Erken gebelik testi kuruma çizgisi mi ?

Sanırım artımed yalancı pozitif oluyormuş awox elimde kalmadı prodoctor sipariş verdim daha gelmedi

İnşallah benimde öyle olmuştur inşallh doğal yolla uğraşmadan hamile kalabilmişimdir
Amin inşallah hiç betaniz yükselmese silik dahi çıkmaz umutlandirmak istemem ama benimde böyleydi oldu Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Amin inşallah hiç betaniz yükselmese silik dahi çıkmaz umutlandirmak istemem ama benimde böyleydi oldu Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Doğru söylüyorsunuz çünkü prodoctor diye erken gebelik testi almıştım biraz önce oda geldi onuda yaptım ondada silik çıktı kabul ediyorum sanırım var pazartesi kan testi vermem lzım acil

Ümit vermek istemiyorum ama bence bebiş var canım ilk awox testimi atim bak bende silik gördüm aynı gün özelde kan verdim 10.35 HCG ile öğrendim sonra ki saatlerde yaptım dahada koyulaştı bence pozitif
Merhaba bende bugün test yaptım awox markasının ve böyle bir çizgi çıktı flaşla gözüküyor fotoğrafta da renkle oynayınca sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_7258.webp
    18 KB · Görüntüleme: 182
Merhaba bende bugün test yaptım awox markasının ve böyle bir çizgi çıktı flaşla gözüküyor fotoğrafta da renkle oynayınca sizce gebelik var mı
Merhaba canım sanki kuruma çizgisi gibi geldi ama 2 gün sonra tekrar et testi koyulaşır gebelik var ise

Merhaba canım sanki kuruma çizgisi gibi geldi ama 2 gün sonra tekrar et testi koyulaşır gebelik var ise
5 dk içinde kuruma çizgisi çıkar mı emin olamıyorum bir de awox markasının daha önce kullandığım testlerinde böyle bir şey görmeyince kafam karıştı

[
5 dk içinde kuruma çizgisi çıkar mı emin olamıyorum bir de awox markasının daha önce kullandığım testlerinde böyle bir şey görmeyince kafam karıştı
5 dakikada mi çıktı bu resimde efekt ile yapmışsın sanırım normal halini atsana canım en kötü 2 gün sonra tekrar et aynı marka testi bak 17 Haziran'da awox yaptım ve silik çizgi vardı kan verdim özelde 10.35 çıktı takip etim testler ile koyulaştı ki zaten kan değerini de kontrol etim 17haziran 10.35 23haziran 635 25 Haziran 1235 çıktı değer 635 iken test yaptım kaset test onuda atım genelde kuruma çizgisi öyle oluyor regli gecikmen var mı?

Eklentiler

• 1000014822.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 118
  • 1000014826.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 115
  • 1000014821.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 100
  • 1000014820.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 93
  • 1000015445.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 89
  • 1000015073.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 80
  • 1000015795.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 1000015796.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 117
Evet 5 gün gecikti flaşla bakınca gözüküyor çok silik ama görünüyor

Eklentiler

• IMG_7264.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_7262.webp
    24 KB · Görüntüleme: 126
Benimde testim böyle çıktı awox marka sizce var mıdır gebelik
Bende Awox da böyle çizgi gördüm diğer testlerde denedim silik çıktı bir kaç gün bekleyip öyle kan test vermek istediğim için şuan beklemedeyim ama benimkide böyleydi fotoğrafını attım

Eklentiler

• IMG_5085.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 159
Bende Awox da böyle çizgi gördüm diğer testlerde denedim silik çıktı bir kaç gün bekleyip öyle kan test vermek istediğim için şuan beklemedeyim ama benimkide böyleydi fotoğrafını attım
Benim testte seninki gibiydi gebeyim

Benim testte seninki gibiydi gebeyim
Bende gebeyim büyük ihtimal çünkü yaptığım testler iyice belirgin oldu sadece kan değerim düşükken gidip tekrar tekrar yükselmesine beklemek daha strestli böyle testlerden takip ediyorum çarşamba kan vermeyi düşünüyorum bugün yaptığım test burda baya belli oluyor artık

Eklentiler

• IMG_5098.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 172
Evet canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşa . Ben de aynı şekilde oldu çok zevk bir çizgili öğrendim sonrasında 32 güvenemeyip aynı gün içerisinde tekrar test yaptım ve hani gün içerisinde yapmama rağmen çizgim daha koyulaştı elimde 3 tane 4 tane aynı marka test vardı her yaptığım gün daha da koyulaşıyordu ki zaten hani kan vermiş diye biliyordum sonucumu yine de elimde testler vardı diye yapıyordum

Bende bekliyorum çarşamba günü testi tekrar edicem eğer varsa kan vericem

Ayy hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallah bende görürüm böyle

Merhaba sizce bir şey var mı testlerdereglime 6 gün var

Eklentiler

• 1000144020.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 170
Bende testlerle takip edip kan veriyim dedim erken öğrenince ara ara kan vermem gerekecek o yüzden garanti olsun diye bekliyorum koyulaştıkça daha mutlu oluyorum inşallah yükseliyordur değerim sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…