Doğru degl canım o sen bkrsn gene de ama ben bi senedr ona gore hareket edyorm benm yumurtlamami ondordbcu gün gosteryo fakat ovulasyon testi ile ön birinci gün yumurtladgmi gordumBenimkinde takvimim yazıyo pembe kitap logosu var papatya var ustünde ben onu indirdim canm
bende ona göre hareket ettim ama yanlismiş galiba canmKübra benimde öyle pembe kitap papatya resmi var
Tuba Can'ım sen hamilesin galiba ne kadar Zaman sonra oldu bana göre sende tecrübelisin
Merhabalar herkede hayırlı günler arkadaşlar benmde bi sorum olacaktı adetime daha ön iki gün var ovulasyon testi sayesinde çift çizgi gordgun günü ve civarlarni degerkendrm . Sorum şu normalde adetime bi hafta kala şişen goguslerim yumurtlamadan iki gün sonra acimaya başladı ve sol kasigim da tek taraflı hafif batma oliyo . İnternette de beta HCG nin artmasıyla goguslerin sismesinn bağlantılı olduğunu okumuştum szce hamilelik belrtisimidir
İnsallah saolun beklemek çok zor bu hafta cuma kan testi yaptrsam ckarmi szce adetime sekiz gün kalacak ozmancanım hakkından hayırlısı olsun inaşşllah . bunlar tek balşına belirti olada bilir olmaya da. zaten hamilelik belirtileri adet belirtisinin neredeyse aynısıdır, sürekli adet olacam sanırsın mesela ama olmazsın.
Her ikisi decanım ne kadar zaman sonra derken ilişkiden ne kadar zaman sonra olduyu mu soruyorsun? yoksa ne kadar denemeden sonra olduyu mu soruyorsun?
Allah büyük dyosun :)Her ikisi de
İnsallah saolun beklemek çok zor bu hafta cuma kan testi yaptrsam ckarmi szce adetime sekiz gün kalacak ozman
Her ikisi de
İnşallah hamilesinizdir. Ben de yeniyim sayfada daha yeni bebek çalışmalarına başladık eşimle. Ben bir haftadır folic asit kullanıyorum. Ayrıca bu gün de doktora gidip kan testi yaptırdım herhangi bir vitamin eksikliği falan var mı diye. Çarşamba sonuçları alıcam. Daha batıma 10 gün var. İnşallah bize de bebiş nasip eder Rabbim.Herkese merhaba kızlar,ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim 3 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz. Ama olmuyor;( Regl olmama 3 gün var dün akşam test yaptım idrar testi negatif çıktı acaba erken mi yaptım testi ? Belirti olarak ta 10 gün önce göğüslerim çok şişmişti ama yumurtlama dönemi de olabilir dediler. Dün bi kaç kere kasıklarımda hafif sancılar oldu. Bide gözbebeklerim arasıra büyüyor. Sabahları zor kalkıyorum yataktan ama aynı Zaman'da çalışıyorum. Düşünceleriniz nedir ?
İnşallah Can'ım Amin . Bende 1 aydır folic acid kullanıyorum. Dün test yaptım negatif görmek çok kötü bişeyi
İnşallah hamilesinizdir. Ben de yeniyim sayfada daha yeni bebek çalışmalarına başladık eşimle. Ben bir haftadır folic asit kullanıyorum. Ayrıca bu gün de doktora gidip kan testi yaptırdım herhangi bir vitamin eksikliği falan var mı diye. Çarşamba sonuçları alıcam. Daha batıma 10 gün var. İnşallah bize de bebiş nasip eder Rabbim.
Haklısın cnm Allah kucağına almayı bebişini görmeyi nasip etsin sanavalla canım döllenme dönemini bende tam bilmiyordum ama hamile kaldığımda 9 aylık evliydim. :) hesap yapmak kolay değil ki bu işlerde hangi gün tutmuştur anlamak biraz zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?