Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Allahim bu ne guzel bir haber...saglikla al bebeginii kucagina guzel haberleri paylas bizimle ne kadar sonra hanile kaldin canim...cok mutlu oldum allah dualarimizi kabul etsin...guzel dualaim seninle...

Allahim bu ne guzel bir haber...saglikla al bebeginii kucagina guzel haberleri paylas bizimle ne kadar sonra hanile kaldin canim...cok mutlu oldum allah dualarimizi kabul etsin...guzel dualaim seninle...

Çok teşekkür ederim melikecim inşaallah bu sefer kucağıma almak nasip olur.canım ben doğumdan 8ay sonra hamile kaldım.5aydır korunmuyordum.ama olmuyordu içimde korkuda oluşuyordu ya olmazsa diye amarabbim en uygun zamanda veriyor işte.sadece zorda olsa sabretmeye çalışıp rabbimize dua etmek gerekiyor.aşamalardan sizleri haberdar edicm ve inş.güzel haberlerimizi alıcaz birbirimizin burdan.aeo

Acilar ve heycanlar bir olunca tatlim burda herkes birbirini taniyo aslnda. Insallah senin yasadgn bu guzel duyguyu bizde tekrardan mutlu mesut bi sekilde yasariz :))

Haklısın canım benim hepimizin yüreği aynı acıyla yandı.ve hepimiz yeniden anne olucağımızı günü bekliyoruz.inşaalah yaşıcaksınız.bende burda hamile kalanlar duydukça çok seviniyor ve ben ne zaman yaşıyacm derdim.allah en iyi zamanda nasip ediyor inşaallah yakında seninde güzel haberletini alıcaz.ben biraz korkuyorum inş.bi sorun çıkmaz kalp atışlarını duyarm ve sağlıckla kucaıma alırım

Ewet istanbuldaym canm avrupa yakasnda ama. Senin dedgin profmu tatlim eger memnun kalirsan olmadi bnde gdebilirm karsya

Evet cnm prof die biliyorum ama capada fln da i doktorlar var bana uzak olduğu için tercih etmedim.memnun kalirim umarim.hastane eski ama cok koklu kadin dogum ve cocuk hast.riskli gebeoik icin doktor tavsiyelerinin paylaşıldıgi forumndan da destek alanilirsin.

benim de 22+3 günlükken suyum geldi, bende erken doğumla kaybettim kızımı. Neredeyse hiç suyu kalmamıştı doktora gittiğimizde. 2 gün hastanede 1 gün evde yattım, 4. gün ateşim yükseldi ve suni sancıyla doğum yapmak zorunda kaldım. Neden oldu hiç anlamıyorum. Hiçbir sıkıntım yoktu. Acaba sende nedeni belli mi?

Orda iyi ilgilenirlermi acaba cok yogun bi hastane oldgu icin tereddut edyo insan aslnda bnde hastanede calsyorum ama iste guvenebilcem bi doktor yok o forumuda bilmiyodum canim baksam iyi olck

Rabbim sabredenin mukafatini veryo bak sen aldin hedyeni insallahh sakin korkma bi kere yasadik diye ayni seyi yasamayiz insallah hep iyi dusun iyi olsun tatlim kalp atslarnida duyucaksin her gecen gun buyudugunede gorceksin ve bir gun onun mis kokusunu icine cekceksin Rabbimin izniyle :)

Kizlar bu arada istanbulda bildgniz tanidgniz riskli gebelik doktoru varmiii

Ben Doç. Dr. Arda Lembet'e gittim birkaç gün önce. Ataşehir Memorial'da çalışıyor. İstanbul'da iki isim varmış riskli gebelik konusunda en iyileri dedikleri, bunlardan biriymiş. Benim bi tanıdığım yönlendirdi bi araştır istersen. Sürekli Amerika'ya gidiyomuş bütün yenilikleri takip ediyomuş İstanbul'da üstüne yok dedi tanıdığım ısrarla. Bu arkadaşım ilk bebeğini düşürmüştü sonra gene çok riskli bi gebelik yaşamıştı ve Arda bey sayesinde bebeğini kucağına aldı. Şu anda ikincisine hamile ve gene ona devam ediyor.

Canim muayenesine mi gittin ucretler hk. Bilgi verebilir misin memorial da ssk geciyor mu?

Canim muayenesine mi gittin ucretler hk. Bilgi verebilir misin memorial da ssk geciyor mu?

Ben doğum kliniğine gittim bagdat caddesinde (Femical'di adı). Haftada bir gün orda oluyomuş diğer günler Memorial'deymiş. Memorial'de sgk geçiyor diye biliyorum bi ararsan daha net bilgi verirler. İnternetten de araştırdım çok ilgili ve herşeyi detaylı bir şekilde anlatan bir doktormuş. Kritik zamanlarda doğru kararlar vererek birçok kişinin bebeğini kurtarmış. Bende çok etkilendim kendisinden. Bir dahaki hamileliğimde mutlaka ona gitmeyi düşünüyorum. Bir araştır istersen sende. Umarım herşey gönlünce olur.

Selamlar dun ise başladım tabi duymayanlar oldugu icin bebek nasil kim bakiyo sorulari mahvetti beni 2 gundur her kizimi kaybettim dedigimde icim yaniyor bir an once herkes ogrense kinse sormasa istiyirum ama bi yandanda 33 gun bana annelik yasatan melegimi herkese anlatnak istiyorum inss eabbim tekrar hepimize anne olnayi saglikla yasatsin yarim kalan heveslerimiz melekler imizin kardeşleri ile mutlu sona ulassin

Herkese merhaba uzun zamandır internete giremedim ev taşıdık internetimiz yeni bağlandı sanmayın ki sizi unuttum.
Bu orada üzülerek görüyorum ki aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş, hepinizin acısını yürekten paylaşıyor ve Allah'tan sizler için önce sabır sonra da yaranıza merhem olacak yeni bebekler diliyorum.

Ayni durum bndede soz konusu canim.. dun gittim bende ilk defa is yerime bebek nasil dogdugumu gbi sorulari duydukca icim cok acidi.. ama gecicek ins Rabbimin izniyle guclu olmamiz lazim bidahaki sefere bu sorulara mutlu mesut bi sekilde cevap vericez insallah..

Cok saol tatlim bende internette arastirirken cok duydum bu doktorun ismini. Gercekten dalinda cok iyi oldgnu yorumlardan ogrendim. Simdi hastanesni arayip bilgi alcam tekrardan cok saol canmm

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]Güney[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]05.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Defnoşum[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]Bahar[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]Eslem[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Mehmet Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]Feyza[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.06.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.12.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…