Erken gebelik belirtileri

Bi program var yumurtlama takvimi diye onu indidim ona göre hareket ettim bakalım inşallah pozitif çıkarda işte bidaha ki bat tarihi 06 eylül ozaman a kadar bekliycem nasıl sabir edeceksem

Benimkinde takvimim yazıyo pembe kitap logosu var papatya var ustünde ben onu indirdim canm

Benimkinde takvimim yazıyo pembe kitap logosu var papatya var ustünde ben onu indirdim canm
Doğru degl canım o sen bkrsn gene de ama ben bi senedr ona gore hareket edyorm benm yumurtlamami ondordbcu gün gosteryo fakat ovulasyon testi ile ön birinci gün yumurtladgmi gordum

Himm analdım canm ama benim adetim ağustos 7 de başladı 8 gün sürdü ben ilaçla adet olmuştum spiral le korunuyodum ramazanın ilk haftası çıkardım spiral ı dahada adet olmadım o yüzden duphastoniçtim 4 gü n sonra adet oldum işte adet başlangıç ile şimdiki tarih tam 22 gün oldu

canım hakkından hayırlısı olsun inaşşllah . bunlar tek balşına belirti olada bilir olmaya da. zaten hamilelik belirtileri adet belirtisinin neredeyse aynısıdır, sürekli adet olacam sanırsın mesela ama olmazsın.

İnsallah saolun beklemek çok zor bu hafta cuma kan testi yaptrsam ckarmi szce adetime sekiz gün kalacak ozman

i
İnşallah hamilesinizdir. Ben de yeniyim sayfada daha yeni bebek çalışmalarına başladık eşimle. Ben bir haftadır folic asit kullanıyorum. Ayrıca bu gün de doktora gidip kan testi yaptırdım herhangi bir vitamin eksikliği falan var mı diye. Çarşamba sonuçları alıcam. Daha batıma 10 gün var. İnşallah bize de bebiş nasip eder Rabbim.

İnşallah Can'ım Amin . Bende 1 aydır folic acid kullanıyorum. Dün test yaptım negatif görmek çok kötü bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…