Arkadaslar 18 yasında evlendim suan 24 yasındayım 2tane cocugum var esim dünya iyisi bir insan onu cok seviyorum ve iyki onunla evlenmisim fakat tabiki erken evlilik ve erken cocuk sahibi oldugum icin daha cocuk yasta ve hiç bisey yasayamadan herseye bi anda veda ettim hiçbiseyi doya doya yapamadım ne yazık ki bianda onuzlarıma dag gibi bir yük bindi ev es cocuk temizlik yemek kendi yasıtlarıma bakıyorum daha cogu bekar ve hayatlarını yasıyor cok bunaldım inanın ne yapıcamı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz özellikle benim durumumda olanlar....
Seker kissss
Arkadaslar 18 yasında evlendim suan 24 yasındayım 2tane cocugum var esim dünya iyisi bir insan onu cok seviyorum ve iyki onunla evlenmisim fakat tabiki erken evlilik ve erken cocuk sahibi oldugum icin daha cocuk yasta ve hiç bisey yasayamadan herseye bi anda veda ettim hiçbiseyi doya doya yapamadım ne yazık ki bianda onuzlarıma dag gibi bir yük bindi ev es cocuk temizlik yemek kendi yasıtlarıma bakıyorum daha cogu bekar ve hayatlarını yasıyor cok bunaldım inanın ne yapıcamı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz özellikle benim durumumda olanlar....
Seker kissss
21 yaşında evlendim, bence bişeyleri yaşayamama sebebi çocuk. Evlilik değil zira benim şuanda bekarlık hayatımdan hiçbi farkım yok hatta izin günlerinde işleri hep eşim yaptığı için sadece yemek yapıyorum, evliliğin rahatlığı başka. Bekarken hiçbişeye elimi sürmezdim ama ağır gelmiyo şuan yaşadığım hayatım da. Ayrıca doğudayız burda evli olmak büyük bi avantaj benim için. Senin yaşayamamaktan kastın ne gezmek mi eğlenmek mi yoksa sevgilinle vakit geçirmek mi neyi yapamıyosun şuanda
Ya esim aslında cok kıskanc bazen nefes aldırmıyo o derece ee cocuklar ev beni yoruyo degisiklik istiyo imsan bazen ama biyere gitsek bile tartısmaktan eglenemiyorum bile ama degistiremiyorum da onu tabi yoruldum21 yaşında evlendim, bence bişeyleri yaşayamama sebebi çocuk. Evlilik değil zira benim şuanda bekarlık hayatımdan hiçbi farkım yok hatta izin günlerinde işleri hep eşim yaptığı için sadece yemek yapıyorum, evliliğin rahatlığı başka. Bekarken hiçbişeye elimi sürmezdim ama ağır gelmiyo şuan yaşadığım hayatım da. Ayrıca doğudayız burda evli olmak büyük bi avantaj benim için. Senin yaşayamamaktan kastın ne gezmek mi eğlenmek mi yoksa sevgilinle vakit geçirmek mi neyi yapamıyosun şuanda
Tatlım sen gene iyi, ben 17 yaşımda attım imzayı
Tamamen kendi rızam ile.. Çok seviyordum eşimi.. Askerden sonraya bekleyecektik ama ben.beklememek için aileme karşı gelmiştim. 18'imde kızım doğdu evet haklısın daha çocuktum neredeyse ve kızımı deneye yanıla kendi çabamla büyüttüm.. Tabii onunla birlikte kendimi de.. Çok zordu.. Fazlasıyla.. Ama inanıyorum ki iyi bir anne oldum. Hala öyleyim. Cünkü benim yaşımdakiler daha ana-baba kuzusuyken ben anne olmuştum. Beni olgunluğa iten de buydu ve hiçbir zaman şikayet etmedim bu durumdan. İçime ukde kalan hiçbirşey yok yani. Açıkçası şu kanaatteyim: her anına şükredeceksin. Geçmişe takılmak geleceğimizi karartmamıza sebep olur. Hayat yeni umutlarla dolu. Kızımdan sonra 'bir daha asla' diyordum ama 23'ümde gene anne oldum :) ve inan 18'ime oranla bin kat daha olgun fikirlerim ve de daha deneyimliyim. Erken oldu, cahilliğime geldi belki ama iyi ki oldu canım kızım.. Bak daha 24 yaşımda ilkokula başlayacak güzeller güzeli bir kızım ve de 6 aylık aslan parçası bir oğlum var :) herkes de özeniyor. Eminim senin de evlatların birer altın parçasıdır.. Bence yaptığın hiçbirşeyden ufacık da olsa pişman olma.. Erken sorumluluk sahibi olmak da iyi birşey..Hem.. İnsan kaç yaşına gelirse gelsin, içindeki çocuk ölmezmiş :) ben hala salıncağa biniyorum mesela :) kendini "ben artık ev kadınıyım, anneyim olgun olmam gerek" diye şartlama. Gönlünce yaşa.
