Erken gebelik belirtileri

Merhaba Arkadaşlar,
Kan testimi yaptırdım. Hcg 27 çıktı. Çok düşük bir değer olduğunu biliyorum. Lekelenmemde devam ediyor. Üstüne üstlük birde parazit çıktı. "Toksoplazma" adında bir enfeksiyon. Eğer hamilelik döneminde enfeksiyon başlamışsa bebeği sakat bırakma ya da düşük riski çok yüksek seviyelerde.Doktorda kimyasal gebelik olduğunu büyük bir ihtimalle düşük olacağını söyledi. Bu akşam tekrar test yaptıracağım. Düşerse daha iyi olacak sanki. Hepimiz için hayırlısı. Okuyan arkadaşlardan dua bekliyorum. Zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yaa insallah dogrudur jamilesindir.
Bende bekliyorum en son yazDigimda 9 gun vardi adetime simdi tam 3 gun gecti olmadim. Duzensiz de adet oluyorum ama bilemedim. 35 gunde bir oluyorum bazen daha erken de gelebiliyor tabi..
Gogus uclarm hassaslasti artik kasiklarm agriyor belim agriyor. Vucudum hastaymisim gibi kiriliyor basim catliyor havadan mi stresten mi adet olamiyorum.anlamiyorum ama cok merak ediyorum. Bide idrar yollari enfeksiyonu olmustum acaba ondan mi oluyor. Herkea bisey soylyor. Umarim hamileyimdirr

Veee karnimda cok sisti...

Selam hanimlar yasmin hapini birakali bir ay oldu. Yumurtlama donemimi degerlendirdik onceki yumurtlama ve sonraki gun. Bat a bir hafta var. Ama kasimlarim sol bacagim ve basim agriyor. Sadece bugün de mide bulantim oldu. Sizce durum nedir

Aynı bende böyle öğrendim çöpten çıkardığımda biraz daha belirginlesmisti

Erken gosteren test aldim adetim 4 gun gecijti bugunle birlikte sonuc negatif kizlarr.
Uzuldum aslinda ama hayirlisi buymus

Adetten 6 gun onceki kan testim negatid cikti kizlar... Diger aya kismet.. Ben 7ay kadar yasmin kullandim. Evliligimnde 7. Ayi. Bir ay oldu hap birakali. Demek etkisi gecmiyor. Bunyeden bunyeye fark var tabi

Adetten 6 gun onceki kan testim negatid cikti kizlar... Diger aya kismet.. Ben 7ay kadar yasmin kullandim. Evliligimnde 7. Ayi. Bir ay oldu hap birakali. Demek etkisi gecmiyor. Bunyeden bunyeye fark var tabi

Duydugum.kadariyla dogm kontrol hapini evlendgin ilk 3 ay veya 6 ay kullanan bir sonraki sene hamile kalabilirmis.
Ama umarim senin oyle olmaz insallah en kisa surede hamile kalirsin.
Benmde adet duzenszlgi var. Yani 35 gunde bir oluyorum bazen degisiyor erken de gelebiliyor ama normalde 35.
4 gun gecti adetimden test yaptim negatif cikti. 29 mart carsamba doktora gittim yumrtam catlamis kan testi verdim yine sonuc negatif. Ama suan tam 7 gun oldu hala adet olmadim. Surekli stres yapiyorum ne zaman olcam acaba hamilemiyim diye sanirim stres yaptgim icin gwlmiyor ya da gec dollenme mi anlam veremedim. Gebe olup boyle bir seyle karsilasan var mi yardimci olurmusunuz kafayi yicem yoksa

Stres iyi bisey degil sakin olcakmissin hep oyle soyleniyor. Bizim gelinimiz de benim gibi kullandi. Biraktiktan 3 ay sonra hamile kladi. Aslinda bunye meselesi ve durumu takmamak onemliymis. Sende rahat ol düşünme. Yumurtlama gunlerini takip etmeyw calis.

Adetin bittikten sonra bir gun ara ile degerlendirin diyolar. Allah ne zman isterse o zaman olur. Aslinda takmamak lazim. Insallah gonlune gore olur. En yakin zamanda bebislerimize hayirli bir sekilde kavusmak dilegiyle..

Birbirimizden haberdar edelim
Ay cok dogru diyorsun ama stres yapmamak elde degil. Amin cok guzel seyler diledin. Umarim hayirli zamanda allah bize guzel evlat nasip eder.
Benim bugun 9. Gun adet olmayisimin.. ve gogus uclarim hafif kizarik oldu dokunulmuyor. Doktor adet olmazsan gel demisti ama dayanamicam.test yapcam galiba bide korkuyorum bisey cikmazsa diye ne kadar kotu bi durum ya

Sen ne yaptin adet oldun mu? Ne durumdasin

35Naz35 test yaptın mı?
sonucu bizimle paylaşır mısın?
benim bat 06 nisan
ama adet olacak gibi belirtilerim var
canım biraz sıkkın
inşallah testin pozitif çıkar, sana sevinirken, tekrar umutlanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…