Tesekkür ederim arkadasım yorumun için belki bizim sınavımızda budur insallah zamanla düzelir dertlesmek istersen ben her zaman burdayım
Seker kissss
Erken evlenmek değil de, erken anne olmak insanı yoruyor galiba...
Çocukluktan çıkıp evlilik hayatına alışmaya çaba gösterirken, çocuk oluyor hadi en başa dön... Evin işi, eşi idare etmenin yanına birde çocuğu ekle ki en zoru bu...
22 yaşında evlendim bende, 7. yıla gidiyoruz. Eşimle çok mutlu bir hayatımız var, Allah herkese dirlik düzen versin.
Çocuğum yok, 30 yaşından önce de pek düşünmüyorum. Planlı hareket etmeyi seviyorum açıkçası. Çocuğum için bir şeyler biriktirebilmek için çaba sarfediyorum. Hamilelik süresince ve çocuğum yaşına gelene kadar -Allah nasip ederse inşallah- çalışmayı düşünmüyorum ve o günlerde sıkıntı çekmemek için mümkün mertebe birikim yapmaya, birikim yapamasak da uzun vadede borç yapmamaya özen gösteriyoruz eşim de bende.
Evin eksiği bitmiyor zaten, inanın 7 yılda ancak istediğim düzene kavuştum.
Allah kimseyi eğlendiğine de, boşandığına da, anne olduğuna da pişman etmesin inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar 18 yasında evlendim suan 24 yasındayım 2tane cocugum var esim dünya iyisi bir insan onu cok seviyorum ve iyki onunla evlenmisim fakat tabiki erken evlilik ve erken cocuk sahibi oldugum icin daha cocuk yasta ve hiç bisey yasayamadan herseye bi anda veda ettim hiçbiseyi doya doya yapamadım ne yazık ki bianda onuzlarıma dag gibi bir yük bindi ev es cocuk temizlik yemek kendi yasıtlarıma bakıyorum daha cogu bekar ve hayatlarını yasıyor cok bunaldım inanın ne yapıcamı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz özellikle benim durumumda olanlar....
Seker kissss
Canım benim benim kimsenin hayatına falan özendigim yok sen cok yanlıs yerden bakıyosun olaya benim derdim gezme tozmada digil emin ol evlilik sorumluluk buaralar birazcık bunaldım sadece benim gibi olan arkadaslarla paylasmak ve dertlesmek istedim bu saol yorumun için ama sen beni birazcık yanlıs anlamıssın
Seker kissss
tatlım bende aynı senin gibiyim
20 yaşında evlendim 21 yaşında ve 23 yaşımda doğum yaptım
2 tane çocuk büyütüyorum ama yoruldum
içim o kadar doluki yani anlatsam ağlayacak hale gelirim
benim de hala bekar arkadaşlarım var inan ki onların yerinde olmak isterdim
Arkadaslar 18 yasında evlendim suan 24 yasındayım 2tane cocugum var esim dünya iyisi bir insan onu cok seviyorum ve iyki onunla evlenmisim fakat tabiki erken evlilik ve erken cocuk sahibi oldugum icin daha cocuk yasta ve hiç bisey yasayamadan herseye bi anda veda ettim hiçbiseyi doya doya yapamadım ne yazık ki bianda onuzlarıma dag gibi bir yük bindi ev es cocuk temizlik yemek kendi yasıtlarıma bakıyorum daha cogu bekar ve hayatlarını yasıyor cok bunaldım inanın ne yapıcamı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz özellikle benim durumumda olanlar....
