Herkese merhaba uzun zamandır internete giremedim ev taşıdık internetimiz yeni bağlandı sanmayın ki sizi unuttum.
Bu orada üzülerek görüyorum ki aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş, hepinizin acısını yürekten paylaşıyor ve Allah'tan sizler için önce sabır sonra da yaranıza merhem olacak yeni bebekler diliyorum.
Ayni durum bndede soz konusu canim.. dun gittim bende ilk defa is yerime bebek nasil dogdugumu gbi sorulari duydukca icim cok acidi.. ama gecicek ins Rabbimin izniyle guclu olmamiz lazim bidahaki sefere bu sorulara mutlu mesut bi sekilde cevap vericez insallah..
Canim sejin raporun ne kadar ise baslamissin...benim daha 1.5 ay var...
Daha baslamadim canim dun gittim sadece raporumu vermek icin bide arkadaslarmi gormek istedim korka korka gittim ama hem iy geldi hemde durumumu bilmeynler icin kotu.. benmde bi bucuk syim kalms daha dun ogrendm onuda
Bu arada melikecim dr arda lembetin calstgi hastaneleri aradim muayene ucretleri fazla geldi( bide cok yogunmus onumzdeki bi ay boyunca dolu
BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]Güney[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]05.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Defnoşum[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]Bahar[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]Eslem[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Mehmet Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]Feyza[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.06.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAMİLELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.12.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Merhaba ben 5ocakta kızımı 30haftalıkken kaybettim kaybetme sebebim plesantal yetmezlik ve rahme giden damarların tıkanmasına bağlı gelişme geriliği.8ay önce bebeğimi kaybedince bu siteyi buldm ve ilk açtığınızdan beri yazılarınızı okudum herbiriniz tekrar hamile kaldığınızda evlatlarınızı kucağınıza aldığınızda umut oldunuz bana (yıllar önce bile olsa:) )hem ağlıyor hem de benim yaşadıklarımı yaşayan bir çok kişi tekrar anne olmuşlar diyordum.siz farkında değildiniz belki ama bu sitedeki her bir melek annesi bana en zor günlerimde yoldaş oldu.her umutsuzluğa kabıldığımda bıkmadan tekrar tekrar okudum yazılarınızı ve bebeklerimiz tablonuzu.o yüzden çok teşekkür ederim.artık bende heyecanla ve korkuyla geçireceğim yeni umut yoluna girdm dün hamile olduğumu öğrendm:)
İnşaallah bu sefer hayallerim yarım kalmaz ve hastaneden elim boş çıkmamdua edin lütfen ...aeo
Ilkheyecancim, seni tebrik ederim ise rapor vermek icin bile gitmen cok buyuk bi adim.seninle ayni zaman hemen hemen kabettik meleklerimizi.evet arda lembet iyi bir doktor ama ben onun ucretini karsilayamam...ben hic arastirmadim ama yogun oldugunu ve ucretlerinin fazla oldugunu tahmin etmiştim. Hayirlisi neyse o olsu canim...bu yakadan gitmem de imkansiz...allah iyi doktorlarla karsilastirsin...en kiza zamanda saglikla.kavusalim mis kokularini cekelim icimize...baska fr gittin ki hic korunma suresine ne dedi?
kızlar merhaba nasıl olacak bilmiyorum cok acı cekiyorum...yaklaşık 2 ay oldu meleğimi kaybedeli bir melek annesi olarak şefaatçiolacagını bilmek bile güzel aama Allah sabır versin diye dua ediyorum hepimize...her gün ağlıyorum ama hiç azalmıyo...ben dekolman plasenta sonucu kaybettim bebeğimi herşey 20 dakika içinde oldu içten kanamam vardı dıştaki ağrımı ise gaz agrısı sandım...32. haftadaydık, rapor almak için gitmiştim doktara bebeğimi aldılar benden...Şimdi riskli gebelik uzmanı arıyorum ne olur bildiğiniz araştırma hastanesindeki gebelik uzmanlarını baylaşın...birbirimize destek olalım..buradakigüzel heberler hep bir umit olacak..birgün iyi haberlerimizi verecez insallah...
