- 27 Ekim 2021
- 2.031
- 461
- 73
- 28
- Konu Sahibi 2insan2kediannesi
-
Dışa derken disariya nereye bosaltacam ve tuttuğum kısım aşağı gelecek şekilde bir kaba koyup öyle mi idrar damlatılarak yere damlatacamKaset testlerde sabah ilk idrarla yapılması lazım ve idrarın bir kısmı dışa boşalacak kalan tuttuğun kısmı temiz bir kaba ordan da teste damlatırsan net sonuç alırsın
benim yaptıgım testin markasından ve baya baya bellirli cizgin inşallah kan sonucunda hayırlı haberler alırsınMerhabalar, ben erken gebelik testi yaptım fakat sonucundan emin olamıyorum dizlerimin bağı çözüldü :) sabahta olmak bilmez şimdi, bi bakar misiniz??? Testin markası Days Comfort
benim bu kadar görünmüyordu artık içini actım bktım ben mi hayal görüyorum varmı diye gercektense varmıs 4+4 şuanMerhabalar, ben erken gebelik testi yaptım fakat sonucundan emin olamıyorum dizlerimin bağı çözüldü :) sabahta olmak bilmez şimdi, bi bakar misiniz??? Testin markası Days Comfort
2 gün gecikti yalnızca o sebeple emin olamıyorumz
benim yaptıgım testin markasından ve baya baya bellirli cizgin inşallah kan sonucunda hayırlı haberler alırsınadetin gectimi
Yaabenim bu kadar görünmüyordu artık içini actım bktım ben mi hayal görüyorum varmı diye gercektense varmıs 4+4 şuan
testde bi sorun yoksa var2 gün gecikti yalnızca o sebeple emin olamıyorum
aminnn rabbim herkese nasp etsin inşallahYaaAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Baska testim yok ne yazikkitestde bi sorun yoksa varelinde bir test daha varsa yap bence ve kan vermeye git ( kan testine aç mi gitmemiz gerekir??
Canım sık giremiyorum bu aralar malum hamilelik felaket zor geçiyor. Canım klozete yapacaksın işte bir kısmını sonra tut temiz bir Pet bardak olabilir ona yap devamını kaset testin içinden zaten damlalık çıkıyor onunla al 3 4 damla damlat sabah ilk idrarınla yap dediklerimiDışa derken disariya nereye bosaltacam ve tuttuğum kısım aşağı gelecek şekilde bir kaba koyup öyle mi idrar damlatılarak yere damlatacam
Maşallah kaç haftalık oldunuz bende 10 ni gidicem umarım söylerlerArkadaşlar bebişimin cinsiyeti de belli oldu bugün erkekbir kızım vardı şimdi de bir oğlum oluyor çok şükür allah herkese nasip etsin
10 çok erken söylemezler canım benim 14 haftalık bebeğim erkekler erken gösteriyor kızlar geç gösteriyorMaşallah kaç haftalık oldunuz bende 10 ni gidicem umarım söylerler
Benim canım 10hafta değil ayın 10nu gidicem 14+1 olcam o zaman10 çok erken söylemezler canım benim 14 haftalık bebeğim erkekler erken gösteriyor kızlar geç gösteriyor
Benim 13+6da gösterdi :) daha erken de gidebilirdim ama net olsun kesin olsun diye bekledimBenim canım 10hafta değil ayın 10nu gidicem 14+1 olcam o zaman
Yaa her kes erkekler erken gösterir diyoda bozde ters oldu oğlum 20 haftada gösterdi
Umarım benimkide gösterirBenim 13+6da gösterdi :) daha erken de gidebilirdim ama net olsun kesin olsun diye bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?