Çok hafif gördüm gibi üstteki test hangi gebelik testiMerhaba sizce bir şey var mı testlerdereglime 6 gün var
Maalesef regli oldum az önceAllahım inşallah sizinde testiniz pozitif çıkar
Sağol canım inşallah sağlıkla yükselirBende testlerle takip edip kan veriyim dedim erken öğrenince ara ara kan vermem gerekecek o yüzden garanti olsun diye bekliyorum koyulaştıkça daha mutlu oluyorum inşallah yükseliyordur değerim sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
PEmbe olan nimo diğeride artımedÇok hafif gördüm gibi üstteki test hangi gebelik testi
Olsun pes etmek yok en düşünmediğin anda oluyor diyorlar doğru bence kafanızı rahatlatın önceMaalesef regli oldum az önce
Ben çok hafif gördüm gibi ama isterseniz 1 kaç gün tekrarlayın emin olunPEmbe olan nimo diğeride artımed
Teşekkür ederim bugün yapmadım tekrar 2 3 gün sonra tekrar yapağım tabii o arada erkenden regl olmazsamBen çok hafif gördüm gibi ama isterseniz 1 kaç gün tekrarlayın emin olun
Merhaba bugün kan testi yaptırdım ilk test yaptığım o silik çizgiden sonra 455 çıktı sizinki gibi hesap ettiğimde değerim düşük gibi geliyor 2. Testi ne zaman yapmalıyım sizce yoksa bekleyip direk kadın doğumamı gitmeliyim[cani
Canım o Allah'ın takdiri tabikide gebelik varsa sağlıklı ise yükselir ben 17 haz kan verdim 10 çıktı 23 haz verdim 623 çıktı 25 Haziran verdim 1235 çıktı doktor cuma gel kese görelim dedi ben Altan muane olmak istemediğim için ileri tarihe aldım ki karından us ile muane olmak için awox bu şekilde bir kuruma çizgisi vermez seninde gebelik var canım sen bilirsin istersen bir kaç gün aynı marka ile takip et koyulaşma olursa kan verirsin
Sağlıcakla alın kavuşun bebişinizle inşaallah, 455ten sonra 2 günde 2 katına çıkıyor yani 4 temmuzda 910 olması gerekiyor ondan 2 gün sonra 1820 gibi artış olması gerekiyor 5 6 binde keseyi karından bakarak görüyorlar kalp atışı içinde 6 7.haftayı bekletiyorlarMerhaba bugün kan testi yaptırdım ilk test yaptığım o silik çizgiden sonra 455 çıktı sizinki gibi hesap ettiğimde değerim düşük gibi geliyor 2. Testi ne zaman yapmalıyım sizce yoksa bekleyip direk kadın doğumamı gitmeliyim
O zaman bi 10 gün rahat beklemem gerekiyor doktor için çok teşekkür ederim amin inşallahSağlıcakla alın kavuşun bebişinizle inşaallah, 455ten sonra 2 günde 2 katına çıkıyor yani 4 temmuzda 910 olması gerekiyor ondan 2 gün sonra 1820 gibi artış olması gerekiyor 5 6 binde keseyi karından bakarak görüyorlar kalp atışı içinde 6 7.haftayı bekletiyorlar
Benim tek sıkıntım adet tarihimle kanım uyuşmuyor 4 hafta falan oluyor sanırım 455 benim adetime göre benim 6-7 haftalık olmam lzım ben pcosluyum fark ediyor mu böyleO zaman bi 10 gün rahat beklemem gerekiyor doktor için çok teşekkür ederim amin inşallah
Geç yumurtlamışsınızfır gayet normal stres yapmayınBenim tek sıkıntım adet tarihimle kanım uyuşmuyor 4 hafta falan oluyor sanırım 455 benim adetime göre benim 6-7 haftalık olmam lzım ben pcosluyum fark ediyor mu böyle
İnşallah sağlıcakla doğar stres yapmak elde olmuyormuş sanırım keseyi görüp kalp atışını duyana kadar stresim büyükGeç yumurtlamışsınızfır gayet normal stres yapmayın
Düşük olabilir stres yapma canım 2 güne bir bakmak gerekiyor yani 5 temuzda 910 gibi bir sonuç alırsın ben 17 de baktım tekrar 23 de baktım 17 de özelde acilde yaptım 23haziran da kadın doğuma gitim direk biliyorsun folik Asit vs başlanıyor ya en azından doktorumun bilgisi olsun diye sonra 25 de kan verdim güzel artmış 2 gün sonra Altan muane edelim kese için dedi tabi ben gebelikte Altan muane olmak istemiyorum sonuçta biraz daha beklesem karından da bakılır neden Altan muane olayım ki her neyse dediğim gibi canım 2 güne bir bakmak gerekiyor istersen kadın doğuma randevu alıp orda başla takıp edilir önce yükselme oluyur mu diye ve .kadın doğumda bakılması daha güzel niye diye sorarsan hani birkaç defa mecburen kan vermen gerekecek ya hepsini aynı yerde bakılması daha mantıklı bunu biliyorsun laboratuvarda laboratuvara fark ettiği için Ama dediğim gibi yani kimse girmemiş zaten sağlıklı bir gebelikte iki güne bir atış bekleniyor ve hiçbir şey sormadım acaba arttı mı artacak mı diyeMerhaba bugün kan testi yaptırdım ilk test yaptığım o silik çizgiden sonra 455 çıktı sizinki gibi hesap ettiğimde değerim düşük gibi geliyor 2. Testi ne zaman yapmalıyım sizce yoksa bekleyip direk kadın doğumamı gitmeliyim
