- 23 Eylül 2014
- 3.881
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
Merhaba kizlar
Erken yasta evlenip duzen kurmak iyi midir, recrubelerinizi paylasabilir misiniz buna cok ihtiyacim var.19-20 yaslarinda evlenmek ve evliykende okulu surdurmek bunu yasayaniniz oldumu? Simdiden tesekkur ediyorum paylasacaklariniz icinbirde; lutfen on yargilarinizi bir kenara birakip yorum yapin sadece deneyimlerinize ihtiyacim var.
Bilmem belki deInsanoglu her zaman yaptiklarindan pisman olur. Cocuk yapmasaydin da yapsaydim diyecektin belki de.
Bilmiyorum sperm bankasina ugrayabilirim de. Bu sene son.
Karsiniza cikan kisi yanlis yada birbirinize uyumsuz oldugunuz icin bu dusuncelerdesiniz.Evliyim ve o yapamazdim veya basimda bir erkekle yapmak zorunda olurdum dediginiz seyleri yapabiliyorum.Erken evlenmeyi hemen cocuk yapip evde sogan dogramaya adamis kisiler olarak gormeyin zaten hangi yasta olursaniz olun evlendiginiz zaman sadece sorumluluklariniz ve mutluluklariniz artsin ozgurlugunuz kisitlanmasin.
evliligim masal demedim ama kaynana yuzunden suan cehennem hayatindayim gibi bir durumda yok. Esin ile aran iyi olunca gelip geciyor onlar. Kizim olsa degil 19 29 yasinda olsa yanlış bir insanı seçmısse engellemeye calisirim.Benim ailem esimden razı. Annem kendi elimle(kendi buldugum biriyle) evlendirsem belki bu kadar iyi birini bulamazdım der. Hersey rakam değil.ya anlıyorum masal gibi evliliğiniz olabilir. ama bunun 25 yaşında olmasının bi engeli var mı insanın önünde. geçmişe dönemeyeceksiniz sonuçta.
kendi kızınızı düşünün mesela. 19 yaşında evlenmek istese iyi hadi der miydiniz?
evliligim masal demedim ama kaynana yuzunden suan cehennem hayatindayim gibi bir durumda yok. Esin ile aran iyi olunca gelip geciyor onlar. Kizim olsa degil 19 29 yasinda olsa yanlış bir insanı seçmısse engellemeye calisirim.Benim ailem esimden razı. Annem kendi elimle evlendirsem belki bu kadar iyi birini bulamazdım der. Hersey rakam değil.
Meslek sahibi olmak sartiyla evet.Okul, ev olmuyor diye bisey yok. Benim esim önüne yemek, kiyafetinin ütüsünü vs hic beklemedi benden 1,5 senedir. Ütüde yapar, yemekte yapar evde temizler.Üstüme görev olarak yapısmadı hiçbiri yapiyorsam severek yaptim.yani siz doğru insan olduğuna inanırsanız kızınızın 19 yaşında evlenmesine razı olursunuz.
Meslek sahibi olmak sartiyla evet.Okul, ev olmuyor diye bisey yok. Benim esim önüne yemek, kiyafetinin ütüsünü vs hic beklemedi benden 1,5 senedir. Ütüde yapar, yemekte yapar evde temizler.Üstüme görev olarak yapısmadı hiçbiri yapiyorsam severek yaptim.
okuluna devam etmek manasinda soyledim hanim efendi sonraki okul, ev aciklamasinida ayni anda yurumuyor dersiniz diye ekledim. Illa biyerden bisey cikartmaya tepinmeyin. Sen evlenmiyorsan evlenme umurumda mi? Ben memnunum. Olabiliyor yani.19 yaşında meslek sahibi?
okuluna devam etmek manasinda soyledim hanim efendi sonraki okul, ev aciklamasinida ayni anda yurumuyor dersiniz diye ekledim. Illa biyerden bisey cikartmaya tepinmeyin. Sen evlenmiyorsan evlenme umurumda mi? Ben memnunum. Olabiliyor yani.
25 yasından önce evlilik düsünmüyordum, ama karsıma öyle biri cıktı ki reddedemedimMerhaba kizlar
Erken yasta evlenip duzen kurmak iyi midir, recrubelerinizi paylasabilir misiniz buna cok ihtiyacim var.19-20 yaslarinda evlenmek ve evliykende okulu surdurmek bunu yasayaniniz oldumu? Simdiden tesekkur ediyorum paylasacaklariniz icinbirde; lutfen on yargilarinizi bir kenara birakip yorum yapin sadece deneyimlerinize ihtiyacim var.
istemem sağol. Ceyregini sakla sen ilerde lazım olur.sen kızını evlendir 19unda. gelip bi çeyrek takıcam tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?