Erken gebelik belirtileri

35Naz35 test yaptın mı?
sonucu bizimle paylaşır mısın?
benim bat 06 nisan
ama adet olacak gibi belirtilerim var
canım biraz sıkkın
inşallah testin pozitif çıkar, sana sevinirken, tekrar umutlanırız

Ay boyle yazilsrima cevap gelince cok heycanlaniyorum.
Bu arada 9 gun degil 10 gun olmus adet gecikmem.
Yanlis hatirlamiyorsam ya 4.gunde ya 3.gunde test yaptim negatif cikti.
5.gunde hastaneye gittim doktor yumurtan catlamis dedi. Dusun daha yeni catlamis adet olmam gerekirken
Hemen iliski dedi bu donemde iliski olursa gebelik artar dedi. Hamile kalmami kolaylastiracak hap verdi bide akintim.icin fitil verdi.Bugun 10.gundeyim hala ne adet oldum.ne bisi. Belim sirtim cok agriyorm gogus ucum sis ve dokunulmuyor. Yeni farkettim kizarik olmus cok kucuk yeri. 2 side.
Basim.cok agriyor. Kasiklaeim agriyor ama adet namina bisey yok.
Akintim.var sari sari yogun kivamli akiyor.
Anlayamadim. Gec dollenme olabilir ki diye dusunuyorum.
Birde birsey soracagim tamamen bilincsizligimden.
Bat nedir ? Adet gununden mi bahsediyorsun ?

35Naz35 test yaptın mı?
sonucu bizimle paylaşır mısın?
benim bat 06 nisan
ama adet olacak gibi belirtilerim var
canım biraz sıkkın
inşallah testin pozitif çıkar, sana sevinirken, tekrar umutlanırız

Ve insallah sende adet olmazsin umarim hamilesindir.
Tabiki haber alinca hemen yazarim

Ve insallah sende adet olmazsin umarim hamilesindir.
Tabiki haber alinca hemen yazarim

Kan testimde de negatif cikmisti bu arada.
Acaba yeni mi olusuuorda gorunmedi ya da gercekten degilmiyim havaardan mi olmuyorum bilmiyorum ama cok cank sklyor benimde

bat - beklenen adet tarihi
bir de
sat var- son adet tarihi
:)
biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan, güzel haberleri almak için
benim durumumda bir değişiklik yok. kırmızıyı görmediğiniz sürece UMUT var :)

bir de
sat var- son adet tarihi
Cevapsiz sorularima cevap oldun sag ol :)))
Aynen dimi umut var :) bakalm cok heycanliyim. Insallah isteyen herkese yuce rabbim bir evlat verir :)

Kizlar ben hala adet olmadim bugun test yaptim.sonuc yine negatif aglamak istiyorum.
Onceki mesajlarimda anlatmistim. Benim adet donemim duzensiz. En son adetimi subat 18 de gordum. Normalde de 36 gunde 1 oluyorum. Bu bazen erken bazen gec oluyor. Ama hic bu kadar gecikmemisti.
Adetimin gecikmesinin 5.gunuydu 29 mart. Megersem o gun yumurtam catlamis. O gun iliski oldu.
Ama sanirim.tutmamis yarin doktora gidicem dua edin kizlar inaallah hamileyimdir belki kanda cikar

canim normalde 3 gün kala yapilabilir erken degil hatta 4-5 gün önceden bile yapilabilir ama aldigin testin derecesine bakar 25lik se zor göstermez 10luk ise gösterir ceistli dereceler var ona göre. Bende 10luk gösterdi 3 gün kala. Erken belirtide istahim cok acildi

bir de
sat var- son adet tarihi

Malesef adet oldum
Peki sen ne yaptin ? Insallah sende vardir gebelik :)

yok yok yok
ben kırmızıları gördüm
takiplere ve çalışmalara devam :)
pozitif düşünüp, asla moral bozmuyoruz.
sizlerden gelecek güzel haberler ile de tekrardan motive oluyorum :)

Ya ben cok uzuldum ama aglayacaktim gercekten. Ne kadar zor bir evre beklemek.
Bugun adet oldgum icin inofolik combi ilacimi icmeye baslicam. Gebelik dusunuyorsan bi doktora gidio kullanmaya basla istersen sende. Bebegin gelisimi icin. Seni hamilelige hazirliyor. Hamile olana kadar kullanicam.
Senn icin de benim icinde hakkimizda hayirlisi olsun

Merhaba arkadaslar
Benim bebis dustu maalesef. Toksoplazma da oyle yabana atilacak bir enfeksiyon degilmis ustune ustluk. Doktor 6 hafta korun, sonra testi yeniden yaptir dedi. Bu parazit hakkinda bilgi sahibi olan var mi, Ne kadar surede vucuttan temizlenir acaba???

Kızlar lütfen yardım az önce kan testi sonucumu aldım 4,3 çıktı hgc.doğru düzgün adet olmadım ki sanırım üstüne gördüm ve 3 gun oldu sizce hamile miyim

Kizlar az once test yaptim ikinci cizgi cok hafif belirdi silik cikti sizce hamilemiyimdir
Insallah hamileyimdir. Cok sabirsizlaniuorum

Kizlar az once test yaptim ikinci cizgi cok hafif belirdi silik cikti sizce hamilemiyimdir
Insallah hamileyimdir. Cok sabirsizlaniuorum

Test sonucu bu arkadaslar. Telwfon cok iyi cekmiyor ama gorunuyor yani o kadar test yaptim hic boyle gormemistim

Eklentiler

• IMG-20170524-WA0004.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 50
Evet bence hamilesin kan testi de yaptır hayırlı olsun
Evetini gordukten sonra gerisi bana gorunmedi heycan yaptim. Insallah vardir biseyler yarin sabah kan vermeye gidicem yarin yine yazarim.
Kizlar yine tecrubesi olamlar yazsin lutfen. Boyle sonuc alip da hamile olmayanlar da yazsin lutfen simdilik yarina kadar sabred3micem yazin lutfen

Evet bence hamilesin kan testi de yaptır hayırlı olsun
Hamileymisimm :) ama degerim dusukmus. Son adet tarihim 11 nisan. Kan degerim 97.20 cikti. Yarin doktora gidecegim. İnsallah yukselie tutunur bebegim dua edin kizlar

Hamileymisimm :) ama degerim dusukmus. Son adet tarihim 11 nisan. Kan degerim 97.20 cikti. Yarin doktora gidecegim. İnsallah yukselie tutunur bebegim dua edin kizlar
Benimde ilk sonucum 87 gibi bişeydi 48 saat sonra 3 katına çıktı sen stres yapma çok düşük değil sonucun

Benimde ilk sonucum 87 gibi bişeydi 48 saat sonra 3 katına çıktı sen stres yapma çok düşük değil sonucun

Hadi ya.. cok dua ettim cumartesi gunu hastaneye gittim tekrae kan verdim bu sefer de 174 kusur oldu. Doktor iyi dedi degerlerin. Suan kinyasal gebelik 2 haziran da gel bakalim eger kanaman olursa gebelik iptal eder kendini eger kanama olmazsa sagliklu bir sekilde gebelik devam eder dedi. Simdi cuma gununu bekliyorum iple cekiyorum. Umarim hicbir sknti cikmaz

İnşallah Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…