Erken gebelik testi kuruma çizgisi mi ?

myakut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
99
50
3
31
ben Pcosluyum ve adetlerim bir ara çok düzenliydi iki aydır çok düzensiz geçen ay 40 gün sonra oldum bu ayda 42. Gündeyim adet getici egzersiz yapacaktım yapmadan önce son kez erken gebelik testi yaptım awox kullandığım marka ve bu zamana kadar 4 tanesini kullandım hiç birinde çizgi çıkmadı bunda çıktı ama çok silik bir bakabilirmisiniz

Eklentiler

• image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 591
  • IMG_5085.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 555
Bu attığım fotoğraf ilk 5 dk içinde olan

Ümit vermek istemiyorum ama bence bebiş var canım ilk awox testimi atim bak bende silik gördüm aynı gün özelde kan verdim 10.35 HCG ile öğrendim sonra ki saatlerde yaptım dahada koyulaştı bence pozitif

Eklentiler

• 1000014740.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 528
  • 1000014753.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 353
  • 1000014752.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 329
  • 1000014751.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 433
[cani
Kan için erken mi diye düşündüm varsada sizin değer gibi çok düşüktür ya yükselmezse oda risk
Canım o Allah'ın takdiri tabikide gebelik varsa sağlıklı ise yükselir ben 17 haz kan verdim 10 çıktı 23 haz verdim 623 çıktı 25 Haziran verdim 1235 çıktı doktor cuma gel kese görelim dedi ben Altan muane olmak istemediğim için ileri tarihe aldım ki karından us ile muane olmak için awox bu şekilde bir kuruma çizgisi vermez seninde gebelik var canım sen bilirsin istersen bir kaç gün aynı marka ile takip et koyulaşma olursa kan verirsin

O zaman öyle yapıyım valla hiç tahmin etmediğim ve ihtimal vermediğim için umursamadım Ama sizde eğer awox da böyle bir çizgi olmaz diyorsanız var birşey gibi ben Pcos olduğum için geç yumurtladım o zaman çünkü adetimin 42. Günü ve ilk defa böyle çizgi gördüm emin olmadan ümitlenmek istemediğim için biraz takip ediyim dedim çok teşekkür ederim

İlk 10 dk içinde çıktıysa pozitif canım. Yarın sabah tekrar test yapıp biraz koyulaşmasını bekleyebilirsin kan vermek için. Çok küçük değerle öğrenince sürekli kan vermek zor olur. Hayırlı olsun

Rica ederim canım aynen öyle yaparsın olmadı aynı marka Tesla evde biraz tekrarla birkaç gün boyunca bakarsın koyulaşma oldu devam ediyor çift çizgi o zaman gidip kan verirsin zaten erken saptadığın zaman sürekli gidip hani kan verip değerine baktırmak zorunda kalıyorsun ben 17'de verdim 2 gün sonra tekrar baktırmadım ilim üçüne baktırdım zaten artış olsa olacak olmazsa yapacak bir şey yok kısmet değil deyip önümüze devam bakacaktık Ama çok şükür ilerleme oldu devam ediyor keseyi görüp kalp atışı dinlendikten sonra daha da rahatlayacağım Ama dediğim gibi birkaç gün boyunca evde tekrarla en azından daha kesin olur hayırlı olsun inşallah

Geleceğim başka markalarda evet yalancı pozitif olabiliyor ama abuk çok iyi bir marka ben de senin gibi silik çizgi ile öğrendim . Sonra elinde testler kaldı tabii ki hani 3-4 tane almıştım ben hepsini tekrarladım zaten koyulaşma oluyor ve şöyle bir şey mesele yapıyorsun ya testi 10 dakika içinde çizgi çıkıyor ama örnek veriyorum o çizgi Zaman geçtikçe daha da bir koyulaşıyor

Seninki şuan bakınca çıplak gözle ile netleşti mi canım

5 dakika oldu ben öyle baktım ve böyle çizgi gördüm sonrada kendime çok ümitlenme diye telkinde bulundum geçen ay baya ümidimi yitirdim ondan daha fazla moralimi bozmak istemediğim için beklemek istiyorum dediğiniz gibi yapıyım yarın da test yapıp en azından koyulaşıp koyulaşmadığını anlarım

Hayırlısıyla en yakın zamanada bebeğine kavuşursun inşallah. Sabah test yapıp bize de haber ver. Pcos için doktoruna danışarak inositol kullanabilirsin eğer gebelik yoksa

Hayırlısıyla en yakın zamanada bebeğine kavuşursun inşallah. Sabah test yapıp bize de haber ver. Pcos için doktoruna danışarak inositol kullanabilirsin eğer gebelik yoksa
Kullandım 3 ay 3 ay sonra daha pahalı bir hap söyledi doktorum bende bu şekilde yaparken çok yıprandım her seferinde çocuk olacak diye diye strese giriyordum bende bir süre mola vermek istedim hap içmeyi bıraktım birde paketli gıdalardan uzak duruyorum 2 günde bir voleybol falan oynuyorum şu sıralar böyle ilerleyorum kışa doğru tekrar doktorla ilerlemeyi düşündüm ama bakalım şu test kafamı karıştırdı biraz yarın tekrar yaparım elimde erken gebelik yok kaset test var onla bakarım olmadı eczaneden alırım

İnşallah sizde hayırlısıyla kalp atışını duyup sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi

Mola verip stresten uzaklaştığın için gebeliği bu ay yakalamış olabilirsin hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ayy inşallah hamilesinizdir. Benimde bu şekilde çıkmıştı ve sonradan hamile olduğumu öğrendim bende pcosluyum

Bugün evde bulduğum artımed diye bir gebelik testini daha yaptım ondada silik çıktı sanırım gerçekten birşeyler var ama çok ümitlenip ümidimin kırılmasını istemiyorum pazartesi günü kan testi veririm büyük ihtimal fotoğrafını ekledim ama siz görebilirmisiniz bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_5087.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 486
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…