selam arkadaşlar. Ben 4 gün önce 23 haftalıkken kese yırtılması sonucu erken doğum yaptım ve bebeğim ölü doğdu. hala şaşkınım nasıl oldu böyle birşey diye. Tam da eşimle, ikinci trimester'a girdik düşük riski kalmadı artık rahatız derken başımıza geldi bunlar. Aranızda benim gibi kese yırtılması sonucu bebeğini kaybeden var mı acaba? Yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım ve 4haftalık hamile olduğumu öğrendim.şaşkınım ve tedirginim rabbim inşaallah sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin.lütfen siz melek anneleri benim için dua edin ben sizler için dua ediyorum.rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Ben Doç. Dr. Arda Lembet'e gittim birkaç gün önce. Ataşehir Memorial'da çalışıyor. İstanbul'da iki isim varmış riskli gebelik konusunda en iyileri dedikleri, bunlardan biriymiş. Benim bi tanıdığım yönlendirdi bi araştır istersen. Sürekli Amerika'ya gidiyomuş bütün yenilikleri takip ediyomuş İstanbul'da üstüne yok dedi tanıdığım ısrarla. Bu arkadaşım ilk bebeğini düşürmüştü sonra gene çok riskli bi gebelik yaşamıştı ve Arda bey sayesinde bebeğini kucağına aldı. Şu anda ikincisine hamile ve gene ona devam ediyor.
Saol canm ama nasil zorla gittim ise bi bilsen esim israr etti sana iyi gelir diye dedigi gibide oldu aslnda cok destek ve moral verdi arkadaslarm tabi bilmeyenlere aciklamanin nasil bisey oldgnu tahmn edersin.. simdide hep doktor araysndayim herkese soruyorm buldgmuda arastryorum ama daha sonuc yok :) bu arada iki gun once kontrole gittim tatlim hersey sey normale donmus dedi bu arada ilk adetimi olncada rahatladim tabi korunma suresinede en az alti ay dedi tabi ben cok dedim uc dort ay sonra olsa olurmu diye sordum dr da olur ama bnm tavsiyem alti sy dedi kararsiz kaldim bnde bu arada sen ilk adetni oldnmu tatlm
Canim benim de korunma suresi 6ay dexi.40 gu ustune yaklasik 1 ay gecti ama henuz olmadim.haftaya olmasam eger dr ilac verecek.diger hersey normal...umarim 1 haftaya olurum ilac kullanmak istemiyorum...
Canim benim de korunma suresi 6ay dexi.40 gu ustune yaklasik 1 ay gecti ama henuz olmadim.haftaya olmasam eger dr ilac verecek.diger hersey normal...umarim 1 haftaya olurum ilac kullanmak istemiyorum...
merhaba canım. badetm olmyr diye bende çok üzülüyordum. sezaryenden sonra 62.gün adet oldum 1 hafta sürdü. hemde aşırı derecede kanamam oldu. normalmiş sezaryen sonrası. ilk adetimi gördüm hayırslıyla şu 6 ay bi an önce geçse ..bugün melek oğlumun ultrason görüntülerine baktım. doğumdan sonra bakmamaıştım hiç. bebeğimn yüzü öyle güzelki. ağladım rahatladım eşimde evde yoktu hem daha rahat ağladım hıçkıra hıçkıra hemde... o varken onun yanında güçlü görünmeye çalışıyorum ama bazen onuda yapamıyorum. bebeğim yaşasaydı bu hafta doğumu olucaktı belkide doğmuş tu 1 haftalık falan olucaktı... Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı ... ne yazacağımı bilemiyorumda o kadar doluyumki aslında.. çok özlüyorum melek oğlumu ben hemde çook...
