Erken evlenmek sizce n kadar iyi?

Her şey yaşında güzel.Evlenmenin yaşı olur mu?OLUR!Universiteyi bitirip bir işe girdiğin an ki yaşın evlenme yaşıdır. :)

Bu soru bi çok şarta bağlı
Evlenip okula gidilemezmi evet gidilir ama burda eş çok çok çok önemli

21 yaşında evlendim benim kafamdaki evlilik yaşına göre çok gençtim ben 28 falan gibi düşünürdüm hep ama 21 de koşa koşa gittim evlendim pişmanlığını hayır asla ... Ama evlendigimde okulum bitmişti ve ben calisiyodum kendi paramı kendim kazaniyodum ... Ama şunu diyorum eğer şu an evlenseydim herşey çok daha güzel daha anlamlı olabilirdi biraz başımda kavak telleri esiyordu ilk evlendigimde aslında aradan sadece 4.5 yıl geçti ama o kadar farkediyoki ...

Sunu da soylemeliyim insanın kendi evinin olması tüm kararları verebildiği bi yuvasının olması paha bicilemez ... Ama bunun yanında evlenince faturalar denen bi gerçekle karşılaştım ben galiba elektriğin suyun faturasının ne kadar geldiğini evlenmeden önce hiç bilmezdim ev geçimi denen şey kara delik gibi ne kadar versen gidiyo yani bu sorumluluğu almak bi evi çekip çevirmek kolay bişey diil güzelliğinin yaninda

Evlenmeden önce en çok eşimle yaptığım uzun telefon görüşmelerini özledim o heycani buluşmaya giderken deli gibi kalbimin atışını bana telefonda sabahlara kadar okuduğu hatta yazdığı şiirleri .... Şimdi evliyiz geçen watsap mesajlarına baktım

evi dagitmayin böcüğüm
Kendi dgailiyo biz bişey yapmiyoz

Ne yiycez sabah sabah oglusla bi fikir ver
İki yumurta kır yiyin bisiler

Bişey lazim mi alım
Yok kendini getir yeter:)

Bunlar gördüğün gibi heyecan bazı zamanlar oluyo onun dışında rutine bagliyo:)
Ne yaparsan yap o telefonda evimizin acagi günün hayalini kurduğumuz günler gibi olmuyo

Bu kaynanan gorumcen eltin oluyo
şanslıysan iyi geciniyosun yoksa uğraş dur

Eskiden istemedigimde sabah yataktan cikmazdim açıksanız bile yatardim kim kalkcak derdim şimdi zorundayim kahvaltı hazirlancak koca ise gidicek , çocuk altını doldurmuş oluyo kalkmazsam pisik olur hiç bide olmazsa o doyurulcak

Eskiden evde görmek istemediğim biri olursa odama geçip kapısını kapardim ama şimdi tahammulumun sınırlarını zorluyorum bazı zamanlarda

Ne gerek var güzelim ya tüm bu lara o gencecik yasinda.... Ailenle biraz iyi gecinebilitosan oku mis gibi evinde so ra evlen bunlari 18 dede yasiycaksin 28 dede 35 dede yaşanacak olanlar aynı ama sen aynı sen olmayacaksin 18 deki senle 28 deki senin olaylara bakış açınız etkilenmeniz aynimi olur sence??? Bence Evlenme çok istiyosan 3. Sınıfta nisan falan yapin okulun bitince evlen

Ben yaptim sen yapma bu guzel yaşnda hemde... disardan ne.kadar da hoş geliyor ama içine girince oyle degil...
Esimle sorunumuz yok denecek kadar az. Ama evlilik cok baska hmde okulla cok zor. Ben 2 gun hasta oluyorum ev dandini curcuna oluyor. Ki hasta halimle kalkip evi toplayip temizlik yapmak.zorunda kaliyrum. Cnku iş beklemiyor sende boyle yaparak okulunu aksatmiş olacaksin. Ha dersen raziyim herşeye evlen erken evlenmenin bir zarari yok.
Tabii bence hayatinin tadini çikar. Heleki ders calisirken onune yemegin geliyorsa....

Hayat iste kimi bosanmak kurtulmak ister kimi de erken evlilik hayali kurar evlilik kapalı bi kutu aslinda kaç yasinda evlenirsen evlen kutudan sansina ne çıkarsa..

Evet aynen öyle..23 yasındayım , 5aylık evliyim..suan kurtulmak ıcın bekliyorum..P.tesi dilekce vermeye gidicem bosanmak ıcın !
Okul varsa bosver hic hic hic evlenme... ! İlk önce okulunu bitir

20 yasinda evlendim, universitedeydim, 2sene sonra mezu. erken evlenmek guzel ama hayatina gereksiz sorumluluk ben simdiki aklim olsa okulu bitirdikten sonra evlenirdim. hemde az daha olgunlasmak icin.

