Arkadaslar merhaba ne yazik ki bende 8, 5 ay once kizimi kaybettim. 32 haftalik dogdu ve 5 gun yasadi melegim. Ilk baslarda yogun olan hamilelik istegim azaliyor gibi, korkuyorum. Erken dogum sebebim plasenta previaydi. Doktorum iki yil beklemem gerektigini soyledi. O kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum ama iyi örnekler duymaya cok ihtiyacim var. Aranizda ayni sebeple erken dogum yapan var mi? Varsa konusmayi cok isterim. Allah insallah bizlerin de yüzünü guldurur , yavrularimizi koklayip buyutmeyi nasip eder
meraba premete ben senin hi kayeni anlayamadım varunu kaybettikten sonra tekrar bebeğin oldumu ?BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]Güney[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]05.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Defnoşum[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]Bahar[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]Eslem[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Mehmet Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]Feyza[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.06.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HAMİLELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.12.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Arkadaşım allah sabır versin.yaklaşık aynı günlerde kaybetmişiz kızlarımızı.ben 30haftalık doğum yaptım plesantal yetmezlik ve damar tıkanıklığı yüzünden.şimdi 4+5günlük hamileyim.bende çok korkuyordum halada korkuyorum ama biz aradan ne kadar geçerse geçsin korkucağız.inşaallah rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip eder.ona sığınıyorum.merak etme bu sitede plesantayla ilgili çeşitli sıkıntılar yüzünden bebeğini kaybedip sağlıklı gebelik sonrası evlatlarını kucağını alanlar var.başımıza gelen bizim sınavımızdı hep aynısı olacak diye bir şey yok.her şeyin rabbimin elinde o ol derse olacaktır.dua ile...
Hamile arkadaşlar ve korunma sürecini bitirmiş arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Doktorunuzun verdiği süreyi tamamladınız mı? Ya da kendinizi hazır hissettiğiniz de mi hamile kaldınız? Benim doktorum iki yıl dinlen dedi. Bekleyebilir miyim bilmiyorum ama o süreden erken olursa ve sıkıntı yaşarsam da vicdan azabım çok büyük olur.
Arkadaşlar merhaba,
Cuma günü histeroskopi oldum,rahimdeki yapışıklılar açıldı ve doğumdan bu yana ilk defa olumlu birşeylerle karşılaştım; ilk adetinden sonra korunmayı bırakıp,çalışmalara başlayabilirsin dedi doktorum:) hemen olurmu bilmiyorum,ama bu aşamaya gelebilmemiz bile büyük mutluluk yarattı bende,Allah büyük sabrımızın karşılığını bir an evvel kucağımızı doldurarak versin inşallah.
Melek anneleri duâlarınızı bekliyorum,sizlerde benim dualarımdasınız.
Sevgiler...
canim bnim cok sevindim.. RABBİM en kisa zamanda senin ve tum melek annelerinin yuzunu guldurur insALLAH.. Saglikli gebelikler olsun.. En kisa zsmanda.. Ben dogum yapamadan seninde guzzel haberlerini alalim.. Dualarim seninle ve herkesle..
Merhaba ben 5ocakta kızımı 30haftalıkken kaybettim kaybetme sebebim plesantal yetmezlik ve rahme giden damarların tıkanmasına bağlı gelişme geriliği.8ay önce bebeğimi kaybedince bu siteyi buldm ve ilk açtığınızdan beri yazılarınızı okudum herbiriniz tekrar hamile kaldığınızda evlatlarınızı kucağınıza aldığınızda umut oldunuz bana (yıllar önce bile olsa:) )hem ağlıyor hem de benim yaşadıklarımı yaşayan bir çok kişi tekrar anne olmuşlar diyordum.siz farkında değildiniz belki ama bu sitedeki her bir melek annesi bana en zor günlerimde yoldaş oldu.her umutsuzluğa kabıldığımda bıkmadan tekrar tekrar okudum yazılarınızı ve bebeklerimiz tablonuzu.o yüzden çok teşekkür ederim.artık bende heyecanla ve korkuyla geçireceğim yeni umut yoluna girdm dün hamile olduğumu öğrendm:)
İnşaallah bu sefer hayallerim yarım kalmaz ve hastaneden elim boş çıkmamdua edin lütfen ...aeo
önceden kısacık olan liste her geçen gün uzuyor ne güzel
tabi bu arada aramıza yeni katılan melek anneleri de olmuş, sabırlar diliyorum
yeni eviniz hayırlı olsun premete, ayrıca hiç uğramıyor buralara ama gelincik de hamile, 6.ayına girmiş olması lazım
her hamilelik farklı geçiyor, ilk başlarda çok zorlandım bu hamileliğimde ama şimdi rahatım, garip ama hamile olduğumu bile unutuyorum, tatilde de olmamız nedeniyle 1 aydan fazladır doktora gitmedik, kardeşim daha heyecanlı cinsiyeti ne acaba diye, bende bir sükunet, kardeşim senden daha çok biz merak ediyoruz diyor, nasipse haftaya gideceğiz doktora cinsiyeti belli olmuştur, içime de birşey doğmuyor, hayırlısı artık
Arkadaşlar merhaba,
Cuma günü histeroskopi oldum,rahimdeki yapışıklılar açıldı ve doğumdan bu yana ilk defa olumlu birşeylerle karşılaştım; ilk adetinden sonra korunmayı bırakıp,çalışmalara başlayabilirsin dedi doktorum:) hemen olurmu bilmiyorum,ama bu aşamaya gelebilmemiz bile büyük mutluluk yarattı bende,Allah büyük sabrımızın karşılığını bir an evvel kucağımızı doldurarak versin inşallah.
