Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım ve 4haftalık hamile olduğumu öğrendim.şaşkınım ve tedirginim rabbim inşaallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin.lütfen siz melenk anneleri benim için dua edin ben sizler için dua ediyorum.rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Kizlar bu arada istanbulda bildgniz tanidgniz riskli gebelik doktoru varmiii
Canim sen istanbulda miydin.ben persembe gidecegim doktora z.kamilde perinatoli sefi ahmet semih tugrul...iyi oldugunu duydum hastaneden bi tanidik tavsiye etti...
Gozun aydin canim... Rabbim insallah saglikli sihhatli bi sekilde kucagna almayi nasip eder.. Darisi biz melek annelerinin basinaa
Allahim bu ne guzel bir haber...saglikla al bebeginii kucagina guzel haberleri paylas bizimle ne kadar sonra hanile kaldin canim...cok mutlu oldum allah dualarimizi kabul etsin...guzel dualaim seninle...
Sağol canım inşaallah rabbim en kısa sürede sağlıklı evlat nasip etsin inşaallah.inanın sizleri tanımıyorum ama dualarımdasınız.
Acilar ve heycanlar bir olunca tatlim burda herkes birbirini taniyo aslnda. Insallah senin yasadgn bu guzel duyguyu bizde tekrardan mutlu mesut bi sekilde yasariz :))
Ewet istanbuldaym canm avrupa yakasnda ama. Senin dedgin profmu tatlim eger memnun kalirsan olmadi bnde gdebilirm karsya
Bende araştırıyorum testler yaptırıyorum ,tam tanı olmasa da tahmini bir şey söyleyecek doktor...20 haftalıkken malesef suyum geldi ve erken doğumla kaybektik oğlumuzuBilgi paylaşımı iyi olur tabi sevinirim canım..
Evet cnm prof die biliyorum ama capada fln da i doktorlar var bana uzak olduğu için tercih etmedim.memnun kalirim umarim.hastane eski ama cok koklu kadin dogum ve cocuk hast.riskli gebeoik icin doktor tavsiyelerinin paylaşıldıgi forumndan da destek alanilirsin.
Haklısın canım benim hepimizin yüreği aynı acıyla yandı.ve hepimiz yeniden anne olucağımızı günü bekliyoruz.inşaalah yaşıcaksınız.bende burda hamile kalanlar duydukça çok seviniyor ve ben ne zaman yaşıyacm derdim.allah en iyi zamanda nasip ediyor inşaallah yakında seninde güzel haberletini alıcaz.ben biraz korkuyorum inş.bi sorun çıkmaz kalp atışlarını duyarm ve sağlıckla kucaıma alırım
Kizlar bu arada istanbulda bildgniz tanidgniz riskli gebelik doktoru varmiii
Ben Doç. Dr. Arda Lembet'e gittim birkaç gün önce. Ataşehir Memorial'da çalışıyor. İstanbul'da iki isim varmış riskli gebelik konusunda en iyileri dedikleri, bunlardan biriymiş. Benim bi tanıdığım yönlendirdi bi araştır istersen. Sürekli Amerika'ya gidiyomuş bütün yenilikleri takip ediyomuş İstanbul'da üstüne yok dedi tanıdığım ısrarla. Bu arkadaşım ilk bebeğini düşürmüştü sonra gene çok riskli bi gebelik yaşamıştı ve Arda bey sayesinde bebeğini kucağına aldı. Şu anda ikincisine hamile ve gene ona devam ediyor.
Canim muayenesine mi gittin ucretler hk. Bilgi verebilir misin memorial da ssk geciyor mu?
Selamlar dun ise başladım tabi duymayanlar oldugu icin bebek nasil kim bakiyo sorulari mahvetti beni 2 gundur her kizimi kaybettim dedigimde icim yaniyor bir an once herkes ogrense kinse sormasa istiyirum ama bi yandanda 33 gun bana annelik yasatan melegimi herkese anlatnak istiyorum inss eabbim tekrar hepimize anne olnayi saglikla yasatsin yarim kalan heveslerimiz melekler imizin kardeşleri ile mutlu sona ulassin
Ben Doç. Dr. Arda Lembet'e gittim birkaç gün önce. Ataşehir Memorial'da çalışıyor. İstanbul'da iki isim varmış riskli gebelik konusunda en iyileri dedikleri, bunlardan biriymiş. Benim bi tanıdığım yönlendirdi bi araştır istersen. Sürekli Amerika'ya gidiyomuş bütün yenilikleri takip ediyomuş İstanbul'da üstüne yok dedi tanıdığım ısrarla. Bu arkadaşım ilk bebeğini düşürmüştü sonra gene çok riskli bi gebelik yaşamıştı ve Arda bey sayesinde bebeğini kucağına aldı. Şu anda ikincisine hamile ve gene ona devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?