Canim bende 17 yasinda evlendim 18 de buyuk oglumu 21de küçüğü kucagima aldim. Cocuklar kucukken zordu gercekten ama ikiside okula basladiktan sonra sosyallestim işe basladim falan bunaltma kendini hep böyle olmayacak hayatin beraber büyüyüp hayati beraber cozeceksiniz şimdi disari cikarken eşimi bile beklemiyorum ona uymazsa biz minik erkeklerimle cikiyoruz (sinema tiyatro konser tatil aklina ne gelirse ) ilerde en büyük en önemli yoldaslarin onlar olacak güven bana
Arkadaslar 18 yasında evlendim suan 24 yasındayım 2tane cocugum var esim dünya iyisi bir insan onu cok seviyorum ve iyki onunla evlenmisim fakat tabiki erken evlilik ve erken cocuk sahibi oldugum icin daha cocuk yasta ve hiç bisey yasayamadan herseye bi anda veda ettim hiçbiseyi doya doya yapamadım ne yazık ki bianda onuzlarıma dag gibi bir yük bindi ev es cocuk temizlik yemek kendi yasıtlarıma bakıyorum daha cogu bekar ve hayatlarını yasıyor cok bunaldım inanın ne yapıcamı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz özellikle benim durumumda olanlar....
Seker kissss
Evliligimden ve cocuklarımdan dedim gibi hic pisman olmadım iyki varlar yazılanları okursan anlıycaksın ben esimin asırıya kacan tutuculugundan sıkılıyorum aslında basta böyle diildi ama sonra noldu bilmiyorum konusmaya calısınca beni yanlıs anlıyo bende diil problem diyo herseyim kısıtlandı giyim kusam olsun gezme olsun telime bile bakıyo halbuki evden cıkmam asırı isteklerim yoktur herkezle mesafemi korurum niye böle anlam veremiyorum
Seker kissss
bekarlar evlilere evliler bekarlara özenir canım
eşin çok iyiymiş
iki tane evladın var
daha ne istiyorsun
bu da senin hayatın
eşin ve cocuklarınla mutluysan başkalarının gezmesine tozmasına özenme
çocukların büyüsün sen de doya doya yaşarsın yaşamak istediklerini
kimi insanlar 40 yasından sonra 50 yasından sonra asıyor hayatını
sen daha 24 yasındasın bunları düsünüp üzülme
elindekilerle mutlu ol :116:
Benimde eşim böyle tutucu canım bende çok bunalıyorum hatta kopma noktasına bile geldik allah sonumuzu hayr etsin ama gerçekten hayatı insana zehir ediyorlar hiç kolay değil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde eşim böyle tutucu canım bende çok bunalıyorum hatta kopma noktasına bile geldik allah sonumuzu hayr etsin ama gerçekten hayatı insana zehir ediyorlar hiç kolay değil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çocuk büyütmek çok zor belki ama ben 25 yaşında evlendim 26 yaşında kızım oldu şimdi de zor ve sana birşey söyleyeyim mi yaş büyüdükçe çocuk daha zor geliyo insana kafa götürmüyo keşke daha önce evlenseydim şimdi ikinciyi de yapar kurtulurdum ama 30 yaşında ikinciyi yapmam lazım çünkü çalışıyorum biraz daha zaman geçsin anlayacaksın oh erkenden yaptım kurtuldum diyeceksin ben kızımla aramızdaki yaş farkının az olmasını çok isterdim yani kendime arkadaş olmasını, annemle öyleyim kızımla da annemle olduğu gibi olmasınıbu zamanlar sıkıntılı geçecek ayrıca aöf yi dene derim bence faydasını görürsün ben çalıştığım halde bi de aöf vardı kızımla mezun oldum insan isterse yapar unutma Allah yardımcın olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk nikah bizimdi sabah 8.30da evlendim sayılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?