Sevgiler...
Evet çok şükür ben bebeğimi kaybettikten sonra tekrar anne oldum.meraba premete ben senin hi kayeni anlayamadım varunu kaybettikten sonra tekrar bebeğin oldumu ?
Hamile arkadaşlar ve korunma sürecini bitirmiş arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Doktorunuzun verdiği süreyi tamamladınız mı? Ya da kendinizi hazır hissettiğiniz de mi hamile kaldınız? Benim doktorum iki yıl dinlen dedi. Bekleyebilir miyim bilmiyorum ama o süreden erken olursa ve sıkıntı yaşarsam da vicdan azabım çok büyük olur.
İnsan bebeğini kaybettikten sonra yeniden yaşamaya korunma süresi bittikten sonra başlıyor zaten. O umut bile yetiyor insana. Nihayet sen de o umutlu yola girmişsin,inşallah mutlu haber de çok bekletmeden gelir.
Evet çok şükür ben bebeğimi kaybettikten sonra tekrar anne oldum.
Ben bebeğimi kaybettikten sonra pek çok doktora gittim kimisi 2 yıl bekle dedi, kimisi de 1 yıl bekle dedi ama ben o kadar beklemek istemiyordum çünkü benim tek ilacımın yeniden anne olmak olduğunu biliyordum. 9 ay sonra bir doktora gitmiştim o bana daha ne bekliyorsun hemen bebek yapsana dedi. O ay hemen hamile kaldım ama maalesef 6 haftalıkken düşük yaptım. Düşükten sonra bir kere adet gördü 2. ay tekrar hamileydim ve çok şükür o günün meyvesi şimdi evimde koşturup oynuyor. Bence ikinci bir görüş almanda fayda var 2 yıl çok fazla o kadar beklemeye dayanamazsın ama bence plesanta previa geçirdiğinden dolayı rahimin tam olarak toparlanması için 1 yıl beklemen iyi olur diye düşünüyorum.
allah bağışlasın umarım o günleri bizde görürüz benim tam 6 ay oldu kaybedeli doğum yapalı 8 ay ama ben daha cesaret edemiyorum bi sene olsun istiyorum ruhende toparlanmaya başladım son üc ay ondan sonra denicem bu son üç ayı ii değerlendirmem gerekiyo
merhaba canım. badetm olmyr diye bende çok üzülüyordum. sezaryenden sonra 62.gün adet oldum 1 hafta sürdü. hemde aşırı derecede kanamam oldu. normalmiş sezaryen sonrası. ilk adetimi gördüm hayırslıyla şu 6 ay bi an önce geçse ..bugün melek oğlumun ultrason görüntülerine baktım. doğumdan sonra bakmamaıştım hiç. bebeğimn yüzü öyle güzelki. ağladım rahatladım eşimde evde yoktu hem daha rahat ağladım hıçkıra hıçkıra hemde... o varken onun yanında güçlü görünmeye çalışıyorum ama bazen onuda yapamıyorum. bebeğim yaşasaydı bu hafta doğumu olucaktı belkide doğmuş tu 1 haftalık falan olucaktı... Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı ... ne yazacağımı bilemiyorumda o kadar doluyumki aslında.. çok özlüyorum melek oğlumu ben hemde çook...
