Erken evlenenler buraya

Tesekkür ederim arkadasım yorumun için belki bizim sınavımızda budur insallah zamanla düzelir dertlesmek istersen ben her zaman burdayım

Seker kissss

Sağol canım desteğin için bende her zaman destek olurum ne zaman sıkılırsan bana yazabilirsin allah bize sabır versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erken anne olmak evet cok güzel bisey ama dogru söylüyosun plansız programsız davranıyoruz iste yarını düsünmeden cocuk iyi güzel hos ama hastalıkları insanın ömründen ömür götürüyo büyük kızım havaleden döndü mesela yarı ömrüm gitti benim hersey Allahtan tabi ama simdi 7 yasına kadar dikkat etmem gerekiyo hep diken üstündeyim öbürüde kücük ilgi istiyo ister istemez dısardan bakınca hersey toz pembe geliyo ama cok zor bisey aslında Allah bütün cocuk sahiplerine ömür versin canım saol yorum için tekrar

Seker kissss

tatlım bende aynı senin gibiyim
20 yaşında evlendim 21 yaşında ve 23 yaşımda doğum yaptım
2 tane çocuk büyütüyorum ama yoruldum
içim o kadar doluki yani anlatsam ağlayacak hale gelirim
benim de hala bekar arkadaşlarım var inan ki onların yerinde olmak isterdim

hmmm öyle mi
zaten erken evlenen arkadaşlar yorum yazmışlar sana onlar yardımcı olmuştur :)
ben sadece iki evladın var bu çok büyük bir nimet demek istedim
evliliğin ağır yükünden bunaldıkça aklına bu gelsin
onlar büyüyünce yükün biraz daha azalır :)

Yanlıs anlama sakın bak ben bisey demiyorum yorum yapmıssın saol eyvallah ama ben sadece birazcık sıkıldım sizlerle paylasmak istedim o tesekkür ediyorum yinede

Seker kissss

Seni en iyi ben anlarım canım insanoglu iste evlilikmi hayatmı yoruyo anlamadım bende degisiklik istiyorum ama napcamı bilemedim iste bu monotonluk sıkıyo aslında yorgunluk ondan

Seker kissss

Ben 17 yasımda evlendim yurdusında yasamaya başladım 2 oğlum oldu ilki 18 yasımda digeri 22 yasımdayken doğdu ne evlilikten bişe anladım neden başka bişeyden cok zordu erken yasta evlenip sorumluluk almak ama benim arkadan ailem yoktu tektim yuva kurmak için evlendim ama erken evlenmek iyi değilmiş çok yıprandım gurbet elde te herkesten uzakta tek tesselim Allahımun bana verdigi güzel evlatlarım iyiki varlar ve biz eski eşimle iki senedir ayrıyız ama daha uzun süredir sevgimi saygımı bibbitirmişti ama kanununrn 2 senedir ayrıyız ve benim 1 senedir bi il ilişkim var ve hersey cok güzel gidiyor şükürler olsun insan kendini bilerek bişeleri yasaması ne kadar güzel mutluluk veren bişemiş :)

En azından suan iyi bir iliskin varmıs gecmis gecmiste bosver sen bundan sonraki hayatına bak bide iliskinde cocuklarını düsünüp herzaman hareket et unutma onlardan baskası yalan anne olmak bambaska Allah uzun ömürler versin ikisinede kardes

Seker kissss

Çok tatlısın, çocukların da eşin de çok şanslı :)

Yorumların hepsini okumadım lakin erken evlenmek iyi mi kötü mu insandan insana değişir...
22 imde evlendim, 23 um şu an :)
Çocuk hemen yapmadık, zira eşimle ayni evi paylasmanin mutluluğunu hazzını, onunla eglenmeyi , vakit geçirmeyi istedik...
Baktık ki hayati böylece güzel yaşayabiliyoruz pürüzsuz şimdi de bebek planlamaya başladık...
Sanırım sizdeki eksiklik plansızlik olmuş azıcık... Fakat gecmis geçmişte kaldı , 2 tane çocuğunuz var anneliginize muhtaç olan...
Eşiniz de çok anlayışlı degil gibi geldi bana... Onunla konusmayi deneyin, paylaşmayi...
Aranızdaki yaş farkı kaç bilmiyorum ama yine de konusmayi deneyin, bunalimlarinizdan ancak öyle kurtulabilirsiniz...

