- 2 Ekim 2019
- 256
- 149
- 103
- 35
- Konu Sahibi 2insan2kediannesi
-
Fotoğraf yok canımKızlar tüm belirtileri yaşıyordum göğüs kenarlarımda süt kanalları büyüdü her şeye ağlar oldum reglime 3 gün var erken gebelik testi yaptım comfort days ile ve ikinci çizgi silik çıktı bir siz de bakar mısınız ? Birkaç foto ekledim fotoda daha zor görünüyor ama çizgiyi ben görüyorum. Yardım edin nolurrrr elim ayağım titriyor heyecandan
Yarın cumartesi kan veremem de bugün versem acaba çıkar mı ?Soluk ta olsa var kan ver yarın yada gecikme varsa iki gün sorna tekrarla gebelik gözüküyor
Çıkar tabi kiYarın cumartesi kan veremem de bugün versem acaba çıkar mı ?
Normal test de yaptım onda da çok silik çıkıyor onda daha da silik olarak 1 dakika içinde çıktı. Kuruma olduğunu düşünmüyorum 5 dakikada çıktı canım erkendeCanım çok hafif görünüyor ama kuruma da olabilir. Ucuz testlerden yap bi de onda da çıkarsa kan ver
İdrarla tekrar yaptım bugün dayanamayıp onda da daha silik olarak ikinci çizgi yine çıktı. Pazartesi kan vereceğim :) bekleyeyim diyorum yine deBence hemen kan verme bu erken gebelik bende çok bariz pozitif çıksa da olmadı . Sana tavsiyem iki gun sonra ilk idrarla tekrar yap koyulasma varsa oyle kan ver
Hadi inşallah canım regl kaç gün var ??İdrarla tekrar yaptım bugün dayanamayıp onda da daha silik olarak ikinci çizgi yine çıktı. Pazartesi kan vereceğim :) bekleyeyim diyorum yine de
Pazartesi regl günümHadi inşallah canım regl kaç gün var ??
Teşekkür ederim canım amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin umarımPazartesi sabah tekrar idrar testi yapın koyulaşma varsa kan verirsiniz Hakkınızda hayırlısı olsun
Kızlar tüm belirtileri yaşıyordum göğüs kenarlarımda süt kanalları büyüdü her şeye ağlar oldum reglime 3 gün var erken gebelik testi yaptım comfort days ile ve ikinci çizgi silik çıktı bir siz de bakar mısınız ? Birkaç foto ekledim fotoda daha zor görünüyor ama çizgiyi ben görüyorum. Yardım edin nolurrrr elim ayağım titr
Kızlar tüm belirtileri yaşıyordum göğüs kenarlarımda süt kanalları büyüdü her şeye ağlar oldum reglime 3 gün var erken gebelik testi yaptım comfort days ile ve ikinci çizgi silik çıktı bir siz de bakar mısınız ? Birkaç foto ekledim fotoda daha zor görünüyor ama çizgiyi ben görüyorum. Yardım edin nolurrrr elim ayağım titriyor heyecandan
Ben test yaptım iki çizgi çıktı sonra kahverengiyle başlayan adet kanamasına dönüşen kanamam oldu 5 gün sürdü bitti sonra yaptım birşey çıkmadı ondan bi hafta sonra falan çok az kahverengi akıntım geldi şüphelendim silik çıktı ilki çok silikti diğerini bi kaç gün sonra yaptım daha da netleşti yine silik ama bende hamilemiyim çok merak ediyorum daha regl günüme 2 hafta var ama şuan ufak kramplarım oluyor belirtilerim de var yardımcı olurmusunuzKızlar tüm belirtileri yaşıyordum göğüs kenarlarımda süt kanalları büyüdü her şeye ağlar oldum reglime 3 gün var erken gebelik testi yaptım comfort days ile ve ikinci çizgi silik çıktı bir siz de bakar mısınız ? Birkaç foto ekledim fotoda daha zor görünüyor ama çizgiyi ben görüyorum. Yardım edin nolurrrr elim ayağım titriyor heyecandan
Hayır canım normalde bugün regl günüm ama olmadımBende dediğin testten aldım silik çizgi belirdi yarın regl günüm ve dua ediyorum inşallah olmam diye sen regl oldunmu peki
Psikolojik olabilir belirtiler. İki çizgi net çıktı ve sonra regl oldu ise yüksek ihtimal kimyasal gebelik oluşmuş 2 hafta var ise şuan için erken bir şey söylemek canım kaç dakikada belirdi ikinci silik çizgi testin markası neydi 2 hafta kala mümkün değil çünkü ama üstüne görme olabilirBen test yaptım iki çizgi çıktı sonra kahverengiyle başlayan adet kanamasına dönüşen kanamam oldu 5 gün sürdü bitti sonra yaptım birşey çıkmadı ondan bi hafta sonra falan çok az kahverengi akıntım geldi şüphelendim silik çıktı ilki çok silikti diğerini bi kaç gün sonra yaptım daha da netleşti yine silik ama bende hamilemiyim çok merak ediyorum daha regl günüme 2 hafta var ama şuan ufak kramplarım oluyor belirtilerim de var yardımcı olurmusunuz
Canım bir hafta sonra ki kanama ovulasyon kanaması olabilir, yumurta catlarken oluyor benim oluyorduBen test yaptım iki çizgi çıktı sonra kahverengiyle başlayan adet kanamasına dönüşen kanamam oldu 5 gün sürdü bitti sonra yaptım birşey çıkmadı ondan bi hafta sonra falan çok az kahverengi akıntım geldi şüphelendim silik çıktı ilki çok silikti diğerini bi kaç gün sonra yaptım daha da netleşti yine silik ama bende hamilemiyim çok merak ediyorum daha regl günüme 2 hafta var ama şuan ufak kramplarım oluyor belirtilerim de var yardımcı olurmusunuz
Psikolojik olabilir belirtiler. İki çizgi net çıktı ve sonra regl oldu ise yüksek ihtimal kimyasal gebelik oluşmuş 2 hafta var ise şuan için erken bir şey söylemek canım kaç dakikada belirdi ikinci silik çizgi testin markası neydi 2 hafta kala mümkün değil çünkü ama üstüne görme olabil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?