erken doğummu olacak sizce?

aymuel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
392
2
96
Diğer
merabalar arkadaşlar.31+3 günlük hamileyim.sağlık ocağındaki ebe karnımın indiğini bebeğin erken gelebileceğini söyledi.sizce karnımın inmesi erken doğumun habercisimi?

Valla aynı seyı benım kayınvalıdem de dıyor canım.Kızımız erken gelebılır karnın asagı ınmıs dıyor. Gerci ben 37. haftamdayım.Doktorum da bundan sonra her an hazırlıklı ol dıyor. Sen yıne de doktoruna da danıs ve cok iş yapma

nerdeyse 26. haftadan beri bana herkes karnın inmiş diyor...hayırlısı artık

benim de karnım aşağıdaymış ama bebeğin baş aşağı döndüğünü anladığımızdan beri böle 36 dayım bende doktor hiç erken doğum riski var falan demedi.

doktor başının aşağıda olmasına normal dedi.beni ebe korkuttu.zaten her gidişimde moralimi bozuyor.

hiç moralini bozma canım doktordan daha mı iyi bilicek öle bişi olsa doktorun söler elbet. sen moralini yüksek tut allahın izniyle vaktinde gelicek bebişlerimiz inşallah

benim doktorumun en sinir olduğu cümle bu.. bebeğin aşağı inmiş yada karnın aşağıda.. sen kimsenin dediğine kulak asma canım.. doktoruna güven.. bebek yukarıda olusup aşagı inmiyor zaten aşağıda oluşuyor.. sağlıklı doğumlar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…