Erken gebelik belirtileri

Merhabalar,
Ben de dün silik çizgiyi gördüm çok şükür, hafif lekelenmem var. Yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum. Senin durum nedir Naz? Lekelenme var mı?

Merhabalar,
Ben de dün silik çizgiyi gördüm çok şükür, hafif lekelenmem var. Yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum. Senin durum nedir Naz? Lekelenme var mı?
Ayy hadi insallahh.. bebis vardir umarim.
Bende henuz bi lekelenme gorulmedi. Akintilarim var sadece. 5 dakika araliklarla sira sira bi sag bi sol kasigim agriyor. Cok afedersin gegirik tutuyor beni. Zaman zaman midem eksiyor. Onun disinda bi belirtim yok. Lekelenme de olmadi. Yarin hastaneye gidicem bakalim ne durumdayim. Sende cok gecmeden doktora git istersen. Tutunma zamanlari cok onemliymis. Yerlesme kanamazi diye bisey varaa doktorum bana neden kanama olursa kimyasal gebeliktir demekki dedi yani sagliksiz gebelik demek. Dis gebelij demek. Herseyin cevabini kac haftalik oldgunu yarin ogrenicem hemen yazarim buraya

Merhabalar,

Canim doktora gittim gayet saglikli oldugumu soyledi suan 5 haftalik hamileyim. Bundan sonra eger kanaman olursa korkma kanamani takip et ertesi gun bana gel dedi doktor. İki hafta sonrasina randevu verdi yine gidicem kismetse sen ne yaptin

Canim doktora gittim gayet saglikli oldugumu soyledi suan 5 haftalik hamileyim. Bundan sonra eger kanaman olursa korkma kanamani takip et ertesi gun bana gel dedi doktor. İki hafta sonrasina randevu verdi yine gidicem kismetse sen ne yaptin
Merhaba Nazcim
Hayirli olsun insallah. Benimde kanama gecti cok sukur. Yerlesme kanamasiymis demekki. Iki kere tahlil yaptirdim hcg degerim yukseliyo. Hcg degerim 1850 oldu. normalmi acaba. Senin kac?

Merhaba kızlar. Benim aklım çok karışık. 1 yıllık evliyim. Adet düzensizliği olduğu için ilac kullaniyordum. Ilaci biraktim. Bir kere adet oldum o da damla damla kahverengi leke halinde. Dr gittim bana söktürücü verdi . Tekrardan adet oldum. Ama şimdi yine adet olmadi ve az cok belirtiler var yorgunluk halsizlik istah bel ağrısı vb. Sizce hamile olma ihtimali var mı yadaayni durumda olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…