Herkese merhaba kızlar,ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim 3 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz. Ama olmuyor;( Regl olmama 3 gün var dün akşam test yaptım idrar testi negatif çıktı acaba erken mi yaptım testi ? Belirti olarak ta 10 gün önce göğüslerim çok şişmişti ama yumurtlama dönemi de olabilir dediler. Dün bi kaç kere kasıklarımda hafif sancılar oldu. Bide gözbebeklerim arasıra büyüyor. Sabahları zor kalkıyorum yataktan ama aynı Zaman'da çalışıyorum. Düşünceleriniz nedir ?
meraba canm bende seni gibi yeniyim burada benimde adetime 8 gun var bende bebek istiyorum benimde . 2 gündür tek taraflı sağ kasigimda ağrı ve batma oluyo goguslerimde hafif şişlik var ve dün öğlen 1 damla kahverengi leke geldi acaba hamilelik varımdır ve belirtimi dır anlamadım canmHerkese merhaba kızlar,ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim 3 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz. Ama olmuyor;( Regl olmama 3 gün var dün akşam test yaptım idrar testi negatif çıktı acaba erken mi yaptım testi ? Belirti olarak ta 10 gün önce göğüslerim çok şişmişti ama yumurtlama dönemi de olabilir dediler. Dün bi kaç kere kasıklarımda hafif sancılar oldu. Bide gözbebeklerim arasıra büyüyor. Sabahları zor kalkıyorum yataktan ama aynı Zaman'da çalışıyorum. Düşünceleriniz nedir ?
canm bu cevap bana mıydı acabaYerleşme kanaması olabilir bunu çok duydum cnm inşallah Bebiş vardır
anladım canm inşallah oyledirEvet cnm sana yazdım kahverengi leke oluyormuş yerleşme kanamasında
2 test çeşidi varmış ben normal olanı aldım 5 liraydı . Hiç bir şey yoktu ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?