Evet aynen öyle..23 yasındayım , 5aylık evliyim..suan kurtulmak ıcın bekliyorum..P.tesi dilekce vermeye gidicem bosanmak ıcın !
Okul varsa bosver hic hic hic evlenme... ! İlk önce okulunu bitir
Kiyamam gencecik üstelik çok yeni evlisin çocuk yapmadan kurtul madem bende çok büyük syilmam 25yasimda iki çocukla mal gibi kalakaldim hala esimle ayni evdeyim adam güzellikle ayrılmaya ikna olmuyor pismanliklarla dolu bi uc seneme oldu olan ve cocuklarima

21 yaşımda evlendim 2. Üniversiteyi okuyordum evlendiğim de ve çalışıyordum ama surduremedim ya işi birakacaktim ya kocayı işi bıraktım okul bitti evlilik devam
He bugün sorsan eğer çocuk yapmayacaksam evlenmem hemen
Bir kadın ne zaman çocuk isterse o zaman evlenmeli bence

Hahhaa komik olmayın lütfen siz fikir alışverişi mi yaptınız yani? Benim fikrimi begenmeyip taşldiniz resmen. Terbiyesizsiniz tek kelimeyle

26 yaşında evlendim her şey çok şükür güzel gidiyor ama keşke 30 umda evlenseydim diyorum. Benimle aynı yaşta olup çocuğu 3. sınıfta okuyan bir iş arkadaşım iyiki erken evlendim genç bir babayım dedi peki kendini genç hissediyor musun ruhen ve bedenen diye sordum biraz düşünüp hayır dedi

Zor canım zor... 15 29 gündür anne evindeyim.
Eşyalarımı hemen aldırdım.. şiddet saygısızlık hersey vardı kv ye çok düşkündü fln fln..
Durumun zormus canım ya.. neden bosanmayı düşünüyorsun?
Bebek iyiki olmadı Allah'tan çok şükür o yönden sıkıntım yok..

Ya canim benim evlilik çok ciddi bir kurum.
Büyük sorumluluk gelin olmak anne olmak koca ya bak çocuğa bak evi cevir.kv elti görünce hepsi ayrı dert.neden erken yaşta evliliği dusunesinki okulla evlilik cooookkk zoooorrr sana soyliyim.oku çalış gez toz genç kizligini yasa.genç kız olmadan kadın olma erkenden cokersin.eerken yaşta evlenenlerin çok çabuk çöktüğü bir gerçek.
Ben 27 yaşında evlendim ve 8 yıllık evliyim geç evlendim hiç pişman değilim.çalıştım esyami kendim aldım evimi duzdum.şimdi bebeğim var 1 yaşına girecek vallahi kendime zaman kalmıyor bazen aynaya bakacak vakit bulamıyorum.erken evlenmek demek erken yaslanmak demek unutmaaa

Ev benim değil hayat benim değil alınan kararlar benim değil herseyime başkaları karar veriyor onun ailesi varsa yoksa onlar benim ailem gelmesin gitmesin ben gitmeyim çocuklarımla alakalı herşeye hayatıma herşeye onlar karar versin dışarı cikamiyorum kimseyi görmüyorum ailesi zirt pirt geliyor resmen taciz ediyor kadın laflariyla tehdit ediyor eşimin Umuru değilim olmuyor yani dayak ta var kufurde olmuyor hiçbir yonuyle

yaşın biraz genç evlilik satranç gibi birşey onu idare bunu idare sinirleri idare birazcık daha geç evlensen sözdür nişandır birer sene arayla falan uzatıp eğer doğru kişiyi bulduysan tabiii

Harfi harfine aynı şeyleri bende yaşadım bi çok daha şeyler yaşadım kesinlikle aynı şeylerrr.. o kadar zor ki.. seni çok iyi anlıyorum canım benim

18de evlendim. Eşimle ikimiz de 14 yaşındayken tanışmıştık. Hala diyorum seni kaçıracam dediğin o 14 yaşımda kaçırsaydın da şimdiye çocuklar büyümüş olsaydı diye. Ben baba evimde ne bu kadar sevildim ne de bu kadar el üstünde tutuldum. Hala annemde diken üstündeyim. Evlenirken okulu bıraktım. 4.çocuğa hamileyken üni kazandım. 6.ya hamileyim üni bitiyor inşallah. Öyle herşey dışarıdan bakıp yorum yapmak değil yani. İstisnalar var bu hayatta kabul edin.

Konu sahibi eşini bilmediğim için yorum yapamam ben pişman değilim erken evlendiğimde. Pişman olduğum tek şey daha erken evlenmedim için. Ama şu da var ki pişman olan sayısı olmayandan fazla ne yazıkki... Şimdi gülüyorum ne şartlarda evlendiğimizde iş yok para yok ev yok destek çıkan yok. Ama atlattık herşeyi. Ben evlenirken hep hayırlısı dedim ve üzgün olduğumda da bu da imtihan deyip sabrettim sonu selamete çıktı. Senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah

Ben de çok kilo almamamı hep erken doğum yapmama bağlıyorum. Meğer değilmiş. benim de tam tersi. 5 doğum yaptım bekar arkadaşlarım benden çok kilo almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…