Insallah olursun canm stres yapma oda etkiliyo benmde ilk adetm cok yogun olmustu korkmustum baya ama normalmis bu arada zeynep kamile gtcektin prof a ne dedi doktor tekrar gebelik icin test filan bisey yaptrmak gerekiomuymus tatlim
İlk heyecancım; evet doktora gittim 6 ay korunma süresi verdi...3,5 ay kadar kaldı...ilaçla ilgili bişi yok kan surubu kullanıyorum sadece...İlk adetim gelmedi sadece hap verdi doktor onu kullanıyorum...
Arkadaşlar merhaba,
Sevgiler...
Sağol arkadaşım. Ateş düştüğü yeri yakıyor gerçekten. Senin yaşadıklarını da okudum. Senin de başın sağolsun. Geçmişi geriye getiremiyoruz maalesef. Ama bundan sonrası için daha temkinli olabiliriz. Bende korunma sürem biter bitmez yeniden hamile kalmak istiyorum. Acımı dindirmesede bu düşünce bana çok iyi geliyor. Tabii korkularım da yok değil. Bundan sonraki gebeliğimde Arda beyle yoluma devam etmek istiyorum. Sana da kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben maalesef bebeğimi kaybettiğim gün tanıştım kendisiyle. Bana yapabileceği bir yardım kalmamıştı. Ama o günkü konuşması bana bundan sonrası için umut oldu. Kendisi o kadar tecrübeli ve ilgili ki kendini hiç düşünmeden onun ellerine bırakmak istiyosun.
Benim bir yakınım da şu an on gidiyor. Onun da hikayesi oldukça üzücü. İlk bebeğini 6 aylıkken kaybediyor. Sonrasında öğreniyor ki rahim ağzı kanseri olmuş. Tedavi süreci başlıyor ve iyileşmeden sonra tekrar hamile kalıyor. Bu sefer Arda Lembet'e devam ediyor. Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra oğlunu kucağına alıyor ama kanser riski gene nüksediyor. Bu arada şu an ikinci çocuğuna hamile. Bu gebeliği de zorlu geçecek ama Arda beye güvendiğini söylüyor, bakalım inşalla herşey yolunda gider.
Diyeceğim o ki elbet herşey biraz kısmet işi. Ama bizim elimizde olan birşey varsa o da doğru doktoru seçmek ve bir sonraki gebelikte gerekli tüm önlemleri alarak bu zorlu süreci atlatmaktır. Hiçbirimizin bir daha böylesi bir acıyı yaşama lüksümüz yok.
Doktorla görüştükten sonra yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim. Senin de izlenimlerini merak ediyorum.
Arkadaslar merhaba ne yazik ki bende 8, 5 ay once kizimi kaybettim. 32 haftalik dogdu ve 5 gun yasadi melegim. Ilk baslarda yogun olan hamilelik istegim azaliyor gibi, korkuyorum. Erken dogum sebebim plasenta previaydi. Doktorum iki yil beklemem gerektigini soyledi. O kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum ama iyi örnekler duymaya cok ihtiyacim var. Aranizda ayni sebeple erken dogum yapan var mi? Varsa konusmayi cok isterim. Allah insallah bizlerin de yüzünü guldurur , yavrularimizi koklayip buyutmeyi nasip eder
Arda beye gittim,ilk izlenimim iyi açıkçasıhikayemi anlattım,testlerimi gösterdim.testlerin sonuçları normal çok şükür..ama testler normal olduğu için erken doğum sebebini tahmin edebilmek de bir o kadar zorlaşıyor.erken doğum sebebimin büyük ihtimalle plasenta kaynaklı olduğunu söyledi,zaten bende previa vardı ama sebep o muydu yoksa plasenta ile ilgili başka bir anomali mi var kesin bir şey söyleyemiyor çünkü biz doğumdan sonra plasentayı inceletmedik ayrıca bende rahim filmi isteyeceğini söyledi ve kültür testi filan yaptırdı.onların sonuçları da belli olduktan sonra tekrar hamilelik hususu gündeme gelecek,yani bebiş umutları ertelendi...ama neticede ARda bey oldukça ilgiliydi..sanırım onunla devam edeceğim bakalım kısmet artık..inşallah hepimiz için herşey yolunda gider bundan sonra,buna çok ihtiyacımız var.
Test sonuclarimi aldim sadece folik asit ejsikligi yaziyo daha dr gistermefim haftata gidicem bende dogum yapali 4.5 ay oldu 2013 bitsin basliycm inss tekrar zaten i zamana kadar 7 ay olcak hemen olmuyo zaten melek kizim tam 1 sene sonra gelmisti içime ins bu sefer o kadar beklemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?