Bilmiyorum evliligimden ve cocuklarımdan sikayetci diilim aslında sadece bunaldım diyim yada yasım genc ve insan bazen kendine engel olamıyo iste görsen beni evli ve cocuk sahibi demessin inanBöyle düşünüp moralini bozma
Genç anne olmak çok güzel bir şey
Çocukların biraz büyüyünce herşeyi birlikte yapabileceksiniz
Bu duygularını biraz eşinle paylaşsan iyi olur gibi
En azından haftada bir gün çocuklarla bir kaç saat geçirebilecek bir yakının varsa, biraz kafanı dağıtabilirsin
katılıyorum. 23ümde evlendim ben de. ve yakında anne olacağım. iyi ki evlenmişim. eşim sağolsn bi buçuk yıllk evlilik ve öncesindeki flört döneminde hiç bir şeyi içimde koymadı. şimdi sevdiğim adamla ailelerin rızasıyla mutlu mesut bir hayat yaşıyorum. okulumu da okuyorm açıktan. işimi gücümü elime aldm daha ne bekleyeym ki demiştim iyi de etmişim.
he bir yıl daha geç evlenebilirdik ama işte ikimizde ailelerden uzakta olnca akıllar bizde kalıyordu. haklılardı da ya neyse :)
konu sahibi bence sen çocuk işini erken yapmşsn. hele ki 2. yi...
Allah evlatlarınızla mutlu mesut bir ömür nasip etsin.
💑💓
Ya esim aslında cok kıskanc bazen nefes aldırmıyo o derece ee cocuklar ev beni yoruyo degisiklik istiyo imsan bazen ama biyere gitsek bile tartısmaktan eglenemiyorum bile ama degistiremiyorum da onu tabi yoruldum
Seker kissss
Amin canım saol hepimizin insallah oturdugum yerde pek yasıtım kimse yok bende herkezle kafa tutmuyo sıkılıyorum galibakatılıyorum. 23ümde evlendim ben de. ve yakında anne olacağım. iyi ki evlenmişim. eşim sağolsn bi buçuk yıllk evlilik ve öncesindeki flört döneminde hiç bir şeyi içimde koymadı. şimdi sevdiğim adamla ailelerin rızasıyla mutlu mesut bir hayat yaşıyorum. okulumu da okuyorm açıktan. işimi gücümü elime aldm daha ne bekleyeym ki demiştim iyi de etmişim.
he bir yıl daha geç evlenebilirdik ama işte ikimizde ailelerden uzakta olnca akıllar bizde kalıyordu. haklılardı da ya neyse :)
konu sahibi bence sen çocuk işini erken yapmşsn. hele ki 2. yi...
Allah evlatlarınızla mutlu mesut bir ömür nasip etsin.
💑💓
Esim calısıyo ve dogal olarak gec geliyo geldi zamanda bitmis durumda oluyo tabi herseye ben kosturmak zorunda kalıyorum malesefBence eşin ne kadar yardım ediyo sana bilemem ama eşinle konhş yardımcı olsun, ya sen iş yaparken çocuklara baksın ya da o bi işin ucundan tutsun kendine biraz vakit ayır benim arkadaşım var bitane kendini parçalıyo hem iş hem yemek hem bebek diyorum ki biraz rahat ol yoksa erken gideceksin, eşinden iş beklememiş zamanında şimdi adam istese de yapmıyo iki dk bebeğe bakmıyo kız bi iş yapsın çocuk konusunda da biraz pimpirikli herşeyi dakik olsun istiyo uyusun yemek yesin hiç tv izlemesin vs vs kendi ömründen gidiyo böyle
Anladım senin sıkıntın eşin o zaman, sanki şuan evlensen eşin farklı biri mi olacaktı.. Biraz kendini geri çeksen herşeye yetişmeye çalışmasan değişim olur mu
Evliligimden ve cocuklarımdan dedim gibi hic pisman olmadım iyki varlar yazılanları okursan anlıycaksın ben esimin asırıya kacan tutuculugundan sıkılıyorum aslında basta böyle diildi ama sonra noldu bilmiyorum konusmaya calısınca beni yanlıs anlıyo bende diil problem diyo herseyim kısıtlandı giyim kusam olsun gezme olsun telime bile bakıyo halbuki evden cıkmam asırı isteklerim yoktur herkezle mesafemi korurum niye böle anlam veremiyorumbende 19 yasinda evlendim
on yillik evliligim olucak biri 7.t biri iki yasinda iki evladim var
genc anne olmak cok guzel
tutucu bir ailem yoktu 19 yasina kadar da guzel diyurucu bir hayat yasadim
simdilerde ise arkadas ortamim kendime ayircagim zamanlarim var
bendwn tavsiye cocuklar ile kapanmayin tatilinizide yapin arkadaslaeinizlada gorusun gezin dolasin
sahsen ben erken evlwndigim ixin hic pisman degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?