erken gebelik mujdesi

t_c2011

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
251
98
123
35
Arkadaslar merhaba aranizda gebeligini adet günü gecmeden öğrenen var mi

evet ben 2 gün kala öğrendim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar merhaba aranizda gebeligini adet günü gecmeden öğrenen var mi

Ben varim canim dun ogrendim adetime 2 gun kala:) doktor 2 gun sonra bi test daha istedi predictor erken gebelik testinde ogrendm silik cikti fakat kan testimde 20.06 3 haftalik gebeyim sanirim kesin sonuc yarin:)) cok mutluyum insallah bir aksilik yoktur

Ins hayirli bir evladin olur benim iki gün var adetime acba tes yapsami diyorum cikarmi goguslerde sis ara sira sizlama oluyor kasikta agrilar acaba varmi

Hayırlı olsun cnm benim bu başlığı açtığımda adetime 7 gün vardı dayanamadim 4 gün kala evde test yaptim ikinci çizgi cok silikti 3 gün sonra kan testi verdim o zamanda adetime 1 gün vardi :)) sonuç beta hcg 215 ti şuan 9 haftalik hamileyim bugün öğleden sonra kalp atışlarını duyacaz dua et bize inşallah bir sorun çıkmasın allahim bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayi nasip etsin

Ins hayirli bir evladin olur benim iki gün var adetime acba tes yapsami diyorum cikarmi goguslerde sis ara sira sizlama oluyor kasikta agrilar acaba varmi

Cnm benim cikti adeti.w 2 gun kala yaptim idrar testi kan testinide ayni gun yaptirdm ikiside pozitif ama yarin kesin sonucu ogrenicem dua edin bana kizlar bir aksilik cikmasin cok korkuyrm

Cnm benim cikti adeti.w 2 gun kala yaptim idrar testi kan testinide ayni gun yaptirdm ikiside pozitif ama yarin kesin sonucu ogrenicem dua edin bana kizlar bir aksilik cikmasin cok korkuyrm

Rabbimin iziniyle bir sorun çıkmaz ins rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasib etsin ins birde maşallah diyelim :) ay gitsemi eczane test alsami

en son 24 mayısta adet olmuştum 24 hazıranda adet olmayı beklerken 18 hazıranda çift çizgiyi gördüm tam 6gün önce

Menzilĺlll hemen eczaneyeee korkmak yok dunyanin sonu deil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…