35Naz35 test yaptın mı?
sonucu bizimle paylaşır mısın?
benim bat 06 nisan
ama adet olacak gibi belirtilerim var
canım biraz sıkkın
inşallah testin pozitif çıkar, sana sevinirken, tekrar umutlanırız
35Naz35 test yaptın mı?
sonucu bizimle paylaşır mısın?
benim bat 06 nisan
ama adet olacak gibi belirtilerim var
canım biraz sıkkın
inşallah testin pozitif çıkar, sana sevinirken, tekrar umutlanırız
Ve insallah sende adet olmazsin umarim hamilesindir.
Tabiki haber alinca hemen yazarim
Cevapsiz sorularima cevap oldun sag ol :)))bat - beklenen adet tarihi
bir de
sat var- son adet tarihi
:)
biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan, güzel haberleri almak için
benim durumumda bir değişiklik yok. kırmızıyı görmediğiniz sürece UMUT var :)
canim normalde 3 gün kala yapilabilir erken degil hatta 4-5 gün önceden bile yapilabilir ama aldigin testin derecesine bakar 25lik se zor göstermez 10luk ise gösterir ceistli dereceler var ona göre. Bende 10luk gösterdi 3 gün kala. Erken belirtide istahim cok acildiHerkese merhaba kızlar,ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim 3 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz. Ama olmuyor;( Regl olmama 3 gün var dün akşam test yaptım idrar testi negatif çıktı acaba erken mi yaptım testi ? Belirti olarak ta 10 gün önce göğüslerim çok şişmişti ama yumurtlama dönemi de olabilir dediler. Dün bi kaç kere kasıklarımda hafif sancılar oldu. Bide gözbebeklerim arasıra büyüyor. Sabahları zor kalkıyorum yataktan ama aynı Zaman'da çalışıyorum. Düşünceleriniz nedir ?
bat - beklenen adet tarihi
bir de
sat var- son adet tarihi
:)
biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan, güzel haberleri almak için
benim durumumda bir değişiklik yok. kırmızıyı görmediğiniz sürece UMUT var :)
yok yok yokMalesef adet oldum
Peki sen ne yaptin ? Insallah sende vardir gebelik :)
yok yok yok
ben kırmızıları gördüm
takiplere ve çalışmalara devam :)
pozitif düşünüp, asla moral bozmuyoruz.
sizlerden gelecek güzel haberler ile de tekrardan motive oluyorum :)
Kizlar az once test yaptim ikinci cizgi cok hafif belirdi silik cikti sizce hamilemiyimdir
Insallah hamileyimdir. Cok sabirsizlaniuorum
Evet bence hamilesin kan testi de yaptır hayırlı olsunTest sonucu bu arkadaslar. Telwfon cok iyi cekmiyor ama gorunuyor yani o kadar test yaptim hic boyle gormemistim
Evetini gordukten sonra gerisi bana gorunmediEvet bence hamilesin kan testi de yaptır hayırlı olsun
Hamileymisimm :) ama degerim dusukmus. Son adet tarihim 11 nisan. Kan degerim 97.20 cikti. Yarin doktora gidecegim. İnsallah yukselie tutunur bebegim dua edin kizlarEvet bence hamilesin kan testi de yaptır hayırlı olsun
Benimde ilk sonucum 87 gibi bişeydi 48 saat sonra 3 katına çıktı sen stres yapma çok düşük değil sonucunHamileymisimm :) ama degerim dusukmus. Son adet tarihim 11 nisan. Kan degerim 97.20 cikti. Yarin doktora gidecegim. İnsallah yukselie tutunur bebegim dua edin kizlar
Benimde ilk sonucum 87 gibi bişeydi 48 saat sonra 3 katına çıktı sen stres yapma çok düşük değil sonucun
İnşallah Allah gönlüne göre versinHadi ya.. cok dua ettim cumartesi gunu hastaneye gittim tekrae kan verdim bu sefer de 174 kusur oldu. Doktor iyi dedi degerlerin. Suan kinyasal gebelik 2 haziran da gel bakalim eger kanaman olursa gebelik iptal eder kendini eger kanama olmazsa sagliklu bir sekilde gebelik devam eder dedi. Simdi cuma gununu bekliyorum iple cekiyorum. Umarim hicbir sknti cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?