- 26 Ağustos 2016
- 41
- 36
- 3
- 33
Evet inşallah gormeyiz bi daha o negatifi
İnşallah Can'ım Amin . Bende 1 aydır folic acid kullanıyorum. Dün test yaptım negatif görmek çok kötü bişey
Can'ım sen kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bebiş istiyorsun ?Evet inşallah gormeyiz bi daha o negatifi
Ben daha 10 aylık evliyim canım bi kaç aydır istiyorum canım inşallah olurCan'ım sen kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bebiş istiyorsun ?
İnşallah Can'ım destek olalım birbirimize bende kasımda 2 yıl olcak evliyim. 3 ay oldu istiyoruzBen daha 10 aylık evliyim canım bi kaç aydır istiyorum canım inşallah olur
Bende senin gibi normal olani yaptim hemde 3 kere...2 test çeşidi varmış ben normal olanı aldım 5 liraydı . Hiç bir şey yoktu ;(
İnşallah Can'ım bana haber ver mutlaka bende Regl olmadım hala bekliyorum umarım sen hamilesinBende senin gibi normal olani yaptim hemde 3 kere...
Adetten 2 gün önce adrt günä ve 2 gün sonra.. ama hep negatif. Bugün 6. Gün adetim hala gelmedi su andandoktorda sira bekliylrum. Insallah test yanlistir da hayieli haberi alirim
Bulanti, bas dönmesi, kasiklarda batisma/gerilme, halsizlik, derin nefes almalar ve yarim saate bi tuvaletr gitme ihtiyaci...Merve belirtilerin var mıydı senin ?
İnşallah Can'ım bana haber ver mutlaka bende Regl olmadım hala bekliyorum umarım sen hamilesin
Bende bu saydıkların hep vardı ama 2 gündür hiç bişey yok hissetmiyorum sadece gaz var ;( Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlı haberini bekliyorum Can'ımBulanti, bas dönmesi, kasiklarda batisma/gerilme, halsizlik, derin nefes almalar ve yarim saate bi tuvaletr gitme ihtiyaci...
ama psikolojikte olabilir tabii... ki insallah deyildir
Doktora çıktın mı cnmInsallah canim bakalim sirami bekliyorum henüz :)
Anladım cnm evet duymuştum bende doğum kontrol hapı bıraktıktan 3-6 ay sonra hamilelik oluyor çünkü doğum kontrol hapları bıraksan bile vücutta hala kalıyor etkisi . Olumsuz düşünme bırakmışsın zaten hayırlısını isteyelim iyiki doktora çıkmışsın öğrenmiş oldunSimdi viktim canim kan aldi persembe arayip sonucu ögrenecem. Ama pek olumlu konusmadi.
Hap la korunuyodum. Hapi biraktigim icon 3 aya kadar aksama olabilirmis.
Kasim'a kadar gelmesse ilacla getircez hanile deyilsen dedi.
Bu arada kasıma kadar gelmezse derken anlayamadım ne gelmezse? Kasım çok geç bi zamanSimdi viktim canim kan aldi persembe arayip sonucu ögrenecem. Ama pek olumlu konusmadi.
Hap la korunuyodum. Hapi biraktigim icon 3 aya kadar aksama olabilirmis.
Kasim'a kadar gelmesse ilacla getircez hanile deyilsen dedi.
11. Aya kadar. Yani 3 ay adet olmayabilirmisim sebepsiz yere. 3 ay yinede olmassam kasim'da ilacla cözülecekmisim hamilelik yoksa sayetBu arada kasıma kadar gelmezse derken anlayamadım ne gelmezse? Kasım çok geç bi zaman
Adet söktürücü ilaçlar var kasıma kadar bekletmesi neden anlayamadım11. Aya kadar. Yani 3 ay adet olmayabilirmisim sebepsiz yere. 3 ay yinede olmassam kasim'da ilacla cözülecekmisim hamilelik yoksa sayet
Moralini bozma cnm kötü bişey yok ki şuan herşey Allah tan senin için de dua edicem KiB üzülme sakınBende anlamadim. Ama morelim cok bozuk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?