erken gebelik mujdesi

Slm hanimlar. Adetinden once silik testi cikanlar, lutfen buraya resmini koyarmisiniz? Ben bugun yaptim daha 4 gun vat adete. Gozle cok zorlukla gorulur ikinci cizgi var. Karshilashtirmak istiyorum. Lutfen resim paylashin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adetime 1-2 gün var.korkuyorum olmazsa diye.çoooooook istiyorum Allahım nolur olsun.

hepimizin oluversin bebişleri inşallah

Pinarcim, ben de ayni seninle ayni vaziyyetdeyim. Adetime 2 gun var. 2 tane test yaptim. Cooook silik bir cizgi var. Kan testi yapmaya cok korkuyorum

Ya resmen kashiniyorum ya :) gidip kan testi yaptirsam mi diye:) cok sabirsiz bir bunyem var. Bir de kizlar lutfen bana yazin, bulanti var mi sizde? Adete yakin bulanti olmali mi?

canım 2. çizgi çok silik de olsa eğer varsa hamilesin inşallah.. benimki de ancak ışığa tutunca belli belirsiz görülüyordu.. ama hamile olmazsan orası bembeyaz kalıyor.. merak etme.. git ve kan testi yaptır.. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.. bu arada hamilelik bu kadar yeniyken bulantı olmaz.. bulantı olması için beta hcgnin belli bir değere kadar yükselmesi lazım.. seninki psikolojik olabilir..

Kizlar merhaba, benimde reglime 6 gün varken öğrendim. 29 haziranda :) En son reglim 5 temmuzdu. Henüz doktora gitmedik. Reglimden birkac gun gecmesini bekledik ama yarın gidecegiz. Sizce kac haftaliktir ?

Evvvet kizlar, tabii ki dayanamayip gidip kan testi yaptirdim. Yarin sabah cikicak cevap. Yarina kadar nasil dayanicam bilemiyorum. Amma yarinki cevapdan sonra 1 sheyden emin olucam. Eger negativ cikarsa demekki testteki silik cizgiler bana umut olmamali, amma pozitiv cikarsa, siz dediyiniz gibi hamilelik varsa silik de olsa cikar kanaatine varicam. Hadi sabahi bekliyiuim ben. Yapmadigim bishey icin yaptigimdan 2 kere fazla pishman olurum diye gittim yaptirdim. Inshallah hayirlisi♥

Hadi hayirli rabbim seni yarin coook sevindirsin aminnnnnn 😊

Amin!!!! Hepimizi!

Sabaha kadar catliyicam meraktan★

Merhaba, benimde reglime 6 gun kala sabah mide bulantisi, kusma, agri siziyla uyandim. Test yaptik. Pozitif cikti. En son reglim 5 temmuzdu. Henuz doktora gitmedik, reglimden biraz gecsin diye..Yarin gidecegiz. Cok heyecanliyim, sizce kac haftalik hamileyimdir?

Hayırlı olsun cnm doktorlar son adet tarihini hamileligin ilk günü olarak degerlendiriyorlar buna görede 4 haftalık hamilesin

Kizlar ya, testin cevabi negatif cikti. Hamish deyilim. Sevil depresyonun dibine girer,hadi bye bye

Ne gibi belirtilerin vardı cnm benim bi hafta kala bi damla lekrm vardı ve ondan sobra adet olacak gibi sancı var aea ara artıyor ve beyaz akıntı var 3gün kaldı bata sizce olabilir mi

Sanırim bana soruyorsun!? Son adetim 5 temmuzdu ama 29 haxiranda sabah 5 de mide bulantisi, kusma ve her yerim agriyarak uyandim. Tum gun oyle gwcti. Belimin agrisindan aglayacak derecedeydim. Ama 29 haziran oncesi birkac gun kasik agrim oldu. Sonrada belirttigim bu olay..1 haftadir Sadece kasiklarim fena agriyor.
Bi test yap istersen ki benim de reglime 6 gun kala test pozitif cikti. Ama erken yumurtlama olmus. Sen de cikmazsa reglinin gwcmesini bekle. İnsallah Rabbim sana da nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…