Erken gebelik belirtileri

2 test çeşidi varmış ben normal olanı aldım 5 liraydı . Hiç bir şey yoktu ;(
Bende senin gibi normal olani yaptim hemde 3 kere...
Adetten 2 gün önce adrt günä ve 2 gün sonra.. ama hep negatif. Bugün 6. Gün adetim hala gelmedi su andandoktorda sira bekliylrum. Insallah test yanlistir da hayieli haberi alirim

İnşallah Can'ım bana haber ver mutlaka bende Regl olmadım hala bekliyorum umarım sen hamilesin

Bulanti, bas dönmesi, kasiklarda batisma/gerilme, halsizlik, derin nefes almalar ve yarim saate bi tuvaletr gitme ihtiyaci...
ama psikolojikte olabilir tabii... ki insallah deyildir
Bende bu saydıkların hep vardı ama 2 gündür hiç bişey yok hissetmiyorum sadece gaz var ;( Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlı haberini bekliyorum Can'ım

Simdi viktim canim kan aldi persembe arayip sonucu ögrenecem. Ama pek olumlu konusmadi.
Hap la korunuyodum. Hapi biraktigim icon 3 aya kadar aksama olabilirmis.
Kasim'a kadar gelmesse ilacla getircez hanile deyilsen dedi.

Simdi viktim canim kan aldi persembe arayip sonucu ögrenecem. Ama pek olumlu konusmadi.
Anladım cnm evet duymuştum bende doğum kontrol hapı bıraktıktan 3-6 ay sonra hamilelik oluyor çünkü doğum kontrol hapları bıraksan bile vücutta hala kalıyor etkisi . Olumsuz düşünme bırakmışsın zaten hayırlısını isteyelim iyiki doktora çıkmışsın öğrenmiş oldun

Bu arada kasıma kadar gelmezse derken anlayamadım ne gelmezse? Kasım çok geç bi zaman

KIZLAR özellikle hamilelik yaşayan bayanlar varsa cevaplarsanız sevinirim .ben hala Regl olmadım göğüslerimdeki şişlik bi anda gitti bacaklarımda ağrı vardı o da yok şuan sadece gaz problemim var birde alt karın bölgemin sol tarafında yeşil renkte damarlar var akıntım var şeffaf ? Lütfen birisi bişey yazsın

Kızlar benimde 15 gündür falan kasıklarım ağrıyo bugünde göğüslerim acayip sızlamaya başladı sol kasığıma batma falan oluyo adetime 1 gün var duramadım test aldım sonuç ben inanamıyorum da yanlış çıkma olasılığı nedir ?

Eklentiler

• image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 190
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…