Seker kissss
Ben 17 yasımda evlendim yurdusında yasamaya başladım 2 oğlum oldu ilki 18 yasımda digeri 22 yasımdayken doğdu ne evlilikten bişe anladım neden başka bişeyden cok zordu erken yasta evlenip sorumluluk almak ama benim arkadan ailem yoktu tektim yuva kurmak için evlendim ama erken evlenmek iyi değilmiş çok yıprandım gurbet elde te herkesten uzakta tek tesselim Allahımun bana verdigi güzel evlatlarım iyiki varlar ve biz eski eşimle iki senedir ayrıyız ama daha uzun süredir sevgimi saygımı bibbitirmişti ama kanununrn 2 senedir ayrıyız ve benim 1 senedir bi il ilişkim var ve hersey cok güzel gidiyor şükürler olsun insan kendini bilerek bişeleri yasaması ne kadar güzel mutluluk veren bişemiş :)
Tatlım sen gene iyi, ben 17 yaşımda attım imzayı
Tamamen kendi rızam ile.. Çok seviyordum eşimi.. Askerden sonraya bekleyecektik ama ben.beklememek için aileme karşı gelmiştim. 18'imde kızım doğdu evet haklısın daha çocuktum neredeyse ve kızımı deneye yanıla kendi çabamla büyüttüm.. Tabii onunla birlikte kendimi de.. Çok zordu.. Fazlasıyla.. Ama inanıyorum ki iyi bir anne oldum. Hala öyleyim. Cünkü benim yaşımdakiler daha ana-baba kuzusuyken ben anne olmuştum. Beni olgunluğa iten de buydu ve hiçbir zaman şikayet etmedim bu durumdan. İçime ukde kalan hiçbirşey yok yani. Açıkçası şu kanaatteyim: her anına şükredeceksin. Geçmişe takılmak geleceğimizi karartmamıza sebep olur. Hayat yeni umutlarla dolu. Kızımdan sonra 'bir daha asla' diyordum ama 23'ümde gene anne oldum :) ve inan 18'ime oranla bin kat daha olgun fikirlerim ve de daha deneyimliyim. Erken oldu, cahilliğime geldi belki ama iyi ki oldu canım kızım.. Bak daha 24 yaşımda ilkokula başlayacak güzeller güzeli bir kızım ve de 6 aylık aslan parçası bir oğlum var :) herkes de özeniyor. Eminim senin de evlatların birer altın parçasıdır.. Bence yaptığın hiçbirşeyden ufacık da olsa pişman olma.. Erken sorumluluk sahibi olmak da iyi birşey..Hem.. İnsan kaç yaşına gelirse gelsin, içindeki çocuk ölmezmiş :) ben hala salıncağa biniyorum mesela :) kendini "ben artık ev kadınıyım, anneyim olgun olmam gerek" diye şartlama. Gönlünce yaşa.
Seker kissss
Yorumların hepsini okumadım lakin erken evlenmek iyi mi kötü mu insandan insana değişir...
22 imde evlendim, 23 um şu an :)
Çocuk hemen yapmadık, zira eşimle ayni evi paylasmanin mutluluğunu hazzını, onunla eglenmeyi , vakit geçirmeyi istedik...
Baktık ki hayati böylece güzel yaşayabiliyoruz pürüzsuz şimdi de bebek planlamaya başladık...
Sanırım sizdeki eksiklik plansızlik olmuş azıcık... Fakat gecmis geçmişte kaldı , 2 tane çocuğunuz var anneliginize muhtaç olan...
Eşiniz de çok anlayışlı degil gibi geldi bana... Onunla konusmayi deneyin, paylaşmayi...
Aranızdaki yaş farkı kaç bilmiyorum ama yine de konusmayi deneyin, bunalimlarinizdan ancak öyle kurtulabilirsiniz...[/http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=36378792
Seker kissss
En azından suan iyi bir iliskin varmıs gecmis gecmiste bosver sen bundan sonraki hayatına bak bide iliskinde cocuklarını düsünüp herzaman hareket et unutma onlardan baskası yalan anne olmak bambaska Allah uzun ömürler versin ikisinede kardes
Seker kissss
Sagol Cnm amin hepimizinkine uzun ömürler versin.. Cocuklarım benim bir numaram bundan sonra zaten hersey onlar ve kendim için nasıl iyi Olucaksa öyle yapıcam :)
Allah hastalıklarını göstermesin canım.Erken anne olmak evet cok güzel bisey ama dogru söylüyosun plansız programsız davranıyoruz iste yarını düsünmeden cocuk iyi güzel hos ama hastalıkları insanın ömründen ömür götürüyo büyük kızım havaleden döndü mesela yarı ömrüm gitti benim hersey Allahtan tabi ama simdi 7 yasına kadar dikkat etmem gerekiyo hep diken üstündeyim öbürüde kücük ilgi istiyo ister istemez dısardan bakınca hersey toz pembe geliyo ama cok zor bisey aslında Allah bütün cocuk sahiplerine ömür versin canım saol yorum için tekrar
Seker kissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?