Bunalımda digilim ailemden memnunum sadece monotonlastı hayat hep aynı seyler sıkılıyorum sen daha bi senelik evlisin ilk bahar yaz ve sonra kıs gelcek evlilikte öle iste cocuklar dogunca gecim derdine düsünce hersey degisiyo canım ya keske hep taze kalsa esimi seviyorum oda beni cok seviyo biliyorum ama eskisi gibi vakit ayıramıyoz birbirimize o isten yorgun argın geliyo ben cocuklar ev isi falan derken yoruluyorum bazen günlerin nasıl gectigini bile anlamıyorum o derece

Seker kissss

Noldu ya bak karıstırdım kopyala yapıstır yaptım görüyonmu offffff

Seker kissss

SirriEyvan alttaki cvp sana biraz karısık oldu arki kusura kalma öpüldün

Seker kissss

Sagol Cnm amin hepimizinkine uzun ömürler versin.. Cocuklarım benim bir numaram bundan sonra zaten hersey onlar ve kendim için nasıl iyi Olucaksa öyle yapıcam :)

keşke bende erken evlenseydim.29 yaşındayım arkadaşlarımın hepsi evli.ee haliyle dinliyoruz onlardan evliliği.çoğunun kaynanansını görümce eltisini dinleyince bekar olduğum için şükrediyorum ve iyice kaçıyorum evlilikten.bide çalışıyorum ve erkeklerde çok pis olanlar var.şaşıp klıyorum bunların karıları nasıl tyahammül ediyor diye.

Valla öyle adamların karılarıda pis oluyo genelde kimse onların kahrını cekmez esim okadar kibar ki bazen yemek yerken onu izlemeye bayılıyorum ve cok düzenlidir öbür türlüsünü düsünemiyorum bile pislikten ve pis insandan nefret ederim evinede gitmem kesinlikle bu arada evlilik gercekten harika bidey ama dogru insanla yapıldıgında tabili sıkıntıların oluyo ama zamanla hepsi düzeliyo canım benim ya kaynana ve görümce yönünden esinin sana destek olması cok önemli o arkanda olunca hicbisey yapamaz kimse öle evliligi tavsiye ederim herzaman

Seker kissss

Sonuç olarak erken evlilik iyi mi kötü mü yorumlardan anlayamadım..ben 21 yaşında nişanlandım 22 de evlendim.şuan 25 yaşındayım.vaktinde evlendiğimi düşünüyorum..seni asıl yoran erken anne olmak sanırım..ama bence şükretmelisin..bizim 3 senedir bebeğimiz olmuyor..Oysa bende erken anne olmayı çok istemiştim. Allahın sana verdiği armağan onlar..büyüdükleri zaman iyikide erken doğurmuşum diyeceksin bence..

mutlu bir evliliğin var ve o yaşta anne olmuşsun. bir üniversite bitirmiş ikincisini yarılamış, çalışan bir bayan olarak sana o kadar özendim ki.

tamam gezmek tozmak kurslar filan hoş da, aile kurmanın yerini doldurmuyor bunlar. evliyken de bir şeyler yapabilirsiniz.

ben 21'imde evlendm erken anne olmayı çok istiyordum ama karşımdakilerin adilikleri yüzünden boşanmak zorunda kaldım. hayatı kaçırmış gibi hissediyorum. nasip tabi Allah böyle takdir etti.

şükredin

Allah hastalıklarını göstermesin canım.
Hayatta her şey bizler için. Acı da hastalık da mutsuzluk da.
Rabbim kimseyi çaresiz dertlerle sınamasın.
Sen sağol, Allah'a emanet olun ailecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…