- 6 Ocak 2017
- 143
- 105
- 18
Veee yarina kadar dayanamadik tabiki aksam bir test aldik ve sonuc sanirim pozitif. Sanirim diyorum cunku cok ama cok silik bir cizgi cikti. Hatta ilk etapta anlamadim bile diyebilirim. 10 dk sonra copten testi alip bi daha baktikki evet silikm bir cizgi varmis. Cok enteresan ama adetimin 5 gun gecmesine ragmen hala belirginlesmemis.
Bir de gözlerim solgun solgun bakiyor mayismis gibi.. Hamilelik belirtileri olabilir mi
Amin insallah canim :)Insallah.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Amin canım inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder :)Insallah.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Aynı bende böyle öğrendim çöpten çıkardığımda biraz daha belirginlesmistiVeee yarina kadar dayanamadik tabiki aksam bir test aldik ve sonuc sanirim pozitif. Sanirim diyorum cunku cok ama cok silik bir cizgi cikti. Hatta ilk etapta anlamadim bile diyebilirim. 10 dk sonra copten testi alip bi daha baktikki evet silikm bir cizgi varmis. Cok enteresan ama adetimin 5 gun gecmesine ragmen hala belirginlesmemis.
Adetten 6 gun onceki kan testim negatid cikti kizlar... Diger aya kismet.. Ben 7ay kadar yasmin kullandim. Evliligimnde 7. Ayi. Bir ay oldu hap birakali. Demek etkisi gecmiyor. Bunyeden bunyeye fark var tabi
Stres iyi bisey degil sakin olcakmissin hep oyle soyleniyor. Bizim gelinimiz de benim gibi kullandi. Biraktiktan 3 ay sonra hamile kladi. Aslinda bunye meselesi ve durumu takmamak onemliymis. Sende rahat ol düşünme. Yumurtlama gunlerini takip etmeyw calis.Duydugum.kadariyla dogm kontrol hapini evlendgin ilk 3 ay veya 6 ay kullanan bir sonraki sene hamile kalabilirmis.
Ama umarim senin oyle olmaz insallah en kisa surede hamile kalirsin.
Benmde adet duzenszlgi var. Yani 35 gunde bir oluyorum bazen degisiyor erken de gelebiliyor ama normalde 35.
4 gun gecti adetimden test yaptim negatif cikti. 29 mart carsamba doktora gittim yumrtam catlamis kan testi verdim yine sonuc negatif. Ama suan tam 7 gun oldu hala adet olmadim. Surekli stres yapiyorum ne zaman olcam acaba hamilemiyim diye sanirim stres yaptgim icin gwlmiyor ya da gec dollenme mi anlam veremedim. Gebe olup boyle bir seyle karsilasan var mi yardimci olurmusunuz kafayi yicem yoksa
Adetin bittikten sonra bir gun ara ile degerlendirin diyolar. Allah ne zman isterse o zaman olur. Aslinda takmamak lazim. Insallah gonlune gore olur. En yakin zamanda bebislerimize hayirli bir sekilde kavusmak dilegiyle..Stres iyi bisey degil sakin olcakmissin hep oyle soyleniyor. Bizim gelinimiz de benim gibi kullandi. Biraktiktan 3 ay sonra hamile kladi. Aslinda bunye meselesi ve durumu takmamak onemliymis. Sende rahat ol düşünme. Yumurtlama gunlerini takip etmeyw calis.
Birbirimizden haberdar edelimAdetin bittikten sonra bir gun ara ile degerlendirin diyolar. Allah ne zman isterse o zaman olur. Aslinda takmamak lazim. Insallah gonlune gore olur. En yakin zamanda bebislerimize hayirli bir sekilde kavusmak dilegiyle..
Ay cok dogru diyorsun ama stres yapmamak elde degil. Amin cok guzel seyler diledin. Umarim hayirli zamanda allah bize guzel evlat nasip eder.Birbirimizden haberdar edelim
Ay cok dogru diyorsun ama stres yapmamak elde degil. Amin cok guzel seyler diledin. Umarim hayirli zamanda allah bize guzel evlat nasip eder.
Benim bugun 9. Gun adet olmayisimin.. ve gogus uclarim hafif kizarik oldu dokunulmuyor. Doktor adet olmazsan gel demisti ama dayanamicam.test yapcam galiba bide korkuyorum bisey cikmazsa diyene kadar kotu bi durum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?