Yani canım şöyle bir şey doktora gidip gitmemek tabii ki de senin bileceğin bir şey ama hani ben kan vermek istemiyorum dersen ben bilemem ama ben açık ve net bir şekilde en azından utanayım tamam Beta yükseldi ama iki güne bir düzenle artıyor mu hani herhangi bir problem var mı diye merak ettiğimden ötürü ben kanımı verdim yani doktor çağırdığı zaman gittim hatta doktorum da bana çok erken öğrenmişsin dedi evet hocam biraz öyle oldu dedim en azından folik asitte falan başladım birkaç takviye kullanıyorum ben tüp mideli olduğum için biraz depolarda problem var . Demir takviyesi falan alıyorum yani dediğim gibi gidip gitmemek tabii ki de senin elinde ama ben olsam en azından sağlıklı atıyorum artmıyor mu diye iki günde bir baktırın en azından iki güne bir baktıramıyorsam yani hani 4 gün sonunda giderim zaten 4 gün sonunda 4 katı olmuş olması gerekirMerhaba bugün kan testi yaptırdım ilk test yaptığım o silik çizgiden sonra 455 çıktı sizinki gibi hesap ettiğimde değerim düşük gibi geliyor 2. Testi ne zaman yapmalıyım sizce yoksa bekleyip direk kadın doğumamı gitmeliyim
Ben o zaman 4 gün sonra kan tahlili veriyim artıp artmadığını öğrenirim içim rahat eder ben normalde özelde bir doktor var ona gitmek istiyorum sıra bulamadım biraz yoğun oluyor randevu aldım ona ama 14 haziranda vardı randevusuYani canım şöyle bir şey doktora gidip gitmemek tabii ki de senin bileceğin bir şey ama hani ben kan vermek istemiyorum dersen ben bilemem ama ben açık ve net bir şekilde en azından utanayım tamam Beta yükseldi ama iki güne bir düzenle artıyor mu hani herhangi bir problem var mı diye merak ettiğimden ötürü ben kanımı verdim yani doktor çağırdığı zaman gittim hatta doktorum da bana çok erken öğrenmişsin dedi evet hocam biraz öyle oldu dedim en azından folik asitte falan başladım birkaç takviye kullanıyorum ben tüp mideli olduğum için biraz depolarda problem var . Demir takviyesi falan alıyorum yani dediğim gibi gidip gitmemek tabii ki de senin elinde ama ben olsam en azından sağlıklı atıyorum artmıyor mu diye iki günde bir baktırın en azından iki güne bir baktıramıyorsam yani hani 4 gün sonunda giderim zaten 4 gün sonunda 4 katı olmuş olması gerekir
Sizin şu an kaç haftalık oldu birde ultrasyonla gördünüz mü keseyiYani canım şöyle bir şey doktora gidip gitmemek tabii ki de senin bileceğin bir şey ama hani ben kan vermek istemiyorum dersen ben bilemem ama ben açık ve net bir şekilde en azından utanayım tamam Beta yükseldi ama iki güne bir düzenle artıyor mu hani herhangi bir problem var mı diye merak ettiğimden ötürü ben kanımı verdim yani doktor çağırdığı zaman gittim hatta doktorum da bana çok erken öğrenmişsin dedi evet hocam biraz öyle oldu dedim en azından folik asitte falan başladım birkaç takviye kullanıyorum ben tüp mideli olduğum için biraz depolarda problem var . Demir takviyesi falan alıyorum yani dediğim gibi gidip gitmemek tabii ki de senin elinde ama ben olsam en azından sağlıklı atıyorum artmıyor mu diye iki günde bir baktırın en azından iki güne bir baktıramıyorsam yani hani 4 gün sonunda giderim zaten 4 gün sonunda 4 katı olmuş olması gerekir
Canım benim sonunda tarihim 26 Mayıs 6.ci hafta içindeyim . Diyorum ya doktor en son 25'inde dedi gel cuma günü hani hatta bakalım kimseyi görelim ben altta muayene olmak istemiyorum gebelikte o yüzden gitmedim aynı doktoruma yani ayın 28'inde randevu bulabildim sonra da randevu iptal etmek durumunda kaldım 10 temmuz'da gideceğim kesseydi o zaman göreceğiz Büyük ihtimal henüz ultrason hiç girmedim umuyorumdur kalp atışında dinleriz umarımSizin şu an kaç haftalık oldu birde ultrasyonla gördünüz mü keseyi
İyi olur canım. En azından yani artık artmadığını sağlıklı bir şekilde ilerlediğini öğrenirsinBen o zaman 4 gün sonra kan tahlili veriyim artıp artmadığını öğrenirim içim rahat eder ben normalde özelde bir doktor var ona gitmek istiyorum sıra bulamadım biraz yoğun oluyor randevu aldım ona ama 14 haziranda vardı randevusu
İnşallah sizde kalp atışı duyup keseyi görürsünüz ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebişiniziCanım benim sonunda tarihim 26 Mayıs 6.ci hafta içindeyim . Diyorum ya doktor en son 25'inde dedi gel cuma günü hani hatta bakalım kimseyi görelim ben altta muayene olmak istemiyorum gebelikte o yüzden gitmedim aynı doktoruma yani ayın 28'inde randevu bulabildim sonra da randevu iptal etmek durumunda kaldım 10 temmuz'da gideceğim kesseydi o zaman göreceğiz Büyük ihtimal henüz ultrason hiç girmedim umuyorumdur kalp atışında dinleriz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?