Erken evlenenler buraya

Canim bende 17 yasinda evlendim 18 de buyuk oglumu 21de küçüğü kucagima aldim. Cocuklar kucukken zordu gercekten ama ikiside okula basladiktan sonra sosyallestim işe basladim falan bunaltma kendini hep böyle olmayacak hayatin beraber büyüyüp hayati beraber cozeceksiniz şimdi disari cikarken eşimi bile beklemiyorum ona uymazsa biz minik erkeklerimle cikiyoruz (sinema tiyatro konser tatil aklina ne gelirse ) ilerde en büyük en önemli yoldaslarin onlar olacak güven bana

Valla Allah cocuklarıma uzun ömürler versin onlar benim herseyim iyki dogurmusum dedigin gibi belki kücük oldukları için hiç bisey yapamıyorum inan kendime ayırıcak hiç zamanım olmuyo insan ister istemez bunalıyo buarada Allah cocuklarına uzun ömürler versin insallah hep böyle mutlu ol kardesim saol yorumun icin icimi rahatlatıyosunuz insan dertlescek insan arıyo ama herkezle olmuyo iste burayı bu yüzden seviyorum

Seker kissss

Acikcasi bence cooook erken bir yasta evlenmissiniz. Cocuk denecek bir yasta. Universite okumak, kendini gelistirmek ve kariyerini yaptiktan sonra evlenmek varken bu aceleye ne gerek vardi... Bana cok yanlis bir karar gibi geliyor, seven insan bekler zaten, 18de degil de 24te de evlenebilir. 30da da evlenebilir. Ama siz hayatiniza bu sekilde yon vermissiniz. Cocuklarinizi allah bagislasin, yas farkiniz az oldugu icin arkadas gibi olursunuz bu iyi bir sey bu yonunden bakin :) Ufaklik buyuyunce dil kurslarina yazilin universiteye gidin. Esiniz de sahibiniz degil, karistirmayin o kadar kendinize...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu bana herkez söylüyo zaten cocuklar kücük diye üniversteyi gözüm pek yemiyo acıkcası ama cok istiyorum deniycem galiba

Seker kissss

Merhaba canim :)) bende küçük gelinlerdenim 18 yasima bastigim hafta nisanlandim suan 6 aylik nisanliyim ve ayrica resmi nikahimizda kiyildi insAllah 1 ay sonrada düğünüm var :))

bekarlar evlilere evliler bekarlara özenir canım
eşin çok iyiymiş
iki tane evladın var
daha ne istiyorsun
bu da senin hayatın
eşin ve cocuklarınla mutluysan başkalarının gezmesine tozmasına özenme
çocukların büyüsün sen de doya doya yaşarsın yaşamak istediklerini

kimi insanlar 40 yasından sonra 50 yasından sonra asıyor hayatını

sen daha 24 yasındasın bunları düsünüp üzülme
elindekilerle mutlu ol :116:

Ben de 21 yasindayim ve nisanliyim, seneye dugunum var insallah.
Bence sizin probleminiz erken evlenmekten ziyade esinizin tutumlari. Konustugunuz halde rahatsizliginizi anlamiyorsa hep diyorum bir cinnet her seyi cozer.

18 ime 1 ay kala evlendim bende şuan 24 oldum,23 aylık oğlum var bir yandan güzel erken anne olmak fakat çok ta zor en azından 20 yi geçmek gerek en erken evlenmek için.

En kart evlenen benim galiba 26 yaşında evlendim hatta evlendim 2 ay sonra 27 oldum ne bir sene önce ne bir sene sonra tam zamanında evlendim diye düşünüyorum

💕01.01.04 Canım
10.04.14 Canımın canı 💕

Bende erken evlenenlerdem olacagm. 19 yasindaym . Seneye Allah kismet ederse dugunum olacak :))

Erken evlenmek değil de, erken anne olmak insanı yoruyor galiba...
Çocukluktan çıkıp evlilik hayatına alışmaya çaba gösterirken, çocuk oluyor hadi en başa dön... Evin işi, eşi idare etmenin yanına birde çocuğu ekle ki en zoru bu...
22 yaşında evlendim bende, 7. yıla gidiyoruz. Eşimle çok mutlu bir hayatımız var, Allah herkese dirlik düzen versin.
Çocuğum yok, 30 yaşından önce de pek düşünmüyorum. Planlı hareket etmeyi seviyorum açıkçası. Çocuğum için bir şeyler biriktirebilmek için çaba sarfediyorum. Hamilelik süresince ve çocuğum yaşına gelene kadar -Allah nasip ederse inşallah- çalışmayı düşünmüyorum ve o günlerde sıkıntı çekmemek için mümkün mertebe birikim yapmaya, birikim yapamasak da uzun vadede borç yapmamaya özen gösteriyoruz eşim de bende.
Evin eksiği bitmiyor zaten, inanın 7 yılda ancak istediğim düzene kavuştum.
Allah kimseyi eğlendiğine de, boşandığına da, anne olduğuna da pişman etmesin inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde eşim böyle tutucu canım bende çok bunalıyorum hatta kopma noktasına bile geldik allah sonumuzu hayr etsin ama gerçekten hayatı insana zehir ediyorlar hiç kolay değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim benim kimsenin hayatına falan özendigim yok sen cok yanlıs yerden bakıyosun olaya benim derdim gezme tozmada digil emin ol evlilik sorumluluk buaralar birazcık bunaldım sadece benim gibi olan arkadaslarla paylasmak ve dertlesmek istedim bu saol yorumun için ama sen beni birazcık yanlıs anlamıssın

Seker kissss

Tesekkür ederim arkadasım yorumun için belkide bizim sınavımızda budur zamanla düzelir insallah tarlım bozma moralini dertlesmek istersen herzaman yardımcı olurum canım

Seker kissss

Çocuk büyütmek çok zor belki ama ben 25 yaşında evlendim 26 yaşında kızım oldu şimdi de zor ve sana birşey söyleyeyim mi yaş büyüdükçe çocuk daha zor geliyo insana kafa götürmüyo keşke daha önce evlenseydim şimdi ikinciyi de yapar kurtulurdum ama 30 yaşında ikinciyi yapmam lazım çünkü çalışıyorum biraz daha zaman geçsin anlayacaksın oh erkenden yaptım kurtuldum diyeceksin ben kızımla aramızdaki yaş farkının az olmasını çok isterdim yani kendime arkadaş olmasını, annemle öyleyim kızımla da annemle olduğu gibi olmasını bu zamanlar sıkıntılı geçecek ayrıca aöf yi dene derim bence faydasını görürsün ben çalıştığım halde bi de aöf vardı kızımla mezun oldum insan isterse yapar unutma Allah yardımcın olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkür ederim arkadasım yorumun için belki bizim sınavımızda budur insallah zamanla düzelir dertlesmek istersen ben her zaman burdayım

Seker kissss

Saol arkadasım insallah düzelicek hersey annem kardeslerim bana uzak yakınımda birileri olsa belki böyle bunalmıycam ne diyim herseyin hayırlısı

Seker kissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…