemediğimi söyleyince korkma senin durumunda olan hastalarım ikinci çocuklarını sağlıklı dünyaya getirdiler dedi.tabi ben korkuyorum.neden akım durdu beslenemedi anlayamıyorum.gen testim eylülde çıkacak.bekliyorum.malesef biz önce tekrar hamile kalırmıyız diye korkucaz sonrada sağlıklı doğacakmı diye.dua edicez her şey rabbimin elinde.unutmaki rabbim bir kulunun elinden çok sevdiği bir şeyibalırsa mutlaka daha iyisini verirmiş.uzun oldu kusura bakma.sonuçlarım çıkınca haberdar ederim aeo canım dua ile..

Ebbru01, abuksabuk,tuğba_88,btlrana hepinizin başı sağolun,Allah sabır versin, hergeçen gün yeni birilerinin aramıza katılıyor olması maalesef çok acı

Allah hepimize büyük sabır versin hayırlı hamilelikler nasip etsin

saolasın peri84 alıntı yapamadım sanırım cevap yazarken Rabbim tüm acılı annelere sabır versin hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Merhaba canım bu ay tam 1 sene oldu aynı sebebten dolayı bebeğimi kaybettim bu durum normalde en gec 3 aylıkken anlaşılabilen bişeymiş doktor hatası yüzünden 6 aylıkken öğrendm farklı bir doktora gittim damarların birinin tamamen tıkandığını diğerininde çok az olduğunu söyledi hastaneye yatışım yapıldı 7. aya kadar hergün kontrol edildim buarada bebeğin gelişimi 4 hafta gerideydi 7. ayımda artık tamamen tıkandığını ve ters akımın başladığını bana zarar vermeye başladığı için sezeryanla doğuma alındım malesef bebeğim 4 gün dayanabildi kaybettik çok acı bir durum etrafımızdaki kmse anlayamaz bizi bizde yavaş yavaş bebek düşünmeye başladk ama bende hep aynı şeyleri yaşama korkusu var fakat benim doktorumda ikincide muhtemelen bu durumu yaşamazsn dedi artk bilinçlendk sık sık kontrollerle bu durum tekrar olsa bile kan sulandırıcı iğnelerle gideriliyormuş inş hayırlısıyla bebeklerimizi kavuşuruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…