Canım benim allah sabır verdin yazdıklarımda kendimi gördüm 8ay önce 30haftalık kızımı kaybettimher gün hıçkıra hıçkıra ağladm o varmış gibi haftaları hesapladm muhtemel doğum gününde hastaneden eli boş çıkışm aklıma geldi yine ağladm yaşayamamış bebeğimi gün gün yaşattım.şimdi yeni bir umudum var karnımda ama hala tam olarak mutlu olamıyorm korkuyorm hem de çok korkuyorm acaba kese görüncek mi kalbi atacak mı ve bu sefer sağ salim kucağıma alabilecek miyim diye...sadece dua ediyorum ve rabbime teslim bekliyorum.rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
canımm çok mutlu oldum senin adına. içini ferah tut inş. bebişin sağlıklı olucak bu sefer o annesini- babasını yalnız bırakmıycak Allahın izniyle. 8 ay geçmiş bak ne güzel ben daha 2 ay ı gün gün sayıyorum bebeğim varmış gibi hesap yapıyorum. yengemle aynı zamanlarda hamile kalmıştık. yarın hastaneye yatıcakmış doğum için sevinemiyorum bile çünkü bebeğim aklıma geliyo. bazen unutuyorum alışıyorum sanıyorum ama kendimi kandırıyorum sanırım.. :s heryerden bebeğim kendini hatırlatıyo. bugn temzlk yaparken oğluma çok güzel bi ayakkabı almıştık onun faturası geçti elime. o kadar kötü oldumki.. meğerse ne kadar çok hayal kurmuşuz insanoğlu işte yarın ne olacağını bilmeden yaşayıp gidiyoruz... bizede dua et çokca canım olurmu bebişede iyi bak aklına kötü şeyler getrme canmm
Çok teşekkür ederim inşaallah bırakmaz rabbimin izniyle.henüz 4+3günlük yarın kan vericm artış iyi mi diye.korkmuycm diyorm ama olmuyr inan kimseye haber vermedm sevinemiyrm bile ama rabbime sonsuz şükür olsun elbet rabbim en doğrusunu bilir..canım benim zaman geçmiyor geçmeyecek sanıyorsun ama inan bana geçecek ve birgün yeniden hamile olduğunu öğreneceksin.benimde okulda bi arkadaşla birlikteydi hamileliğim ikimizinde kızı olacaktı ben kaybettim ama şükür onunki yaşıyor.doğumumdan sonra onu her gördüğümde içim yandı.aramasın sormasn istiyordm bunun içinde kendime kızıyordum doğumumdn 3.5ay sonra onun doğumunda ben bekledm ben baktm üstelik beni hayallerimin yıkıldığı hastanede.önündm geçmeye dayanamzken kimsesi yok diye ben refaakatçi oldum.içim o kadar yanıyorduki ona mutlu numarası yapmak için çırpındm eve gelince hüngüd hüngür ağladm.hala kızını görünce kötü oluyrm ama ne yapalm bu bizim sınavımız ve inşaallah rabbim bizede sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip edecek.ona sığın ve güven inan o kulunu asla darda bırakmıyor dualarımdasın .duaile
Melikeokman ve fulmur başınız sağolsun , gerçekten insan çektiği acıyı tarif edemiyor bu durumda,ama zamanla azalıyor biraz sabır.. inşallah bir gün herşey daha iyi olacak hepimiz için,bizim meleklerimiz hep kalbimizde ama biz yaşamaya devam etmek zorundayız.
Bende Arda Bey'den randevu aldım bu hafta gideceğim,inşallah memnun kalırım,tekrar hamile kalmadan önce yaptırdığım testleri göstermek ve biraz bilgilenmek istiyorum,umarım bekleme süremde dolmuştur
önceden kısacık olan liste her geçen gün uzuyor ne güzel
tabi bu arada aramıza yeni katılan melek anneleri de olmuş, sabırlar diliyorum
yeni eviniz hayırlı olsun premete, ayrıca hiç uğramıyor buralara ama gelincik de hamile, 6.ayına girmiş olması lazım
her hamilelik farklı geçiyor, ilk başlarda çok zorlandım bu hamileliğimde ama şimdi rahatım, garip ama hamile olduğumu bile unutuyorum, tatilde de olmamız nedeniyle 1 aydan fazladır doktora gitmedik, kardeşim daha heyecanlı cinsiyeti ne acaba diye, bende bir sükunet, kardeşim senden daha çok biz merak ediyoruz diyor, nasipse haftaya gideceğiz doktora cinsiyeti belli olmuştur, içime de birşey doğmuyor, hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?