erken gebelik mujdesi

. Merhaba kizlar, bugun doktora gittim, 1-2 haftalik hamile ciktim. Ama benim en son reglim 5 temmuzdu. 30 temmuzda testte pozitif cikti ki reglime daha 6 gun vardi. Simdi nasil 1-2 haftalik cikiyirum? Daha buyuk olmasi gerekmiyor mu?

. Merhaba kizlar, bugun doktora gittim, 1-2 haftalik hamile ciktim. Ama benim en son reglim 5 temmuzdu. 30 temmuzda testte pozitif cikti ki reglime daha 6 gun vardi. Simdi nasil 1-2 haftalik cikiyirum? Daha buyuk olmasi gerekmiyor mu?

Reglim temmuz 7ydi bende adet olmadan 3 gun once yaptim doktor 2 haftalik oldugunu soledi muhtemelen seninde yumurtlama zamaninda gebe kalmissin benim.gbi:)

Hanımlar en erken ne zaman test yapılır? Benim adetime daha 9 gün var, 1 hafta önce yumurtladım, 3 kez birlikte olduk. Bu ilk denememiz, bu yüzden bilemiyorum be zaman test yapsam? Çokta merak ediyorum, beklemek ne zormuş...

Canım bebişin erkek mi bu arada hayırlısıyla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…