- 6 Temmuz 2014
- 262
- 102
- 43
Testi yaptim cikmadi
5 gun sonra tekrarla.ama hic belli olmaz kac kisinin ole olmus- gec dollenmede olabilir
Hayırlı olsun cnm benim bu başlığı açtığımda adetime 7 gün vardı dayanamadim 4 gün kala evde test yaptim ikinci çizgi cok silikti 3 gün sonra kan testi verdim o zamanda adetime 1 gün vardi :)) sonuç beta hcg 215 ti şuan 9 haftalik hamileyim bugün öğleden sonra kalp atışlarını duyacaz dua et bize inşallah bir sorun çıkmasın allahim bebişlerimizi k
ucağımıza
Tebrik ederim.cnm benim cizgimde cok hafif ama. Pozitif sayiliyormus doktorum bana hala gebesin demiyor yarin kan testini.tekrarlicam artis varsa gebeyim insallh ama ben hissedyrm gebeyim-
Teşekkür ederim cnm inşallah sende güzel bir sonuç alırsın biz bugün bebeğimin kalp atışlarını dinledik allahim inşallah sizede nasip etsin
Slm hanimlar. Adetinden once silik testi cikanlar, lutfen buraya resmini koyarmisiniz? Ben bugun yaptim daha 4 gun vat adete. Gozle cok zorlukla gorulur ikinci cizgi var. Karshilashtirmak istiyorum. Lutfen resim paylashin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evvvet kizlar, tabii ki dayanamayip gidip kan testi yaptirdim. Yarin sabah cikicak cevap. Yarina kadar nasil dayanicam bilemiyorum. Amma yarinki cevapdan sonra 1 sheyden emin olucam. Eger negativ cikarsa demekki testteki silik cizgiler bana umut olmamali, amma pozitiv cikarsa, siz dediyiniz gibi hamilelik varsa silik de olsa cikar kanaatine varicam. Hadi sabahi bekliyiuim ben. Yapmadigim bishey icin yaptigimdan 2 kere fazla pishman olurum diye gittim yaptirdim. Inshallah hayirlisi♥
Hayırlı olsun cnm benim bu başlığı açtığımda adetime 7 gün vardı dayanamadim 4 gün kala evde test yaptim ikinci çizgi cok silikti 3 gün sonra kan testi verdim o zamanda adetime 1 gün vardi :)) sonuç beta hcg 215 ti şuan 9 haftalik hamileyim bugün öğleden sonra kalp atışlarını duyacaz dua et bize inşallah bir sorun çıkmasın allahim bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayi nasip etsin
Merhaba, benimde reglime 6 gun kala sabah mide bulantisi, kusma, agri siziyla uyandim. Test yaptik. Pozitif cikti. En son reglim 5 temmuzdu. Henuz doktora gitmedik, reglimden biraz gecsin diye..Yarin gidecegiz. Cok heyecanliyim, sizce kac haftalik hamileyimdir?
Hayırlı olsun cnm doktorlar son adet tarihini hamileligin ilk günü olarak degerlendiriyorlar buna görede 4 haftalık hamilesin
Ne gibi belirtilerin vardı cnm benim bi hafta kala bi damla lekrm vardı ve ondan sobra adet olacak gibi sancı var aea ara artıyor ve beyaz akıntı var 3gün kaldı bata sizce olabilir mi
Ay cok tesekkur ederim, seninde hayirli olsun. Sagsalim saglikla ve hayirlisiyla bebislerimizi alalim kucagimiza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?