Erken gebelik belirtileri

Piraye089

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
592
201
23
35
Herkese merhaba kızlar,ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim 3 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz. Ama olmuyor;( Regl olmama 3 gün var dün akşam test yaptım idrar testi negatif çıktı acaba erken mi yaptım testi ? Belirti olarak ta 10 gün önce göğüslerim çok şişmişti ama yumurtlama dönemi de olabilir dediler. Dün bi kaç kere kasıklarımda hafif sancılar oldu. Bide gözbebeklerim arasıra büyüyor. Sabahları zor kalkıyorum yataktan ama aynı Zaman'da çalışıyorum. Düşünceleriniz nedir ?

CANIM HER DAİM HAKKINDAN HAYIRLISI OLSUN AMA ADETE 3 GÜN KALA ERKEN DEĞİLDİR ASLINDA ÇIKMASI LAZIM ÇOK ÇOK SİLİK BİR ÇİZGİ BİLE OLSA SEN BİR FOTO ATSAYDIN BİZE KEŞKE.

MERABA
meraba canm bende seni gibi yeniyim burada benimde adetime 8 gun var bende bebek istiyorum benimde . 2 gündür tek taraflı sağ kasigimda ağrı ve batma oluyo goguslerimde hafif şişlik var ve dün öğlen 1 damla kahverengi leke geldi acaba hamilelik varımdır ve belirtimi dır anlamadım canm

Biraz daha bekle ama adet gününe az kala test yap yada o gün yap sonra negatif çıkınca erken mi yaptım diyo insan yine şüphe duyuyor yani benim gibi

ZATEN BENİM BU 3 ÜNCÜ DİĞERLERİNDE BULANTİ LAR KUSMALAR 8 HAFTADAN SONRA BAŞLIYORDU SİMDİ VARSA DA KUCUKTÜR BEBİŞ ŞİMDİLİK SADECE 2 GUNDUR SAĞ KASİGİMDA ARA ARA SANCI OLUYO BATMALAR OLUYO ve dün 1 damla kahverengi leke geldi goguslerimde hafif şişlik var şimdilik bukadar tatlım

2 test çeşidi varmış ben normal olanı aldım 5 liraydı . Hiç bir şey yoktu ;(

CANIM UCUZ OLANDA ÇIKMAZ GİBİ BİR ALGI EDİNME.MESELA BEN O BEŞ LİRA OLANDAN İLK KEZ YAPTIM TAM ADET GÜNÜ YAPTIM ÇOK SİLİK BİR ÇİZGİ ÇIKTI BEN ONA PEK GÜVENEMEDİM HATTA ZOR GÖRÜLÜYORDU, 5 GÜN GEÇİNCE ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM TAM ÇIKTI O ZAMAN . SEN ADET GÜNÜNDE TEKRAR DENE BAKALIM AYRICA BİZE DE BİR AT RESMİNİ BURADAKİ CANLAR ÇOK TECRÜBELİ BU KONUDA :) BEN KESİN BİLGİ İSTİYORUM DİYORSAN HEMEN YARIN SAĞLIK OCAĞINDAN KAN TESTİ YAPTIR ONLAR BİR GÜN SONRA SONUÇ VERİYOR AMA.

Reglim geçtikten sonra yaparım artık çünkü üzülüyor insan negatif görünce ama Canım haklısın tecrübeli ler o yüzden katılayım dedim bende hem paylaşmak istediğinden çok teşekkürler

Merhabalar herkede hayırlı günler arkadaşlar benmde bi sorum olacaktı adetime daha ön iki gün var ovulasyon testi sayesinde çift çizgi gordgun günü ve civarlarni degerkendrm . Sorum şu normalde adetime bi hafta kala şişen goguslerim yumurtlamadan iki gün sonra acimaya başladı ve sol kasigim da tek taraflı hafif batma oliyo . İnternette de beta HCG nin artmasıyla goguslerin sismesinn bağlantılı olduğunu okumuştum szce hamilelik belrtisimidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…