İçim rahat eder çok teşekkür ederimİyi olur canım. En azından yani artık artmadığını sağlıklı bir şekilde ilerlediğini öğrenirsin
Sağlıkla gelsinİçim rahat eder çok teşekkür ederim
Sağlıkla gelsinİçim rahat eder çok teşekkür ederim
Teşekkürler canım sende inşaİnşallah sizde kalp atışı duyup keseyi görürsünüz ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi
Bende bugün freely test alıp denedim yine aynı çok silik galiba yok bu ay belli belirsiz bi siliklikte çünküO zaman bi 10 gün rahat beklemem gerekiyor doktor için çok teşekkür ederim amin inşallah
Bende bugün freely test alıp denedim yine aynı çok silik galiba yok bu ay belli belirsiz bi siliklikte çünkü
Normalde ben her gün nerdeyse yaptım her geçen gün belirginleşti testim sizinde öyle olması lazımdı sanırım bu attıkların gün gün testlerimBende bugün freely test alıp denedim yine aynı çok silik galiba yok bu ay belli belirsiz bi siliklikte çünkü
Benim belirginleşme yok diye düşünüyorum testle alakalı galiba, sizin güzel gelişmelerinizi bekliyoruzNormalde ben her gün nerdeyse yaptım her geçen gün belirginleşti testim sizinde öyle olması lazımdı sanırım bu attıkların gün gün testlerim
Sizce varmı regl 4 gün var 8 gün varkende denemiştim daha az hayali çizgi çıkmıştı ama kanda negatif birde bu gün denedim bu şekilde oldu ama ağrılarım var adet olacakmış gibi
Markası awox ise suan 10 20 arası betahgcniz
Evet markası awoxMarkası awox ise suan 10 20 arası betahgcniz
Evet markası awox
Beta ne zaman vermiştinizŞuanda bu şekilde görünüyor
4 gün önceBeta ne zaman vermiştiniz
Yeni yükseliyor olabilir betanız bence bir daha kan verin Sat neydi4 gün önce
Gebelik olma ihtimali var awox cok güvendiğim bir gebelik testi markasıAçıkcası 2 tane çocuğum var en küçük 6 yaşında bu zamana kadar hep korunduk en son 10 haziran regl oldum tam 13 ve 15 günleri korunmasız oldu
Açıkcası 2 tane çocuğum var en küçük 6 yaşında bu zamana kadar hep korunduk en son 10 haziran regl oldum tam 13 ve 15 günleri korunmasız oldu
Çok teşekkür ederim nasip artık günüm geçtiğinde bir daha test yaparımGebelik olma ihtimali var awox cok güvendiğim bir gebelik testi markası
Merhabalar durumunuz nedir nimo markası ıcın güvenilir değil diyorlar da merak ettimSağlıcakla alın kavuşun bebişinizle inşaallah, 455ten sonra 2 günde 2 katına çıkıyor yani 4 temmuzda 910 olması gerekiyor ondan 2 gün sonra 1820 gibi artış olması gerekiyor 5 6 binde keseyi karından bakarak görüyorlar kalp atışı içinde 6 7.haftayı bekletiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?